Trailer: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Film & TV

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2.

> Lees verder

Winactie: Logan

Film & TV

Hier bij ZUBB kans op een Logan prijzenpakket inclusief vrijkaarten. In de nabije toekomst ontfermt Logan zich over Professor X in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap.

> Lees verder

Trailer: Rogue One: A Star Wars Story

Film & TV

December komt langzaam dichterbij, dus hoogste tijd om de hype verder op te voeren. Rogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep die de plannen voor de Death Star te stelen. Vandaag is de 2e officiële trailer verschenen!

> Lees verder

Trailer: Rogue One: A Star Wars Story

Film & TV

Bekijk nu de eerste trailer voor de film Rogue One: A Star Wars Story. Veel van de verhaallijn is niet bekend. Wat we weten is dat rebellen de plannen voor de Death Star proberen te stelen. De film zal vanaf 16 december te zien zijn.

> Lees verder

Meet Your Maker filmfestival

Film & TV

Schokkend Nieuws en het Belgische Offscreen Film Festival organiseren op 10 en 19 december een tweedaags festival in Brussel en Amsterdam, geheel gewijd is aan de Vlaamse en Nederlandse genrefilm. Met films, workshops, masterclasses en prijzen!

> Lees verder

Winactie: The Martian

Film & TV

Win hier bij ZUBB een Martian prijzenpakket bestaande uit een t-shirt, cap, headphones en vrijkaarten voor de film. Geregisseerd door Ridley Scott en Matt Damon in de hoofdrol.

> Lees verder

Winactie Maze Runner: The Scorch Trials

Film & TV

Win hier bij ZUBB een Maze Runner prijzenpakket met 2 vrijkaarten voor de film en een aantal verrassingen. The Scorch Trials is het vervolg op The Maze Runner, een van de tien best bezochte bioscoopfilms in Nederland in 2014.

> Lees verder

Trailer: Edge of Tomorrow

Film & TV

De epische actiefilm Edge of Tomorrow speelt zich af in een nabije toekomst als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens, waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is.

> Lees verder

Winactie: Thor - The Dark World

Film & TV

De Marvel film Thor – The Dark World met Chris Hemsworth en Natalie Portman is binnenkort op Blu-Ray en DVD verkrijgbaar. Hier bij ZUBB de kans om de Blu-ray of DVD te winnen.

> Lees verder

Trailer: Guardians Of The Galaxy

Film & TV

Marvel, de studio van films als Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers, komt met een nieuw team: the Guardians of the Galaxy. Met Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, Benicio del Toro, John C. Reilly en Glenn Close.

> Lees verder

Recensie: Only Lovers Left Alive

Film & TV

Tijdens het kijken bekropen mij twee gedachten. Aan de ene kant zag ik in het klassieke verhaal van de twee geliefden vechtend tegen het onvermijdelijke eind en aan de andere kant zag ik twee junks op zoek naar hun volgende hit.

> Lees verder

Star Wars: Audities in GB

Film & TV

Gisteren meldden we hier bij ZUBB dat de film in december 2015 uitkomt. Maar dat is niet al het nieuws over de nieuwe film in de reeks. De makers gaan audities houden in Londen, Dublin en Glasgow.

> Lees verder