Winactie: Blaze and the Monster machines: Race to the Top of the World

Film & TV

Ga samen met Blaze en zijn Monsterwielen vrienden op een extra lang avontuur en race mee langs piraten, de grote Sfinx en Crusher op weg naar de top van de wereld! Race ook over boswegen met de Truck Rangers en scheur naar de maan met Darington.

> Lees verder

Pathé Disneyweken

Film & TV

In september presenteert Pathé in 28 bioscopen voor de tweede keer de Pathé Disneyweken. De magische klassiekers The Jungle Book, WALL-E, 101 Dalmatiërs en publiekskeuze Pocahontas keren dan wegens groot succes terug op het grote doek.

> Lees verder

Winactie: Despicable Me 3

Film & TV

Despicable Me 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur.

> Lees verder

Trailer: Olaf's Frozen Adventure

Film & TV

Olaf en Sven slaan de handen ineen voor een feestelijke missie in Walt Disney Animation Studios’ Feestdagen special. Olaf’s Frozen Adventure is te zien bij Disney•Pixar COCO, vanaf 29 november in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Disney•Pixar’s COCO

Film & TV

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

> Lees verder

Louise en Hiver

Film & TV

Louise en Hiver is een animatiefilm van regisseur Jean-Francois Laguionie, bekend van o.a. Le Tableau. Een bijzonder mooie handgetekende film die een ode is aan het alledaagse leven, het ouder worden en de overgave.

> Lees verder

Winactie: Sing

Film & TV

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

> Lees verder

Winactie: The Boss Baby

Film & TV

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

> Lees verder

Winactie: Storks

Film & TV

De Storks bezorgen baby’s… of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Nu hier bij ZUBB de kans op een DVD en twee t-shirts van de film.

> Lees verder

Fly Me to the Moon in Omniversum

Film & TV

Vanaf woensdag 15 februari draait het animatieavontuur Fly Me To the Moon in het Omniversum. In deze grootbeeldfilm voor de hele familie reizen drie jonge vliegen stiekem mee op de historische vlucht van de Apollo 11 naar de maan.

> Lees verder

Trailer: Life, Animated

Film & TV

In Life, Animated ontmoeten we Owen Suskind. Tot zijn zijn derde een energiek, praatgraag jongetje die daarna plotseling ophoudt met spreken. Autisme doet hem afglijden in een zwijgzame eigen wereld.

> Lees verder

Pathé Disneyweken

Film & TV

In september brengt Pathé vier Disney klassiekers terug op het witte doek tijdens de Pathé Disneyweken. Het publiek bepaalt welke favoriete Disney film er niet mag ontbreken naast The Lion King 3D, Frozen en Toy Story.

> Lees verder