Michiel Huisman in Game of Thrones seizoen 4

Film & TV

In het volgende seizoen van Game of Thrones zal naast Carice van Houten, die al sinds het tweede seizoen gestalte geeft aan de rode priesteres Melisandre, ook Michiel Huisman te zien zijn. Dat werd gister bekendgemaakt door producent HBO.

> Lees verder

Featurette Game Of Thrones Seizoen 3

Film & TV

Vorig week is er een zogenaamde featurette vrijgegeven van het derde seizoen van ‘Game Of Thrones’. In deze korte making of komen de regisseurs en enkele acteurs aan het woord en als we hun woorden moeten geloven wordt het derde seizoen episch.

> Lees verder

HBO: Magic City

Film & TV

Magic City brengt de onderwereld in Miami in de jaren ’50 in beeld. De serie speelt zich af rond het Miramar Playa, een luxeus hotel op Miami Beach. Eigenaar Ike Evans heeft een deal met de duivel gesloten om het voortbestaan van zijn hotel veilig te stellen.

> Lees verder

HBO: The Newsroom

Film & TV

The Newsroom houdt de huidige, regelmatig idiote 24 hour news cycle in de VS een spiegel voor. Wat is belangrijker: kwaliteit of kijkcijfers? Het verhaal start ongeveer twee jaar geleden en stelt de vragen die CNN of Fox niet stelden of durfden te stellen.

> Lees verder

HBO: Gereration Kill

Film & TV

HBO gaf de opdracht voor de zevendelige serie, gebaseerd op de ervaringen van de oorlogscorrespondent Evan Wright bij het 1ste Verkenningsbataljon (First Recon). De serie speelt zich af gedurende de eerste fase van de oorlog in Irak in 2003.

> Lees verder

HBO: Luck

Film & TV

Luck is een HBO dramaserie geregisseerd door David Milch (NYPD Blue, Deadwood, Hill Street Blues) met een sterrencast van onder andere Dustin Hoffman, Dennis Farina en Nick Nolte. De serie speelt zich af op en rond een paardenrenbaan in LA.

> Lees verder

HBO: Game of Thrones - You Win Or You Die

Film & TV

De serie is gebaseerd op de boeken van schrijver George R.R. Martin. Het verhaal vertelt over de strijd tussen zeven families om het mystieke land Westeros. Het tweede seizoen met o.a. Carice van Houten is gisteravond gestart.

> Lees verder

HBO: The Borgias

Film & TV

De serie The Borgia’s is gebaseerd op één van de eerste maffiafamilies uit Italië. Het is een historisch, controversieel drama vol intrige, bedrog, misdaad en sex. De hoofdrol van Rodrigo Borgia wordt vertolkt door Jeremy Irons.

> Lees verder

HBO te zien bij Ziggo vanaf 9 februari

Film & TV

Al een dag na de première in de VS zijn de programma’s te zien! Serie’s als: ‘Boardwalk Empire’, ‘Game of Thrones’, ‘Bored to Death’, miniseries als: ‘Mildred Pierce’ en ‘The Pacific’ en films als: ‘You Don’t Know Jack’ en ‘The Sunset Limited’.

> Lees verder

Zes zenders HBO Nederland in 2012

Film & TV

Ziggo en HBO willen in 2012 zes betaalde zenders gaan ontwikkelen onder de naam HBO Nederland. De zenders zullen voornamelijk films en andere televisieshows tonen van HBO en alleen in Nederland te zien zijn.

> Lees verder

Nieuwe TV series deze herfst

Film & TV

De herfst lijkt twee maanden te vroeg gekomen te zijn, maar als je van TV series houdt krijg je hulp om de grijze, natte dagen door te komen. Dit najaar starten er een flink aantal nieuwe series.

> Lees verder

Gerucht: Nederlandse HBO?!

Film & TV

HBO, bekend van series als Sex and the City, The Sopranos, Curb Your Enthusiasm, Entourage, Six Feet Under, Bored to Death, Boardwalk Empire, Game of Thrones en True Blood komt naar Nederland!

> Lees verder