Eerste namen The Life I Live

Muziek

Haags festival op Koningsnacht en Koningsdag bevestigt komst van Klangstof, De Likt, Son Mieux, Sef, Thijs Boontjes, Bokoesam, Donnie en vele anderen. Het gratis toegankelijke festival THE LIFE I LIVE vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 april in Den Haag.

> Lees verder

HipFest 2019

Muziek

Op zaterdag 6 april 2019 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen voor de vijfde keer los: HipFest. Van 19:00 tot 03:30 uur barsten meerdere (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen.

> Lees verder

SNIESTER FESTIVAL: EERSTE NAMEN BEKEND

Muziek

Het Haagse stadsfestival Sniester, dat plaatsvindt op 24 t/m 26 mei 2019, bevestigt komst van o.a. Jacco Gardner, Daniel Romano, SONS, Tim Knol, A Giant Dog, EUT en vele anderen.

> Lees verder

Best Kept Secret maakt maar liefst 53 nieuwe namen bekend

Muziek

Christine and the Queens, Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, DJ Koze, Guided By Voices, Liz Phair, Primal Scream, Stereolab en nog 45 artiesten zijn vandaag toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret.

> Lees verder

18 nieuwe namen Paaspop 2019

Muziek

Paaspop kondigt opnieuw een opvallend sterke muzikale mix van acts aan voor de komende editie die van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

> Lees verder

Kraftwerk naar Best Kept Secret 2019

Muziek

Kraftwerk is toegevoegd aan de line-up voor Best Kept Secret 2019. De Duitse electro-pioniers zullen op zaterdag 1 juni het hoofdpodium afsluiten met een speciale 3D-show. Voor deze performance zullen 25.000 3D-brillen worden uitgedeeld aan het publiek.

> Lees verder

Bon Iver eerste headliner van Best Kept Secret 2019

Muziek

Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. De invloedrijke Amerikaanse indieband rond Justin Vernon sluit op vrijdag 31 mei het hoofdpodium af. In totaal treden op de zevende editie van Best Kept Secret meer dan 100 artiesten, bands en dj’s op.

> Lees verder

Eerste namen voor London Calling 2019

Muziek

De eerste namen voor London Calling 2019 op 24 en 25 mei in Paradiso zijn: The Howl & The Hum, een absoluut hoogtepunt van afgelopen keer en staat nu in de grote zaal. Verder hebben we Gently Tender op het programma staan en Penelope Isles.

> Lees verder

London Calling compleet

Muziek

Met de toevoeging van Viagra Boys, Mellah, Valley Maker, Heaters en Yuno is het programma van London Calling op 26 en 27 oktober aanstaande compleet. Eerder werden onder meer The Garden, The Chats, Kakkmaddafakka, Crumb, Phum Viphurit en Hookworms bevestigd.

> Lees verder

Festival De Oversteek 2018

Muziek

Op zondag 2 september opent editie West van Festival De Oversteek 2018 om 13.00 uur met een heuse bloemenregen van het Lentse initiatief Blossum in Hof van Holland. Het is de feestelijke openingshandeling van de tiende festivalediite.

> Lees verder

Once in a Blue Moon Festival

Muziek

De eerste editie van Once in a Blue Moon in het Amsterdamse Bos. Een festival volledig in het teken van zogenaamde “Americana” muziek. Een genre dat in Nederland aan populariteit heeft gewonnen de afgelopen jaren.

> Lees verder

Waterpop 2018

Muziek

zaterdag 28 juli verandert het Hofpark in Wateringen weer in een festivalweide. Dan vindt alweer de 41e editie plaats van Waterpop plaats. Met populaire muzikale acts, spectaculair straattheater, een gezellige festivalmarkt en heerlijk eten en drinken.

> Lees verder