Mondriaan Jazz Festival 2019

Muziek

Op zaterdag 12 oktober 2019 strijkt het Mondriaan Jazz Festival opnieuw neer in Den Haag. De focus van MJAZZ 2019 ligt wederom op een internationaal kwaliteitsprogramma, met acts op het punt van hun grote doorbraak, vele debuutshows en gecureerde groepen.

> Lees verder

Rewire x Korzo 14 juni

Muziek

Internationaal festival voor avontuurlijke muziek Rewire, dat in maart voor de negende keer plaatsvond, en het Haagse Korzo Theater presenteren op 14 juni een nieuwe editie van de concertserie genaamd Rewire x Korzo.

> Lees verder

Haags talent tijdens Parkpop

Muziek

Haagse cultuurinstellingen verzamelen zich om de crème de la crème van de stad te laten zien op zondag 30 juni in het Zuiderpark. Van diepe, dansbare underground naar toffe bands van morgen tot vette beats en hiphop.

> Lees verder

Unstoppable Paaspop niet te stuiten

Muziek

236 acts; 17 podia & area’s; 3 dagen (waarvan de zater- en zondag uitverkocht); gemiddeld 23 graden; 11.000 kampeerders en opnieuw een recordaantal bezoekers – dit jaar maar liefst 90.000 verdeeld over drie dagen.

> Lees verder

Tribute To Woodstock

Muziek

Met de toevoeging van de gevierde tributebands van The Grateful Dead (door Deadly Grateful -NL); Janis Joplin (door het Australische Full Tilt Janis) en van Crosby, Stills, Nash & Young (door Deja Vu -NL) is de line-up van Tribute To Woodstock nu volledig.

> Lees verder

Eerste namen Parkpop 2019 bekend

Muziek

De eerste namen voor Parkpop op zondag 30 juni bekend. Met Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Walk Off The Earth, Maan en ‘Parkpop Roots’ met Blackbird en Judy Blank vieren we de 39e editie van het festival in het Zuiderpark.

> Lees verder

Once In A Blue Moon 2019

Muziek

Stef Kamil Carlens uit België, de Amerikaan Dylan LeBlanc en Next Of Kin uit eigen land zijn de nieuwste aanvullingen op het affiche van het Once In A Blue Moon festival, op 24 augustus in het Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Tuckerville 2019

Muziek

De programmering van Tuckerville kent dit jaar vele oude en nieuwe, binnenlandse en buitenlandse sterren op het gebied van roots, folk, Americana en pop. Douwe Bob, The Teskey Brothers, Asleep at the Wheel, en The Grand East spelen op Tuckerville 2019.

> Lees verder

Eerste namen The Life I Live

Muziek

Haags festival op Koningsnacht en Koningsdag bevestigt komst van Klangstof, De Likt, Son Mieux, Sef, Thijs Boontjes, Bokoesam, Donnie en vele anderen. Het gratis toegankelijke festival THE LIFE I LIVE vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 april in Den Haag.

> Lees verder

HipFest 2019

Muziek

Op zaterdag 6 april 2019 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen voor de vijfde keer los: HipFest. Van 19:00 tot 03:30 uur barsten meerdere (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen.

> Lees verder

SNIESTER FESTIVAL: EERSTE NAMEN BEKEND

Muziek

Het Haagse stadsfestival Sniester, dat plaatsvindt op 24 t/m 26 mei 2019, bevestigt komst van o.a. Jacco Gardner, Daniel Romano, SONS, Tim Knol, A Giant Dog, EUT en vele anderen.

> Lees verder

Best Kept Secret maakt maar liefst 53 nieuwe namen bekend

Muziek

Christine and the Queens, Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, DJ Koze, Guided By Voices, Liz Phair, Primal Scream, Stereolab en nog 45 artiesten zijn vandaag toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret.

> Lees verder