Single: Dirty Sound Magnet - Social Media Boy

Muziek

Vandaag verschijnt de nieuwste single van het mystic-rock trio Dirty Sound Magnet, Social Media Boy. De composities, sound en de sfeer van de band vallen niet in een hokje te plaatsen. De muzikanten omschrijven het zelf als ‘mystic rock’.

> Lees verder

Snowstar Records bestaat 15 jaar

Muziek

Het vijftienjarig jubileum wordt gevierd met een feest in TivoliVredenburg, Utrecht op 8 december met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue. En op 14 december, is er feest in Vera, Groningen.

> Lees verder

Eerste namen voor London Calling 2019

Muziek

De eerste namen voor London Calling 2019 op 24 en 25 mei in Paradiso zijn: The Howl & The Hum, een absoluut hoogtepunt van afgelopen keer en staat nu in de grote zaal. Verder hebben we Gently Tender op het programma staan en Penelope Isles.

> Lees verder

14 muzikanten 1 show: The Magic Mumble Jumble, The Cosmic Carnival en Charl Delemarre

Muziek

Eén lange show met 14 muzikanten; een explosie van folk, pop, world music en rock ‘n’ roll. Trek je meest kleurrijke outfit aan, put on your dancin’ shoes en dompel je onder in de love riots en folky grooves van dit swingende gypsy gezelschap.

> Lees verder

Nieuw album: Emily King - Scenery

Muziek

Op 1 februari komt het nieuwe album van Emily King uit. ‘Scenery’ is het tweede album van de veelgeprezen zangeres uit New York. ‘Look At Me Now’ is de tweede single van het album en kwam afgelopen week uit.

> Lees verder

Video: Matt Simons - Amy's Song

Muziek

Samen met goede vriendin Amy Kuney schreef Matt Simons het nummer ‘Amy’s Song’, over hoe Amy door haar familie werd verstoten omdat ze verliefd werd op een vrouw. In de video wordt de boodschap van de single verteld door Amy en 40 leden van de LGBTQ+ gemeenschap.

> Lees verder

Nieuw album: Dan Donnelly - Are We Having Fun?

Muziek

Dan Donnelly’s vijfde studioalbum Are We Having Fun? is vandaag uitgekomen. Het was lang wachten op een nieuw album van de Noord-Ier. Dan’s laatste album, ‘Country And Northern’, stamt alweer uit 2011.

> Lees verder

Video: Evil Empire Orchestra - Predator (Howl)

Muziek

Op 8 maart 2019 verschijnt Evil Empire Orchestra’s debuutalbum Start a Fire. De bijbehorende tour gaat op 15 maart van start in Willem Twee, Den Bosch. De video bij de nieuwe single Predator (Howl) is hier bij ZUBB te zien.

> Lees verder

Nieuw album: PEER - Laughing About It Is Far More Exciting

Muziek

Vandaag kondigt PEER hun debuutalbum en clubtour aan. Het album draagt de titel Laughing About It Is Far More Exciting en verschijnt op 1 februari. De bijbehorende tour wordt op 9 februari afgetrapt in Paradiso, Amsterdam.

> Lees verder

Old-School HipHop in Q-FACTORY

Muziek

Een van de founding fathers van de hiphop brengt een bezoek aan Q-Factory. Grandmaster Flash is de grondlegger van de scratch en uitvinder van de crossfader. Hij zal op 23 februari de planken betreden.

> Lees verder

Ticket of the Year verkiezing 2018

Muziek

Voor het vierde jaar op rij geeft Ticketmaster de Nederlandse eventbezoekers de kans hun stem uit te brengen op hun favoriete event van het jaar, het zogenaamde Ticket of the Year. Er kan gekozen worden uit alle events die in 2018 hebben plaatsgevonden.

> Lees verder

Single: Unloved - Heartbreak

Muziek

De single gaat over het gevoel van overspoeld worden door golven en niet meer op het droge kunnen komen. De single die we nu állemaal al kunnen beluisteren is titeltrack ‘Heartbreak’. Op 1 februari komt het nieuwe album uit.

> Lees verder