Nieuw album: Rebelstar - The Black Widow Anthems

Muziek

Rebelstar is terug met The Black Widow Anthems. Met dit nieuwe album bewijst Rebelstar wederom tot de top van de hard- en heavy rock scene te behoren. De nummers op het album voeren je langs de diepe dalen en grote hoogtes.

> Lees verder

Single: Wolf & Moon - To The Maybes

Muziek

Na de single To A Nova Star vorige maand, komt Wolf & Moon terug met de nieuwe single To The Maybes. Het nummer is opgedragen aan alle dingen die we in het leven hadden kunnen doen, maar niet hebben gedaan.

> Lees verder

Video: Nothing But Thieves - Welcome to the DCC

Muziek

Het nieuwe album van Nothing But Thieves heet Dead Club City en verschijnt op 7 juli. Dat kondigde de Britse band deze week aan. Welcome To The DCC is de eerste single van het album. Dead Club City is de opvolger van Moral Panic uit 2020.

> Lees verder

Nieuw album: White Stripes - Elephant

Muziek

The White Stripes vieren de twintigste verjaardag van hun album Elephant met twee jubileumedities van de plaat. Op 31 maart verschijnt Elephant (Deluxe), met daarop naast de originele, geremasterde tracks, 27 live tracks van een show uit 2003.

> Lees verder

Muziek: Blair Jollands - El Hula

Muziek

Na studio-lp’s en projecten vond Blair het nu tijd om weer iedereen in dezelfde ruimte samen te brengen. Het resultaat van deze opnames voor de EP is daarmee juist die extra speciale elektrische energie die alleen een liveoptredens kan evenaren.

> Lees verder

Festival: Paaspop 2023 compleet

Muziek

Afgelopen zaterdag werd het allereerste paaltje van Paaspop in de heilige Schijndelse grond geslagen, dus de opbouw is begonnen: nog 34 dagen voordat het mooist gedecoreerde festival van Europa het Nederlandse festivalseizoen aftrapt.

> Lees verder

Concert: BLUR @ ZIGGO Dome

Muziek

Twintig jaar na hun laatste optreden in Nederland, keert de Britse rockband Blur terug naar het Nederlandse podium.De Britse formatie rond frontman Damon Albarn keert in 2023 terug op het podium en treedt op 27 juni 2023 op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

> Lees verder

Single: Jayda G - Circle Back Around

Muziek

De voor een Grammy genomineerde schrijfster, producer, dj, milieutoxicoloog en campagnevoerder Jayda G keert terug met haar nieuwe album Guy, Het album brengt Jayda’s eigen stem en verhaal in beeld dan ooit tevoren. Luister hier op ZUBB naar de single Circle Back Around.

> Lees verder

Concert: Layers of the Earth van Maarten Vos & MAOTIK, ft. Joep Beving

Muziek

Woensdag 19 april, 19.00 & 21.30 uur in Koninklijk Theater Carré: Layers of the Earth, een visueel concert van Maarten Vos & MAOTIK, ft. pianist Joep Beving. Maak een reis naar de kern van onze wonderlijke planeet.

> Lees verder

Single: Wolf & Moon - To a Nova Star

Muziek

Wolf & Moon is terug met een nieuwe single. Waar de eerdere nummers werden gevormd door hun reizen en door de prille liefde van twee avontuurlijke zielen is To A Nova Star zwaarder en kwetsbaarder beïnvloed door persoonlijke tegenslagen.

> Lees verder

Video: Silver Lake - Little Blue

Muziek

Nederlands art-pop duo Silver Lake brengt op 17 maart hun gelijknamige debuutalbum uit. Het album werd samen met Pieter Vonk gecoproduceerd en opgenomen. De nieuwe single Little Blue is nu uit.

> Lees verder

Nieuw album: M83 - Fantasy - Chapter 1

Muziek

Nu is het tijd voor Chapter 1. Daarmee deelt M83 de eerste zes tracks van het negende studio album Fantasy, wat op 17 maart uitkomt. Zet je schrap voor Gonzalez’ meest persoonlijke werk tot nu toe.

> Lees verder