Winactie: Horizon Line

Film & TV

Horizon Line is een spannende survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom). Horizon Line is vanaf 29 oktober in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: The Nest

Film & TV

Regisseur Sean Durkin toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden. In de hoofdrol Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) en Carrie Coon (Gone Girl).

> Lees verder

Winactie: The Lodge

Film & TV

The Lodge wordt tot leven gebracht door de makers van ‘Goodnight Mommy’ , de alarmerende Oostenrijkse horrorfilm waarbij het publiek in zijn stoel flauwviel en uitgroeide tot een zenuwslopende nachtmerrie.

> Lees verder

Trailer: Death on the Nile

Film & TV

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoreuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.

> Lees verder

Trailer: A Girl Missing

Film & TV

Op kalme wijze onthult regisseur Kôji Fukada in A Girl Missing de invloed van de media op een gemeenschap en op het individu, maar ook de schaduwkant van Ichiko, gespeeld door actrice Mariko Tsutsui.

> Lees verder

Winactie: Blumhouse’s Fantasy Island

Film & TV

In Blumhouse’s Fantasy Island zorgt de raadselachtige Mr. Roarke er in een luxe, afgelegen tropisch resort voor dat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen. Maar de dromen slaan om in nachtmerries en de gasten moeten het mysterie van het eiland oplossen.

> Lees verder

Trailer: The Wretched

Film & TV

Op 25 juni brengt Gusto Entertainment de horrorfilm The Wretched uit in de bioscoop. De film gaat over de opstandige tiener Ben, die als enige door lijkt te hebben dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks.

> Lees verder

Trailer: TENET

Film & TV

Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

> Lees verder

Trailer: The Wild Goose Lake

Film & TV

Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China.

> Lees verder

Trailer: I See You

Film & TV

Vreemde gebeurtenissen teisteren een rechercheur en zijn gezin wanneer hij de mysterieuze verdwijning van een jongen onderzoekt. I see you is vanaf 1 juni in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: The Invisible Man

Film & TV

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Vanaf 5 maart in de bioscoop. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: Blumhouse's Fantasy Island

Film & TV

De mysterieuze Mr. Roarke laat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen.

> Lees verder