Winactie: Wind River

Film & TV

Een wildjager helpt beginnend FBI-agente bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn traumatische verleden.

> Lees verder

Winactie: American Made

Film & TV

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale, een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerekruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

> Lees verder

Winactie: Terminator 2: Judgment Day 3D

Film & TV

James Cameron bewerkt de in 1991 uitgebrachte Terminator 2: Judgment Day tot een waanzinnig 3D-spektakel. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden.

> Lees verder

Winactie: The Dark Tower

Film & TV

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

> Lees verder

Trailer: Kingsman: The Golden Circle

Film & TV

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

> Lees verder

Dunkirk op 70mm in EYE

Film & TV

Dunkirk, de nieuwe actie-thriller van Christopher Nolan, gefilmd door de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema, is vanaf woensdag 16 augustus exclusief in de Benelux op 70mm-film te zien in EYE Filmmuseum.

> Lees verder

Winactie: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Winactie: Baby Driver

Film & TV

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval.

> Lees verder

Trailer: The Bleeder

Film & TV

Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

> Lees verder

Winactie: The Mummy

Film & TV

The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen.

> Lees verder

Trailer: The Hitman Bodyguard

Film & TV

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt.

> Lees verder