Festival: Paaspop 2023 compleet

Muziek

Afgelopen zaterdag werd het allereerste paaltje van Paaspop in de heilige Schijndelse grond geslagen, dus de opbouw is begonnen: nog 34 dagen voordat het mooist gedecoreerde festival van Europa het Nederlandse festivalseizoen aftrapt.

> Lees verder

Festival: Wild Rooster Winter 2023

Muziek

Dansen op de Grote Markt met Wild Rooster Winter 2023. Gratis festival op 3 indoor podia met rockabilly, blues, Western folk en rock-’n-roll uit de tijd dat rock-’n-roll nog rock-’n-roll was. Aanstaande zaterdag 11 februari vindt het voor de tweede keer plaats.

> Lees verder

Festival: Paaspop 2023

Muziek

Paaspop haalt LIMP BIZKIT naar Schijndel als headliner van de vrijdag. Vorige maand kondigde Paaspop de eerste 90 namen aan voor de editie van 2023 – die van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april op in Schijndel wordt gehouden.

> Lees verder

Festival: RIGHTABOUTNOW 2022

Muziek

Het RIGHTABOUTNOW Festival is een platform voor nieuwe makers en artiesten uit verschillende disciplines die de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Ze pakken uit met een veelzijdig programma, met dynamische hiphop, harde barz en meer…

> Lees verder

Festival: Ramblin Roots

Muziek

Het jaarlijks terugkerende Americana & roots festival Ramblin Roots in TivoliVredenburg in Utrecht heeft vorige week weer nieuwe namen bekend gemaakt. Ze voegen de singer-songwriter Emma Swift met bijzonder covers van Bob Dylan.

> Lees verder

Nieuwe album: Walter Martin - The Bear

Muziek

Op 25 maart heeft geliefde songwriter, multi-instrumentalist en mede-oprichter van The Walkmen Walter Martin zijn nieuwe album The Bear uitgebracht. The Bear is een aangrijpende collectie van autobiografische story-songs.

> Lees verder

Festival: Vunzige Deuntjes

Muziek

Vunzige Deuntjes Festival pakt komende zomer uit met een drietal muzieklegendes uit Jamaica die de line-up sieren. Konshens, Charly Black en Leftside maken op 9 juli hun opwachting in het Amsterdamse Bos voor zo’n 22.500 bezoekers.

> Lees verder

Festival: Pal Mundo Festival 2022

Muziek

Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.

> Lees verder

FESTIVAL: VESTROCK 2022

Muziek

Het intieme driedaagse zomerse festival VESTROCK, ook wel bekend als Het Festival van de Vriendschap, wordt gehouden op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL).

> Lees verder

Festival: Mysteryland 2022

Muziek

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, keert terug op 26 t/m 28 aug 2022. Drie dagen kunnen festivalbezoekers zich onderdompelen in deze magische wereld om het leven te vieren.

> Lees verder

Festival: DGTL 2022

Muziek

Met de bekendmaking de line-up belooft DGTL Amsterdam het festivalseizoen in stijl af te trappen, zie het als een uitnodiging om samen te komen op een dansvloer die alle hoeken van de clubcultuur verwelkomt, respecteert en viert.

> Lees verder

Festival: DGTL

Muziek

Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de NDSM-loods trok, kondigt DGTL de terugkeer naar de NDSM-werf aan en wel op 16 en 17 april 2022. DGTL is klaar om een nieuwe inspirerende en innovatieve omgeving te creëren.

> Lees verder