Winactie: Lucky

Film & TV

Harry Dean Stanton is Lucky, een nukkige, kettingrokende atheist op leeftijd. Iedereen kent Lucky in het zonovergoten stadje in Arizona. Maak hier bij ZUBB kans op een t-shirt en vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: Lucky

Film & TV

Harry Dean Stanton is Lucky, een nukkige, kettingrokende atheist op leeftijd. Iedereen kent Lucky in het zonovergoten stadje in Arizona. Veel gebeurt er niet vandaag, en morgen waarschijnlijk ook niet.

> Lees verder

Trailer: Broeders

Film & TV

Achmed Akkabi, Walid Benmbarek en Bilal Wahib zijn sinds 15 februari 2018 te zien in de nieuwe speelfilm Broeders. Broeders vertelt het verhaal over twee broers die samen naar het door oorlog geteisterde Syrië afreizen om op zoek te gaan naar hun jongste broer, een vermeende Syrië-ganger.

> Lees verder

Winactie: Darkest Hour

Film & TV

Een paar dagen nadat hij premier van het VK is geworden, moet Churchill meteen een zware beproeving doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

> Lees verder

Winactie: Call Me by Your Name

Film & TV

De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader, vindt hij dit erg intrigerend.

> Lees verder

Trailer: Red Sparrow

Film & TV

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training.

> Lees verder

Winactie: All the Money in the World

Film & TV

Oliemagnaat J.P. Getty is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld.

> Lees verder

Winactie: Bar Bahar

Film & TV

Bar Bahar is een intrigerend, vrouwelijk portret van de cultuurclash die dagelijks plaatsvindt in de straten van de Israëlische stad Tel Aviv. Regisseur Hamoud brengt de stad Tel Aviv in al haar veelzijdigheid in beeld.

> Lees verder

Phantom Thread met live orkest op IFFR 2018

Film & TV

International Film Festival Rotterdam (IFFR) en Universal Pictures International Netherlands werken samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest voor een unieke vertoning van Paul Thomas Andersons langverwachte nieuwe film Phantom Thread.

> Lees verder

Trailer: The Nutcracker & The Four Realms

Film & TV

De nieuwe Disney Live Action film van de makers van Beauty and the Beast en The Jungle Book. Met onder andere Keira Knightley, McKenzie Foy, Helen Mirren en Morgan Freeman. The Nutcracker & The Four Realms is in het najaar van 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Trailer: THE SHAPE OF WATER

Film & TV

In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

> Lees verder

Trailer: THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Film & TV

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het politiehoofd.

> Lees verder