Interview: Dimitri Kneppers & Boy Bianchi

Muziek

Naast het kantoor van ZUBB in de Bink 36 in Den Haag zit de studio van Boy Bianchi. We praten met Boy en Dimitri over hoe ze elkaar ontmoet hebben, waar ze momenteel mee bezig zijn en het nieuwe pad van Dimitri.

> Lees verder

Interview: CC Grand 'Op een dag had ik een heleboel sterke liedjes'

Muziek

CC Grand, nu nog onbekend, maar na het winnen van de Grote Prijs van Ridderkerk gaan de heren gesteund door heel Vlaardingen nu voor de Grote Prijs van Nederland. Hoog tijd dus voor een interview met zanger Corvin Silvester Keurhorst.

> Lees verder

Interview: The Acid 'Er is iets magisch tussen ons'

Muziek

Eén van de grootste muzikale verrassingen dit jaar moet de The Acid wel zijn. De band maakt indruk met hun debuutalbum Liminal en imposante liveshows. We spraken bandlid Adam Freeland over de band die er bijna niet geweest zou zijn.

> Lees verder

Interview met Lenzman: 'ik hecht geen waarde aan normen'

Muziek

Lenzman is de wereld aan het veroveren met zijn debuut Looking At The Stars dat is uitgekomen op Metalheadz, het befaamde drum&bass label. Hoog tijd dus voor een gesprek met Teije Van Vliet, de man achter Lenzman.

> Lees verder

Interview: Rachel Sermanni

Muziek

Tijdens het interview hoef ik een groot deel van de vragen geeneens af te maken; Ze was in een uitermate goede bui en erg spraakzaam. We spraken over akoestische sessies, haar tekeningen, alternatieve carrièreplannen, angsten en dromen.

> Lees verder

Interview: John Bramwell van I Am Kloot

Muziek

We spraken voorafgaand aan het optreden van I Am Kloot op Crossing Border met zanger John Bramwell. We stelden vragen over het nieuwe en voorlaatste album, zijn manier van schrijven en de altijd aanwezige melancholie in zijn muziek.

> Lees verder

Interview: Wallace Vanborn

Muziek

Anderhalve week geleden spraken we, na afloop van het optreden in de SuperMarkt, de stoner rock band Wallace Vanborn uit Gent, over het laatste album, de evolutie van hun geluid en hoe ze hopelijk de wereld op de knietjes krijgen.

> Lees verder

Interview: Bnann Watts - Infadels

Muziek

ZUBB sprak met Bnann Watts over een periode van herstel en muzikale ontwikkeling; hoe het nieuwe Infadels album tot stand is gekomen en wat de invloeden waren. Daarnaast licht Watts een tipje van de sluier over zijn soloproject The Erratic Man.

> Lees verder

Interview: Wooden Saints

Muziek

Wij spraken de Wooden Saints gitaristen en oprichters: Job de Jong, Arjen de Bock en Viktor van Woudenberg tijdens Parkpop. Het ontstaan en de toekomt zijn hun heilig. Vanuit de kerk op kruistocht naar succes. Een band om in de gaten te houden!

> Lees verder

Interview: Mette Lindberg van The Asteroids Galaxy Tour

Muziek

Het weer in Denemarken was hetzelfde als eergisteren op Parkpop 2012. Zo geeft Mette aan als we haar backstage ontmoeten tijdens Parkpop voor een interview. Mette vertelde openhartig over haar carrière, de band, muziek, inspiratie en haarzelf.

> Lees verder

Interview: Arthur Pronk over Life I Live

Muziek

Voorafgaand aan de tweede editie van het Life I Live festival dat aanstaande zondag 29 april zal gaan plaatsvinden, legden we een aantal vragen voor aan de helft van het organisatorische duo achter PROOOST: Arthur Pronk.

> Lees verder

Interview: Michel Behre over Walk The Line

Muziek

In aanloop naar alweer de derde editie van het Walk The Line Festival in Den Haag stelde ZUBB Michel Behre, de organisator van het festival, een aantal vragen over onder andere de programmering en wat het festival dit jaar zo bijzonder maakt.

> Lees verder