ZUBB Sessions: Go Back To The Zoo - Hero Of Our Time

Muziek

Op zondagavond 9 november stond de Nijmeegse band Go Back To The Zoo in ‘t Paard van Troje. Voorafgaand aan dit optreden speelde de band een kleedkamersessie. ZUBB was er bij en legde de 49ste ZUBB Session vast.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Asteroids Galaxy Tour - Navigator

Muziek

Afgelopen maand hebben we de unieke kans gekregen om The Asteroids Galaxy Tour te filmer in het Backstage Hotel te Amsterdam. We hebben twee songs opgenomen ‘My Club’ en ‘Navigator’.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Asteroids Galaxy Tour - My Club

Muziek

Nieuwe ZUBB Sessions The Asteroids Galaxy Tour. Opgenomen in het Backstage Hotel in Amsterdam. De single My Club van hun nieuwe album Bring Us Together.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Bells Of Youth - She Said / He Said

Muziek

Zondag 20 juli stond de grote belofte van 2014, Bells Of Youth, op het podium van het Zondag in ‘t Park festival in Zoetermeer. We filmden twee nummers, eerder kon je al Shoot zien, nu ook de voorgaande single She Said / He Said. Enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions: Bells Of Youth - Shoot

Muziek

Zondag 20 juli stond de grote belofte van 2014, Bells Of Youth, op het podium van het Zondag in ‘t Park festival in Zoetermeer en wij waren aanwezig om vooraf de band vast te leggen voor een nieuwe ZUBB Session op een aangrenzend eiland.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Benelux - Smells Like Woman

Muziek

Na een lange tijd is er weer een toevoeging aan de ZUBB Sessions catalogus. We waren het er al een tijdje over eens, als we weer een sessie gaan filmen, dan staat The Benelux bovenaan de verlanglijst. En voila!

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Feeling - Rescue

Muziek

Op 21 september, voorafgaand aan het optreden op het Peace One Day festival in de tuin van het Vredespaleis, stond The Feeling voor de camera’s van de ZUBB Sessions. Ze speelde Rescue, eerste single van het nieuwe album _Boy Cried Wolf

> Lees verder

ZUBB Sessions: Splendid - The Streets

Muziek

Het altijd zonnige Splendid, wereldberoemd in Den Haag en ook steeds meer daarbuiten, stond voorafgaand aan het Jam de la Crème festival voor de camera’s van de ZUBB Sessions crew en speelde de nieuwste single The Streets.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Omar Ka - Balal

Muziek

Tijdens het Jam de la Crème Festival hebben we de mogelijkheid gekregen om enkele artiesten op te nemen voor ZUBB Sessions. Deze eerste van deze serie is de Senegalese Omar Ka samen met Satindra Kalpoe.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Valerius - Can't Keep Running Away

Muziek

ZUBB Sessions presents Valerius! In juni spraken we met de gebroeders Nambiar af op het Museumplein. Eerder was het nummer I Cannot Put Us Back Together verschenen bij de ZUBB Sessions. Nu dan ook Can’t Keep Running Away, enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions: Valerius - I Cannot Put Us Back Together

Muziek

ZUBB Sessions presents Valerius! Deze Nederlandse band uit Amsterdam dankt haar naam aan het Valeriusplein te Amsterdam. Vorige week spraken we met de band af op het museumplein. Een zonnige sessie in Amsterdam.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Donavon Frankenreiter - West Coast Fool

Muziek

Om vandaag voor de zon te compenseren hebben we nog een ZUBB Session voor jullie. Vorig jaar zomer filmden we Donavon Frankenreiter in het Vondelpark. We hadden het nummer West Coast Fool nog op de plank liggen! Enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions:

Laatste ZUBB session

Bekijk alle ZUBB sessions »

De Singles

Elke week nieuwe muziek:

Bekijk alle weken »