Wim Wenders in EYE

Film & TV

Wim Wenders komt op 4 september naar EYE voor een publieksgesprek bij de director’s cut van Until the End of the World. Nog tot en met 4 september is de tentoonstelling Master of Light – Robby Müller in EYE te bezoeken.

> Lees verder

Interview: Kiyoshi Kurosawa

Film & TV

Vorig weekend had ZUBB een interview met de Japanse regisseur Kiyoshi Kurosawa. Regisseur van onder andere Tokyo Sonata de succesvolle film uit 2008. Vorig jaar maakte hij de miniserie Shokuzai voor de Japanse TV zender WOWOW.

> Lees verder

Interview: Andrew Rossi

Film & TV

De maker van ‘Page One: A Year Inside the New York Times’, Andrew Rossi was afgelopen week in Amsterdam. Dit ter gelegenheid van het IDFA. De documentaire volgt een jaar lang het wel en wee van de medewerkers op de redactie van ‘The New York Times’.

> Lees verder

Interview: Bas Ackermann - Shoot Me Festival

Film & TV

Creative Director Bas Ackermann van het Shoot Me Festival vertelt over het organiseren van Shoot Me 2011 en zijn ervaring, inspiratie en beleving van dit culturele evenement in Den Haag.

> Lees verder

Here I Cannes again: Vincent van Ommen

Film & TV

ZUBB sprak met Vincent van Ommen. Dit jaar zal Vincent alweer voor de derde keer op rij aanwezig zijn op het Cannes Filmfestival, voor de première van ‘Amsterdam Heavy’ (met Michael Madsen: ‘Reservoir Dogs’, ‘Pulp Fiction’ en ‘Kill Bill’).

> Lees verder

Interview Casper van Kalmthout - 'Frontier'

Film & TV

Afgelopen weekend was de première van de Teva Film ‘Frontier’ in het Haags Filmhuis. Na de film sprak ZUBB magazine nog even met, Nederlands Teva Team Rider, Casper van Kalmthout die voor deze film afreisde naar China en Canada.

> Lees verder