Trailer: Murder on the Orient Express

Film & TV

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Orient Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie.

> Lees verder

Winactie: Lights Out

Film & TV

Ben jij bang in het donker? Dan heb je het zwaar deze dagen. Wil je het lot tarten dan moet je deze film kijken. Van producent James Wan (The Conjuring) komt een angstaanjagend verhaal over een verschrikking die schuilt in het donker.

> Lees verder

Trailer: The Accountant

Film & TV

Christian Wolff is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Achter de deuren van een accountants kantoor, werkt hij als freelance accountant voor een van ‘s werelds machtigste criminele organisaties.

> Lees verder

Eye: The Hitchcock Touch

Film & TV

Deze zomer eert EYE de meest iconische en invloedrijke Britse regisseur aller tijden, Alfred Hitchcock. The Hitchcock Touch vindt plaats van 24 juli t/m 12 okt en wordt omlijst met live-muziek, een cursus en lezingen.

> Lees verder

Recensie: Enemy

Film & TV

De propositie van de dubbelganger is een interessante en in Enemy wordt dat versterkt door de aanwezigheid van een spin zonder context. Dit kan echter niet verhullen dat de film feitelijk weinig onderhoudend en banaal uitgewerkt is.

> Lees verder

Recensie: Oldboy

Film & TV

Met de remake van het Zuid-Koreaanse Oldboy slaagt Spike Lee er niet in iets toevoegen aan het origineel. Doordat hij zelfs veel van de subtekst van het origineel verliest, doet de film af aan het origineel. Een waardeloze film dus.

> Lees verder

Recensie: Prisoners

Film & TV

Denis Villeneuve levert met Prisoners een vakkundig gemaakte thriller af over de verdwijning van twee meisjes. De makers hebben met Prisoners een complex verhaal met interessante wendingen en een goed gevoel voor moraliteit afgeleverd.

> Lees verder

Recensie: Pieta

Film & TV

Kim Ki-duk diept het verhaal van Lee Kang-do grondig uit in Pieta. Deze sadistische crimineel wordt uit zijn vertrouwde leven getrokken door een vrouw die zegt zijn moeder te zijn. De opzet leidt tot een zware film die niet altijd even prettig is.

> Lees verder

Serie: The Killing - seizoen 3

Film & TV

De Deense serie The Killing is een van de meest spannende series van de laatste jaren. Nu komt er met het derde seizoen een eind aan deze inmiddels tot cult status verheven serie.

> Lees verder

Recensie: Sinister

Film & TV

Deze horrorfilm volgt de schrijver Ellison Oswalt (Ethan Hawke). Oswalt schrijft succesvol over onopgeloste moordzaken. Voor zijn nieuwe boek verhuist hij met zijn gezin naar een huis waarvan de vorige bewoners zijn vermoord.

> Lees verder

Classic Corner: Film Noir

Film & TV

Schaduwen, verlaten straten en femmes fatales. Een man die een moord doet voor die Femme Fatale en een slecht eind tegemoet gaat. Een melodramatisch geheel. Het draait altijd om de psyche van een persoon.

> Lees verder

Winactie: Don't be afraid of the dark

Film & TV

Hier bij ZUBB maak je de kans een DVD van de film Don’t be afraid of the Dark te winnen. Retweet of Like deze actie en wie weet krijg jij deze DVD thuis gestuurd!

> Lees verder