Festival: DGTL 2024

Muziek

Van 29 tot en met 31 maart 2024 keert DGTL terug naar de NDSM-werf in Amsterdam. Voor deze elfde editie biedt het festival een explosieve line-up met internationale iconen uit de dancewereld en opkomend talent uit binnen-en buitenland.

> Lees verder

Festival: Wild Rooster

Muziek

De cowboyhoeden mogen weer uit het vet voor de 14de editie van Wild Rooster: het gratis Haagse rootsmuziekfestival met alleen maar goeie rockabilly, bluegrass, uptempo blues en rock-’n-roll uit de tijd dat rock’n’roll nog rock’n’roll was.

> Lees verder

Festival: DownTown

Muziek

Op 22 en 23 september viert Festival Downtown haar 9e editie in de binnenstad van Rotterdam. Een divers evenement dat progressieve, vernieuwende en eigenwijze muziek presenteert aan een breed publiek.

> Lees verder

Festival: Tuckerville

Muziek

Op zaterdag 9 september is de laatste editie met onder andere optredens van BLØF, Chef’Special en Young Gun Silver Fox. Als afsluiting van deze bijzondere dag speelt Ilse DeLange een extra lange headliner-set.

> Lees verder

Festival: South of Heaven

Muziek

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 gaat het gloednieuwe openluchtfestival South Of Heaven open air plaatsvinden in Maastricht: twee dagen, twee podia, 21 bands. De eerste namen en de start van de ticketverkoop worden zeer spoedig bekendgemaakt.

> Lees verder

Festival: elrow 2023

Muziek

Het is de vijfde editie voor elrow Town in ons land en het festival heeft tijdens deze eerdere jaren al laten zien waarom het een van ’s werelds meest creatieve en kleurrijke muziekfestivals is. En er zijn weer tickets verkrijgbaar.

> Lees verder

Festival: Vestrock 2023

Muziek

Met nog 3 weken te gaan tot de 12e editie van VESTROCK (op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni a.s. in Hulst) is de definitieve line-up nu écht compleet dankzij de toevoeging van een aantal nieuwe acts op de vijf podia die VESTROCK dit jaar rijk is.

> Lees verder

Festival: Paaspop 2023 compleet

Muziek

Afgelopen zaterdag werd het allereerste paaltje van Paaspop in de heilige Schijndelse grond geslagen, dus de opbouw is begonnen: nog 34 dagen voordat het mooist gedecoreerde festival van Europa het Nederlandse festivalseizoen aftrapt.

> Lees verder

Festival: Wild Rooster Winter 2023

Muziek

Dansen op de Grote Markt met Wild Rooster Winter 2023. Gratis festival op 3 indoor podia met rockabilly, blues, Western folk en rock-’n-roll uit de tijd dat rock-’n-roll nog rock-’n-roll was. Aanstaande zaterdag 11 februari vindt het voor de tweede keer plaats.

> Lees verder

Festival: Paaspop 2023

Muziek

Paaspop haalt LIMP BIZKIT naar Schijndel als headliner van de vrijdag. Vorige maand kondigde Paaspop de eerste 90 namen aan voor de editie van 2023 – die van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april op in Schijndel wordt gehouden.

> Lees verder

Festival: RIGHTABOUTNOW 2022

Muziek

Het RIGHTABOUTNOW Festival is een platform voor nieuwe makers en artiesten uit verschillende disciplines die de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Ze pakken uit met een veelzijdig programma, met dynamische hiphop, harde barz en meer…

> Lees verder

Festival: Ramblin Roots

Muziek

Het jaarlijks terugkerende Americana & roots festival Ramblin Roots in TivoliVredenburg in Utrecht heeft vorige week weer nieuwe namen bekend gemaakt. Ze voegen de singer-songwriter Emma Swift met bijzonder covers van Bob Dylan.

> Lees verder