The Life I Live 2018

Muziek

THE LIFE I LIVE in Den Haag vond dit jaar plaats op Koningsnacht en Koningsdag. Met meer dan 60 live acts werd de Hofstad getransformeerd in een vorstelijk muziekwalhalla. THE LIFE I LIVE was geheel gratis toegankelijk.

> Lees verder

The Casbah @ BKS18

Muziek

The Casbah, de donkerste en hardste bar van Best Kept Secret, is terug. Dit is de plek waar het kaf van het koren wordt gescheiden. Waar de DJ kwaad wordt als je Radiohead aanvraagt en waar je bloody mary uit een jerrycan wordt geschonken.

> Lees verder

ZUBBtipt: DGTL 2018

Muziek

Ook dit jaar zal DGTL het Dance festival seizoen weer aftrappen. Op goede vrijdag trapt het feest af met een indoor nacht in de Generator. DJ’s als Theo Parrish en Floating Points & Hunee verzorgen vrijdag de officielle aftrap van het paasweekend.

> Lees verder

BKS18: Slowdive, JOHAN en Mogwai

Muziek

Slowdive, JOHAN en Mogwai zijn toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret, samen met nog 24 andere acts. Eerder werden headliners Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem en vele andere artiesten bekend gemaakt.

> Lees verder

20 nieuwe namen Sniester

Muziek

20 nieuwe namen voor Sniester bevestigd: o.a. Bellrays, Orgel Vreten, It It Anita, Nana Adjoa, Black Mambas, Nordmann, Whitehorse, Swedish Death Candy, Frankie and The Witch Fingers. 5e editie Sniester vind plaats van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei in Den Haag.

> Lees verder

Naked Song 2018 kondigt eerste namen aan

Muziek

Het indie singer-songwriterfestival Naked Song op zaterdag 14 april in Muziekgebouw Eindhoven presenteert de eerste namen voor de 2018-editie. Het festival brengt een aantal bekende namen in een bijzondere setting naar Eindhoven.

> Lees verder

Nieuwe namen Rewire festival

Muziek

Panda Bear, SOPHIE, Juliana Huxtable, Arto Lindsay & Zs, Fatima Al Qadiri, Tristan Perich, Beatriz Ferreyra, James Holden en meer aangekondigd

> Lees verder

21 nieuwe namen voor Paaspop

Muziek

> Lees verder

Kleintje Eurosonic 3voor12 in VanSlag

Muziek

Een week voordat Eurosonic Noorderslag in Groningen van start gaat treden zeven Nederlandse acts, die ook in Groningen op het podium staan, op in Cultuurpodium VanSlag. De acts zijn: Sorry John, Timo de Jong, Daisy, Saint Martinez, I Took Your Name, Ruud Fieten en The Heck.

> Lees verder

LCD Soundsystem en The National naar Best Kept Secret 2018

Muziek

LCD Soundsystem, The National, Vince Staples, Rodriguez en Four Tet zijn 5 van de eerste 26 bevestigingen voor Best Kept Secret 2018. In totaal treden op het festival meer dan 100 artiesten, bands en dj’s op. Best Kept Secret vindt plaats op 8, 9 en 10 juni.

> Lees verder

19 nieuwe namen voor Paaspop 2018

Muziek

De komende maanden tot aan Paaspop, dat volgend jaar van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel plaatsvindt, worden er nog 125 van de in totaal ongeveer 200 acts bekendgemaakt. Het programma tot nu toe staat hier.

> Lees verder

Eerste 25 namen voor Sniester 2018

Muziek

Vandaag kondigt Sniester zijn eerste 25 acts aan voor de 5e editie die op vrijdag 25 mei, zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 in het Haagse Popdistrict plaatsvindt. De komende maanden tot aan Sniester worden er nog ongeveer 70 extra acts bekendgemaakt.​​ ​

> Lees verder