Blade Runner (The Final Cut) The Future is Now

Film & TV

Vanaf vrijdag 1 november is Scott’s definitieve versie van de klassieker (‘The Final Cut’) daarom tijdelijkterug in de bioscoop. Voor de eerste keer in Nederland ook in IMAX. Tickets zijn sinds woensdag 2 oktober verkrijgbaar.

> Lees verder

Trailer en poster: STAR WARS: Rise of Skywalker

Film & TV

Het lijkt erop dat Rey de dark side kiest. Althans als je de reacties in de media en van mijn vrienden geloofd. Het kan wat mij betreft nog alle kanten op. Een ding is zeker, het ‘lightsaber’ van Rey aan het eind van de trailer rules!

> Lees verder

Trailer: Maleficent 2

Film & TV

Maleficent is terug. Bereid je voor op een nieuw avontuur met Maleficent en Aurora. De film met Ed Skrein, Elle Fanning, Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor en Michelle Pfeiffer is vanaf 16 Oktober 2019 in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Ad Astra

Film & TV

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt.

> Lees verder

Winactie: Captain Marvel

Film & TV

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: X-Men - Dark Phoenix

Film & TV

De X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht.

> Lees verder

Trailer: Pokémon Detective Pikachu

Film & TV

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud

> Lees verder

Winactie: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (Avatar) en Robert Rodriguez (Sin City) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Trailer: Artemis Fowl

Film & TV

Gebaseerd op het boek van Eoin Colfer, Artemis Fowl, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen, belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit.

> Lees verder

Trailer: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Film & TV

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van Warner Bros. Pictures is de tweede van de in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s Wizarding World. Vanaf 15 november 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Winactie: Star Wars: The Last Jedi

Film & TV

Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

> Lees verder