Winactie: Vox Lux

Film & TV

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste, een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster.

> Lees verder

Winactie: SKIN

Film & TV

De beruchte skinhead Byron Widner (Jamie Bell) is door de FBI één van de meest gezochte mannen in Amerika. Hij is van top tot teen getatoeëerd met “White Power” symbolen die hij verdiend heeft met racistische haatmisdrijven.

> Lees verder

Winactie: Rocketman

Film & TV

Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Escape at Dannemora

Film & TV

Twee gedetineerden krijgen bij hun ontsnapping uit een gevangenis in het noorden van de staat New York hulp van een getrouwde gevangenismedewerkster die met beide mannen aanpapt. De serie is dit jaar genomineerd voor meerdere Emmy’s

> Lees verder

Winactie: Pavarotti

Film & TV

Luciano Pavarotti, de bekendste operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Regisseur Ron Howard brengt een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden.

> Lees verder

Winactie: Roxane

Film & TV

Wanneer de coöperatie failliet dreigt te gaan moet Raymond in actie komen om zijn bedrijf te behouden. Raymond besluit om via geestige YouTubevideo’s met zijn kippen de aandacht van het grote publiek te trekken.

> Lees verder

Winactie: JOKER

Film & TV

Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian.

> Lees verder

Winactie: After the Wedding

Film & TV

Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta., die op een uitnodiging ingaat van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie.

> Lees verder

Winactie: The Wild Pear Tree

Film & TV

Sinan droomt er al jaren van om schrijver te worden en keert na zijn studie terug naar zijn geboortedorp om zijn eerste werk te laten publiceren. Hij doet zijn uiterste best om dat voor elkaar te krijgen, maar de schulden van zijn vader gooien onverwacht roet in het eten.

> Lees verder