Festival: Wilde Weide

Muziek

Wilde Weide festival heeft de laatste toevoegingen aan hun line-up bekendgemaakt voor de allereerste editie. Een opvallende naam is Bas Bron, bekend als producer van de Jeugd van Tegenwoordig.

> Lees verder

Festival: Ginger

Muziek

Friendly Fire, Paradiso en diverse lokale gemeenschappen en soundsystems bundelen de krachten voor Ginger, een nieuw festival voor afropop en aanverwante genres. Op zondag 30 juni 2024 vindt de eerste editie van het jaarlijkse festival plaats.

> Lees verder

Festival: Ramblin Roots

Muziek

Let’s get ramblin. Op zaterdag 19 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van americana, blues, roots, altcountry en aanverwante muziekstijlen tijdens de tiende editie van Ramblin Roots.

> Lees verder

Festival: THE LIFE I LIVE 2024

Muziek

THE LIFE I LIVE onderscheidt zich door een eigenzinnige programmering met veel oog voor vernieuwing en nog onontdekte pareltjes. Oók van buiten de stads- of landsgrenzen. De Haagse popsector zet zich hard in om het muzikale hart van de stad sneller te laten kloppen.

> Lees verder

Festival: Wilde Weide festival

Muziek

Wilde Weide festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli en richt zich op het ontdekken van nieuwe en verrassende live-acts uit zowel binnen- als buitenland. Het festival wordt georganiseerd door de makers van Wildeburg.

> Lees verder

Festival: Delft Fringe Festival

Muziek

Het Delft Fringe Festival vindt dit jaar plaats van 28 mei tot en met 9 juni. Het is de 13e keer dat het festival in Delft wordt georganiseerd. Uit 410 aanmeldingen zijn 28 makers geselecteerd die deze zomer te zien zijn op maar liefst 3 locaties in Delft.

> Lees verder

Festival: Vestrock 2024

Muziek

Boutique festival VESTROCK kondigt vandaag weer tien mooie klinkende namen aan voor de 13 de editie, die plaatsvindt op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van Hulst.

> Lees verder

Festival: DGTL 2024

Muziek

Van 29 tot en met 31 maart 2024 keert DGTL terug naar de NDSM-werf in Amsterdam. Voor deze elfde editie biedt het festival een explosieve line-up met internationale iconen uit de dancewereld en opkomend talent uit binnen-en buitenland.

> Lees verder

Festival: Wild Rooster

Muziek

De cowboyhoeden mogen weer uit het vet voor de 14de editie van Wild Rooster: het gratis Haagse rootsmuziekfestival met alleen maar goeie rockabilly, bluegrass, uptempo blues en rock-’n-roll uit de tijd dat rock’n’roll nog rock’n’roll was.

> Lees verder

Festival: DownTown

Muziek

Op 22 en 23 september viert Festival Downtown haar 9e editie in de binnenstad van Rotterdam. Een divers evenement dat progressieve, vernieuwende en eigenwijze muziek presenteert aan een breed publiek.

> Lees verder

Festival: Tuckerville

Muziek

Op zaterdag 9 september is de laatste editie met onder andere optredens van BLØF, Chef’Special en Young Gun Silver Fox. Als afsluiting van deze bijzondere dag speelt Ilse DeLange een extra lange headliner-set.

> Lees verder

Festival: South of Heaven

Muziek

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 gaat het gloednieuwe openluchtfestival South Of Heaven open air plaatsvinden in Maastricht: twee dagen, twee podia, 21 bands. De eerste namen en de start van de ticketverkoop worden zeer spoedig bekendgemaakt.

> Lees verder