Audrey

Jong geleerd is oud gedaan, als klein meisje keek ik al met mijn vader mee in de DOKA hoe hij foto’s ontwikkelde. Het spannende moment dat er ineens beelden verschenen op een leeg papier. Magisch vond ik het!

Tegenwoordig is er veel veranderd door de ontwikkeling van digitale fotografie, maar het blijft een spannend moment om de gemaakte foto’s te bekijken. Ik heb een brede muzikale smaak en vind het heerlijk dat ik nu mijn twee liefdes muziek en fotografie kan combineren. Voor ZUBB bezoek ik concerten en festivals en leg deze vast op de gevoelige plaat, tevens schrijf ik af en toe concertrecensies.
Audrey's recente artikelen:

Crossing BorderXBorder Sessions

Stijl

Dit jaar een speciaal thematisch programma op de donderdagavond 31 oktober in Theater aan het Spui. Deze avond wordt gepresenteerd door Crossing Border en Tech Culture zusterfestival Border Sessions.

> Lees verder

Nieuwe trailer It Chapter Two

Film & TV

Om de lancering van de nieuwe trailer van vIT Chapter Two” te vieren is de voorverkoop gestart voor de “IT” & “IT Chapter Two” marathons die op woensdag 4 september 2019 door heel Nederland plaatsvinden.

> Lees verder

INSTINCT van Halina Reijn op het Locarno Film Festival 2019

Film & TV

Carice van Houten en Marwan Kenzari spelen de hoofdrollen in de psychologische thriller over een ervaren psychologe die ondanks haar expertise geobsedeerd raakt door een zedendelinquent.

> Lees verder

Nieuw Album: Monomyth - Orbis Quadrantis

Muziek

Monomyth brengt op 13 september hun vierde album uit, getiteld Orbis Quadrantis. Net als de trilogie Monomyth (2013), Further (2014) en Exo (2016), verschijnt het nieuwe album op Suburban Records. Bekijk de eerste single, Aquilo hier bij ZUBB.

> Lees verder

Romeo en Julia terug bij Het Nationale Ballet

Theater

Romeo en Julia, de hartverscheurende balletklassieker naar de beroemde liefdestragedie van Shakespeare keert in oktober 2019 terug bij Het Nationale Ballet in de veelgeprezen versie van Rudi van Dantzig.

> Lees verder

Sudbeat x The Soundgarden @ ADE

Muziek

Progressive house masters Hernan Cattaneo en Nick Warren slaan de handen ineen voor een ADE day time event in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Hun concepten Sudbeat en The Soundgarden zullen voor deze speciale gelegenheid de krachten bundelen.

> Lees verder

Single: Walden - Runaway Child

Muziek

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 16 juli brengen de jonge honden van indie band Walden hun tweede single van dit jaar uit: Runaway Child. Het nummer is geschreven en geproduceerd midden in de Ardennen.

> Lees verder

Parade reist door naar Utrecht

Theater

In de Domstad staan in 17 dagen meer dan 60 voorstellingen op de planken, waaronder 11 premières. Onder andere Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Haye van der Heyden als DE SANDRA’S, YoungGangsters & DOX, Collectief het Paradijs en BrotherTill.

> Lees verder

Billie Eilish & Justin Bieber - Bad Guy

Muziek

In het jaar dat het voor haar allemaal lijkt te gaan gebeuren kreeg Billie Eilish de kans om met Justin Bieber aan de slag te gaan. Die kans heeft ze met beide handen aangegrepen en vanaf vandaag is hij ook te horen in de remix van haar hit Bad Guy.

> Lees verder