Betoncentrale Festival

9 juli 2014, 21:00 | Jeroen

Betoncentrale festival is terug! In samenwerking met Mebin, PLAK en Tomorrow Is Now Kid organiseren men voor de derde keer dit industriële spektakel. Ook dit jaar weer rauw, intiem en verfrissend.

House en techno in hun puurste vorm zijn de rode draad voor dit festijn aan het water. Voor wat extra gezelligheid voegt men dit jaar een goede dosis disco toe. Het daglicht weerkaatst op het water en het zand terwijl je op weg bent naar de silo’s, de kranen en de betonnen vlakte van de stoere BetonCentrale.

Op dit nieuwe initiatief van PLAK kom je alle elementen tegen: Het vuur van de zon, de zanderige aarde onder je voeten, het water van het IJ en de buitenlucht van Amsterdam Noord. Op een magische plek, waar nog nooit eerder een openluchtfeest plaatsvond vieren wij feest met diepe, jacking en chicagohouse die met het inzetten van de schemering voortvloeit in warme techno. Wil je gekheid op een stokje of wil je het zweet op de rug dansen? Op dit openluchtfeest kan het allemaal. De ingrediënten van deze lekkere betoncocktail: samenzijn, dansen, lachen, genieten met een line-up die je van PLAK gewend bent.

Line-Up

GERD
SANDRIEN
ALEX SALVADOR
FRANK HAAG
JAIME FRIAS
FERRO & ALEX SUPERTRAM
WILLIAM KOSTER
NORMANO
SCHMUTZ
KLAPSANDWICH
JESSE TEN
BLOEMENBAR FM

Waar, waneer en hoe laat

Het festival vind plaats in Amsterdam Noord op zaterdag 13 september en is van 12:00 tot 23:00 uur. Voor dit festival zijn er vier soorten kaarten te verkrijgen via de water, zand, grind, cement (4 persoon’s groepsticket). Voor meer informatie check de website van BetonCentrale.



Share |

Gerelateerde artikelen