Laatste concert Kensington

Muziek

Van Ekko tot TivoliVredenburg, van de Ziggo Dome tot Johan Cruijff ArenA: in zijn vijftienjarige bestaan groeide Kensington uit tot de grootste band van Nederland. In samenwerking met Radio 538 kondigen zij de allerlaatste concerten in deze serie aan.

> Lees verder

Khruangbin naar AFAS Live

Muziek

Khruangbin speelt op dinsdag 12 april 2022 in AFAS Live te Amsterdam. Na vele drukbezochte festivalshows en uitverkochte zalen keert het psychedelische trio uit Texas terug met hun grootste eigen show in Nederland tot nu toe.

> Lees verder

Concert: The Opposites

Muziek

The Opposites verkochten deze week in recordtempo hun eerder aangekondigde concerten in de Gashouder uit. Wegens overweldigend enthousiasme en de grote vraag naar tickets kondigden Big2 en Willem zojuist een derde en tevens laatste show aan.

> Lees verder

Nieuwe single en tour Curtis Harding

Muziek

Curtis Harding kondigt nieuwe single en EU/UK tour aan. Curtis Harding draagt het hart op de tong op zijn nieuwe track “I Won’t Let You Down”, zingt een Harding op een classic soul groove, met blazers, achtergrondzang met hier en daar een uitstapje naar een moderne psychedelische sound.

> Lees verder

The Teskey Brothers in AFAS Live

Muziek

The Teskey Brothers komen terug naar Nederland. Op zaterdag 17 april 2021 komt de Australische retrosoulband naar AFAS Live. Het concert is onderdeel van de tour Feet On The Ground.

> Lees verder

Indian Askin & 3000 Pieces in het Torckpark

Muziek

De hele maand augustus is het al feest in het Torckpark. En dat zal 28 augustus niet anders zijn als Popupop de enige ‘double bill’ van de Culturele Zomer presenteert met Indian Askin en 3000 Pieces.

> Lees verder

Concert Eefje de Visser op VoD

Muziek

De concertfilm ging op vrijdag 3 juli in première, via een streaminglink en in diverse zalen in Nederland en België, en werd met lovende kritieken onthaald. De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld.

> Lees verder

Het Zomertheater

Muziek

Gloednieuw evenement ‘Het Zomertheater’ in ’s-Hertogenbosch: sfeervol tafelen tijdens intieme concerten van Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Maan, Rowwen Hèze, Rolf Sanchez, Nielson, Martijn Fischer, OG3NE en Jandino Asporaat.

> Lees verder

ZUBBtipt: Pearl Jam Pinkpop 2018 op KINK

Muziek

Pearl Jam heeft een unieke show uit de eigen archieven geschonken aan radiostation KINK. Het gaat om het optreden dat de band gaf op Pinkpop 2018. KINK zendt het Pearl Jam optreden integraal uit op woensdag 22 juli, van 19u30 tot 22u.

> Lees verder

CUT_ & Guido Dutilh in Q-Factory

Muziek

CUT_ kijkt op een creatieve manier naar nieuwe vormen van performance. Samen met Q-Factory maakt het duo een hybride show die een synergie creëert tussen moderne dans, video, licht en muziek; re:humanize A collaboration between CUT_ (live) and dancer Guido Dutilh.

> Lees verder

Dinand Woesthoff naar Amsterdamse Bostheater

Muziek

Voormalig Kane-zanger Dinand Woesthoff zal zaterdag 8 augustus, samen met gitarist Robin Berlijn, het podium betreden van het Amsterdamse Bostheater. Ze nemen je mee op reis van toen naar nu.

> Lees verder

YVI op livestreamtour

Muziek

Op 20 juni trapt YVI zijn ‘lost CONTROL livestream tour’ af. Die avond brengt hij zijn nieuwe EP control uit, welke hij presenteert tijdens een livestreamconcert vanuit poppodium Hedon. Na de releaseshow zal YVI langs verschillende poppodia.

> Lees verder