Winactie: The Marvels

Film & TV

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. The Marvels is vanaf 8 november te zien in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: Loki Season 2

Film & TV

In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Loki is vanaf 6 oktober 2023 te zien op Disney+.

> Lees verder

Winactie: The Curse of Skinwalker Ranch

Film & TV

Het onderzoek naar ‘s werelds meest mysterieuze hotspot voor UFO- en “High Strangeness”-fenomenen gaat verder met astrofysicus dr. Travis Taylor. Vanaf dinsdag 12 september elke week te zien om 20.30 uur op The HISTORY Channel.

> Lees verder

Winactie: Blue Beetle

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film Blue Beetle. Warner Bros. Pictures presenteert de speelfilm Blue Beetle, waarin deze DC-superheld voor het eerst op het witte doek te zien is. De film is vanaf 17 augustus 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: Elemental

Film & TV

In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

> Lees verder

Winactie: The Flash

Film & TV

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. The Flash is vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in Dolby Cinema, 4D en IMAX.

> Lees verder

Winactie: The Boogeyman

Film & TV

De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt.

> Lees verder

Winactie: SHAZAM! Fury of the Gods

Film & TV

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

> Lees verder

Winactie: U-Boat Wargamers

Film & TV

Op The HISTORY Channel zie je vanaf 16 maart een strijdbare, slimme groep met powervrouwen die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog klaar stonden om de strijd aan te gaan tegen de Nazi’s in de veelbelovende serie U-Boat Wargamers.

> Lees verder