Tattoo, Art en Street Art Conventie in Amsterdam

23 april 2015, 08:30 | Jeroen

Zoemende machines, kleurrijke mensen en de beste tattoo artiesten van over de hele wereld. Tattoo liefhebbers maken zich opnieuw op voor de grootste en meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux: De Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 2015.

De 11e editie van dit evenement vindt plaats in hal 4 en 5 van de RAI in Amsterdam en opent haar deuren van 29 tot en met 31 mei.

Creativiteit, innovatie en metaalafval

Aan de Tattoo, Art en Street Art Conventie nemen vele beroemde tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deel. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.

Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeƫren, of simpelweg de kunst van het tatoeƫren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Creativiteit, innovatie en metaalafval komen samen in het artwork van Steampunk Art en Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo Conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent van harte welkom, tot ziens in Amsterdam!

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op de website



Share |

Gerelateerde artikelen