ZUBBtipt: Husky in TivoliVredenburg

Muziek

Woensdag 25 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht het Australische indiefolkduo Husky. Gloedvol gezongen folk-van-nu in de (jonge) traditie van Fleet Foxes, Loney Dear en Angus & Julia Stone.

> Lees verder

Audio Obscura x Rijksmuseum present: Underworld (Live)

Muziek

Tijdens de komende editie van Amsterdam Dance Event zal Underworld – een van de meest legendarische elektronische acts ter wereld – een unieke show geven in het Rijksmuseum.

> Lees verder

ZUBBtipt: Gramatik in TivoliVredenburg

Muziek

Op donderdag 26 oktober staat Gramatik in TivoliVredenburg. De muziek van de Sloveense producer die hiphop en elektronica mixt met funk en soul en waar zijn pet ook maar naar staat is ronduit opwindend.

> Lees verder

My Blue Van in De Helling

Muziek

De Utrechtse band My Blue Van presenteert vanavond officieel hun derde album Robot! Rock, blues, soul en soms zelfs een vleugje gospel, alles is terug te horen in het hechte bandgeluid.

> Lees verder

RY X in Carré

Muziek

RY X staat op 27 februari 2018 in Carré, Amsterdam. In mei vorig jaar bracht de Australische singer-songwriter zijn debuutalbum Dawn uit. Ook stond hij eerder dit jaar op Best Kept Secret.

> Lees verder

ZUBBtipt: St. Vincent in TivoliVredenburg

Muziek

De Amerikaanse muzikante/zangeres St. Vincent is een van de veelzijdigste en intrigerendste vrouwen in de popmuziek van nu. Op 27 oktober treed ze op in TivoliVredenburg in Utrecht en er zijn nog kaarten.

> Lees verder

Last Night On Earth: de officiële festivalsoundtrack

Muziek

Morgen vindt het nachtfestival Last Night On Earth plaats in vrijplaats De Besturing te Den Haag en vandaag lanceert Shaking Godspeed de officiële festivalsoundtrack. Precies één week duurde het proces van schrijven, opnemen en release van de song.

> Lees verder

I Am Oak Live EP en show

Muziek

Na de release van meerdere studio-albums, met als meest recente de langverwachte vinyl-reissue van debuutalbum ‘On Claws’, kondigt I Am Oak nu de release aan van een nieuwe live EP met acht solonummers opgenomen in Brussel, België.

> Lees verder

Kensington in de Arena

Muziek

Kensington staat op zaterdag 14 juli 2018 in de Amsterdam ArenA. De Utrechtse band verkocht eerder al tien keer de Ziggo Dome uit. Kaarten voor dit concert zijn vanaf aanstaande woensdag 13 september te koop.

> Lees verder

Recensie: Band of Horses in TivoliVredenburg

Muziek

Woensdagavond stond de ‘Southern Rock’ band uit Seattle in TivoliVredenburg in Utrecht. Om 21:00 was het zover. Zanger en oprichter van de band Ben Bridwell komt samen met de band heel ontspannen het podium oplopen.

> Lees verder

Mumford & Sons: Live from South Africa

Muziek

Op zaterdag 26 augustus zendt de NTR Mumford & Sons: Dust and Thunder uit, een bijzondere concertfilm van de Britse folkrockband Mumford & Sons in Pretoria, speciaal gefilmd voor het grote scherm.

> Lees verder

ZUBBtipt: Regina Spektor in TivoliVredenburg

Muziek

De Russisch-Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Regina Spektor is een van de meest eigenzinnige artiesten van dit moment. Dankzij het brede scala aan emoties dat Spektor weet op te roepen is haar muziek al gebruikt in vele films en tv-series.

> Lees verder