Trailer: Air

Film & TV

AIR is een film van regisseur Ben Affleck over de samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur.

> Lees verder

Winactie: Titanic 25th Anniversary (re-release)

Film & TV

Ter ere van het 25-jarig jubileum, wordt een geremasterde versie van James Cameron’s multi-Academy Award®-winnende Titanic opnieuw uitgebracht in bioscopen in 3D en High Frame Rate. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten.

> Lees verder

Trailer: Somebody I Used To Know

Film & TV

Workaholic Ally wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft.

> Lees verder

Trailer: A Man Called Otto

Film & TV

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

> Lees verder

Trailer : Broker

Film & TV

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Broker is vanaf 12 januari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Oppenheimer

Film & TV

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide thriller die het verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

> Lees verder

Trailer: Triangle of Sadness

Film & TV

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers. De cruise eindigt catastrofaal en strandt met een groep op een onbewoond eiland.

> Lees verder

Trailer: The Banshees of Inisherin

Film & TV

In The Banshees of Inisherin volgen we twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken.

> Lees verder

Trailer: Call Jane

Film & TV

Joy een huisvrouw in het Amerika van de jaren ’60, kijkt uit naar het krijgen van haar tweede kind. Maar haar roze wolk wordt overschaduwd door het nieuws dat deze zwangerschap haar eigen leven serieus in gevaar brengt.

> Lees verder

Trailer: Sundown

Film & TV

Imagine Filmdistributie brengt Sundown op 8 september uit in de bioscopen. Tim Roth en Charlotte Gainsbourg spelen hoofdrollen in het mysterieuze familiedrama van regisseur Michel Franco.

> Lees verder

Trailer: Don't Worry Darling

Film & TV

Don’t Worry Darling is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

> Lees verder

Trailer: Pinokkio

Film & TV

Guillermo del Toro’s versie van het wereldberoemde verhaal over de houten marionet die alles op alles zet om een echte jongen te worden, is vanaf december te zien op Netflix. Vandaag deelt Netflix de eerste bewegende beelden.

> Lees verder