Blokkenschema BKS17

Muziek

Met nog exact één maand tot Best Kept Secret 2017 kan de puzzel beginnen. Het blokkenschema staat online. Op de timetable ontdek je ook de eerste namen voor dj-stage FOUR.

> Lees verder

ZUBB tipt: Sniester festival in Den Haag

Muziek

Met de toevoegingen van de laatste vijf acts Palmsy, Smutfish, Tony Clifton, Rät N Frikk en Dead Elvis And His One Man Show is de indrukwekkende line-up van de vierde editie van het Sniester festival in de Haagse binnenstad nu volledig.

> Lees verder

16 nieuwe namen BKS17

Muziek

Met nog een kleine twee maanden te gaan, kondigt Best Kept Secret 16 nieuwe namen aan. Met o.a. Amber Arcades, Canshaker Pi, Cloud Nothings, DJ Prime, Froth, Hundred Waters en Iguana Death Cult.

> Lees verder

THE LIFE I LIVE 2017: Line-up compleet

Muziek

THE LIFE I LIVE heeft nieuwe namen toegevoegd aan de line-up, onder andere Sven Hammond, Birth of Joy, Death Alley, Sarah-Jane, Fresku & Mocromaniac, Hunee, Ed Struijlaart en Rob Dekay zijn eind april ook te zien in de Haagse binnenstad.

> Lees verder

Rewire compleet

Muziek

Nieuw bevestigde artiesten zijn Kassem Mosse, N.M.O., Pussy Mothers, CAO, Dazion, Nimbus 3000, Baiba Yurkevich, Anni Nöps, Das Ensemble Ohne Eigenschaften en Willem Marijs + Gert Jan Prins + Peter van Bergen.

> Lees verder

Franz Ferdinand headliner Welcome to The Village

Muziek

De Schotse rockband Franz Ferdinand is bevestigd als headliner voor Welcome to The Village (21-23 juli 2017). Daarnaast zijn ondermeer Spinvis, Mighty Oaks, DMA’s Declan McKenna toegevoegd aan de line up.

> Lees verder

Live At presents: Hooverphonic en Milow

Muziek

Hooverphonic with orchestra en Milow zijn de eerste twee artiesten voor de vijfde editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerzondagen in het Amsterdamse Bostheater.

> Lees verder

30 nieuwe namen Paaspop

Muziek

Carnaval vieren in Rio de Janeiro? Dat kan dit jaar in Schijndel! Want Paaspop heeft het bruisende exotische Spaanse dj-collectief Elrow uitgenodigd, dat zijn eigen stage midden op het festivalterrein krijgt.

> Lees verder

ZUBB tipt: Hemelbestormers

Muziek

Op zondag 5 maart vindt in TivoliVredenburg de eerste editie plaats van het nieuwe showcasefestival Hemelbestormers. Het is een unieke samenwerking tussen tien muziekopleidingen in Nederland.

> Lees verder

Eerste namen 40 jarig Waterpop

Muziek

Het gratis festival Waterpop viert dit jaar zijn veertigste verjaardag. De eerste namen van de zaterdag van Waterpop 2017 zijn nu bekend: Lucas Hamming, Pip Blom, Thijs Boontjes, The Grand East, HOWL (UK) en July Talk (CAN).

> Lees verder

Amsterdam Roots Festival

Muziek

Amsterdam Roots Festival viert dit jaar haar 35-jarige jubileum. Vanaf editie 2017 wordt het wereldmuziek festival uitgebreid met verschillende kunstvormen uit de hele wereld, waaronder nieuw circus.

> Lees verder

De Staat op Paaspop

Muziek

​De populaire Nederlandse rockband De Staat is bevestigd voor Paaspop, dat tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april wordt gehouden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

> Lees verder