Winactie: Red Sparrow

Film & TV

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training.

> Lees verder

Winactie: Den of Thieves

Film & TV

Big Nick leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Black Panther

Film & TV

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder

Nieuwe trailer Tomb Raider

Film & TV

De nieuwe trailer van Tomb Raider met Alicia Vikander als Lara Croft onder regie van Roar Uthaug. Het lot van de mensheid rust in haar handen. Vanaf 15 maart 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Winactie: 24 hours to Live

Film & TV

Travis Conrad (Ethan Hawke) is een eenzame huurmoordenaar in dienst van een geheim agentschap. Wanneer hij tijdens een gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het agentschap erin om hem kortstondig terug tot leven te wekken om zo cruciale informatie uit Travis te krijgen.

> Lees verder

Winactie: Jumanji: Welcome to the Jungle

Film & TV

In het gloednieuwe avontuur JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE zijn de rollen omgekeerd wanneer
vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Vanaf 21 december in de bioscoop, in 3D.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven.

> Lees verder

Trailer: Marlina the Murderer

Film & TV

Een film van de Indonesische regisseur Moula Surya. Haar protagoniste is een eigentijdse heldin in een uithoek van Indonesië. Het eiland Sumba bestaat echt en de gebeurtenissen waar Marlina in verzeilt raakt zijn uit de dagelijkse realiteit gegrepen.

> Lees verder

Trailer: Rampage

Film & TV

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

> Lees verder

Trailer: Deadpool 2

Film & TV

Geregisseerd door David Leitch (Atomic Blonde). Met Ryan Reynolds (Deadpool, The Hitman’s Bodyguard) , Josh Brolin (No Country for Old Men) Morena Baccarin en Zazie Beetz. Vanaf 31 mei 2018 in de Nederlandse bisocoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Baby Driver

Film & TV

Hier bij ZUBB kans op een DVD of BLU-ray van de film Baby Driver. Een getalenteerde, jonge bestuurder van vluchtauto’s heeft zo z’n eigen methodes om bij de beste te horen. Sinds 8 november verkrijgbaar.

> Lees verder

Winactie: Wind River

Film & TV

Een wildjager helpt beginnend FBI-agente bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn traumatische verleden.

> Lees verder