Online livestream Envisioning Other Futures

Stijl

Het multidisciplinaire online en offline platform voor speculatieve fictie Other Futures bereidt haar tweede editie voor in november 2021. De presentatie op 18 feb is een van de evenementen in aanloop naar het festival en de tentoonstelling in het najaar.

> Lees verder

IDFA DocLab

Stijl

De veertiende editie van IDFA DocLab presenteert als vanouds meer dan 35 van de beste interactieve en immersieve documentaires. do {not] touch is online en fysiek te bezoeken van vrijdag 20 tot en met zondag 29 november 2020.

> Lees verder

VRDays Europe

Stijl

Duik in de wereld van VR/AR/XR tijdens VRDays Europe op 4, 5 en 6 november. Hoor hoe tech-experts van o.a. Google, HTC, MIT, Stanford University en Unity de toekomst zien. Er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij innovatie in en uit ons eigen land.

> Lees verder

Zero Latency VR Nederland start bouw in Rotterdam

Stijl

Een voormalige garage op het Rotterdamse Marconiplein wordt door Zero Latency VR Nederland getransformeerd tot een baanbrekende virtual reality-arena, die half januari 2020 de deuren zal open.

> Lees verder

Nominaties Best Social Awards 2019

Stijl

Over een maand vindt de zesde editie van The Best Social Awards plaats: op 12 en 13 juni worden de meest creatieve, grappige en innovatieve makers en hun content beloond met de belangrijkste social media prijzen van Nederland.

> Lees verder

GOGBOT 2017

Stijl

GOGBOT lanceert het complete programma met als hoogtepunt een enorme kunstmaan boven het centrum van de stad Enschede. GOGBOT onderzoekt jaarlijks de rol van de actuele technologie.

> Lees verder

Border Sessions

Stijl

Van 28 t/m 30 juni vindt de 6e editie van het technologiefestival Border Sessions plaats in het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag. Traditiegetrouw met een verrassend en alternatief literair programma.

> Lees verder

Graphic Matters de eerste namen

Stijl

Het tweejaarlijks festival voor grafisch ontwerp, maakt vandaag de eerste namen van het programma bekend. Los van de nieuwe naam vindt het programma voortaan plaats op één vaste locatie.

> Lees verder

De Beste Social Awards

Stijl

Donderdag 8 juni zijn de prijzen voor de beste en meest creatieve uitingen op social media uitgereikt tijdens de vierde editie van De Beste Social Awards. Tim Hofman kwam als grote winnaar uit de bus tijdens de feestelijke uitreiking.

> Lees verder

Graphic Matters

Stijl

In 2017 transformeert Graphic Design Festival Breda in Graphic Matters. Niet alleen de naam van het Bredase festival verandert. Ook vorm en inhoud worden aangescherpt. Graphic Matters van 22 september tot en met 22 oktober.

> Lees verder

De Beste Social Awards 2016

Stijl

De winnaars van de 3e editie van De Beste Social Awards, de prijsuitreiking voor de meest opvallende uitingen op social media, zijn vanavond bekend gemaakt in B. Amsterdam.

> Lees verder

Haagsch College: Mathijs Bouman

Stijl

Econoom Mathijs Bouman (RTLZ, Financieel Dagblad, DWDD) vertelt ons in zijn theatercollege alles over de opmars van de robot. Kost de robotisering straks veel mensen hun baan of schept het juist nieuw werk?

> Lees verder