Trailer: Spiral: From the Legacy of Saw

Film & TV

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Met: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Max Minghella.

> Lees verder

ZUBBtipt: Fargo S4

Film & TV

Het 4de seizoen van de serie Fargo, naar de gelijknamige film, is in zijn totaal te zien bij Videoland. Het nieuwe seizoen brengt niet allen een nieuwe distributeur na de eerste drie seizoenen op Netflix, maar ook een nieuwe soort verhaallijn.

> Lees verder

Trailer: I Care A Lot

Film & TV

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten.

> Lees verder

Winactie: The Rental

Film & TV

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen.

> Lees verder

Trailer: The Little Things

Film & TV

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

> Lees verder

Winactie: The Operative

Film & TV

Tijdens het bijwonen van de begrafenis van haar vader verdwijnt spion Rachel spoorloos. De enige aanwijzing die ze heeft achtergelaten is een cryptisch telefoontje naar haar voormalige baas Thomas.

> Lees verder

Winactie: Horizon Line

Film & TV

Horizon Line is een spannende survival film met in de hoofdrollen Allison Williams (Get Out, Girls) en Alexander Dreymon (The Last Kingdom). Horizon Line is vanaf 29 oktober in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Winactie: The Nest

Film & TV

Regisseur Sean Durkin toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden. In de hoofdrol Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) en Carrie Coon (Gone Girl).

> Lees verder

Winactie: The Lodge

Film & TV

The Lodge wordt tot leven gebracht door de makers van ‘Goodnight Mommy’ , de alarmerende Oostenrijkse horrorfilm waarbij het publiek in zijn stoel flauwviel en uitgroeide tot een zenuwslopende nachtmerrie.

> Lees verder

Trailer: Death on the Nile

Film & TV

Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoreuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.

> Lees verder

Trailer: A Girl Missing

Film & TV

Op kalme wijze onthult regisseur Kôji Fukada in A Girl Missing de invloed van de media op een gemeenschap en op het individu, maar ook de schaduwkant van Ichiko, gespeeld door actrice Mariko Tsutsui.

> Lees verder

Winactie: Blumhouse’s Fantasy Island

Film & TV

In Blumhouse’s Fantasy Island zorgt de raadselachtige Mr. Roarke er in een luxe, afgelegen tropisch resort voor dat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen. Maar de dromen slaan om in nachtmerries en de gasten moeten het mysterie van het eiland oplossen.

> Lees verder