Live at Amsterdamse Bos met Caro Emerald

Muziek

Caro Emerald geeft op zaterdag 7 juni een optreden in het Amsterdamse Bos. Zij is de negende artiest die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Video: The Limiñanas - Trois Bancs

Muziek

De Franse band The Limiñanas is in 2009 opgericht door Lio en Marie Limiñana. Sindsdien hebben ze bij verschillende labels EP’s en albums uitgebracht. In beginsel met veel succes in de VS, maar uiteindelijk ook in Europa.

> Lees verder

Live at Amsterdamse Bos: Peter Doherty & The Puta Madres

Muziek

Peter Doherty & The Puta Madres geven op zondag 21 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Deze show is de zevende die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Gods Of Rap in de Ziggo Dome

Muziek

De drie grootste en invloedrijkste hiphopgroepen ter wereld komen samen voor een speciale show: Wu-Tang Clan, Public Enemy en De La Soul bundelen de krachten voor de Gods Of Rap Tour en slaan Amsterdam natuurlijk niet over.

> Lees verder

Yamato - Passion of JHONETSU

Muziek

Vol trots presenteert Yamato in het voorjaar van 2019 de nieuwe wereldtour: “PASSION – JHONETSU”. In de maanden april en mei 2019 zullen de YAMATO Drummers 33 shows geven in Nederland.

> Lees verder

Oude Kerk brengt programma Cardiff & Miller

Muziek

De Oude Kerk brengt haar bezoekers in 2019 nog dichter bij het werk van Cardiff en Miller. Zij doet dit met een speciaal publieksprogramma. Onderdeel van dit programma zijn de ochtendconcerten Silence, de verdiepende vrijdagavonden Come Closer en een podcastreeks.

> Lees verder

Rewire x Korzo

Muziek

Internationaal festival voor avontuurlijke muziek Rewire en het Haagse Korzo Theater organiseren zaterdag 16 februari een nieuwe editie van de gezamenlijke concertserie Rewire x Korzo.

> Lees verder

Band of Horses op Live At 2019

Muziek

Band of Horses geeft op zondag 30 juni 2019 een show in het Amsterdamse Bos. de band is daarmee de derde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

De Ticket of the Year winnaars bekend

Muziek

Ed Sheeran is met zijn twee concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA op 28 en 29 juni de winnaar van de Ticket of the Year Award 2018 in Nederland. Niet alleen was zijn show het populairste event van afgelopen jaar in Nederland.

> Lees verder

Snowstar Records bestaat 15 jaar

Muziek

Het vijftienjarig jubileum wordt gevierd met een feest in TivoliVredenburg, Utrecht op 8 december met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue. En op 14 december, is er feest in Vera, Groningen.

> Lees verder

14 muzikanten 1 show: The Magic Mumble Jumble, The Cosmic Carnival en Charl Delemarre

Muziek

Eén lange show met 14 muzikanten; een explosie van folk, pop, world music en rock ‘n’ roll. Trek je meest kleurrijke outfit aan, put on your dancin’ shoes en dompel je onder in de love riots en folky grooves van dit swingende gypsy gezelschap.

> Lees verder

Old-School HipHop in Q-FACTORY

Muziek

Een van de founding fathers van de hiphop brengt een bezoek aan Q-Factory. Grandmaster Flash is de grondlegger van de scratch en uitvinder van de crossfader. Hij zal op 23 februari de planken betreden.

> Lees verder