Trailer: Triangle of Sadness

Film & TV

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers. De cruise eindigt catastrofaal en strandt met een groep op een onbewoond eiland.

> Lees verder

Trailer: The Banshees of Inisherin

Film & TV

In The Banshees of Inisherin volgen we twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken.

> Lees verder

Trailer: Call Jane

Film & TV

Joy een huisvrouw in het Amerika van de jaren ’60, kijkt uit naar het krijgen van haar tweede kind. Maar haar roze wolk wordt overschaduwd door het nieuws dat deze zwangerschap haar eigen leven serieus in gevaar brengt.

> Lees verder

Trailer: Sundown

Film & TV

Imagine Filmdistributie brengt Sundown op 8 september uit in de bioscopen. Tim Roth en Charlotte Gainsbourg spelen hoofdrollen in het mysterieuze familiedrama van regisseur Michel Franco.

> Lees verder

Trailer: Don't Worry Darling

Film & TV

Don’t Worry Darling is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

> Lees verder

Trailer: Pinokkio

Film & TV

Guillermo del Toro’s versie van het wereldberoemde verhaal over de houten marionet die alles op alles zet om een echte jongen te worden, is vanaf december te zien op Netflix. Vandaag deelt Netflix de eerste bewegende beelden.

> Lees verder

Trailer: Amsterdam

Film & TV

Amsterdam is een romantische en spannende misdaadfilm en vertelt het verhaal van drie vrienden die plotseling verwikkeld raken in een shockerend Amerikaans geheim plot. De film toont een fascinerend verhaal.

> Lees verder

Trailer: Dinner in America

Film & TV

Hilarisch portret – met psychologische diepgang – van de romance tussen pyromane punkrocker John Q Public en ADHD-meisje Patty in de Amerikaanse suburbs. Vanaf 27 juli alsnog in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: She Said

Film & TV

Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden. Een verhaal dat mede verantwoordelijk was voor de #MeToo-beweging.

> Lees verder

Winactie: Operation Mincemeat

Film & TV

De film vertelt het bijzondere, waargebeurde verhaal van de meest succesvolle misleiding in oorlogstijd aller tijden, een operatie die de loop van de Tweede Wereldoorlog veranderde. Operation Mincemeat is vanaf 13 januari 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Elvis

Film & TV

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks) en is vanaf 23 juni te zien in de biscoop.

> Lees verder

Trailer: Belfast

Film & TV

Belfast werd geschreven en geregisseerd door Kenneth Branagh en is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig.

> Lees verder