Bouke's Must-Z Movies (week 22)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Enemy, A Million Ways to Die in the West en Shirley: Visions of Reality.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 21)

Film & TV

Deze week in de Must-Z Movies. Twee thrillers en een blockbuster. Blue Ruin is een wraakfilm vol spanning. Starred Up een keihard gevangenis drama. X-Men: Days of Future Past een superhelden film die ook echt super is.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 20)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Zombie: The Resurrection of Tim Zom, Sacro GRA en Supercondriaque.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 19)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Anni Felici, Tracks, Bad Neighbors en Moebius.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 18)

Film & TV

Bouke zit nog met zijn hoofd in de wolken. Hierdoor mist hij een van de leukste weken van het jaar in bioscoop land. Deze week komt de nieuwe Ghibli film en de laatste van legendarisch regisseur Hayao Miyazaki The Wind Rises uit.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 17)

Film & TV

De eerste zomer blockbuster première van het jaar is aankomende week te zien met The Amazing Spiderman 2. Na de Spiderman trilogie is dit nu dus alweer het tweede deel in de Amazing Spiderman serie.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 16)

Film & TV

Bouke is er de komende weken niet. De Must-Z gaat hier uiteraard niet onder lijden. Of de kwaliteit van de Must-Z hiermee gegarandeerd is, is een tweede. We gaan in ieder geval ons best doen.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 15)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Noah, Yves Saint Laurent en Viva la Libertà.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 14)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Happily Ever After, La Jaula de Oro,Sexy Money, Snowpiercer en Lucia de B..

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 13)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met An Episode in the Life of an Iron Picker, Ida, The Invisible Woman, Kill Your Darlings, Spies & Glistrup en Anchorman 2.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 12)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Ain’t Them Bodies Saints, August: Osage County en Once Upon a Forest.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 11)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met The Grand Budapest Hotel, Ana Ana en Suzanne.

> Lees verder