Trailer: The Flash

Film & TV

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. The Flash is vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in Dolby Cinema, 4D en IMAX.

> Lees verder

Trailer Dune: Part Two

Film & TV

In “Dune: Part Two” gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben.

> Lees verder

Trailer: Guardians of the Galaxy Vol. 3

Film & TV

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

> Lees verder

Winactie: SHAZAM! Fury of the Gods

Film & TV

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

> Lees verder

Trailer: 65

Film & TV

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa, de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding.

> Lees verder

Winactie: Avatar The Way of Water

Film & TV

De film vertelt het verhaal van de familie Sully. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

> Lees verder

Trailer: Dungeons & Dragons - Honor among Thieves

Film & TV

Bekijk hieronder de eerste trailer van Dungeons & Dragons: Honor among Thieves. De film brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

> Lees verder

Trailer: Crimes of the Future

Film & TV

In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam.

> Lees verder

Trailer: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Film & TV

Professor Albus Perkamentus weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander.

> Lees verder

Trailer: Night Sky

Film & TV

Prime Video kondigt vandaag aan dat alle acht afleveringen van de langverwachte Amazon Original-serie Night Sky op 20 mei op Prime Video in première zal gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Sissy Spacek en J.K. Simmons.

> Lees verder

Trailer: The Adam Project

Film & TV

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om terug te gaan in de tijd en je jongere zelf te ontmoeten? Zouden jullie elkaar wel leuk vinden? The Adam Project bewijst dat het antwoord nee is… maar ook ja. The Adam Project is vanaf 11 maart wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Trailer: After Yang

Film & TV

In de nabije toekomst heeft iedereen een robot in huis, waaronder Jack en zijn vrouw Kyra: hun androïde Yang fungeert als oudere broer voor hun adoptiedochter Mika. Wanneer Yang het begeeft, wil Jack er alles aan doen om de geliefde robot te herstellen.

> Lees verder