Winactie: Aquaman

Film & TV

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Winactie: Ralph Breaks the Internet

Film & TV

In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze wordt omringd door Disney-prinsessen, is ze verrast dat ze eigenlijk veel gemeen heeft met hen.

> Lees verder

Winactie: Good Manners

Film & TV

Een sprookje, een romance, een musical, een sociale parabel en lieve horror op de koop toe…. en dat allemaal in een film. Met Miguel Lobo, Isabel Zuaa en Marjorie Estiano. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: De Ster

Film & TV

Bo, een klein maar dapper ezeltje, verlangt naar de wereld buiten zijn saaie dagdagelijkse leventje bij de dorpsmolen. Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en gaat samen op pad met Ruth, het lieve schaap, en Dave, de grappige duif met waanideeën.

> Lees verder

Winactie: Hotel Transsylvanië 3

Film & TV

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.

> Lees verder

Winactie: Beautiful Boy

Film & TV

Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

Film & TV

> Lees verder

Winactie: The Grinch

Film & TV

The Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

> Lees verder