Winactie: Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur

Film & TV

Deze rebelse en ondeugende comedy gaat over twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is.

> Lees verder

Winactie: Happy Death Day

Film & TV

In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

> Lees verder

Winactie: De Lego Ninjago film

Film & TV

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder

Winactie: Blade Runner 2049

Film & TV

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen.

> Lees verder

Winactie: Victoria & Abdul

Film & TV

Vanaf 21 september brengt Universal Pictures Netherlands het waargebeurde verhaal Victoria & Abdul uit in de bioscopen. Met o.a. Judi Dench als Koningin Victoria en Ali Fazal als Abdul Karim.

> Lees verder

Winactie: Mother!

Film & TV

De relatie van een koppel (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

> Lees verder

Winactie: The Beguiled

Film & TV

Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat wordt aangetroffen.

> Lees verder

Winactie: Girls Trip

Film & TV

Vier goede jeugdvriendinnen zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

> Lees verder

Winactie: Knife in the Clear Water

Film & TV

Een prachtige, gestileerde film die zich afspeelt bij de HuiChinezen, een bevolkingsgroep die het islamitisch geloof aanhangt. Het is een poëtische film met innemende personages over het leven op het platteland, waar langzaam de stad zijn intrede doet.

> Lees verder