Trailer: The Peasants

Film & TV

Wanneer het vrijgevochten boerenmeisje Jagna gedwongen wordt te trouwen met de veel oudere rijke boer Boryna, moet ze haar liefde voor zijn zoon Antek loslaten. Haar leven wordt steeds meer een strijd voor haar eigen onafhankelijkheid.

> Lees verder

Trailer: The Bikeriders

Film & TV

The Bikeriders, met in de hoofdrollen Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Vanaf 4 juli in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Dream Scenario

Film & TV

De doodgewone professor en eenzame loser Paul wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel.

> Lees verder

Winactie: All of Us Strangers

Film & TV

Adam ontmoet een mysterieuze buurman waar hij een relatie mee krijgt, ondertussen wordt hij getrokken naar de stad waar hij opgroeide en het huis waar zijn ouders woonden; daar lijkt niks veranderd in al die jaren.

> Lees verder

Trailer: The Color Purple

Film & TV

Warner Bros. Pictures nodigt je uit om deel uit te maken van het meeslepende verhaal van drie vrouwen, van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, in The Color Purple. Deze krachtige nieuwe versie van de geliefde klassieker wordt geregisseerd door Blitz Bazawule.

> Lees verder

Trailer: Giselle

Film & TV

Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet, waar dit ballet is verfilmd.

> Lees verder

Trailer: Maestro

Film & TV

Maestro vertelt een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. De hoofdrollen worden vertolkt door Carey Mulligan en Bradley Cooper.

> Lees verder

Trailer: Killers of the Flower Moon

Film & TV

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan.

> Lees verder

Docu: De Bezette Stad

Film & TV

McQueen creƫert twee in elkaar grijpende portretten: het ene toont van deur tot deur de nazi bezetting die de stad nog steeds achtervolgt, het andere is een levendige reis door de laatste jaren van pandemie en protest.

> Lees verder

Trailer: WIL

Film & TV

In een grauw Antwerpen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, verdeeld door bezetter, collaborateurs en verzetsstrijders, speelt zich een verhaal af van liefde, conformisme en corruptie aangewakkerd door een tweestrijd tussen goed en kwaad.

> Lees verder

Trailer: Challengers

Film & TV

Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere periode.

> Lees verder

Trailer: Barbie

Film & TV

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiƫle crisis hebt. Of als je een Ken bent. Barbie is een film van de voor een Oscar genomineerde Greta Gerwig. Barbie is vanaf 19 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder