Boom Chicago Comedy Festival

Theater

Life is better when you laugh! Daarom organiseert Boom Chicago van 28 juli tot en met 1 augustus in het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht haar allereerste festival. Met top comedians uit binnen- en buitenland.

> Lees verder

Hans Teeuwen: theatertour Echte Rancune 2017

Theater

Na de uitverkochte theatertour in Nederland en België afgelopen voorjaar, een optreden op Lowlands voor 20.000 toeschouwers, is Hans Teeuwen met zijn cabaretprogramma Echte Rancune begin 2017 opnieuw te zien in Nederland en België.

> Lees verder

Lowlands Comedyprogramma bekend

Theater

In de Juliet-tent passen zo’n 1200 bezoekers en ’s avonds zie je hier de crème de la crème uit de comedy- en caberetwereld. Onze gastvrouw in deze tent is de Amsterdamse comédienne MC Soundos El Ahmadi, die het geheel vakkundig aan elkaar praat.

> Lees verder

5 weken Engelstalige stand-up comedy

Theater

Vanavond start het Comedytrain International Summer Festival. De hele week genieten van de scherpste en meest grappige internationale comedians in Amsterdam met o.a. Tony Law, Keith Farnan, Pete Johansson en Brooks Wheelan

> Lees verder

Winactie: Kommil Foo

Theater

Eerder kondigde we op ZUBB de nieuwe voorstelling aan van Kommil Foo. Wel nu! Een leuke winactie voor u. Deel, mail, tweet en win kaarten voor Diligentia. De rode draad van de voorstelling is de vraag: “Hoe krijg je een man in een luciferdoosje?”

> Lees verder

Peter Heerschop - Gelukszoekers

Theater

Waarom moet Peter Heerschop nou zo nodig solo. Tot nu toe zei hij zelf ook altijd “Nee”. Nu toch ineens wel? De verhalen zijn volgens Peter nu toch echt te hoog opgestapeld dat hij blijkbaar geen keus heeft. De voorstelling is te zien t/m eind mei.

> Lees verder

Spijtig Spijtig Spijtig

Theater

De pers noemt hem idioot ongeëvenaard met zorgvuldige monologen. Subtiel en gecomponeerd. Wim Helsen lost bijna alle problemen op. Spijtig, opgelucht en vrolijk verlaten de mensen achteraf de zaal.

> Lees verder

Kommil Foo - Breken

Theater

De pers schreef al dat Breken, Vlaams cabaret-duo Kommil Foo, een show is van wereldniveau. Kommil Foo staat bekend om hun unieke stijl van cabaret, met doordachte scenario’s, muzikaliteit, absurdistische beeldtaal en veel humor.

> Lees verder

VARA Leids Cabaret Festival 2013

Theater

Het is weer aan! Na drie auditie dagen staan acht cabaretiers klaar om ich te bewijzen aan het publiek. De kaarten voor de halve finale en de finale zijn al wel al uitverkocht, maar voor de voorrondes op 11 en 12 februari zijn er nog kaarten beschikbaar.

> Lees verder

Jurk? Glitterjurk!

Theater

Het gouden cabaret duo Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge gaan door. Wat tien jaar gelden was begonnen als grap, met een sketch over een opgezette herdershond van tweeënhalve meter lang, zal nog meer worden uitgebuit.

> Lees verder

Yora Rienstra: We maker er wat van

Theater

We maken er wat van is de tweede one woman show van Yora Rienstra. Met haar elastische lijf, ijzersterke mimiek, geestige en ontroerende liedjes danst Yora volledig uit de maat of laat ze haar elastische lijf spreken in een stille stofzuiger act.

> Lees verder

Winterparade

Theater

Vandaag start in Den Haag de WinterParade in het Atrium van het stadhuis. Verder zal de tournee daarna, zoals we gewend zijn van De Parade, doorreizen naar andere steden als Rotterdam, Amsterdam en dit jaar ook Nijmegen, Haarlem en Eindhoven.

> Lees verder