Trailer: The Batman

Film & TV

The Batman is vanaf 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien. Regisseur: Matt Reeves (de “Planet of the Apes”-films). Cast: Robert Pattinson (“Tenet”, “The Lighthouse”), Zoë Kravitz (“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”)

> Lees verder

Winactie: Venom: Let There Be Carnage

Film & TV

Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Venom: Let There Be Carnage is vanaf 21 oktober in de bioscoop te zien. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: Dune

Film & TV

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Maak bij ZUBB kans op de boekversie van de film en vrijkaarten.

> Lees verder

Trailer: The Matrix Resurrections

Film & TV

The Matrix Resurrections, van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski, is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.

> Lees verder

Trailer: Dune

Film & TV

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd.

> Lees verder

Trailer: The Tomorrow War

Film & TV

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort.

> Lees verder

Trailer: Voyagers

Film & TV

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher en Zack ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie.

> Lees verder

Winactie: Elysium

Film & TV

In het jaar 2154 zijn er nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation, en de rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde.

> Lees verder

Winactie: Star Trek Picard

Film & TV

In Star Trek: Picard hervat Sir Patrick Stewart de iconische rol van Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen speelde in Star Trek: The Next Generation. De nieuwe serie volgt dit iconische personage in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

> Lees verder

Trailer: Them

Film & TV

De nieuwe terreur anthologieserie, Them, gaat vrijdag 9 april exclusief op Prime Video in première. Van baanbrekend maker Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe. Them is een beperkte anthologieserie die terreur in Amerika verkent.

> Lees verder

Trailer: Star Trek - Lower Decks

Film & TV

Star Trek: Lower Decks is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan (Rick and Morty, Solar Opposites) en richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380.

> Lees verder

Winactie: Wonder Woman 1984

Film & TV

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder