Winactie: The Boss Baby

Film & TV

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

> Lees verder

Winactie: Sully

Film & TV

Tom Hanks kruipt in de huid van Chesley ‘Sully’ Sullenberger, een Amerikaanse piloot met ruim 40 jaar vliegervaring, die een noodlanding moet maken op de Hudson River om zijn 155 passagiers te redden.

> Lees verder

Winactie: Going in Style

Film & TV

Met Oscar®winnaars Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen.

> Lees verder

Winactie: CHiPs

Film & TV

Het script is gebaseerd op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren ‘70. Een onervaren nieuwkomer bij de California Highway Patrol en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt.

> Lees verder

Winactie: The Night Of

Film & TV

De serie vertelt het verhaal van Nasir Khan een Pakistaan-Amerikaanse student uit New York wiens leven compleet op zijn kop komt te staan, nadat hij op een avond een aantal verkeerde keuzes maakt en in de gevangenis terecht komt voor moord.

> Lees verder

Winactie: LANY in TivoliVredenburg

Muziek

Het Amerikaanse trio LANY (een afkorting van Los Angeles New York) is met hun relaxte, goed in het gehoor liggende electropop een nieuwe jonge indieband om in de gaten te houden.

> Lees verder

Winactie: Kong: Skull Island

Film & TV

In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

> Lees verder

Winactie: Fist Fight

Film & TV

In de comedy Fist Fight kruipen Ice Cube en Charlie Day in de rol van leraren op een middelbare school. Cube en Day zijn bereid om hun verschillen op de harde manier aan te pakken.

> Lees verder

Winactie: Inferno

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film Inferno. Naar het boek van Dan Brown. Geregisseerd door Ron Howard. Met Tom Hanks en Felicity Jones. Na The Da Vince Code en Angels and Demons de derde verfilming in de reeks.

> Lees verder