Winactie: The Dark Tower

Film & TV

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

> Lees verder

Trailer: Kingsman: The Golden Circle

Film & TV

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

> Lees verder

Dunkirk op 70mm in EYE

Film & TV

Dunkirk, de nieuwe actie-thriller van Christopher Nolan, gefilmd door de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema, is vanaf woensdag 16 augustus exclusief in de Benelux op 70mm-film te zien in EYE Filmmuseum.

> Lees verder

Winactie: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Winactie: Baby Driver

Film & TV

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval.

> Lees verder

Trailer: The Bleeder

Film & TV

Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

> Lees verder

Winactie: The Mummy

Film & TV

The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen.

> Lees verder

Trailer: The Hitman Bodyguard

Film & TV

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt.

> Lees verder

Winactie: King Arthur: Legend of the Sword

Film & TV

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. De film is een revolutionaire versie en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon.

> Lees verder

Winactie: Kong: Skull Island

Film & TV

In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

> Lees verder

Winactie: Inferno

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film Inferno. Naar het boek van Dan Brown. Geregisseerd door Ron Howard. Met Tom Hanks en Felicity Jones. Na The Da Vince Code en Angels and Demons de derde verfilming in de reeks.

> Lees verder