Trailer: My Policeman

Film & TV

My Policeman is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. De film volgt drie jonge mensen, Tom, Marion en Patrick, terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950.

> Lees verder

Trailer: Wednesday

Film & TV

Netflix lanceert de trailer van Wednesday, een bovennatuurlijk spannende serie van Tim Burton met Jenna Ortega in de hoofdrol. Wednesday verschijnt 23 november exclusief en wereldwijd op Netflix.

> Lees verder

Serie: Lord of the Rings: The Rings of Power

Film & TV

Prime Video heeft bevestigd dat de eerste TWEE afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power op 2 september in première zullen gaan. De rest van de afleveringen zullen wekelijks worden toegevoegd.

> Lees verder

Docu: FOX Docs - Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac

Film & TV

Om meer te weten te komen over de meest intrigerende gebeurtenissen en personen zendt FOX iedere maandag in de maand november een gloednieuwe documentaire uit tijdens FOX Docs. Met op maandag 1 november: Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac.

> Lees verder

Trailer: Being the Ricardos

Film & TV

De film neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidsstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom “I Love Lucy”.

> Lees verder

Trailer: Red Notice

Film & TV

Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet. Zijn zoektocht brengt hem bij een overval waar hij verplicht moet samenwerken met de beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds).

> Lees verder

Film: Birds of Paradise

Film & TV

Kate Sanders is een ambitieuze aspirant-ballerina die een beurs krijgt om naar een prestigieuze balletschool in Parijs te gaan. Bij haar aankomst worden haar zelfvertrouwen en emotionele kracht op de proef gesteld door een mooie, mysterieuze danseres, Marine Durand.

> Lees verder

Serie: The Wheel of Time

Film & TV

Amazon Prime Video en Sony Pictures Television hebben afgelopen vrijdag de teaser poster onthuld voor de aankomende Amazon Original fantasy serie The Wheel of Time. De teaser poster werd voor het eerst onthuld tijdens het Comic-Con.

> Lees verder

Amy Winehouse in Nederland

Film & TV

Het is alweer tien jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overlijdt. In 2004 interviewt regisseur Arjan Vlakveld haar als enige in Nederland op beeld. Hij heeft de banden altijd bewaard en het grootste deel van dit gesprek is nog nooit eerder vertoond.

> Lees verder

Serie: Clarice

Film & TV

In Clarice volgen we het nooit eerder vertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling wanneer ze in 1993 terugkeert naar het veld, precies een jaar na de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs.

> Lees verder

Trailer: Panic

Film & TV

De officiële trailer en first-look episodische beelden voor seizoen één van Panic zijn nu beschikbaar. De tien afleveringen tellende Amazon Original serie gaat op vrijdag 28 mei 2021 exclusief op Amazon Prime Video in première.

> Lees verder

Trailer: Army of the Dead

Film & TV

Army of the Dead, van filmmaker Zack Snyder (300, Zack Snyder’s Justice League), speelt zich af in Las Vegas na een zombie-uitbraak die de Entertainment Capital of the World in puin heeft achtergelaten.

> Lees verder