DGTL Amsterdam: circulair festival

Muziek

Na jaren grote stappen te hebben gemaakt op het gebied van circulariteit, zet het elektronische muziekfestival DGTL tijdens de aankomende achtste editie een cruciale volgende stap. DGTL
11 & 12 april 2020, NDSM-werf, Amsterdam.

> Lees verder

Studio Festivale

Muziek

Nieuw festival Studio Festivale komt naar Landgoed Duynenwater bij Eindhoven. Brabant is vanaf deze zomer een gloednieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events

> Lees verder

Eerste namen Lowlands

Muziek

Op de gloednieuwe Lowlands website vind je alle bio’s, video’s en foto’s en voor een flinke luistersessie kun je terecht op de LL20 Spotify playlist. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt.

> Lees verder

Volledige Line-up Kingsland Festival

Muziek

Organisatie maakt volledige line-up bekend. Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid op Kingsland Festival 2020. Kaart verkoop start op 6 februari om 12:00 via de website.

> Lees verder

Vestrock 2020

Muziek

VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen).

> Lees verder

Paaspop 2020

Muziek

Paaspop kondigt eerste 40 acts aan, o.a. André Hazes, Anouk, Kensington, Krezip, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner, Sean Paul. Van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 in Schijndel.

> Lees verder

Audio Obscura @ ADE 2019

Muziek

Met de aankondiging van maar liefst zes evenementen in de Loft van de A’DAM Toren maakt Audio Obscura haar volledige Amsterdam Dance Event 2019 programma compleet. Deze unieke reeks sunrise en sunset evenementen vinden plaats op 18, 19 en 20 oktober.

> Lees verder

Crossing Border 2019

Muziek

Het programma van Crossing Border is bijna compleet. Check de website voor het volledige programma. O.a. Kate Tempest, Hilary Mantel, Thurston Moore en Robert Harris komen naar Crossing Border.

> Lees verder

Recensie: Once in a Blue Moon

Muziek

Wat een heerlijk dag weer in het Amsterdamse Bos bij het Once in a Blue Moon festival. De organisatie heeft het dit jaar weer een stapje gezet naar een volwaardig jaarlijks terugkerend festival. Wij deden verslag.

> Lees verder

Once In A Blue Moon preview

Muziek

Vandaag is het zover het Once in a Blue Moon festival in het Amsterdamse Bos. Na een herrlijke eerste editie is het nu zaak voor het festival om zich te vestigen als een jaarlijks terugkerend fenomeem. Hierbij een paar optredens die je niet mag missen.

> Lees verder

Park Open 18 augustus

Muziek

Terwijl duizenden Ernemmers elders vakantie vieren, maakt Park Open het tuus nóg leuker. Blokkeer je agenda voor een bruisend feest op 18 augustus met vijf lokale helden die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

> Lees verder

Waterpop 2019

Muziek

Voor de 42ste keer wordt in het Hofpark in Wateringen het gezellige festival Waterpop georganiseerd. Een festival voor het hele gezin! Op 10 augustus opent het festival traditiegetrouw om kwart over twaalf met een kinderact.

> Lees verder