Recensie: Once in a Blue Moon

Muziek

Wat een heerlijk dag weer in het Amsterdamse Bos bij het Once in a Blue Moon festival. De organisatie heeft het dit jaar weer een stapje gezet naar een volwaardig jaarlijks terugkerend festival. Wij deden verslag.

> Lees verder

Recensie: Agar Agar in de Melkweg op ADE

Muziek

Het concert donderdagavond van het Franse Agar Agar in de OZ van de Melkweg is onderdeel van ADE LIVE 2018. Lekker dansbare muziek, goed gevarieerd optreden en dus een heerlijke avond met Agar Agar.

> Lees verder

Recensie: Ben Harper & Charlie Musselwhite in Paradiso

Muziek

Een legende in Paradiso. Dit in het jaar dat ze 50 jaar bestaan. Ben Harper heeft meerdere keren solo in Paradiso gestaan. Nu staat hij er met Charlie Musselwhite. Ze staan er naar aanleiding van het tweede album van de samenwerking No Mercy In This Land.

> Lees verder

Recensie: Band of Horses in TivoliVredenburg

Muziek

Woensdagavond stond de ‘Southern Rock’ band uit Seattle in TivoliVredenburg in Utrecht. Om 21:00 was het zover. Zanger en oprichter van de band Ben Bridwell komt samen met de band heel ontspannen het podium oplopen.

> Lees verder

Best Kept Secret 2017: Vrijdag

Muziek

Best Kept Secret weet ieder jaar weer een divers en avontuurlijk programma neer te zetten, naast grote namen als Radiohead en Arcade Fire. Op de aangenaam warme vrijdag starten we met o.a. met Amber Arcades, Kelly Lee Owens en Sløtface.

> Lees verder

ZUBB on the road: The Boxer Rebellion live in Seattle

Muziek

The Boxer Rebellion gaf concert in het mekka The Crocodile in Seattle (USA). ZUBB was er bij toevallig bij. Seattle is de stad waar groot heden Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains e.a. zijn opegstaan. The Boxer Rebellion is geland!

> Lees verder

Recensie: Green Day in Ziggo Dome

Muziek

Green Day speelde dinsdagavond 31 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het was feest, het was zelfs volgens zanger Billie Joe Armstrong het beste concert van de tour. De band gaf een strak, maar toch geïmproviseerd concert.

> Lees verder

Recensie: The Flaming Lips in TivoliVredenburg

Muziek

Wanneer om klokslag 21:00 de band opkomt is het direct feest. Zanger Wayne Coyne pakt een glitter geweer en schiet nog voor de eerste noten worden gespeelt het publiek onder.

> Lees verder

Recensie: Elephant Stone in Paradiso

Muziek

Woensdagavond in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam de Canadese band Elephant Stone. De sound is een mix van jaren zestig psychedelische rock met traditionele Indiase invloeden.

> Lees verder

Recensie: The Slow Show in TivoliVredenburg

Muziek

Maandagavond in de TivoliVredenburg The Slow Show. De band met leadzanger Rob Goodwin en zijn diepe zwoele stem. De stem van Goodwin is volgens sommigen te vergelijken met die van Johnny Cash en de vorige week overleden Leonard Cohen.

> Lees verder

Recensie: Bear's Den in de Melkweg

Muziek

Met een ware ouverture word rond half tien Bear’s Den aangekondigt. De propvolle zaal kan niet wachten en als de heren opkomen, klinkt een luid gejuich. Het eerste nummer is Red Earth and Pouring Rain, het titelnummer van het tweede album.

> Lees verder

Recensie: Palace in Bitterzoet

Muziek

Op 4 november kwam het debuutalbum So Long Forever van de Palace dan eindelijk uit. Woensdagavond speelde ze in Bitterzoet in Amsterdam en wij waren erbij. De zaal was propvol en de heren speelden strak.

> Lees verder