Winactie: The Last Kingdom

Film & TV

Uhtred is nog steeds aan het herstellen van het gevecht waarin hij Wessex heeft gered van Koning Alfred, maar welke grote persoonlijke gevolgen heeft. Last Kingdom seizoen 2 is vanaf 16 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

> Lees verder

Winactie: Billions

Film & TV

De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby “Ax” Axelrod gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen.

> Lees verder

Trailer: The Greatest Showman

Film & TV

The Greatest Showman Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’.

> Lees verder

Winactie: Fifty Shades Darker

Film & TV

Jamie Dornan en Dakota Johanson spelen de hoofdrollen in het tweede opzwepende deel van het wereldwijde fenomeen Fifty Shades Darker. Vanaf 7 juni op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD, Digital HD en On Demand.

> Lees verder

Trailer: Dunkirk

Film & TV

Hier op ZUBB de officiële trailer van de film Dunkirk van regisseur Christopher Nolan. De film is gedeeltelijk opgenomen op Urk in ons eigen kikkerlandje. Met o.a. Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy en Harry Styles.

> Lees verder

Winactie: Sully

Film & TV

Tom Hanks kruipt in de huid van Chesley ‘Sully’ Sullenberger, een Amerikaanse piloot met ruim 40 jaar vliegervaring, die een noodlanding moet maken op de Hudson River om zijn 155 passagiers te redden.

> Lees verder

Winactie: Hidden Figures

Film & TV

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson, drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

> Lees verder

Winactie: Live by Night

Film & TV

Live by Night speelt zich af in de roerige jaren ‘20, toen de drooglegging de stroom alcohol in de door gangsters gerunde clandestine barretjes nog niet had stopgezet. De regie van de film en de hoofdrol is voor Ben Affleck.

> Lees verder

Mikio Naruse in EYE

Film & TV

EYE Filmmuseum toont met de veertien films van Mikio Naruse aan dat hij behoort tot de groten van de Japanse cinema. Naruse was gefascineerd door het leven van gewone Japanners, over wie hij vertelde in aangrijpende films zonder opsmuk.

> Lees verder

Voorpremière Brimstone

Film & TV

2 januari 2017 vindt op initiatief van het Imagine Film Festival, in samenwerking met EYE, een speciale voorpremière plaats van Martin Koolhovens duistere western Brimstone. Inclusief een voorgesprek met regisseur Martin Koolhoven.

> Lees verder

Marilyn Monroe in EYE

Film & TV

EYE vertoont in december en januari zeven Marilyn Monroe-klassiekers die haar kwaliteiten als actrice laten zien. EYE is filmpartner van de tentoonstelling 90 Jaar Marilyn in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

> Lees verder

Trailer: T2: Trainspotting

Film & TV

De eerste trailer van het vervolg op de donkere, maar ook hilarische cult classic Trainspotting, de drugskomedie uit de jaren 90, is online verschenen. De regie voor T2: Trainspotting was net als in het origineel in handen van Danny Boyle.

> Lees verder