Woody Allen in Carré

Muziek

De beroemde filmmaker Woody Allen is tevens klarinettist en brengt met musical director Eddy David en hun formatie, op maandag 24 juni een bezoek aan Carré. Het concert wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist

> Lees verder

Live At Amsterdamse Bos: Thomas Dybdahl

Muziek

Thomas Dybdahl komt op zondag 25 augustus met een intiem openluchtoptreden naar het Amsterdamse Bos. Hij wordt geroemd om zijn kleine en intieme optredens en zijn romantische, melancholische en indrukwekkende akoestische sound.

> Lees verder

Philip Glass in de Oude Kerk in Amsterdam

Muziek

Op 11 en 12 mei komt het werk van Children of the Light en Philip Glass bij elkaar, in een eenmalige symbiose van het nieuwe lichtwerk Between Light en de compositie The Building.

> Lees verder

George Ezra in Ahoy

Muziek

De Engelse singer-songwriter George Ezra geeft op maandag 13 mei a.s. zijn grootste Nederlandse show tot nu toe in Rotterdam Ahoy. Afgelopen zomer groeide de track Shotgun uit tot een zomerhit en topte twee weken lang de hitlijsten.

> Lees verder

FEUERENGEL: ode aan Rammstein in Q-Factory

Muziek

Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen zorgen voor een avond vol spektakel.

> Lees verder

Leon Bridges in Paradiso

Muziek

Soulzanger Leon Bridges komt voor twee concerten naar Paradiso op woensdag 29 mei. De dag voor Hemelvaartsdag geeft de Amerikaan een avond- en nachtconcert in het Amsterdamse poppodium.

> Lees verder

Keane live op het strand van Scheveningen

Muziek

De touragenda van de Engelse band begint zich langzaam maar zeker te vullen, terwijl de band in de studio zit. Voor Nederland hebben ze gekozen voor het strand van Scheveningen tijdens Live On The Beach, op een septemberavond.

> Lees verder

Live At Amsterdamse Bos: Don McLean

Muziek

Don McLean komt op maandag 26 augustus naar het Amsterdamse Bostheater voor een optreden tijdens Live At 2019, een reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos. Singer-songwriter Don McLean schreef popgeschiedenis met ‘American Pie’, ‘Crying’ en ‘Vincent’.

> Lees verder

Bandleider James Brown Fred Wesley in Q-Factory

Muziek

Op donderdag 4 april komt Fred Wesley voor een exclusieve Nederlandse show naar Q-Factory Amsterdam. Als bandleider van James Brown werd hij wereldberoemd met zijn avontuurlijke spel en funky arrangementen.

> Lees verder

Live at Amsterdamse Bos met Caro Emerald

Muziek

Caro Emerald geeft op zaterdag 7 juni een optreden in het Amsterdamse Bos. Zij is de negende artiest die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Video: The Limiñanas - Trois Bancs

Muziek

De Franse band The Limiñanas is in 2009 opgericht door Lio en Marie Limiñana. Sindsdien hebben ze bij verschillende labels EP’s en albums uitgebracht. In beginsel met veel succes in de VS, maar uiteindelijk ook in Europa.

> Lees verder

Live at Amsterdamse Bos: Peter Doherty & The Puta Madres

Muziek

Peter Doherty & The Puta Madres geven op zondag 21 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Deze show is de zevende die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder