Mijn bijzondere rare week met Tess

Film & TV

De Nederlandse familiefilm Mijn bijzondere rare week met Tess van Steven Wouterlood is zaterdag bekroond met een belangrijke prijs op het Internationaal Filmfestival Berlijn. De film verschijnt in oktober in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Winactie: At Eternity's Gate

Film & TV

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. De film is vanaf 7 februari in de bioscoop te zien. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: The Last Son

Film & TV

Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd.

> Lees verder

Trailer: Le Jeu

Film & TV

Een groep vrienden komt samen voor een gezellig etentje. Om te bewijzen dat ze niks te verbergen hebben wagen ze zich aan een ‘spel’ waarbij iedereen zijn telefoon in het midden van de tafel moet leggen en alles wat binnenkomt hardop moet worden voorgelezen.

> Lees verder

Winactie: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Trailer: At Eternity's Gate

Film & TV

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. De film is vanaf 7 februari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Mary Queen of Scots

Film & TV

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Ben is Back

Film & TV

Ben is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Zijn moeder Holly onvangt hem met open armen na een verblijf in een afkickkliniek, maar ze leert al snel dat hij een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin.

> Lees verder

Trailer: Stan & Ollie

Film & TV

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken.

> Lees verder

Trailer: White Boy Rick

Film & TV

Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr., die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel. White Boy Rick is vanaf 3 januari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Colette

Film & TV

Colette vertelt het fascinerende levensverhaal van één van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk die het preutse land op zijn kop zette met haar sexy novelles over Claudine en later Gigi. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Openingsfilm IFFR 2019: Dirty God

Film & TV

De officiële start van IFFR 2019 is op woensdag 23 januari in de Grote Zaal van Theater Rotterdam Schouwburg. De openingsfilm is Dirty God van de Nederlandse filmmaker Sacha Polak.

> Lees verder