Winactie: BLOODSHOT

Film & TV

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot.

> Lees verder

Winactie: Star Wars: The Rise of Skywalker

Film & TV

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga.

> Lees verder

Winactie: Blade Runner (The Final Cut) The Future is Now

Film & TV

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) tijdelijk terug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Blade Runner (The Final Cut) The Future is Now

Film & TV

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) daarom tijdelijkterug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Tickets zijn sinds woensdag 2 oktober verkrijgbaar.

> Lees verder

Trailer en poster: STAR WARS: Rise of Skywalker

Film & TV

Het lijkt erop dat Rey de dark side kiest. Althans als je de reacties in de media en van mijn vrienden geloofd. Het kan wat mij betreft nog alle kanten op. Een ding is zeker, het ‘lightsaber’ van Rey aan het eind van de trailer rules!

> Lees verder

Trailer: Maleficent 2

Film & TV

Maleficent is terug. Bereid je voor op een nieuw avontuur met Maleficent en Aurora. De film met Ed Skrein, Elle Fanning, Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor en Michelle Pfeiffer is vanaf 16 Oktober 2019 in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Ad Astra

Film & TV

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt.

> Lees verder

Winactie: Captain Marvel

Film & TV

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: X-Men - Dark Phoenix

Film & TV

De X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht.

> Lees verder

Trailer: Pokémon Detective Pikachu

Film & TV

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud

> Lees verder

Winactie: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (Avatar) en Robert Rodriguez (Sin City) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder