Winactie: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (Avatar) en Robert Rodriguez (Sin City) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Trailer: Artemis Fowl

Film & TV

Gebaseerd op het boek van Eoin Colfer, Artemis Fowl, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen, belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit.

> Lees verder

Trailer: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Film & TV

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van Warner Bros. Pictures is de tweede van de in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s Wizarding World. Vanaf 15 november 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Winactie: Star Wars: The Last Jedi

Film & TV

Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

> Lees verder

Trailer: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (‘Avatar’) en Robert Rodriguez (‘Sin City’) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in ALITA: BATTLE ANGEL. Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Trailer: Ready Player One

Film & TV

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance).

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: Homecoming

Film & TV

Een jonge Peter Parker/Spider-Man, die zijn sensationele debuut heeft gemaakt in Captain America: Civil War, ontdekt zijn identiteit als webslingerende superheld. Vanaf 15 november op DVD & Blu-ray verkrijgbaar.

> Lees verder

Winactie: Transformers: The Last Knight

Film & TV

In de actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot het redden van de toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van Transformers op aarde.

> Lees verder

Winactie: Marvel’s Thor: Ragnarok

Film & TV

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum.

> Lees verder

Trailer: Marvel’s Black Panther

Film & TV

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

> Lees verder

Trailer: The New Mutants

Film & TV

Hier op ZUBB de trailer van de nieuwe film van Marvel The New Mutants. Regie: JOSH BOONE (‘The Fault in our Stars’). Met o.a. MAISIE WILLIAMS (‘Game of Thrones’) en CHARLIE HEATON (TV-serie ‘Stranger Things’).

> Lees verder