Audrey

Jong geleerd is oud gedaan, als klein meisje keek ik al met mijn vader mee in de DOKA hoe hij foto’s ontwikkelde. Het spannende moment dat er ineens beelden verschenen op een leeg papier. Magisch vond ik het!

Tegenwoordig is er veel veranderd door de ontwikkeling van digitale fotografie, maar het blijft een spannend moment om de gemaakte foto’s te bekijken. Ik heb een brede muzikale smaak en vind het heerlijk dat ik nu mijn twee liefdes muziek en fotografie kan combineren. Voor ZUBB bezoek ik concerten en festivals en leg deze vast op de gevoelige plaat, tevens schrijf ik af en toe concertrecensies.




Audrey's recente artikelen:

Single: Been Stellar - All in One

Muziek

De New Yorkse band Been Stellar laat op hun aankomende debuutalbum Scream from New York, NY een volwassen sound horen met invloeden uit shoegaze, maar dan met een rauwe en ontevreden New York sound.

> Lees verder

Concert: Dean Lewis @ Ziggo Dome

Muziek

Dean Lewis staat op 26 februari 2025 in Ziggo Dome Amsterdam. Dean Lewis brak in zijn thuisland Australië door in 2017 met zijn debuutsingle Waves. De rest van de wereld volgde toen hij zijn debuutalbum A Place We Knew uitbracht.

> Lees verder

Nieuw album: The Indien

Muziek

The Indien heeft vandaag hun debuutalbum uitgebracht. Op het album staan onder meer de singles Be Yours, Stay en Sleep When I’m With You. Op 5 april presenteert de band het album in de Paradiso Tolhuistuin.

> Lees verder

Single: Beth Hart - Little Heartbreak Girl

Muziek

Beth Hart heeft haar nieuwe single Little Heartbreak Girl uitgebracht. Bij de single is ook een lyric video verschenen met daarin exclusieve beelden van de singer-songwriter in de studio. De release volgt op een periode van zelfreflectie en herstel voor Hart.

> Lees verder

Trailer: BEETLEJUICE BEETLEJUICE

Film & TV

Beetlejuice is terug! De uitzonderlijk creatieve en fantasierijke Tim Burton en acteur Michael Keaton, beide voor een Oscar genomineerd, werken weer samen aan het langverwachte vervolg op Tim Burton’s prijswinnende film Beetlejuice.

> Lees verder

Trailer: The Waste Land

Film & TV

The Waste Land is een film die diep ingaat op het complexe weefsel van het beroemde gedicht. Eliot schreef een gedicht als een lappendeken en citeert uit Dante, het boeddhisme en het hindoeïsme.

> Lees verder

Nieuw album: Roofman - 8 songs from the bathroom

Muziek

Na de singles ‘Dreaming about a Regular Monday’ en ‘Black Woodpecker’ komt Roofamn op 22 maart met het album ’8 songs from the Bathroom’. 30 maart wordt de release met nieuwe band set-up gevierd in TivoliVredenburg.

> Lees verder

Single: Noneexister - Storm

Muziek

De Zwitserse industrial band NONEXISTER heeft vandaag hun debuutalbum Demons uitgebracht. De plaat is hier op Spotify te beluisteren. Tegelijk met de release van Demons, is er een video verschenen van de track Storm, die hieronder te bekijken.

> Lees verder

Video: Walt Disco - You Make Me Feel So Dumb

Muziek

De Schotse post-punk band Walt Disco heeft deze week hun 2e studio-album The Warping aangekondigd. De cynische disco-banger You Make Me Feel So Dumb is geïnspireerd door de sociale burn-out tijdens het netwerken tijdens het toeren.

> Lees verder