Trailer: Los Versos Del Olvido

Film & TV

Los Versos del Olvido is een film vol nostalgie, herinneringen en subtiele emoties en over de morele verplichting ons het verleden te herinneren en ons te verzetten tegen de gewelddaad van het vergeten.

> Lees verder

Winactie: First Man

Film & TV

Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969.

> Lees verder

Winactie: A Star is Born

Film & TV

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt hij de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Main ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally.

> Lees verder

Winactie: Complete Unknown

Film & TV

Tom leeft gelukkig met zijn vrouw in Brooklyn. Voor zijn verjaardag organiseert hij een intiem diner voor zijn beste vrienden. En dan duikt Alice op. Naarmate de avond vordert onthult ze een schokkend geheim, waarna ze plotseling vertrekt.

> Lees verder

Trailer: The Favourite

Film & TV

Begin 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. De broze koningin Anne zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen.

> Lees verder

Winactie: Mary Magdalene

Film & TV

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. Met onder anderen Rooney Mara en Joaquin Phoenix. Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: The Man Who Killed Don Quixote

Film & TV

Na 17 jaar pre-productie is de legendarische regisseur Terry Gilliam er eindelijk in geslaagd om zijn mythisch droomproject te verfilmen. Hij kan daarvoor rekenen op een droomcast aangevoerd door Adam Driver, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård en Olga Kurylenko.

> Lees verder

Winactie: Adrift

Film & TV

Tami en Richard zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan.

> Lees verder

Trailer: Janneman Robinson & Poeh

Film & TV

Disney’s hartverwarmende Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.

> Lees verder

Trailer: Dumbo

Film & TV

Disney’s nieuwe live-action film Dumbo introduceert Holt Farrier, een voormalige circusster, die net terugkeert uit de oorlog. Circus-eigenaar Max Medici roept Holt op om te zorgen voor een pasgeboren olifant wiens oversized oren hem tot een lachertje maken in een nogal last

> Lees verder

Trailer: The Reports on Sarah and Saleem

Film & TV

Stiekem neuken op de achterbank van een bestelbusje: dat is waar de relatie van Sarah en Saleem uit bestaat. Misschien konden ze het beter niet doen, want Saleem is getrouwd met de zwangere Bisan, en Sarah met de militair David.

> Lees verder

Winactie: Love, Simon

Film & TV

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden.

> Lees verder