Winactie: Victoria & Abdul

Film & TV

Vanaf 21 september brengt Universal Pictures Netherlands het waargebeurde verhaal Victoria & Abdul uit in de bioscopen. Met o.a. Judi Dench als Koningin Victoria en Ali Fazal als Abdul Karim.

> Lees verder

Winactie: The Beguiled

Film & TV

Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat wordt aangetroffen.

> Lees verder

Winactie: Knife in the Clear Water

Film & TV

Een prachtige, gestileerde film die zich afspeelt bij de HuiChinezen, een bevolkingsgroep die het islamitisch geloof aanhangt. Het is een poëtische film met innemende personages over het leven op het platteland, waar langzaam de stad zijn intrede doet.

> Lees verder

Winactie: The only living boy in New York

Film & TV

The Only Living Boy in New York is een coming of age-film, met hoofdrollen voor onder meer Jeff Bridges en Pierce Brosnan, die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.

> Lees verder

Trailer: Gifted

Film & TV

In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler een wonderkind op. Zijn voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden worden wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden de aandacht trekken van Frank’s starre moeder.

> Lees verder

Winactie: The Last Kingdom

Film & TV

Uhtred is nog steeds aan het herstellen van het gevecht waarin hij Wessex heeft gered van Koning Alfred, maar welke grote persoonlijke gevolgen heeft. Last Kingdom seizoen 2 is vanaf 16 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

> Lees verder

Winactie: Billions

Film & TV

De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby “Ax” Axelrod gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen.

> Lees verder

Trailer: The Greatest Showman

Film & TV

The Greatest Showman Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’.

> Lees verder

Winactie: Fifty Shades Darker

Film & TV

Jamie Dornan en Dakota Johanson spelen de hoofdrollen in het tweede opzwepende deel van het wereldwijde fenomeen Fifty Shades Darker. Vanaf 7 juni op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD, Digital HD en On Demand.

> Lees verder

Trailer: Dunkirk

Film & TV

Hier op ZUBB de officiële trailer van de film Dunkirk van regisseur Christopher Nolan. De film is gedeeltelijk opgenomen op Urk in ons eigen kikkerlandje. Met o.a. Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy en Harry Styles.

> Lees verder

Winactie: Sully

Film & TV

Tom Hanks kruipt in de huid van Chesley ‘Sully’ Sullenberger, een Amerikaanse piloot met ruim 40 jaar vliegervaring, die een noodlanding moet maken op de Hudson River om zijn 155 passagiers te redden.

> Lees verder

Winactie: Hidden Figures

Film & TV

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson, drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

> Lees verder