Winactie: Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis

Film & TV

A Je To! Onze favoriete buurmannen zijn terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf 26 april schitteren de doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in: ‘Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis’. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen.

> Lees verder

Winactie: Pacific Rim Uprising

Film & TV

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Maak hier bij ZUBB kans op een sweater en t-shirt van de film.

> Lees verder

Winactie: Rikkie de Ooievaar

Film & TV

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika.

> Lees verder

Winactie: Gringo

Film & TV

Harold is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever.

> Lees verder

Winactie: Lucky

Film & TV

Harry Dean Stanton is Lucky, een nukkige, kettingrokende atheist op leeftijd. Iedereen kent Lucky in het zonovergoten stadje in Arizona. Maak hier bij ZUBB kans op een t-shirt en vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: The Strangers 2: Prey at Night

Film & TV

Cindy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten.

> Lees verder

Winactie: Red Sparrow

Film & TV

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training.

> Lees verder

Winactie: Bob de Bouwer Mega Machines

Film & TV

De goedlachse bouwvakker Bob is sinds15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

> Lees verder

Winactie: Den of Thieves

Film & TV

Big Nick leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder