Concert: BLUR @ ZIGGO Dome

Muziek

Twintig jaar na hun laatste optreden in Nederland, keert de Britse rockband Blur terug naar het Nederlandse podium.De Britse formatie rond frontman Damon Albarn keert in 2023 terug op het podium en treedt op 27 juni 2023 op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

> Lees verder

Concert: Layers of the Earth van Maarten Vos & MAOTIK, ft. Joep Beving

Muziek

Woensdag 19 april, 19.00 & 21.30 uur in Koninklijk Theater Carré: Layers of the Earth, een visueel concert van Maarten Vos & MAOTIK, ft. pianist Joep Beving. Maak een reis naar de kern van onze wonderlijke planeet.

> Lees verder

Concert: Bruce Stringsteen and the E-Street Band

Muziek

Bruce Springsteen and The E Street Band toeren tot 14 april door de Verenigde Staten voordat ze naar Europa reizen voor zomershows. Op 25 mei en 27 mei staat de band in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, en op 11 juni op Megaland in Landgraaf.

> Lees verder

Single: Kovacs - Goldmine

Muziek

KOVACS heeft vandaag haar nieuwe single Goldmine uitgebracht. Het is de laatste single voor de release van haar derde album Child Of Sin, dat op 1 januari 2023 uitkomt. Check ook hier op ZUBB de tourdata.

> Lees verder

Concert: Dean Lewis @ AFAS Live

Muziek

Op 23 juni 2023 staat Dean Lewis met The Future Is Bright tour in AFAS Live te Amsterdam. Het wordt de grootste show óóit in Nederland voor de Australische singer-songwriter, die bekendheid wierf met nummers als Be Alright en Waves.

> Lees verder

Concert: The Teskey Brothers @ AFAS Live

Muziek

Op 10 maart 2023 staat de Australische bluesrock-band The Teskey Brothers in AFAS Live te Amsterdam. Het wordt de grootste show ooit op Nederlandse bodem voor de band. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag.

> Lees verder

Concert: Dermot Kennedy @ AFAS Live

Muziek

Op 24 maart 2023 staat Dermot Kennedy met zijn Sonder tour in AFAS Live te Amsterdam. De Ierse zanger speelde eerder in 2019 in de Amsterdamse concertzaal ter ere van de release van zijn album Without Fear.

> Lees verder

Concert: Danny Vera @ Ziggo Dome

Muziek

Veronica presents: Danny Vera terug naar Ziggo Dome op 13 oktober 2023. Zeeuwse americanaster speelt jaarlijks speciale show in grootste concertzaal van Nederland. Aanstaande donderdag gaan de tickets in de verkoop.

> Lees verder

Concert: Hans Zimmer Live - Europe Tour 2023

Muziek

Op veler verzoek keert de legendarische componist Hans Zimmer terug naar Nederland met de Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023. Hans Zimmer heeft de muziek gecomponeerd voor meerdere wereldberoemde en invloedrijke filmtitels.

> Lees verder

Concert: A Tribe Called Quest

Muziek

Op 17 maart brengt Het Concertgebouw in samenwerking met muziekplatform Legacy of Music een eerbetoon aan één van de meest invloedrijke en innovatieve groepen uit de hiphopgeschiedenis: A Tribe Called Quest.

> Lees verder

Concert: VanWyck - The Epic Tale of the Stranded Man

Muziek

Met haar vierde album dat internationaal verschijnt, reikt VanWyck nog hoger: The Epic Tale of the Stranded Man is een groots opgezette vertelling over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is.

> Lees verder

Laatste concert Kensington

Muziek

Van Ekko tot TivoliVredenburg, van de Ziggo Dome tot Johan Cruijff ArenA: in zijn vijftienjarige bestaan groeide Kensington uit tot de grootste band van Nederland. In samenwerking met Radio 538 kondigen zij de allerlaatste concerten in deze serie aan.

> Lees verder