ZUBBtipt: Millionaire in De Helling

Muziek

De Belgische rockband Millionaire is terug. Het gezelschap rondom Tim Vanhamel bracht in 2001 hun debuutalbum Simian Flock uit, waarmee ze voorprogrammas scoorden bij mega-acts als Muse, Foo Fighters en Queens of the Stone Age.

> Lees verder

The Common Linnets op Live At 2017

Muziek

Boris presents: Keep The Funk Alive en The Common Linnets zijn de volgende artiesten die bevestigd zijn voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater.

> Lees verder

Harry Potter in de concertzaal

Muziek

Nadat de boeken van J.K. Rowling de wereld veroverden, en de verfilming een ongeëvenaarde bioscoop-hit werd, brengt het Rotterdams Philharmonisch Orkest de magie van Harry Potter weer in de concertzaal terug.

> Lees verder

3FM Awards bij Tivolivredenburg

Muziek

Op Tweede Paasdag worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt. De jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de luisteraars van 3FM. Ruim twintig bands treden ieder een half uur op met o.a. Kensington en Jett Rebel.

> Lees verder

ZUBB tipt: 50 jaar Pet Sounds

Muziek

Vijftig jaar geleden verscheen Pet Sounds, het elfde studio-album van The Beach Boys. De band stond bekend om zijn dynamische surfliedjes. Pet Sounds was een ommekeer: persoonlijker, experimenteler zonder de aanstekelijkheid te verliezen.

> Lees verder

Tour: Metallica

Muziek

Metallica start met Europese tour en begint in Nederland. In totaal zal de band 38 optredens geven door heel Europa. De tour duurt tot mei 2018.

> Lees verder

Winactie: LANY in TivoliVredenburg

Muziek

Het Amerikaanse trio LANY (een afkorting van Los Angeles New York) is met hun relaxte, goed in het gehoor liggende electropop een nieuwe jonge indieband om in de gaten te houden.

> Lees verder

Nieuw album en tour De Dijk

Muziek

Vanaf 8 april tot en met 10 juni is Groef, de theatertour van De Dijk, te zien in heel Nederland. En het publiek zit. Om te luisteren naar speciaal voor Groef gearrangeerde nummers.

> Lees verder

Typhoon en Amsterdam Sinfonietta

Muziek

De tour in januari 2018 is met zanger en rapper Typhoon, geliefd om zijn overtuigende podiumpresentatie en betrokken teksten, en met special guest Jef Neve, de succesvolle Belgische jazzpianist.

> Lees verder

Valerie June in BIRD

Muziek

Vier jaar geleden stond Valerie June nog op North Sea Jazz Festival, waar haar nostalgische sound diepe indruk maakte op het publiek. Nu is ze terug in Rotterdam, mét een nieuw album vol intieme folk, soul, country en blues.

> Lees verder

Hemelbestormers in TivoliVredenburg

Muziek

Op zondag 5 maart vindt de eerste editie plaats van het nieuwe showcasefestival ‘Hemelbestormers’. Hemelbestormers is een unieke samenwerking tussen tien verschillende muziekopleidingen in Nederland.

> Lees verder

Matt Simons in de AFAS Live

Muziek

Matt Simons houdt van Nederland en van ons Nederlanders, daarom komt hij terug met een show in de AFAS Live op 13 april. Eind vorig jaar kwam de EP When The Lights Go Down uit, waarvan Lose Control de eerste single was.

> Lees verder