ZUBB Sessions: Go Go Berlin - Electric Lives

Muziek

Dit jaar gaf het Deense Go Go Berlin een indrukkend optreden in de Q-Factory, voorafgaand aan dit concert filmden we de jongste ZUBB Session van de titel track van het nieuwe album Electric Lives, enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Franklin Electric - Unsatisfied

Muziek

Het heeft even geduurd, maar het wachten op ZUBB Session #55 wordt beloond, hier is de jongste live sessie met The Franklin Electric met een akoestische uitvoering van Unsatisfied. Opgenomen in de kleine zaal van de Paradiso.

> Lees verder

ZUBB Sessions: PollyAnna - Sing

Muziek

PollyAnna werd in één klap wereldberoemd in Nederland toen Giel Beelen haar in december 2014 in De Wereld Draait Door tipte als het “Talent van 2015”. Eind maart speelde ze voor de ZUBB Sessions camera’s het nummer Sing.

> Lees verder

ZUBB Sessions: K's Choice - The Phantom Cowboy

Muziek

The Phantom Cowboy is het 24 april verschenen album van de legendarische Belgische band K’s Choice van broer en zus Bettens. 25 maart was de band een regenachtige dag in Amsterdam en wij filmden ZUBB Session #53 met ze.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Fiction Plane - Where Do We Go From Here

Muziek

Op dinsdag 24 maart hadden we het genoegen om met het Engelse trio Fiction Plane in Amsterdam ZUBB sessions te filmen. Eerder was No One But You hier te zien, nu ook de tweede en laatste sessie: Where Do We Go From Here.

> Lees verder

ZUBB Sessions: PollyAnna - Guess It's Me

Muziek

PollyAnna werd in één klap wereldberoemd in Nederland toen Giel Beelen haar in december 2014 in De Wereld Draait Door tipte als het “Talent van 2015”. Eind maart speelde ze voor de ZUBB Sessions camera’s het nummer Guess It’s Me.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Fiction Plane - No One But You

Muziek

Er is weer een bijzondere band toegevoegd aan de verzameling ZUBB Sessions. Op 24 maart hadden we het genoegen om met de Engelse band Fiction Plane ZUBB sessions te filmen. Kijk hier de eerste opname van het nummer No One But You.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Go Back To The Zoo - Hero Of Our Time

Muziek

Op zondagavond 9 november stond de Nijmeegse band Go Back To The Zoo in ‘t Paard van Troje. Voorafgaand aan dit optreden speelde de band een kleedkamersessie. ZUBB was er bij en legde de 49ste ZUBB Session vast.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Asteroids Galaxy Tour - Navigator

Muziek

Afgelopen maand hebben we de unieke kans gekregen om The Asteroids Galaxy Tour te filmer in het Backstage Hotel te Amsterdam. We hebben twee songs opgenomen ‘My Club’ en ‘Navigator’.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Asteroids Galaxy Tour - My Club

Muziek

Nieuwe ZUBB Sessions The Asteroids Galaxy Tour. Opgenomen in het Backstage Hotel in Amsterdam. De single My Club van hun nieuwe album Bring Us Together.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Bells Of Youth - She Said / He Said

Muziek

Zondag 20 juli stond de grote belofte van 2014, Bells Of Youth, op het podium van het Zondag in ‘t Park festival in Zoetermeer. We filmden twee nummers, eerder kon je al Shoot zien, nu ook de voorgaande single She Said / He Said. Enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions: Bells Of Youth - Shoot

Muziek

Zondag 20 juli stond de grote belofte van 2014, Bells Of Youth, op het podium van het Zondag in ‘t Park festival in Zoetermeer en wij waren aanwezig om vooraf de band vast te leggen voor een nieuwe ZUBB Session op een aangrenzend eiland.

> Lees verder