Winactie: The Curse of Skinwalker Ranch

Film & TV

Het onderzoek naar ‘s werelds meest mysterieuze hotspot voor UFO- en “High Strangeness”-fenomenen gaat verder met astrofysicus dr. Travis Taylor. Vanaf dinsdag 12 september elke week te zien om 20.30 uur op The HISTORY Channel.

> Lees verder

Trailer: Chicken Run: Dawn of the Nugget

Film & TV

In het vervolg van Chicken Run heeft Ginger, die van Tweedy’s boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfecte toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld.

> Lees verder

Winactie: The Curse of Oak Island van Randall Sullivan

Film & TV

In het gedenkwaardige 10e seizoen van The Curse of Oak Island keren de broers Rick en Marty Lagina samen met hun team terug om de meest strategische inspanning ooit te leveren om het 227-jarige mysterie van Oak Island op te lossen.

> Lees verder

Trailer: Somebody I Used To Know

Film & TV

Workaholic Ally wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft.

> Lees verder

Trailer: 3000 years of longing

Film & TV

Wanneer een Britse geleerde met een magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.

> Lees verder

Trailer: Modern Love Amsterdam

Film & TV

De zesdelige Nederlandse serie, Modern Love Amsterdam, toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie.

> Lees verder

Trailer: My Policeman

Film & TV

My Policeman is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. De film volgt drie jonge mensen, Tom, Marion en Patrick, terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950.

> Lees verder

Trailer: Wednesday

Film & TV

Netflix lanceert de trailer van Wednesday, een bovennatuurlijk spannende serie van Tim Burton met Jenna Ortega in de hoofdrol. Wednesday verschijnt 23 november exclusief en wereldwijd op Netflix.

> Lees verder

Serie: Lord of the Rings: The Rings of Power

Film & TV

Prime Video heeft bevestigd dat de eerste TWEE afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power op 2 september in première zullen gaan. De rest van de afleveringen zullen wekelijks worden toegevoegd.

> Lees verder

Docu: FOX Docs - Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac

Film & TV

Om meer te weten te komen over de meest intrigerende gebeurtenissen en personen zendt FOX iedere maandag in de maand november een gloednieuwe documentaire uit tijdens FOX Docs. Met op maandag 1 november: Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac.

> Lees verder

Trailer: Being the Ricardos

Film & TV

De film neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidsstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom “I Love Lucy”.

> Lees verder

Trailer: Red Notice

Film & TV

Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet. Zijn zoektocht brengt hem bij een overval waar hij verplicht moet samenwerken met de beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds).

> Lees verder