Winactie: 24 hours to Live

Film & TV

Travis Conrad (Ethan Hawke) is een eenzame huurmoordenaar in dienst van een geheim agentschap. Wanneer hij tijdens een gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het agentschap erin om hem kortstondig terug tot leven te wekken om zo cruciale informatie uit Travis te krijgen.

> Lees verder

Winactie: Jumanji: Welcome to the Jungle

Film & TV

In het gloednieuwe avontuur JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE zijn de rollen omgekeerd wanneer
vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Vanaf 21 december in de bioscoop, in 3D.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven.

> Lees verder

Trailer: Marlina the Murderer

Film & TV

Een film van de Indonesische regisseur Moula Surya. Haar protagoniste is een eigentijdse heldin in een uithoek van Indonesië. Het eiland Sumba bestaat echt en de gebeurtenissen waar Marlina in verzeilt raakt zijn uit de dagelijkse realiteit gegrepen.

> Lees verder

Trailer: Rampage

Film & TV

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

> Lees verder

Trailer: Deadpool 2

Film & TV

Geregisseerd door David Leitch (Atomic Blonde). Met Ryan Reynolds (Deadpool, The Hitman’s Bodyguard) , Josh Brolin (No Country for Old Men) Morena Baccarin en Zazie Beetz. Vanaf 31 mei 2018 in de Nederlandse bisocoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Baby Driver

Film & TV

Hier bij ZUBB kans op een DVD of BLU-ray van de film Baby Driver. Een getalenteerde, jonge bestuurder van vluchtauto’s heeft zo z’n eigen methodes om bij de beste te horen. Sinds 8 november verkrijgbaar.

> Lees verder

Winactie: Wind River

Film & TV

Een wildjager helpt beginnend FBI-agente bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn traumatische verleden.

> Lees verder

Winactie: American Made

Film & TV

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale, een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

> Lees verder

Winactie: Terminator 2: Judgment Day 3D

Film & TV

James Cameron bewerkt de in 1991 uitgebrachte Terminator 2: Judgment Day tot een waanzinnig 3D-spektakel. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden.

> Lees verder

Winactie: The Dark Tower

Film & TV

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

> Lees verder