UIT HET GAREEL ART MARKET OP 30 JUNI

Kunst

De Uit Het Gareel Art Market komt terug naar ‘t Paard! Waar normaal gesproken de tourbus van grootse bands en artiesten wordt uitgeladen door roadies, is nu betaalbare kunst door Haagse kunstenaars verkrijgbaar.

> Lees verder

Amsterdam International Art Fair

Kunst

In de Beurs van Berlage vindt op 25 en 26 aug de Amsterdam International Art Fair plaats. Het accent ligt op hedendaagse, moderne kunst met een speciale focus op street art. Zo is er bijvoorbeeld werk te zien van Damian Hirst.

> Lees verder

Amsterdam International Art Fair: 2e editie street-art

Kunst

In de Beurs van Berlage vindt op 25 en 26 augustus de internationale kunstbeurs Amsterdam International Art Fair plaats. er werken te zien van Damian Hirst, Shepard Fairey en bekende street artists zoals Mr Brainwash, Ishi Tashiro en Loes van Delft.

> Lees verder

Dubbele expositie van Serge Kortenbroek

Kunst

The Hague Street Art presenteert, in samenwerking met de Dapp Frietwinkel Den Haag en B-aparthotel Kennedy, een unieke reeks van vier exposities waarbij kunstenaar Serge Kortenbroek op twee verschillende plekken tegelijk exposeert.

> Lees verder

Docu: Made In Iran

Kunst

Made in Iran is een korte documentaire over de Iraanse street artists Icy & Sot. Het creatieve duo maakte in Iran kunst over mensenrechten en sociaal-politieke problemen. Inmiddels timmeren ze vanuit NYC aan een internationale carrière.

> Lees verder

ART17 - Benelux Street Art Festival

Kunst

Urban Art Festival Amsterdam & Day One Festival Belgium zijn de samenwerking aangegaan om een eclectische line-up van Nederlandse en Belgische artiesten te presenteren tijdens ART17 – Benelux Street Art Festival in Amsterdam.

> Lees verder

Graffiti eerbetoon aan Haagse Sjonnie

Kunst

John Waldschmit, bekender als Haagse Sjonnie is ADO fan, vrije jongen, controversieel, cultheld en liefhebber van wiet. Op het internet zijn al diverse odes voor hem verschenen. Hij is namelijk ernstig ziek en heeft helaas niet lang meer te leven.

> Lees verder

STREET EN URBAN ART EXPO

Kunst

Tot en met donderdag 6 juni is de expositie UNDERGROUND/UPPER CLASS te zien in de Standup gallery. Deze atelierruimte annex galerie is gedurende deze expositie het decor van bekende ‘street & urban art’

> Lees verder

Interview: Serge Kortenbroek

Kunst

Een aantal uitspraken tijdens het gesprek met kunstenaar Serge Kortenbroek zijn typerend voor zijn werk: Niet herhalen, steeds iets nieuws proberen, niet bang zijn om te falen, laat het maar mislukken en nieuwe dingen leren.

> Lees verder

SWET City Take Over Tour

Kunst

Het Haags Graffiti Platform presenteert de SWET City Take Over Tour. Hierbij zal de Deense graffiti kunstenaar SWET een week lang op allerlei plekken door Den Haag zijn kleurrijke en wereldberoemde kunsten tonen.

> Lees verder

Street art bij Homebase

Kunst

Elke vrijdag wordt van 17 tot 21 uur een expositie geopend. Doordeweeks is Homebase ook gewoon geopend, waarbij het de plek is voor betaalbare schilderijen, prints en t-shirts. Homebase is een samenwerking tussen Lastplak en kunstenaars als Ces53, Kiki Peeters, Ives-One en vele anderen.

> Lees verder