Crossing BorderXBorder Sessions

Stijl

Dit jaar een speciaal thematisch programma op de donderdagavond 31 oktober in Theater aan het Spui. Deze avond wordt gepresenteerd door Crossing Border en Tech Culture zusterfestival Border Sessions.

> Lees verder

De jonge Rembrandt van Onno Blom

Stijl

In De jonge Rembrandt laat de veelgeprezen biograaf Onno Blom zien hoe Rembrandt in het vroegzeventiende-eeuwse Leiden tot wasdom kwam – en vertelt zo het prachtige verhaal van een stad en haar beroemdste zoon.

> Lees verder

Peaky Blinders bordspel

Stijl

Reis terug naar de gouden jaren ’20 van Birmingham. Speel je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je vijanden te verslaan en je missies te volbrengen.

> Lees verder

Nominaties Best Social Awards 2019

Stijl

Over een maand vindt de zesde editie van The Best Social Awards plaats: op 12 en 13 juni worden de meest creatieve, grappige en innovatieve makers en hun content beloond met de belangrijkste social media prijzen van Nederland.

> Lees verder

Kunstenaars Trio AAA lanceren Limited edition t-shirts

Stijl

Kunstenaarstrio AAA, werken al 10 jaar samen. Het zijn drie creatieve geesten met dezelfde ideeën en een passie voor kunst. Om op een laagdrempelige manier hun kunst aan een groot publiek bekend te maken lanceren ze samen met Collect The Label vier limited edition t-shirts.

> Lees verder

DGTL en Ace & Tate: Refract

Stijl

Festival organisatie gaat samenwerking aan met brillenmerk om plastic afval te recyclen
DGTL en Ace & Tate werken samen aan upcycled kunstproject ‘Refract’

> Lees verder

Light Verse Festival op Live At Amsterdamse Bos 2019

Stijl

Onder andere Erik van Muiswinkel, Katinka Polderman, Jan Boerstoel, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen vullen het programma met poëzie, dichtkunst en muziek in het Amsterdamse Bos op zondag 1 september.

> Lees verder

JAYNE van Jan Cremer

Stijl

Op donderdag 11 oktober verschijnt JAYNE van Jan Cremer. Het autobiografische verslag van Cremer en sekssymbool Jayne Mansfield’s gemeenschappelijke avontuur is nu voor het eerst verkrijgbaar in een aparte uitgave

> Lees verder

Oktoberfest in Den Haag

Stijl

Feestgangers kunnen op 28 en 29 september weer aanschuiven aan de lange biertafels in een mega overdekte biergarten op de Grote Markt in Den Haag. Het Oktoberfest staat naast de authentieke sfeer, bekend om de uitgebreide muzikale line-up.

> Lees verder

Kostuumverkoop bij De Nationale Opera

Stijl

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert De Nationale Opera voor de derde keer een openbare kostuumverkoop. Er worden die dag in de foyer van Nationale Opera & Ballet 4000 kostuums verkocht, ongeveer een derde meer dan tijdens de edities in 2003 en 2009.

> Lees verder

Net-Echt Betonlook meubelen

Stijl

Een betonlook meubel zo licht en sterk dat het jaren in de sloot zou kunnen dobberen zonder aangetast te worden door water en vuil: het Nederlandse designlabel Net-Echt onderscheidt zich al 20 jaar met betonlook meubelen.

> Lees verder

Words on Fire

Stijl

Het literatuur-, muziek- en filmfestival Words on Fire, dat dit jaar op 5 november zijn eerste editie beleeft in Maastricht, heeft het volledige programma bekend gemaakt. Het festival telt een groot aantal nationale en internationale namen.

> Lees verder