Teaser: Once upon a Time in Hollywood

Film & TV

In de negende film van regisseur Quentin Tarantino proberen TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

> Lees verder

Trailer: SHAZAM!

Film & TV

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson, kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! De film draait vanaf 4 april in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: The Sisters Brothers

Film & TV

De beruchte huurmoordenaars en broers Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land.

> Lees verder

Winactie: Mile 22

Film & TV

Mile 22 is een spannende actie-thriller geregisseerd door Peter Berg (Patriots Day, Deepwater Horizon) met in de hoofdrollen Mark Wahlberg, Iko Uwas, Lauren Cohan en John Malkovich. Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Venom

Film & TV

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Cold Pursuit

Film & TV

Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is. Maak bij ZUBB kans op

> Lees verder

Winactie: Last Kingdom Seizoen 3

Film & TV

De tijd begint te dringen voor Koning Alfred om de koninkrijken te herenigen. Zijn gezondheid gaat achteruit en zijn opvolging is onzeker, waardoor Alfred onze held Uhtred inschakelt om hem te verzekeren dat zijn jonge zoon Edward de volgende koning wordt.

> Lees verder

Winactie: The Man Who Killed Don Quixote

Film & TV

Na 17 jaar pre-productie is de legendarische regisseur Terry Gilliam er eindelijk in geslaagd om zijn mythisch droomproject te verfilmen. Met onder andere Adam Driver, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård en Olga Kurylenko.

> Lees verder

Winactie: Peppermint

Film & TV

Wanneer Riley wakker wordt uit een coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen.

> Lees verder

Trailer: John Wick 3: Parabellum

Film & TV

Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard.

> Lees verder

Winactie: Mission: Impossible - Fallout

Film & TV

Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen.

> Lees verder

Winactie: Aquaman

Film & TV

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

> Lees verder