Trailer: The Kitchen

Film & TV

Voor Kathy, Ruby en Claire, de echtgenotes van drie maffialeden in Hell’s Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen

> Lees verder

Nieuwe trailer JOKER

Film & TV

Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian.

> Lees verder

Trailer: RAMBO: Last Blood

Film & TV

Van 1982 naar 2019. Van soldaat naar legende. Sylvester Stallone knalde in 1983 al van het doek in Rambo: First Blood. Nu, 37 jaar later, is de legendarische John Rambo helemaal terug. In RAMBO: LAST BLOOD grijpt hij nog eenmaal naar zijn wapens in een strijd van leven op dood.

> Lees verder

Pieter Jan Brugge opent Heat & Vice: The Films of Michael Mann

Film & TV

Pieter Jan Brugge opent Heat & Vice: The Films of Michael Mann. Pieter Jan Brugge, die drie films van Michael Mann begeleidde, komt naar Eye om te praten over het werk van de perfectionist uit Hollywood. Mann is bekend van o.a. Miami Vice, Heat en Thief en The Last of the Mohicans.

> Lees verder

Teaser Trailer: MIDWAY

Film & TV

In MIDWAY is het aan een onderbemande Amerikaanse vloot om de machtige Japanse vloot te verslaan. Dit zorgt voor een spectaculaire clash zowel op zee als in de lucht. MIDWAY verschijnt op 7 november 2019 in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Iron Sky - The Coming Race

Film & TV

Nog absurder en nog spectaculairder: de maan-Nazi’s zijn terug en rijden zelfs op dino’s in Iron Sky: The Coming Race. De film draait vanaf 13 juni in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: X-Men - Dark Phoenix

Film & TV

X-MEN: DARK PHOENIX is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Bumblebee

Film & TV

Het is 1987. Op de vlucht vindt de Autobot, Bumblebee, zijn toevlucht op de schroothoop van een klein kustplaatsje in Californië. Gehavend door de oorlog wordt hij ontdekt en gerepareerd door Charlie. Ze ontdekt al snel dat dit geen normale gele auto is.

> Lees verder

Winactie: Avengers Endgame

Film & TV

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen.

> Lees verder

3e trailer: X-Men Dark Phoenix

Film & TV

De X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Winactie: American Animals

Film & TV

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de bibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

> Lees verder