Louise en Hiver

Film & TV

Louise en Hiver is een animatiefilm van regisseur Jean-Francois Laguionie, bekend van o.a. Le Tableau. Een bijzonder mooie handgetekende film die een ode is aan het alledaagse leven, het ouder worden en de overgave.

> Lees verder

Winactie: Sing

Film & TV

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

> Lees verder

Winactie: The Boss Baby

Film & TV

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

> Lees verder

Winactie: Storks

Film & TV

De Storks bezorgen baby’s… of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Nu hier bij ZUBB de kans op een DVD en twee t-shirts van de film.

> Lees verder

Fly Me to the Moon in Omniversum

Film & TV

Vanaf woensdag 15 februari draait het animatieavontuur Fly Me To the Moon in het Omniversum. In deze grootbeeldfilm voor de hele familie reizen drie jonge vliegen stiekem mee op de historische vlucht van de Apollo 11 naar de maan.

> Lees verder

Trailer: Life, Animated

Film & TV

In Life, Animated ontmoeten we Owen Suskind. Tot zijn zijn derde een energiek, praatgraag jongetje die daarna plotseling ophoudt met spreken. Autisme doet hem afglijden in een zwijgzame eigen wereld.

> Lees verder

Pathé Disneyweken

Film & TV

In september brengt Pathé vier Disney klassiekers terug op het witte doek tijdens de Pathé Disneyweken. Het publiek bepaalt welke favoriete Disney film er niet mag ontbreken naast The Lion King 3D, Frozen en Toy Story.

> Lees verder

Winactie: Finding Dory

Film & TV

Finding Dory brengt ieders favoriete vergeetachtige blauwe vis Dory terug op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is.

> Lees verder

Winactie: Phantom Boy

Film & TV

Phantom Boy is de tweede speelfilm van het Franse regisseursduo Alain Gagnol en Jean-Loup Felicioli. Hun eerste lange animatiefilm, Van de kat geen kwaad (Une vie de chat) werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Animatiefilm in 2012.

> Lees verder

Winactie: The Good Dinosaur

Film & TV

Hier bij ZUBB kan op vrijkaarten en een prijzenpakket van de nieuwe Pixar film The Good Dinosaur. The Good Dinosaur geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen?

> Lees verder

Trailer: The Good Dinosaur

Film & TV

The Good Dinosaur geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? Pixar Animation Studios heeft hier zo’n zijn eigen grappige twist aan gegeven.

> Lees verder

Winactie: Shaun het Schaap de film

Film & TV

Shaun het Schaap, Aardmans meest populaire personage, maakte zijn opwachting in de Oscarwinnende Wallace & Gromit-film ‘A Close Shave’ (1995). Zijn optreden was zo succesvol dat een eigen televisieserie volgde, in 2007.

> Lees verder