Winactie: 24 hours to Live

Film & TV

Travis Conrad (Ethan Hawke) is een eenzame huurmoordenaar in dienst van een geheim agentschap. Wanneer hij tijdens een gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het agentschap erin om hem kortstondig terug tot leven te wekken om zo cruciale informatie uit Travis te krijgen.

> Lees verder

Winactie: Darkest Hour

Film & TV

Een paar dagen nadat hij premier van het VK is geworden, moet Churchill meteen een zware beproeving doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

> Lees verder

Winactie: Call Me by Your Name

Film & TV

De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader, vindt hij dit erg intrigerend.

> Lees verder

Winactie: Insidious: The Last Key

Film & TV

De makers van de Insidious-filmreeks keren terug met Insidious: The Last Key. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

> Lees verder

Winactie: All the Money in the World

Film & TV

Oliemagnaat J.P. Getty is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld.

> Lees verder

Winactie: Bar Bahar

Film & TV

Bar Bahar is een intrigerend, vrouwelijk portret van de cultuurclash die dagelijks plaatsvindt in de straten van de Israëlische stad Tel Aviv. Regisseur Hamoud brengt de stad Tel Aviv in al haar veelzijdigheid in beeld.

> Lees verder

Winactie: You were never really here

Film & TV

You Were Never Really Here is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We need To Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix. Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay op het Filmfestival van Cannes.

> Lees verder

Winactie: Star Wars: The Last Jedi

Film & TV

Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

> Lees verder

Winactie: Jumanji: Welcome to the Jungle

Film & TV

In het gloednieuwe avontuur JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE zijn de rollen omgekeerd wanneer
vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Vanaf 21 december in de bioscoop, in 3D.

> Lees verder