Trailer: The Happytime Murders

Film & TV

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Een seriemoordenaar heeft het gemunt op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang.

> Lees verder

Winactie: The Strangers 2: Prey at Night

Film & TV

Cindy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten.

> Lees verder

Winactie: The Beguiled

Film & TV

Het verhaal speelt zich af tijdens de Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld, tot de dag waarop een gewonde soldaat wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden door Miss Martha.

> Lees verder

Winactie: Wind River

Film & TV

Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI-agente (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn traumatische verleden.

> Lees verder

Winactie: Insidious: The Last Key

Film & TV

De makers van de Insidious-filmreeks keren terug met Insidious: The Last Key. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

> Lees verder

Winactie: You were never really here

Film & TV

You Were Never Really Here is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We need To Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix. Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay op het Filmfestival van Cannes.

> Lees verder

Winactie: Flatliners

Film & TV

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten.

> Lees verder

Winactie: The Snowman

Film & TV

Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

> Lees verder

Winactie: Happy Death Day

Film & TV

In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

> Lees verder

Winactie: Mother!

Film & TV

De relatie van een koppel (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

> Lees verder

Trailer: Murder on the Orient Express

Film & TV

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Orient Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie.

> Lees verder

Winactie: Lights Out

Film & TV

Ben jij bang in het donker? Dan heb je het zwaar deze dagen. Wil je het lot tarten dan moet je deze film kijken. Van producent James Wan (The Conjuring) komt een angstaanjagend verhaal over een verschrikking die schuilt in het donker.

> Lees verder