Lililite: de oplossing voor lezen in bed

Stijl

Award winnende designer Thijs Smeets ontwerpt de perfecte combinatie tussen functioneel en cool. De LiliLite is de eerste bedlamp dat kan multitasken: een boekenplank, een leeslamp en een boekenlegger in één.

> Lees verder

Tattoo, Body Art en Street Art Conventie

Stijl

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan. In het weekend van 18 en 19 februari a.s. vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de vierde keer plaats in het MECC Maastricht.

> Lees verder

Disney & Fashion Week

Stijl

The Walt Disney Company gaat een creatieve samenwerking aan met de 26e editie van Amsterdam FashionWeek in het kader van de live action versie van Disney Beauty & the Beast.

> Lees verder

FILM & FASHION IN MASH-UP!

Stijl

In MASH-UP! gooien Kunsthal Rotterdam en IFFR een expo, een exclusieve voorpremière en een feest in de mixer. In de Fashion & Film-editie zie je de allernieuwste film van mode-ontwerper en regisseur Tom Ford: Nocturnal Animals.

> Lees verder

Kunst+Techniek-prijs 2016

Stijl

De winnaar van de Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek 2016 is modeontwerper Iris van Herpen. Van Herpen is een kunstenaar in de mode-industrie, wier creaties van grote innovatieve en sculpturale waarde zijn.

> Lees verder

De Privacyrede

Stijl

Van kleuterklas tot universiteit: je ontwikkeling wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Is onbespied opgroeien nog mogelijk? Dit jaar spreekt datajurist prof. Mireille Hildebrandt De Privacyrede uit.

> Lees verder

JustDiggit: graven voor een groenere wereld

Stijl

Al wat jaren geleden was bij de VPRO de documentaire Green Gold van John D. Liu te zien. Dit idee krijgt navolging in de vorm van het initiatief JustDiggit van de Naga Foundation. Een initiatief dat wat ons betreft alle aandacht verdiend!

> Lees verder

Cosplay op Comic Con Amsterdam

Stijl

Op 27 en 28 augustus verandert de RAI in een heus popcultuurparadijs. Iedereen die gek is op comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime vindt alles wat zijn hartje begeert tijdens Comic Con Amsterdam.

> Lees verder

Stylight Awards

Stijl

Tijdens de derde editie van de Stylight Awards werd de van origine Argentijnse Candela – en de beste vriendin van Chiara Ferragni – uitgeroepen tot mode influencer van het jaar.

> Lees verder

De Beste Social Awards 2016

Stijl

De winnaars van de 3e editie van De Beste Social Awards, de prijsuitreiking voor de meest opvallende uitingen op social media, zijn vanavond bekend gemaakt in B. Amsterdam.

> Lees verder

Haagsch College: Mathijs Bouman

Stijl

Econoom Mathijs Bouman (RTLZ, Financieel Dagblad, DWDD) vertelt ons in zijn theatercollege alles over de opmars van de robot. Kost de robotisering straks veel mensen hun baan of schept het juist nieuw werk?

> Lees verder

Tattoo, Art en Street Art Conventie 2016

Stijl

De 12e editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 2016 biedt plaats aan ongeveer 300 van de beste tattoo artiesten uit binnen -en buitenland en vindt plaats van 27 tot en met 29 mei in hal 4 en 5 van de RAI in Amsterdam.

> Lees verder