ZUBBtipt: I Care A Lot

Film & TV

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten.

> Lees verder

Trailer: Malignant

Film & TV

In deze film wordt Madison gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden. Malignant is vanaf 2 september 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: The Boy Behind the Door

Film & TV

In het debuut van het regisseursduo David Charbonier en Justin Powell wordt de ergste nachtmerrie van de 12-jarige Bobby werkelijkheid wanneer hij zijn beste vriend Kevin, met gevaar voor eigen leven, gaat bevrijden van zijn kidnappers.

> Lees verder

Winactie: A Quiet Place Part II

Film & TV

De familie Abbott heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen.

> Lees verder

Trailer: Reminiscence

Film & TV

Nick Bannister is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Ma, een nieuwe cliënt.

> Lees verder

Trailer: Spiral: From the Legacy of Saw

Film & TV

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Met: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Max Minghella.

> Lees verder

ZUBBtipt: Fargo S4

Film & TV

Het 4de seizoen van de serie Fargo, naar de gelijknamige film, is in zijn totaal te zien bij Videoland. Het nieuwe seizoen brengt niet allen een nieuwe distributeur na de eerste drie seizoenen op Netflix, maar ook een nieuwe soort verhaallijn.

> Lees verder

Winactie: The Rental

Film & TV

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen.

> Lees verder

Trailer: The Little Things

Film & TV

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

> Lees verder

Winactie: The Operative

Film & TV

Tijdens het bijwonen van de begrafenis van haar vader verdwijnt spion Rachel spoorloos. De enige aanwijzing die ze heeft achtergelaten is een cryptisch telefoontje naar haar voormalige baas Thomas.

> Lees verder

Winactie: Horizon Line

Film & TV

Horizon Line is een spannende survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom). Horizon Line is vanaf 29 oktober in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: The Nest

Film & TV

Regisseur Sean Durkin toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden. In de hoofdrol Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) en Carrie Coon (Gone Girl).

> Lees verder