Paaspop 2020

Muziek

Paaspop kondigt eerste 40 acts aan, o.a. André Hazes, Anouk, Kensington, Krezip, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner, Sean Paul. Van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 in Schijndel.

> Lees verder

Audio Obscura @ ADE 2019

Muziek

Met de aankondiging van maar liefst zes evenementen in de Loft van de A’DAM Toren maakt Audio Obscura haar volledige Amsterdam Dance Event 2019 programma compleet. Deze unieke reeks sunrise en sunset evenementen vinden plaats op 18, 19 en 20 oktober.

> Lees verder

Crossing Border 2019

Muziek

Het programma van Crossing Border is bijna compleet. Check de website voor het volledige programma. O.a. Kate Tempest, Hilary Mantel, Thurston Moore en Robert Harris komen naar Crossing Border.

> Lees verder

Recensie: Once in a Blue Moon

Muziek

Wat een heerlijk dag weer in het Amsterdamse Bos bij het Once in a Blue Moon festival. De organisatie heeft het dit jaar weer een stapje gezet naar een volwaardig jaarlijks terugkerend festival. Wij deden verslag.

> Lees verder

Once In A Blue Moon preview

Muziek

Vandaag is het zover het Once in a Blue Moon festival in het Amsterdamse Bos. Na een herrlijke eerste editie is het nu zaak voor het festival om zich te vestigen als een jaarlijks terugkerend fenomeem. Hierbij een paar optredens die je niet mag missen.

> Lees verder

Park Open 18 augustus

Muziek

Terwijl duizenden Ernemmers elders vakantie vieren, maakt Park Open het tuus nóg leuker. Blokkeer je agenda voor een bruisend feest op 18 augustus met vijf lokale helden die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

> Lees verder

Waterpop 2019

Muziek

Voor de 42ste keer wordt in het Hofpark in Wateringen het gezellige festival Waterpop georganiseerd. Een festival voor het hele gezin! Op 10 augustus opent het festival traditiegetrouw om kwart over twaalf met een kinderact.

> Lees verder

Park Open Arnhem

Muziek

Vol trots presenteren we de 2e editie van Park Open op de Ronde Weide! Het wordt net als altijd weer een feest met ‘ongekend talent’ en de beste vibes. Op 14 juli is er Reggae, Folk, Funk, Rock en Electronica-Pop en meer.

> Lees verder

Crossing Border 2019

Muziek

Internationaal literatuur en muziekfestival Crossing Border kondigt eerste 50 artiesten aan
Internationaal literatuur- en muziekfestival Crossing Border strijkt dit jaar opnieuw neer in en rond Theater aan het Spui.

> Lees verder

Park Open Festival

Muziek

Dit jaar slaat Park Open zijn tenten op 16 juni voor de 29ste keer op de Ronde Weide op. Onder het motto #opnaarde30 programmeert Park Open dit seizoen als vanouds breed, eigenzinnig, verrassend en toegankelijk.

> Lees verder

Sniester overtreft zichzelf

Muziek

Meer dan 60 acts, spelend vanaf 13 podia in het Popdistrict van Den Haag, transformeerden de binnenstad van 24 t/m 26 mei tot een luilekkerland voor muziekliefhebbers.

> Lees verder

Mondriaan Jazz Festival 2019

Muziek

Op zaterdag 12 oktober 2019 strijkt het Mondriaan Jazz Festival opnieuw neer in Den Haag. De focus van MJAZZ 2019 ligt wederom op een internationaal kwaliteitsprogramma, met acts op het punt van hun grote doorbraak, vele debuutshows en gecureerde groepen.

> Lees verder