Amsterdam Tattoo Convention

Stijl

Voor de vijftiende keer zal in RAI Amsterdam weer de Amsterdam Tattoo Convention plaatsvinden. Met ruim 350 tatoeëerders uit binnen- en buitenland belooft het weer een waar spektakel te worden.

> Lees verder

Kunstenaars Trio AAA lanceren Limited edition t-shirts

Stijl

Kunstenaarstrio AAA, werken al 10 jaar samen. Het zijn drie creatieve geesten met dezelfde ideeën en een passie voor kunst. Om op een laagdrempelige manier hun kunst aan een groot publiek bekend te maken lanceren ze samen met Collect The Label vier limited edition t-shirts.

> Lees verder

Kostuumverkoop bij De Nationale Opera

Stijl

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert De Nationale Opera voor de derde keer een openbare kostuumverkoop. Er worden die dag in de foyer van Nationale Opera & Ballet 4000 kostuums verkocht, ongeveer een derde meer dan tijdens de edities in 2003 en 2009.

> Lees verder

Tattoo, Body Art en Street Art Conventie

Stijl

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan. In het weekend van 18 en 19 februari a.s. vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de vierde keer plaats in het MECC Maastricht.

> Lees verder

Disney & Fashion Week

Stijl

The Walt Disney Company gaat een creatieve samenwerking aan met de 26e editie van Amsterdam FashionWeek in het kader van de live action versie van Disney Beauty & the Beast.

> Lees verder

FILM & FASHION IN MASH-UP!

Stijl

In MASH-UP! gooien Kunsthal Rotterdam en IFFR een expo, een exclusieve voorpremière en een feest in de mixer. In de Fashion & Film-editie zie je de allernieuwste film van mode-ontwerper en regisseur Tom Ford: Nocturnal Animals.

> Lees verder

Kunst+Techniek-prijs 2016

Stijl

De winnaar van de Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek 2016 is modeontwerper Iris van Herpen. Van Herpen is een kunstenaar in de mode-industrie, wier creaties van grote innovatieve en sculpturale waarde zijn.

> Lees verder

Cosplay op Comic Con Amsterdam

Stijl

Op 27 en 28 augustus verandert de RAI in een heus popcultuurparadijs. Iedereen die gek is op comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime vindt alles wat zijn hartje begeert tijdens Comic Con Amsterdam.

> Lees verder

Stylight Awards

Stijl

Tijdens de derde editie van de Stylight Awards werd de van origine Argentijnse Candela – en de beste vriendin van Chiara Ferragni – uitgeroepen tot mode influencer van het jaar.

> Lees verder

Born in Antwerp opent creatief hoofdkwartier

Stijl

Antwerpen zet dit jaar Antwerps creatief talent in de spotlight met het themajaar Born in Antwerp. Met als middelpunt een creatief hoofdkwartier als ontmoetingsplaats van dit project. De lancering wordt gevierd met een groot openingsweekend vanaf 22 april.

> Lees verder

Paris Fashion Week

Stijl

Elk jaar wordt de bezoeker aan de Paris Fashion Week op de nodige verrassingen getrakteerd. Het platinablonde kapsel van Kim Kardashian, eerder in maart, staat vast nog op ieders netvlies gebrand.

> Lees verder

Fotoverslag: Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week

Stijl

Mode minnend Nederland kwam naar MBFWA om bij de events van o.a. de Spaanse ontwerpster María Clè Leal, Monique Collignon, Judith van Vliet en Eric Franzel aanwezig te zijn, waaronder ook Doutzen en ZUBB fotograaf BartJan Nieuwerf.

> Lees verder