Eendracht Festival: aanmelden voor editie 5.0

25 augustus 2014, 21:44 | Jeroen

Het Eendracht Festival is het Rotterdamse showcase festival dat twee keer per jaar een podium biedt aan creatieve Rotterdammers die gezamenlijk de binnenstad levendiger willen maken. De volgende editie vindt plaats op donderdag 5 februari 2015.

De vorige editie vond plaats op een warme donderdagavond 17 juli 2014, met ruim boven de 5.000 bezoekers. Verspreid over 15 locaties op en rond het Eendrachtsplein, lieten meer dan 130 Rotterdamse muziekacts, maar ook dichters, toneelspelers, painters, kunstenaars, ondernemers en andere creatieve Rotterdammers voor volle zalen en op volle pleinen zien waar zij mee bezig zijn. Het Eendracht Festival is de ultieme kans om bekendheid te verkrijgen bij het publiek.

Aanmelden

Wil jij op het Eendracht Festival optreden met je band, zit je in een kunstcollectief, een toneelgroep, ben je comedian, bouw je toffe stellages of ben je op een andere manier creatief bezig? Iedere creatieve Rotterdammer kan zichzelf presenteren! Stuur vóór 20 september 2014 een mail naar het Eendracht Festival “eendrachtfestival@gmail.com”: “eendrachtfestival@gmail.com”.



Share |

Gerelateerde artikelen