A Festival Downtown

Muziek

De vierde editie van A Festival Downtown vindt plaats op zaterdag 7 oktober. Het muziekfestival staat erom bekend een sterke, eigenwijze en vooral diverse line-up te presenteren op verschillende binnen- en buitenplekken in hartje Rotterdam.

> Lees verder

Volledig programma Crossing Border

Muziek

Crossing Border heeft vandaag een reeks nieuwe namen aangekondigd. Hiermee is het programma van het Haagse muziek- en literatuurfestival vervolledigd. Ook zal de Europese Literatuurprijs dit jaar op de openingsdag worden uitgereikt.

> Lees verder

ZUBB tipt: Schollenpop 2017

Muziek

Zaterdag 5 augustus 2017 is er weer Schollenpop, het gratis toegankelijke popfestival op het Zuiderstrand in Scheveningen. Opgezet als een strandfeestje voor een paar vrienden in 1996 is Schollenpop uitgegroeid tot een festival van formaat.

> Lees verder

ZUBB tipt: 40e editie Waterpop

Muziek

Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus staat het Hofpark in Wateringen helemaal in het teken van Waterpop. Dit jaar viert het festival zijn veertigste verjaardag en daardoor is het een extra spectaculaire editie!

> Lees verder

Breda Barst 2017

Muziek

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. De toegang is gratis. Met o.a. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Storksky en Brutus.

> Lees verder

Eerste 33 namen voor Crossing Border 2017

Muziek

Onder andere Spoon, Nick Mulvey, Orchestra Baobab en Hanna Bervoets op 25e editie Haags festival Crossing Border. De 25e editie vindt net als vorig jaar weer plaats in en rond poppodium Paard, midden in het muzikale hart van de stad.

> Lees verder

Spoon op Crossing Border 2017

Muziek

De legendarische Texaanse indierockband Spoon komt op 3 november naar de 25e editie Crossing Border. Met het nieuwe album Hot Thoughts op zak verkeren de mannen in de vorm van hun leven.

> Lees verder

Best Kept Secret 2017: Zaterdag

Muziek

Best Kept Secret weet ieder jaar weer een divers en avontuurlijk programma neer te zetten. De zaterdag van 2017 is nu al legendarisch door het geweldige optreden van Arcade Fire, maar ook o.a. Circa Waves, Chris Cohen en Thomas Azier maakte indruk.

> Lees verder

Best Kept Secret 2017: Vrijdag

Muziek

Best Kept Secret weet ieder jaar weer een divers en avontuurlijk programma neer te zetten, naast grote namen als Radiohead en Arcade Fire. Op de aangenaam warme vrijdag starten we met o.a. met Amber Arcades, Kelly Lee Owens en Sløtface.

> Lees verder

Must Z's: Best Kept Secret 2017

Muziek

Best Kept Secret beleeft dit weekend alweer de vijfde editie en wij zijn er uiteraard weer bij. BKS heeft elk jaar weer minder bekende bands waar kennis mee gemaakt kan worden. En tenslotte wat persoonlijke favorieten in de Must Z’s lijst van BKS17.

> Lees verder

40UP Zomerfestival Eindhoven

Muziek

Na het grote succes van vorig jaar keert 40UP Zomerfestival deze zomer terug in Eindhoven. Op zaterdag 1 juli wordt het Ketelhuisplein op Strijp S één groot feestterrein met concerten.

> Lees verder

Blokkenschema Parkpop 2017 bekend

Muziek

De organisatie van Parkpop heeft het blokkenschema voor de editie van 2017 bekend gemaakt. Op zondag 25 juni trappen de Règâhs om 13.00u het festival af op het Jupiler Podium.

> Lees verder