Winactie: King Arthur: Legend of the Sword

Film & TV

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. De film is een revolutionaire versie en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon.

> Lees verder

Winactie: Kong: Skull Island

Film & TV

In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

> Lees verder

Winactie: Inferno

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film Inferno. Naar het boek van Dan Brown. Geregisseerd door Ron Howard. Met Tom Hanks en Felicity Jones. Na The Da Vince Code en Angels and Demons de derde verfilming in de reeks.

> Lees verder

Dual in EYE

Film & TV

Op de slotavond van Steven Spielberg, meesterverteller komt de band Coparck voor het eerst sinds vijf jaar weer bij elkaar voor een uniek optreden. Op 28 augustus speelt Coparck live een soundtrack bij de klassieker Duel.

> Lees verder

Trailer: Batman v Superman

Film & TV

Regisseur Zack Snyder brengt Ben Affleck als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het grote scherm in Batman v Superman: Dawn of Justice.

> Lees verder

Winactie: Captain America

Film & TV

Maak kans op een DVD of Blu-ray van de Marvel film Captain America – The winter Soldier. In de tweede film met Captain America in de hoofdrol schakelen hij en Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon.

> Lees verder

Winactie: Guardians of the Galaxy

Film & TV

Win een Guardians of the Galaxy pakket bij ZUBB. Marvel Studios van onder andere Iron Man, Thor en Avengers komt met deze nieuwe superhelden film met o.a. Chris Pratt, Zoe Saldana en Benicio del Toro.

> Lees verder

Exodus: Gods and Kings

Film & TV

Exodus: Gods and Kings is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Met Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Ben Kingsley en Sigourney Weaver.

> Lees verder

Recensie: Snowpiercer

Film & TV

Er is een nieuwe ijstijd aangebroken door toedoen van de mens. Een experiment om global warming tegen te gaan is mislukt. De enige overlevenden zijn de bewoners van de Snowpiercer.

> Lees verder

Trailer: Into the Storm

Film & TV

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado’s. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen.

> Lees verder

Recensie: Captain America - The Winter Soldier

Film & TV

In Captain America – The Winter Soldier leidt Steven Rogers een rustig leven in Washington DC. Hij probeert zich aan te passen aan de leven van de 21e eeuw. Totdat hij op een missie wordt gestuurd en het avontuur begint.

> Lees verder

Winactie: Captain America

Film & TV

Hier bij ZUBB geven we een Captain America – The Winter Soldier pakket weg. We geven 2×2 vrijkaarten en 2x een t-shirt weg. Like het Facebook bericht of mail ons en win.

> Lees verder