Teaser Trailer: MIDWAY

Film & TV

In MIDWAY is het aan een onderbemande Amerikaanse vloot om de machtige Japanse vloot te verslaan. Dit zorgt voor een spectaculaire clash zowel op zee als in de lucht. MIDWAY verschijnt op 7 november 2019 in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Iron Sky - The Coming Race

Film & TV

Nog absurder en nog spectaculairder: de maan-Nazi’s zijn terug en rijden zelfs op dino’s in Iron Sky: The Coming Race. De film draait vanaf 13 juni in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: X-Men - Dark Phoenix

Film & TV

X-MEN: DARK PHOENIX is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Bumblebee

Film & TV

Het is 1987. Op de vlucht vindt de Autobot, Bumblebee, zijn toevlucht op de schroothoop van een klein kustplaatsje in Californië. Gehavend door de oorlog wordt hij ontdekt en gerepareerd door Charlie. Ze ontdekt al snel dat dit geen normale gele auto is.

> Lees verder

Winactie: Avengers Endgame

Film & TV

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen.

> Lees verder

3e trailer: X-Men Dark Phoenix

Film & TV

De X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Winactie: American Animals

Film & TV

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de bibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

> Lees verder

Exclusieve Pikachu-kaart Pokémon

Film & TV

Vanaf woensdag 8 mei 2019 draait ‘POKÉMON Detective Pikachu’ in de Nederlandse bioscopen. Bezoekers die op de openingsdag gaan, ontvangen de limited edition Detective Pikachu-kaart, zolang de voorraad strekt.

> Lees verder

Winactie: Hellboy

Film & TV

Hellboy “Legendary as Fuck”. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld.

> Lees verder

Trailer: JOKER

Film & TV

JOKER draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal. Phillips’ onderzoek naar Arthur Fleck, een man die door de maatschappij wordt genegeerd, is niet alleen een interessante karakterstudie, maar ook een verhaal met een boodschap.

> Lees verder

Winactie: SHAZAM!

Film & TV

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson, kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Maak bij ZUBB kans op een Phone Wallet en vrijkaarten.

> Lees verder