Festival: DGTL 2024

Muziek

Van 29 tot en met 31 maart 2024 keert DGTL terug naar de NDSM-werf in Amsterdam. Voor deze elfde editie biedt het festival een explosieve line-up met internationale iconen uit de dancewereld en opkomend talent uit binnen-en buitenland.

> Lees verder

Video: Tess Merlot - Noël à deux

Muziek

Tussen alle nieuwe Nederlandstalige en Engelstalige kerstliedjes die momenteel in groten getale worden uitgebracht, valt het Franstalige Noël à deux van Tess Merlot extra op. Het chanson gaat over een koppel dat voor het laatst kerst samen viert.

> Lees verder

Concert: Epica - The Symphonic Synergy

Muziek

Omdat de eerste AFAS Live-show in no-time uitverkocht, besloot de band gehoor te geven aan het verzoek van de fans om een tweede ‘The Symphonic Synergy’-concert aan te bieden op donderdag 19 september 2024 in AFAS Live.

> Lees verder

Video: The Answer - Wild Heart

Muziek

The Answer heeft een nieuwe single uitgebracht getiteld Wild Heart. Eerder dit jaar bracht deze Noord-Ierse rockband zijn nieuwe album Sundowners uit, de opvolger van Solas uit 2016.

> Lees verder

Single: José James - 38th & Chicago

Muziek

Het nummer is vernoemd naar het kruispunt in James’ woonplaats waar George Floyd in 2020 op tragische wijze werd vermoord. Het is een verkenning van hoop en verdriet in het licht van politiegeweld tegen de zwarte gemeenschap.

> Lees verder

Nieuw album: Lost Frequencies - All Stand Together

Muziek

Lost Frequencies heeft zijn derde album All Stand Together uitgebracht. Op het nieuwe album van de Belgische dj en producer staan 11 ‘feel-good electronic’ tracks, waaronder zijn internationale #1-hit Where Are You Now met Calum Scott.

> Lees verder

Single: Roofman - Dreaming about a regular monday

Muziek

Dit nummer is simpelweg gevangen in het moment dat ik klaar over mezelf en de levensstijl die ik heb gekozen. Ik was op het moment van schrijven ziek en moe van al het altijd onderweg zijn, met de bijkomende drang om te feesten.

> Lees verder

Video: Lenny Kravitz - TK421

Muziek

Lenny Kravitz keert terug met een gloednieuwe single en videoclip met de titel “TK421”. Hier te beluisteren en hier te bekijken, geregisseerd door de veelgeprezen videoregisseur Tanu Muino. Het is de voorloper op zijn 12e volledige studio album, de eerste release in vijf jaar.

> Lees verder

Concert: Novastar @ Koninklijk Theater Carré

Muziek

Novastar komt naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam op 20 februari 2024
Op 20 februari 2024 komt de Belgische band, onder leiding van Joost Zweegers, terug naar Nederland.

> Lees verder

Video: Underworld - Denver Luna

Muziek

Naast een druk tourschema heeft Underworld de kans gepakt om zich weer te kunnen focussen op hun creativiteit in de studio. Denver luna (acapella) wijkt af van hun bekende geluid en geeft een intiem kijkje in Karl’s geest.

> Lees verder

Concert: Black Pumas @ AFAS Live

Muziek

Na een uitverkocht en onvergetelijk optreden in 2022, komen de Black Pumas terug naar Nederland, namelijk op 17 maart 2024 in AFAS Live te Amsterdam. De Grammy-genomineerde band komt eind oktober met een nieuw album.

> Lees verder

Video: Blink 182 - One More Time

Muziek

One More Time is het langverwachte nieuwe album van blink-182, weer in de iconische line-up van de groep: Mark Hoppus, Tom DeLonge en Travis Barker. Zondag 8 Oktober staat Blink-182 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

> Lees verder