BKS18: Slowdive, JOHAN en Mogwai

Muziek

Slowdive, JOHAN en Mogwai zijn toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret, samen met nog 24 andere acts. Eerder werden headliners Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem en vele andere artiesten bekend gemaakt.

> Lees verder

20 nieuwe namen Sniester

Muziek

20 nieuwe namen voor Sniester bevestigd: o.a. Bellrays, Orgel Vreten, It It Anita, Nana Adjoa, Black Mambas, Nordmann, Whitehorse, Swedish Death Candy, Frankie and The Witch Fingers. 5e editie Sniester vind plaats van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei in Den Haag.

> Lees verder

Naked Song 2018 kondigt eerste namen aan

Muziek

Het indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven presenteert de eerste namen voor de 2018-editie. Het festival brengt een aantal bekende namen in een bijzondere setting naar Eindhoven.

> Lees verder

Nieuwe namen Rewire festival

Muziek

Panda Bear, SOPHIE, Juliana Huxtable, Arto Lindsay & Zs, Fatima Al Qadiri, Tristan Perich, Beatriz Ferreyra, James Holden en meer aangekondigd

> Lees verder

21 nieuwe namen voor Paaspop

Muziek

> Lees verder

Kleintje Eurosonic 3voor12 in VanSlag

Muziek

Een week voordat Eurosonic Noorderslag in Groningen van start gaat treden zeven Nederlandse acts, die ook in Groningen op het podium staan, op in Cultuurpodium VanSlag. De acts zijn: Sorry John, Timo de Jong, Daisy, Saint Martinez, I Took Your Name, Ruud Fieten en The Heck.

> Lees verder

LCD Soundsystem en The National naar Best Kept Secret 2018

Muziek

LCD Soundsystem, The National, Vince Staples, Rodriguez en Four Tet zijn 5 van de eerste 26 bevestigingen voor Best Kept Secret 2018. In totaal treden op het festival meer dan 100 artiesten, bands en dj’s op. Best Kept Secret vindt plaats op 8, 9 en 10 juni.

> Lees verder

19 nieuwe namen voor Paaspop 2018

Muziek

De komende maanden tot aan Paaspop, dat volgend jaar van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel plaatsvindt, worden er nog 125 van de in totaal ongeveer 200 acts bekendgemaakt. Het programma tot nu toe staat hier.

> Lees verder

Eerste 25 namen voor Sniester 2018

Muziek

Vandaag kondigt Sniester zijn eerste 25 acts aan voor de 5e editie die op vrijdag 25 mei, zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 in het Haagse Popdistrict plaatsvindt. De komende maanden tot aan Sniester worden er nog ongeveer 70 extra acts bekendgemaakt.​​ ​

> Lees verder

Eerste namen Paaspop

Muziek

December mag dan de feestelijkste maand van het jaar zijn; het restant van november klapt er anders ook aardig op qua festiviteiten. Allereerst is er aanstaande vrijdag 24 november vanaf 17.00 uur de gratis Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel: een gratis toegankelijk pop-up minifestival met live optredens.

> Lees verder

Eerste artiesten Rewire 2018

Muziek

6 t/m 8 april presenteert Rewire haar achtste editie in en rondom de binnenstad van Den Haag. De programmering bestaat onder meer uit concerten, interdisciplinaire performances, clubnachten, talks en screenings.

> Lees verder

A Festival Downtown

Muziek

De vierde editie van A Festival Downtown vindt plaats op zaterdag 7 oktober. Het muziekfestival staat erom bekend een sterke, eigenwijze en vooral diverse line-up te presenteren op verschillende binnen- en buitenplekken in hartje Rotterdam.

> Lees verder