Winactie: Baby Driver

Film & TV

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval.

> Lees verder

Trailer: The Bleeder

Film & TV

Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

> Lees verder

Winactie: The Mummy

Film & TV

The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen.

> Lees verder

Trailer: The Hitman Bodyguard

Film & TV

> Lees verder

Winactie: King Arthur: Legend of the Sword

Film & TV

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. De film is een revolutionaire versie en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon.

> Lees verder

Winactie: Kong: Skull Island

Film & TV

In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

> Lees verder

Winactie: Inferno

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film Inferno. Naar het boek van Dan Brown. Geregisseerd door Ron Howard. Met Tom Hanks en Felicity Jones. Na The Da Vince Code en Angels and Demons de derde verfilming in de reeks.

> Lees verder

Dual in EYE

Film & TV

Op de slotavond van Steven Spielberg, meesterverteller komt de band Coparck voor het eerst sinds vijf jaar weer bij elkaar voor een uniek optreden. Op 28 augustus speelt Coparck live een soundtrack bij de klassieker Duel.

> Lees verder

Trailer: Batman v Superman

Film & TV

Regisseur Zack Snyder brengt Ben Affleck als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het grote scherm in Batman v Superman: Dawn of Justice.

> Lees verder

Winactie: Captain America

Film & TV

Maak kans op een DVD of Blu-ray van de Marvel film Captain America – The winter Soldier. In de tweede film met Captain America in de hoofdrol schakelen hij en Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon.

> Lees verder

Winactie: Guardians of the Galaxy

Film & TV

Win een Guardians of the Galaxy pakket bij ZUBB. Marvel Studios van onder andere Iron Man, Thor en Avengers komt met deze nieuwe superhelden film met o.a. Chris Pratt, Zoe Saldana en Benicio del Toro.

> Lees verder

Exodus: Gods and Kings

Film & TV

Exodus: Gods and Kings is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Met Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Ben Kingsley en Sigourney Weaver.

> Lees verder