Nieuwe singles deze week

Muziek

Deze week zijn er weer heel wat nieuwe nummers uitgekomen en het leek ons leuk om deze in een overzicht met jullie te delen. Er zit voor iedereen iets bij. Indie, rock, R&B, dance, intrumentaal en pop.

> Lees verder

Single: Robbing Millions - Dreams Like Photographs

Muziek

Dreams Like Photographs is hun meest psychedelische single tot nu toe. Het begint met enkele gitaren die een hoger sfeertje inzetten waarna de dromerige stem van Lucien Fairpoint erbij komt.

> Lees verder

Best of 2015: De Singles Top 50

Muziek

Welke track is de opvolger van Ásgeir’s King and Cross, welke vorig jaar bovenaan onze Singles Eindlijst pronkte? De redactie van de Singles column heeft de koppen bij elkaar gestoken om weer tot een mooie en zeer gevariëerde lijst gekomen!

> Lees verder

De Singles - Week 46

Muziek

Maandag = nieuwe muziekdag op ZUBB, dus ook weer vandaag. Geniet van nieuwe singles van Kendrick Lamar, Deap Vally, Sef, HÆLOS en DIIV. Hip hop en indie slaan de welbekende toon weer in de Singles column.

> Lees verder

De Singles - Week 45

Muziek

Geniet deze week van een singles-column met een urgente en actuele video van Charlie Winston, een briljante cover van Oscar & The Wolf, een primeurtje van Revere, een solodebuut van Guy Garvey en een visueel drieluik van De Jeugd van Tegenwoordig.

> Lees verder

De Singles - Week 44

Muziek

De Singles van week 44 zit vol Pop met een twist aan het eind. Een lekker opgebouwd geheel al zeg ik het zelf. Adele, Sia, Florence + The Machine, The Indien, Hot Chip en Faith no More.

> Lees verder

De Singles - Week 43

Muziek

Of het nou maandagochtend is of middag of zelfs avond, je kunt de klok er op gelijk zetten: er verschijnen sowieso nieuwe singles bij ZUBB in de Singles column. Zo ook deze maandag weer. Geniet van de nieuwe muziek en vooral van Julia Holter!

> Lees verder

De Singles - Week 42

Muziek

Welke toffe tracks kwamen er vorige week allemaal uit? We selecteerden er weer een stuk of zeven voor jullie. Met nieuw werk van Run The Jewels, Holy Oysters, Balthazar, James Blake, Courtney Barnett, Christine & The Queens en EL VY.

> Lees verder

De Singles - Week 41

Muziek

De Singles van deze week met de nieuwe Bond themesong van Sam Smith, festivalclips van John Coffey, een komische twist van Lil’ Dicky, de zoveelste kneiter van de drukke Cheatahs dit jaar en back to the eighties met Broken Bells.

> Lees verder

De Singles - Week 40

Muziek

We beginnen de 40e week van het jaar met nieuwe muziek van The Libertines, Kurt Vile, Duffy, Editors en de samenwerking tussen Henny Vrienten en Typhoon.

> Lees verder

De Singles - Week 39

Muziek

Het is deze week vooral hiphop en R&B dat de klok slaat. In alle vormen en maten; uit alle windstreken van de aardbol. Nederland, Belgie, Frankrijk, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten zijn allemaal vertegenwoordigd. Luister naar singles van Stromae, Sticks & Big2, Ibeyi, Shamir, Bittereinder en Jay Rock.

> Lees verder

De Singles - Week 38

Muziek

Een dagje later dan normaal presenteren we de singles van week 38. Deze week zijn we weer volop indie met Blur, Glen Hansard, EL VY en het Nederlandse HAEVN. Luisteren doe je hier.

> Lees verder