Winactie: Fast & Furious - Hobbs & Shaw

Film & TV

Dwayne Johnson en Jason Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious franchise. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: The Farewell

Film & TV

Wanneer de familie van Billi erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een ge-improviseerde bruiloft in hun moederland China.

> Lees verder

Winactie: Yesterday

Film & TV

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs).

> Lees verder

Winactie: Huisdiergeheimen 2

Film & TV

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

> Lees verder

Winactie: Light of my Life

Film & TV

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Last Christmas

Film & TV

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken.

> Lees verder

Winactie: The Report

Film & TV

Daniel Jones krijgt na 9/11 de lastige opdracht om de inspectie te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen.

> Lees verder

Winactie: Blade Runner (The Final Cut) The Future is Now

Film & TV

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) tijdelijk terug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Queen of Hearts

Film & TV

Anne lijkt haar leven op orde te hebben. Ze is getrouwd, heeft twee dochters, een goede baan en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt.

> Lees verder