Winactie: Furiosa A Mad Max Saga

Film & TV

Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld met het op zichzelf staand avontuur vol actie over het verleden van het populaire personage Furiosa. Furiosa A Mad Max Saga is vanaf 23 mei in de bioscoop te zien. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Drive-Away Dolls

Film & TV

Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

> Lees verder

Winactie: All of Us Strangers

Film & TV

Adam ontmoet een mysterieuze buurman waar hij een relatie mee krijgt, ondertussen wordt hij getrokken naar de stad waar hij opgroeide en het huis waar zijn ouders woonden; daar lijkt niks veranderd in al die jaren.

> Lees verder

Winactie: Mean Girls

Film & TV

Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden.

> Lees verder

Winactie: Anyone But You

Film & TV

In de komedie Anyone But You lijken Bea en Ben het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt – totdat ze met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

> Lees verder

Winactie: Next Goal Wins

Film & TV

Next Goal Wins volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, dat berucht is vanwege een vreselijke nederlaag terwijl zij coach Thomas Rongen inhuren in de hoop dat hij het slechtste voetbalteam ter wereld op zijn kop zal zetten.

> Lees verder

Winactie: Night Swim

Film & TV

Atomic Monster en Blumhouse, de producenten van M3GAN, duiken de horrordiepten in met hun nieuwe bovennatuurlijke thriller Night Swim. De film is vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Aquaman and the Lost Kingdom

Film & TV

Regisseur James Wan en Aquaman zelf, Jason Momoa, keren samen met Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II en Nicole Kidman terug voor het vervolg op de grootste kaskraker van alle DC-films, Aquaman and the Lost Kingdom.

> Lees verder

Winactie: The Marvels

Film & TV

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. The Marvels is vanaf 8 november te zien in de bioscoop.

> Lees verder