Marcel
Marcel's recente artikelen:

Nieuw album: Lucas en Arthur Jussen - The Russian Album

Muziek

De Nederlandse pianobroers Lucas en Arthur Jussen brengen op vrijdag 19 maart ‘The Russian Album’ uit. In aanloop naar de release van het complete album verschijnt vandaag het eerste stuk: Rachmaninovs Romance.

> Lees verder

Single: Tessel - Family Time

Muziek

De lichtvoetige indie-pop met beachy gitaarlicks en groovy drums doen denken aan o.a. Real Estate, Beach Fossils en Mac DeMarco en vormen de basis van de zonnige aanpak van TESSEL’s muziek, begeleid door een gevoel van Phoenix-achtige, Europese koelheid.

> Lees verder

Video: Harry Styles - Treat People with Kindness

Muziek

Harry Styles begint het jaar goed, hij bracht de video voor Treat People With Kindness op nieuwjaarsdag uit. In de video is Harry dansend te zien met actrice Phoebe Waller-Bridge. Het nummer is afkomstig van het album Fine Line

> Lees verder

Single: Foo Fighters - No Son Of Mine

Muziek

5 februari verschijnt het nieuwe album van Foo Fighters: Medicine At Midnight. In plaats van met releases te wachten op betere tijden, besloten de rockers het heft in eigen handen te nemen en 2021 af te trappen met een knaller van een nieuwe single: No Son Of Mine.

> Lees verder

Singles: Kings of Leon - The Bandit en 100,000 People

Muziek

We hebben er ruim vier jaar op moeten wachten, maar nu wordt ons geduld dubbel en dwars beloond. Kings Of Leon kondigde gisteren aan dat op 5 maart hun nieuwe album When You See Yourself uitkomt. En nu al twee nieuwe singles.

> Lees verder

Single: The Awkward - Back

Muziek

Back is energiek en kleurrijk en geschreven en opgenomen in de thuisstudio van The Awkward, tijdens de lockdown. De band wist het hoofd koel te houden en de situatie naar eigen hand te zetten.

> Lees verder

Single: LUCAS - De Nacht

Muziek

Lucas Vermeer schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Momenteel werkt LUCAS toe naar zijn volgende EP release, Ambivalent.

> Lees verder

ITA: Cliënt E. Busken

Theater

Maria Kraakman debuteert in april 2021 als regisseur met Cliënt E. Busken, een monoloog gespeeld door Gijs Scholten van Aschat. De tekst is gebaseerd op de laatste roman van Jeroen Brouwers.

> Lees verder

Imagine Film Festival 2021

Film & TV

Het Imagine Film Festival 2021 vindt plaats van 7 tot en met 17 april 2021. Het festival breidt uit naar meerdere locaties en biedt daarnaast weer een online programma aan. Naast het Eye zijn er deze editie drie nieuwe locaties.

> Lees verder