Aanstormend hiphop talent in Q-factory

Muziek

Q-Factory in Amsterdam opent de deuren voor aanstormend hiphop talent uit de VS. Te beginnen met de jonge innovatieve rapper KOTA The Friend en de excentrieke bad boy Juiceboxxx.

> Lees verder

ZUBBtipt: David Luning in Q-factory

Muziek

David Luning, is in de VS een echte rising star. Niet alleen is hij gezegend met een heerlijke volwassen stem met een rauw randje, hij maakt ook nog eens catchy songs met een aanstekelijke, pakkende melodie en met een hoge meezing factor.

> Lees verder

ZUBBtipt: Rival Sons @tivolivredenburg

Muziek

De Amerikaanse rockband Rival Sons omschrijft hun muziek zelf als ‘Long Beach Rock ‘n’ Roll with Groove, Soul & Swagger’, en daar is geen woord van gelogen. Op 6 juli staan ze in de pandora in TivoliVredenburg in Utrecht.

> Lees verder

Pete Philly trapt 13 oktober Europese tour af in Melkweg

Muziek

In oktober start de op Aruba geboren artiest een korte tour door Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk, maar natuurlijk niet zonder een kick-off in Amsterdam. Op zaterdag 13 oktober 2018 presenteert Red Bull Music Pete Philly live in Melkweg

> Lees verder

Recensie: Ben Harper & Charlie Musselwhite in Paradiso

Muziek

Een legende in Paradiso. Dit in het jaar dat ze 50 jaar bestaan. Ben Harper heeft meerdere keren solo in Paradiso gestaan. Nu staat hij er met Charlie Musselwhite. Ze staan er naar aanleiding van het tweede album van de samenwerking No Mercy In This Land.

> Lees verder

Jacqueline Govaert naar Carré

Muziek

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven.

> Lees verder

Kleintje Eurosonic 3voor12 in VanSlag

Muziek

Een week voordat Eurosonic Noorderslag in Groningen van start gaat treden zeven Nederlandse acts, die ook in Groningen op het podium staan, op in Cultuurpodium VanSlag. De acts zijn: Sorry John, Timo de Jong, Daisy, Saint Martinez, I Took Your Name, Ruud Fieten en The Heck.

> Lees verder

ZUBBtipt: Nele needs a Holiday in TivoliVredenburg

Muziek

Achter Nele Needs A Holiday gaat de Vlaamse zangeres Nele Van den Broeck schuil, die met haar band geestige popliedjes brengt die prettig raar zijn. Donderdag 28 december staat ze in de Club Nine in TivoliVredenburg in Utrecht.

> Lees verder

Wintergarten in TivoliVredenburg

Muziek

No matter the weather: in de Wintergarten van TivoliVredenburg zit je altijd warm & droog! Van 15 t/m 30 december kun je iedere dag terecht op het binnenplein op vijf- en zeshoog voor veelal gratis activiteiten en evenementen.

> Lees verder

ZUBBtipt: My Baby in TivoliVredenburg

Muziek

De Nederlandse voodoofunkbluesband MY BABY heeft in de vijf jaar van hun bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. De band sluit 2017 af met een ‘End of 2017 Celebration’ concert in TivoliVredenburg.

> Lees verder

ZUBBtipt: John Bramwell (I AM KLOOT)

Muziek

John Bramwell is singer-songwriter en frontman van één van de belangrijkste en meest productieve Britse alternative rock bands I Am Kloot. Vanavond speelt hij in TivoliVredenburg in Utrecht en er zijn nog kaarten.

> Lees verder

Juneville bij Galerie café Leidse Lente

Muziek

Juneville debuteerde vorig jaar met het album In the Garden. In Galerie-café Leidse Lente komen ze met semi-akoestische arrangementen waarmee ze hun americana/rock van een heel andere kant laten horen.

> Lees verder