Winactie: Pet Sematary

Film & TV

De familie Creed verhuist naar het platteland waar buurtbewoners hun al snel inlichten over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Wonder Park

Film & TV

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Maak bij ZUBB kans op een DVD of Blu-ray van de film.

> Lees verder

Winactie: Little

Film & TV

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar penthouse als 13-jarige tiener. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Missing Link

Film & TV

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster.

> Lees verder

Winactie: Scary Stories

Film & TV

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek.

> Lees verder

Winactie: Serenity

Film & TV

Baker Dill is de kapitein van een vissersboot. Wanneer zijn ex-vrouw Karen plotseling opduikt, smeekt ze wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man. Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen.

> Lees verder

Winactie: Ugly Dolls

Film & TV

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille.

> Lees verder

Winactie: What Men Want

Film & TV

Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld.

> Lees verder

Winactie: Instant Family

Film & TV

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen.

> Lees verder