Winactie: The Dark Tower

Film & TV

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King.

> Lees verder

Winactie: The Last Kingdom

Film & TV

Uhtred is nog steeds aan het herstellen van het gevecht waarin hij Wessex heeft gered van Koning Alfred, maar welke grote persoonlijke gevolgen heeft. Last Kingdom seizoen 2 is vanaf 16 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

> Lees verder

Winactie: Blaze and the Monster machines: Race to the Top of the World

Film & TV

Ga samen met Blaze en zijn Monsterwielen vrienden op een extra lang avontuur en race mee langs piraten, de grote Sfinx en Crusher op weg naar de top van de wereld! Race ook over boswegen met de Truck Rangers en scheur naar de maan met Darington.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

> Lees verder

Winactie: The Big Sick

Film & TV

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities.

> Lees verder

Winactie: Girls Night Out

Film & TV

Op 27 juli a.s. brengt Universal Pictures Netherlands de komedie GIRLS NIGHT OUT met o.a. Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jullian Bell, Ilana Glazer en Zoë Kravitz uit in de bioscopen.

> Lees verder

Winactie: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: Homecoming

Film & TV

Na zijn ontmoeting met de Avengers keert Peter Parker met zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden.

> Lees verder

Winactie: Baby Driver

Film & TV

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval.

> Lees verder