Concert: Epica - The Symphonic Synergy

Muziek

Omdat de eerste AFAS Live-show in no-time uitverkocht, besloot de band gehoor te geven aan het verzoek van de fans om een tweede ‘The Symphonic Synergy’-concert aan te bieden op donderdag 19 september 2024 in AFAS Live.

> Lees verder

Concert: Novastar @ Koninklijk Theater Carré

Muziek

Novastar komt naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam op 20 februari 2024
Op 20 februari 2024 komt de Belgische band, onder leiding van Joost Zweegers, terug naar Nederland.

> Lees verder

Concert: Black Pumas @ AFAS Live

Muziek

Na een uitverkocht en onvergetelijk optreden in 2022, komen de Black Pumas terug naar Nederland, namelijk op 17 maart 2024 in AFAS Live te Amsterdam. De Grammy-genomineerde band komt eind oktober met een nieuw album.

> Lees verder

Concert: 10 jaar Club Gewalt

Muziek

Bij 10 Year Anniversary, in regie van performance-kunstenaar Khadija El Kharraz Alami, verandert een beschaafde kringverjaardag voor de ogen van het publiek tot een conflictueus ritueel waarin de performers elkaar soms letterlijk in de haren vliegen.

> Lees verder

Concert: The 1975 @ AFAS Live

Muziek

Muziekliefhebbers in Nederland kunnen zich verheugen op een langverwachte terugkeer van de Britse alternatieve-rockband The 1975, die op 2 maart 2024 een rentree maken in AFAS Live te Amsterdam.

> Lees verder

Concert: Underworld

Muziek

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2024 neemt het iconische Britse tweetal Underworld twee dagen de Gashouder in Amsterdam over voor Underworld Live At Gashouder. De ticketverkoop voor beide data start op vrijdag 25 augustus om 12:00.

> Lees verder

Concert: The Tower Tapes - Henry Moodie

Muziek

Vanmiddag om 15.00u is de première van de tweede aflevering van The Tower Tapes. In deze aflevering speelt Henry Moodie een intieme showcase op het kantoor van Sony Music in de A’DAM Toren in Amsterdam.

> Lees verder

Concert: Noah Kahan naar AFAS Live

Muziek

Noah Kahan komt naar Nederland voor een spectaculair liveoptreden. Op 25 februari 2024 staat de singer-songwriter en sensatie uit Vermont in AFAS Live in Amsterdam. Noah Kahan is een getalenteerde singer-songwriter uit Vermont, Verenigde Staten.

> Lees verder

Concert: Danny Vera Beggin’ For Trouble tour

Muziek

Met de Beggin’ For Trouble tour keert Danny Vera in december terug met een podium in het midden van de zaal, met het publiek om hem heen. Met songs van zijn nieuwe plaat DNA belooft dit een heel bijzondere avond te worden.

> Lees verder

Concert: Enter Shikari @ AFAS Live

Muziek

Enter Shikari kondigt concert aan in AFAS Live. Door de jaren heen introduceerde de groep meer elektronische elementen, klommen ze wereldwijd hoger op de festivalaffiches en speelden ze in steeds grotere concertzalen.

> Lees verder

Concert: Bruce Springsteen and The E Street Band

Muziek

Het was vorige week groot nieuws: de eerste Europese show van Bruce Springsteen and The E Street Band in zeven jaar tijd. De kick-off van zijn wereldtournee begon eerder dit jaar al in de V.S. met de eerste show op 1 februari in Tampa.

> Lees verder

Concert: BLUR @ ZIGGO Dome

Muziek

Twintig jaar na hun laatste optreden in Nederland, keert de Britse rockband Blur terug naar het Nederlandse podium.De Britse formatie rond frontman Damon Albarn keert in 2023 terug op het podium en treedt op 27 juni 2023 op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

> Lees verder