Winactie: First Man

Film & TV

Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969.

> Lees verder

Winactie: A Star is Born

Film & TV

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt hij de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Main ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally.

> Lees verder

Winactie: Goosebumps 2: Haunted Halloween

Film & TV

Halloween komt tot leven in een gloednieuwe avonturenkomedie voor de hele familie: Goosebumps 2: Haunted Halloween. De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel.

> Lees verder

Winactie: Night School

Film & TV

Night School is een nieuwe komedie met o.a. Kevin Hart en Tiffany Haddish. In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool.

> Lees verder

Winactie: Smallfoot

Film & TV

Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap.

> Lees verder

Winactie: Venom

Film & TV

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Maak bij ZUBB kans op een leuk prijzenpakket.

> Lees verder

Winactie: Complete Unknown

Film & TV

Tom leeft gelukkig met zijn vrouw in Brooklyn. Voor zijn verjaardag organiseert hij een intiem diner voor zijn beste vrienden. En dan duikt Alice op. Naarmate de avond vordert onthult ze een schokkend geheim, waarna ze plotseling vertrekt.

> Lees verder

Winactie: The Death of Stalin

Film & TV

In het machtsvacuüm dat ontstaat na de dood van Stalin, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

> Lees verder

Winactie: Comic Con Amsterdam 2018

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op twee kaarten voor de zondag. Tijdens dit weekend kunnen fans hun grootste helden uit films, televisieseries, comics, games, cosplay, scifi, fantasy en anime ontmoeten, de nieuwste merchandise scoren en genieten van de beste panels.

> Lees verder