Platform gaat live

29 september 2014, 15:58 | Jeroen

Vrijdag 3 oktober staat Paard van Troje in het teken van Haags talent ofwel The Hague Finest. Een selectie van de beste Haagse muzikanten, kunstenaars en actiesporters presenteren zich. De verschillende acties staan garant voor een episch feest. In de grote zaal opent Wethouder van Cultuur Joris Wijsmuller de avond.

H2. Live
F en Splendid spelen in de grote zaal. Tussen de sets door presenteert de top 8 van de Haagse breakdance-scene zich. Hierna volgen optredens van de toonaangevende dj’s Pete Bandit, Jason Shae, Jan van Kampen (Dekmantel) & Makam. In de bar van de foyer zal Yannick de Jager (golfsurfer van de Nederlands topniveau) een presentatie over zijn laatste surftrip. Postland Theory, de wereldberoemde snowboardcrew, laat zijn nieuwste film in première gaan. De rest van de foyer wordt omgedoopt tot Artfoyer met verbazingwekkende en inspirerende kunst van Haagse bodem.

H2. Over Platform
Op het gebied van kunst, (extreme) sporten en muziek heeft de regio Den Haag een groot en gevarieerd aanbod van talent. Echter een platform waar deze jonge kunstenaars, sporters en muzikanten zichtbaar worden voor het grote publiek ontbrak. Met het idee om een regionaal tv-programma te maken om iedereen kennis te laten maken met de Haagse talenten is PLATFORM in 2012 gestart. PLATFORM bestaat uit een team van jonge filmmakers, editors, muzikanten, motion designers en vormgevers. Zij bundelden hun creativiteit en enthousiasme waardoor PLATFORM jongeren de kans geeft om te laten zien wat ze in huis hebben en willen daarmee een nieuwe generatie inspireren.



Share |

Gerelateerde artikelen