Trailer: La Llorona

Film & TV

La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.

> Lees verder

Trailer: Hell Fest

Film & TV

Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow.

> Lees verder

Winactie: Thoroughbreds

Film & TV

Jeugdvriendinnen Lily en Amanda komen weer in contact na elkaar jaren niet gezien te hebben. Ook al zijn ze uit elkaar gegroeid, ze komen weer nader tot elkaar wanneer zij plannen smeden voor Lily’s vreselijke stiefvader.

> Lees verder

Winactie: The First Purge

Film & TV

Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge.

> Lees verder

Trailer: The Happytime Murders

Film & TV

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Een seriemoordenaar heeft het gemunt op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang.

> Lees verder

Winactie: The Strangers 2: Prey at Night

Film & TV

Cindy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten.

> Lees verder

Winactie: The Beguiled

Film & TV

Het verhaal speelt zich af tijdens de Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld, tot de dag waarop een gewonde soldaat wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden door Miss Martha.

> Lees verder

Winactie: Wind River

Film & TV

Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI-agente (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn traumatische verleden.

> Lees verder

Winactie: Insidious: The Last Key

Film & TV

De makers van de Insidious-filmreeks keren terug met Insidious: The Last Key. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

> Lees verder

Winactie: You were never really here

Film & TV

You Were Never Really Here is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We need To Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix. Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay op het Filmfestival van Cannes.

> Lees verder

Winactie: Flatliners

Film & TV

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten.

> Lees verder

Winactie: The Snowman

Film & TV

Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

> Lees verder