Nominaties Best Social Awards 2019

Stijl

Over een maand vindt de zesde editie van The Best Social Awards plaats: op 12 en 13 juni worden de meest creatieve, grappige en innovatieve makers en hun content beloond met de belangrijkste social media prijzen van Nederland.

> Lees verder

GOGBOT 2017

Stijl

GOGBOT lanceert het complete programma met als hoogtepunt een enorme kunstmaan boven het centrum van de stad Enschede. GOGBOT onderzoekt jaarlijks de rol van de actuele technologie.

> Lees verder

Border Sessions

Stijl

Van 28 t/m 30 juni vindt de 6e editie van het technologiefestival Border Sessions plaats in het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag. Traditiegetrouw met een verrassend en alternatief literair programma.

> Lees verder

Graphic Matters de eerste namen

Stijl

Het tweejaarlijks festival voor grafisch ontwerp, maakt vandaag de eerste namen van het programma bekend. Los van de nieuwe naam vindt het programma voortaan plaats op één vaste locatie.

> Lees verder

De Beste Social Awards

Stijl

Donderdag 8 juni zijn de prijzen voor de beste en meest creatieve uitingen op social media uitgereikt tijdens de vierde editie van De Beste Social Awards. Tim Hofman kwam als grote winnaar uit de bus tijdens de feestelijke uitreiking.

> Lees verder

Graphic Matters

Stijl

In 2017 transformeert Graphic Design Festival Breda in Graphic Matters. Niet alleen de naam van het Bredase festival verandert. Ook vorm en inhoud worden aangescherpt. Graphic Matters van 22 september tot en met 22 oktober.

> Lees verder

De Beste Social Awards 2016

Stijl

De winnaars van de 3e editie van De Beste Social Awards, de prijsuitreiking voor de meest opvallende uitingen op social media, zijn vanavond bekend gemaakt in B. Amsterdam.

> Lees verder

Haagsch College: Mathijs Bouman

Stijl

Econoom Mathijs Bouman (RTLZ, Financieel Dagblad, DWDD) vertelt ons in zijn theatercollege alles over de opmars van de robot. Kost de robotisering straks veel mensen hun baan of schept het juist nieuw werk?

> Lees verder

De Beste Social Awards

Stijl

Vandaag start de inzending voor de 3e editie van De Beste Social Awards. Het platform De Beste Social Media organiseert wederom een prijsuitreiking voor de meest opvallende uitingen op social media.

> Lees verder

De Pebble Steel is meer dan alleen maar mooi

Stijl

Een van de grootste Kickstart successen was de Pebble. Deze smartwatch werd in 2013 geïntroduceerd. Nu is er de Pebble Steel, met dezelfde techniek maar met een mooier uiterlijk. De grote vraag is: heb je er ook wat aan?

> Lees verder

First impression: Google Glass

Stijl

T-Mobile organiseerde 21 februari spontaan een event rondom de Google Glass: #tmobileglass. ZUBB was erbij om antwoord te krijgen op de vragen als ‘hoe werkt de Glass nu precies?’ en ‘hoe is het gesteld met de privacy rondom de Glass?’

> Lees verder

Pinterest

Stijl

Hou je van plaatjes kijken? Uren naar inspiratie voor je huis zoeken of je vergapen aan mooie foto’s van de natuur ergens in het Regenwoud? Dan is Pinterest de makkelijke uitkomst voor jou. Hier vind je al jou favoriete afbeeldingen van het web bij elkaar.

> Lees verder