Nieuwe album: Walter Martin - The Bear

Muziek

Op 25 maart heeft geliefde songwriter, multi-instrumentalist en mede-oprichter van The Walkmen Walter Martin zijn nieuwe album The Bear uitgebracht. The Bear is een aangrijpende collectie van autobiografische story-songs.

> Lees verder

Festival: Vunzige Deuntjes

Muziek

Vunzige Deuntjes Festival pakt komende zomer uit met een drietal muzieklegendes uit Jamaica die de line-up sieren. Konshens, Charly Black en Leftside maken op 9 juli hun opwachting in het Amsterdamse Bos voor zo’n 22.500 bezoekers.

> Lees verder

Festival: Pal Mundo Festival 2022

Muziek

Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.

> Lees verder

FESTIVAL: VESTROCK 2022

Muziek

Het intieme driedaagse zomerse festival VESTROCK, ook wel bekend als Het Festival van de Vriendschap, wordt gehouden op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL).

> Lees verder

Festival: Mysteryland 2022

Muziek

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, keert terug op 26 t/m 28 aug 2022. Drie dagen kunnen festivalbezoekers zich onderdompelen in deze magische wereld om het leven te vieren.

> Lees verder

Festival: DGTL 2022

Muziek

Met de bekendmaking de line-up belooft DGTL Amsterdam het festivalseizoen in stijl af te trappen, zie het als een uitnodiging om samen te komen op een dansvloer die alle hoeken van de clubcultuur verwelkomt, respecteert en viert.

> Lees verder

Festival: DGTL

Muziek

Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de NDSM-loods trok, kondigt DGTL de terugkeer naar de NDSM-werf aan en wel op 16 en 17 april 2022. DGTL is klaar om een nieuwe inspirerende en innovatieve omgeving te creëren.

> Lees verder

ZUBBtipt: Sniester

Muziek

Muziekfestival Sniester. Het eerste echte meerdaagse festival in anderhalf jaar waarbij alle remmen los mogen, met o.a. Dool, Black Box Revelation & ASIWYFA. 1 & 2 oktober 2021. Sniester is in 2 dagen meer dan 60 bands meemaken op diverse locaties in het Haagse Popdistrict.

> Lees verder

14 nieuwe acts Paaspop

Muziek

Paaspop voegt nog doodleuk 14 nieuwe acts aan zijn line-up toe. Van techno tot hiphop en van speedrock tot smartlap: Måneskin • Floor Jansen • Vitalic Live • SEF • Son Mieux • Komodo • Sophie Straat • Speedmobile • The Vices.

> Lees verder

ZUBBtipt: Landjuweel 2021

Muziek

20, 21 en 22 augustus zal Kunstenaarsdorp Ruigoord een waar spektakel serveren met veel live muziek op diverse podia, kunst, theater, kindertheater en natuurlijk de magistrale beeldenroute op zaterdagavond.

> Lees verder

Paaspop 2021

Muziek

Paaspop is op stoom. Na eerder onder meer André Hazes, Chef’Special, Danny Vera, DI-RECT Kensington, Krezip, Netsky en Paul Kalkbrenner te hebben bevestigd voor de eenmalige september editie op 3, 4 & 5 september 2021

> Lees verder

Mysteryland 2021

Muziek

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt de start van haar kaartverkoop aan.

> Lees verder