Trailer: 65

Film & TV

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa, de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding.

> Lees verder

Winactie: Avatar The Way of Water

Film & TV

De film vertelt het verhaal van de familie Sully. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

> Lees verder

Trailer: Dungeons & Dragons - Honor among Thieves

Film & TV

Bekijk hieronder de eerste trailer van Dungeons & Dragons: Honor among Thieves. De film brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

> Lees verder

Trailer: Crimes of the Future

Film & TV

In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam.

> Lees verder

Trailer: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Film & TV

Professor Albus Perkamentus weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander.

> Lees verder

Trailer: Night Sky

Film & TV

Prime Video kondigt vandaag aan dat alle acht afleveringen van de langverwachte Amazon Original-serie Night Sky op 20 mei op Prime Video in première zal gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Sissy Spacek en J.K. Simmons.

> Lees verder

Trailer: The Adam Project

Film & TV

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om terug te gaan in de tijd en je jongere zelf te ontmoeten? Zouden jullie elkaar wel leuk vinden? The Adam Project bewijst dat het antwoord nee is… maar ook ja. The Adam Project is vanaf 11 maart wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Trailer: After Yang

Film & TV

In de nabije toekomst heeft iedereen een robot in huis, waaronder Jack en zijn vrouw Kyra: hun androïde Yang fungeert als oudere broer voor hun adoptiedochter Mika. Wanneer Yang het begeeft, wil Jack er alles aan doen om de geliefde robot te herstellen.

> Lees verder

Trailer: The Lord of the Rings: The Rings of Power

Film & TV

Prime Video’s The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Vanaf vrijdag 2 september te zien.

> Lees verder

Trailer: Moonfall

Film & TV

In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Het is slechts een kwestie van weken voordat een botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: No Way Home

Film & TV

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

> Lees verder

Trailer: The Batman

Film & TV

The Batman is vanaf 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien. Regisseur: Matt Reeves (de “Planet of the Apes”-films). Cast: Robert Pattinson (“Tenet”, “The Lighthouse”), Zoë Kravitz (“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”)

> Lees verder