Weval in de Maassilo

Muziek

Weval staat op 28 februari 2020 in de Maassilo in Rotterdam. Het geluid dat Weval prijkte op die wereldwijd bejubelde debuutplaat had een verbazingwekkende eigenschap: pop die zowel knalt op de dansvloer als tintelt over de koptelefoon.

> Lees verder

Lana Del Rey in de Ziggo Dome

Muziek

Lana Del Rey staat op vrijdag 21 februari 2020 in de Ziggo Dome, Amsterdam. Voor de Amerikaanse wereldster is het al even geleden dat ze op Nederlandse bodem speelde: in 2013 stond Lana Del Rey in een razendsnel uitverkochte Heineken Music Hall.

> Lees verder

Jett Rebel voor speciale show naar Q-Factory

Muziek

Jett Rebel komt op zaterdag 28 september voor een exclusieve clubshow ter ere van een speciale gelegenheid naar Q-Factory Amsterdam. De gelegenheid is vooralsnog geheim. Tickets gaan om dinsdag 23 juli om 10:00 uur on sale.

> Lees verder

Q-Factory Basement Sessions

Muziek

Met namen als Sheila E. en Candy Dulfer mag Q-Factory zich dit najaar prijzen met een prachtig programma. Q-Factory zou echter niet de muziekfabriek zijn die het is als jong talent geen kans zou krijgen. Deze zomer introduceert Q de ‘Q-Factory Basement Sessions’.

> Lees verder

Sabaton in AFAS Live

Muziek

Deze metalgiganten veroveren al sinds 1999 de wereld met hun ‘catchier-than-glue’ heavy metal en onvergetelijke oorlogsverhalen. De band is terug met ‘The Great Tour’. Ze staan op 9 februari 2020 in de Afas Live.

> Lees verder

Balthazar op clubtoer

Muziek

De Vlaamse indierockband Balthazar bruist van de energie na een sabbatical die eigenlijk geen sabbatical was. De nieuwe muzikale en levensinzichten die ze hebben opgedaan, zijn te horen op het dit jaar verschenen nieuwe Balthazar-album Fever.

> Lees verder

Liam Gallagher in de Ziggo Dome

Muziek

Op zijn plaat ‘As You Were’ gaat Liam Gallagher solo. Singles ‘Wall Of Glass’ en ‘For What It’s Worth’ zijn het bewijs dat die historisch grote Gallagher-mond bedrieglijk mooie dingen kan zingen. Op 7 februari staat hij in de Ziggo Dome.

> Lees verder

Leo Sayer naar Q-Factory

Muziek

Op zaterdag 22 juni komt de wereldberoemde Britse zanger Leo Sayer naar Amsterdam. Sayer heeft onlangs het nieuwe album Selfie uitgebracht. Verwacht nieuw repertoire en wereldhits als You Make Me Feel Like DancingMore Then I Can Say en When I Need You.

> Lees verder

ZUBBtipt: Tiraniwen in Paradiso

Muziek

De groep Tinariwen staat stil bij de politieke-, sociale-, humanitaire- en milieuproblemen waarmee het thuisland Mali strijdt. De hypnotiserende blues is live te beluisteren op 19 juni in Paradiso in Amsterdam.

> Lees verder

ZUBBtipt: Wolfmother in TivoliVredenburg

Muziek

Het laatste Wolfmother-album Victorious is alweer drie jaar oud, maar Stockdale bracht in 2018 zijn tweede soloalbum Slipstream uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt. Op 25 juni spelen ze in TivoliVredenburg.

> Lees verder

Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor in NDSM-loods

Muziek

Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het Amsterdam Dance Event in de NDSM-loods. Richie Hawtin en Modeselektor geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.

> Lees verder

Geike in Bitterzoet

Muziek

Tien jaar lang was Geike Arnaert het gezicht van de wereldwijd gelauwerde band Hooverphonic, maar eind 2008 koos de West-Vlaamse zangeres voor een solocarrière. Op 23 mei speelt ze in Bitterzoet en ze staat dit jaar ook op Rock Werchter.

> Lees verder