Winactie: N.C.I.S. LOS ANGELES - Seizoen 9

Film & TV

Na geleden te hebben onder hartverscheurende verliezen, zijn agenten “G” Callen, Sam Hanna en hun crew klaar om te gaan waar Amerika ze nodig heeft. Ze zijn voorbereid op elke dreiging en risico, zo lang hun moedige crew intact blijft.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Winactie: American Animals

Film & TV

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de bibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

> Lees verder

Winactie: Vox Lux

Film & TV

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste, een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster.

> Lees verder

Winactie: Cats: op zoek naar Kattopia

Film & TV

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur!

> Lees verder

Winactie: Hellboy

Film & TV

Hellboy “Legendary as Fuck”. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld.

> Lees verder

Winactie: SHAZAM!

Film & TV

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson, kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Maak bij ZUBB kans op een Phone Wallet en vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: Beautiful Boy

Film & TV

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in.

> Lees verder

Winactie: Fighting with My Family

Film & TV

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder