Park Open Arnhem

Muziek

Vol trots presenteren we de 2e editie van Park Open op de Ronde Weide! Het wordt net als altijd weer een feest met ‘ongekend talent’ en de beste vibes. Op 14 juli is er Reggae, Folk, Funk, Rock en Electronica-Pop en meer.

> Lees verder

Crossing Border 2019

Muziek

Internationaal literatuur en muziekfestival Crossing Border kondigt eerste 50 artiesten aan
Internationaal literatuur- en muziekfestival Crossing Border strijkt dit jaar opnieuw neer in en rond Theater aan het Spui.

> Lees verder

Park Open Festival

Muziek

Dit jaar slaat Park Open zijn tenten op 16 juni voor de 29ste keer op de Ronde Weide op. Onder het motto #opnaarde30 programmeert Park Open dit seizoen als vanouds breed, eigenzinnig, verrassend en toegankelijk.

> Lees verder

Sniester overtreft zichzelf

Muziek

Meer dan 60 acts, spelend vanaf 13 podia in het Popdistrict van Den Haag, transformeerden de binnenstad van 24 t/m 26 mei tot een luilekkerland voor muziekliefhebbers.

> Lees verder

Mondriaan Jazz Festival 2019

Muziek

Op zaterdag 12 oktober 2019 strijkt het Mondriaan Jazz Festival opnieuw neer in Den Haag. De focus van MJAZZ 2019 ligt wederom op een internationaal kwaliteitsprogramma, met acts op het punt van hun grote doorbraak, vele debuutshows en gecureerde groepen.

> Lees verder

Rewire x Korzo 14 juni

Muziek

Internationaal festival voor avontuurlijke muziek Rewire, dat in maart voor de negende keer plaatsvond, en het Haagse Korzo Theater presenteren op 14 juni een nieuwe editie van de concertserie genaamd Rewire x Korzo.

> Lees verder

Haags talent tijdens Parkpop

Muziek

Haagse cultuurinstellingen verzamelen zich om de crème de la crème van de stad te laten zien op zondag 30 juni in het Zuiderpark. Van diepe, dansbare underground naar toffe bands van morgen tot vette beats en hiphop.

> Lees verder

Unstoppable Paaspop niet te stuiten

Muziek

236 acts; 17 podia & area’s; 3 dagen (waarvan de zater- en zondag uitverkocht); gemiddeld 23 graden; 11.000 kampeerders en opnieuw een recordaantal bezoekers – dit jaar maar liefst 90.000 verdeeld over drie dagen.

> Lees verder

Tribute To Woodstock

Muziek

Met de toevoeging van de gevierde tributebands van The Grateful Dead (door Deadly Grateful -NL); Janis Joplin (door het Australische Full Tilt Janis) en van Crosby, Stills, Nash & Young (door Deja Vu -NL) is de line-up van Tribute To Woodstock nu volledig.

> Lees verder

Eerste namen Parkpop 2019 bekend

Muziek

De eerste namen voor Parkpop op zondag 30 juni bekend. Met Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Walk Off The Earth, Maan en ‘Parkpop Roots’ met Blackbird en Judy Blank vieren we de 39e editie van het festival in het Zuiderpark.

> Lees verder

Once In A Blue Moon 2019

Muziek

Stef Kamil Carlens uit België, de Amerikaan Dylan LeBlanc en Next Of Kin uit eigen land zijn de nieuwste aanvullingen op het affiche van het Once In A Blue Moon festival, op 24 augustus in het Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Tuckerville 2019

Muziek

De programmering van Tuckerville kent dit jaar vele oude en nieuwe, binnenlandse en buitenlandse sterren op het gebied van roots, folk, Americana en pop. Douwe Bob, The Teskey Brothers, Asleep at the Wheel, en The Grand East spelen op Tuckerville 2019.

> Lees verder