Band of Horses op Live At 2019

Muziek

Band of Horses geeft op zondag 30 juni 2019 een show in het Amsterdamse Bos. de band is daarmee de derde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

De Ticket of the Year winnaars bekend

Muziek

Ed Sheeran is met zijn twee concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA op 28 en 29 juni de winnaar van de Ticket of the Year Award 2018 in Nederland. Niet alleen was zijn show het populairste event van afgelopen jaar in Nederland.

> Lees verder

Snowstar Records bestaat 15 jaar

Muziek

Het vijftienjarig jubileum wordt gevierd met een feest in TivoliVredenburg, Utrecht op 8 december met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue. En op 14 december, is er feest in Vera, Groningen.

> Lees verder

14 muzikanten 1 show: The Magic Mumble Jumble, The Cosmic Carnival en Charl Delemarre

Muziek

Eén lange show met 14 muzikanten; een explosie van folk, pop, world music en rock ‘n’ roll. Trek je meest kleurrijke outfit aan, put on your dancin’ shoes en dompel je onder in de love riots en folky grooves van dit swingende gypsy gezelschap.

> Lees verder

Old-School HipHop in Q-FACTORY

Muziek

Een van de founding fathers van de hiphop brengt een bezoek aan Q-Factory. Grandmaster Flash is de grondlegger van de scratch en uitvinder van de crossfader. Hij zal op 23 februari de planken betreden.

> Lees verder

Massive Attack in de Afas Live

Muziek

Op 1 februari brengt Massive Attack met Mezzanine XX1 een totaal nieuwe productie, met zangeres Elizabeth Fraser en vernieuwde audio en visuals ontworpen door Robert Del Naja, naar AFAS Live.

> Lees verder

Recensie: Agar Agar in de Melkweg op ADE

Muziek

Het concert donderdagavond van het Franse Agar Agar in de OZ van de Melkweg is onderdeel van ADE LIVE 2018. Lekker dansbare muziek, goed gevarieerd optreden en dus een heerlijke avond met Agar Agar.

> Lees verder

Aanstormend hiphop talent in Q-factory

Muziek

Q-Factory in Amsterdam opent de deuren voor aanstormend hiphop talent uit de VS. Te beginnen met de jonge innovatieve rapper KOTA The Friend en de excentrieke bad boy Juiceboxxx.

> Lees verder

ZUBBtipt: David Luning in Q-factory

Muziek

David Luning, is in de VS een echte rising star. Niet alleen is hij gezegend met een heerlijke volwassen stem met een rauw randje, hij maakt ook nog eens catchy songs met een aanstekelijke, pakkende melodie en met een hoge meezing factor.

> Lees verder

ZUBBtipt: Rival Sons @tivolivredenburg

Muziek

De Amerikaanse rockband Rival Sons omschrijft hun muziek zelf als ‘Long Beach Rock ‘n’ Roll with Groove, Soul & Swagger’, en daar is geen woord van gelogen. Op 6 juli staan ze in de pandora in TivoliVredenburg in Utrecht.

> Lees verder

Pete Philly trapt 13 oktober Europese tour af in Melkweg

Muziek

In oktober start de op Aruba geboren artiest een korte tour door Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk, maar natuurlijk niet zonder een kick-off in Amsterdam. Op zaterdag 13 oktober 2018 presenteert Red Bull Music Pete Philly live in Melkweg

> Lees verder

Recensie: Ben Harper & Charlie Musselwhite in Paradiso

Muziek

Een legende in Paradiso. Dit in het jaar dat ze 50 jaar bestaan. Ben Harper heeft meerdere keren solo in Paradiso gestaan. Nu staat hij er met Charlie Musselwhite. Ze staan er naar aanleiding van het tweede album van de samenwerking No Mercy In This Land.

> Lees verder