Winactie: Cats: op zoek naar Kattopia

Film & TV

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur!

> Lees verder

Trailer: Wonder Park

Film & TV

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Wonder Park is vanaf 11 april in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Toy Story 4

Film & TV

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

> Lees verder

Winactie: Paw Patrol - V18 Machtige Pups

Film & TV

Je favoriete pups zijn weer terug met 14 nieuwe avonturen. Als een gevallen meteoor de pups krachten geeft moeten zij op een superheldenmissie om burgemeester Humdinger en zijn neefje Harold te stoppen met het overnemen van Avonturenbaai.

> Lees verder

Trailer: Frozen 2

Film & TV

Van het Academy Award®-winnende team – regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, met de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad, en de muziek van Oscar®-winnende songwriters Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez.

> Lees verder

Winactie: DE LEGO® FILM 2

Film & TV

DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten.

> Lees verder

DE LEGO® FILM 2

Film & TV

De Nederlandse stemmencast bekendgemaakt van DE LEGO® FILM 2. De inwoners van Steenstad worden in deze animatiefilm geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

> Lees verder

Winactie: Hoe Tem je een Draak 3

Film & TV

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilm series ooit: Hoe tem je een draak 3. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: Missing Link

Film & TV

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster.

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: Into the Spider-Verse

Film & TV

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

> Lees verder

Winactie: Ralph Breaks the Internet

Film & TV

In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze wordt omringd door Disney-prinsessen, is ze verrast dat ze eigenlijk veel gemeen heeft met hen.

> Lees verder

Winactie: De Ster

Film & TV

Bo, een klein maar dapper ezeltje, verlangt naar de wereld buiten zijn saaie dagdagelijkse leventje bij de dorpsmolen. Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en gaat samen op pad met Ruth, het lieve schaap, en Dave, de grappige duif met waanideeën.

> Lees verder