Recensie: Ben Harper & Charlie Musselwhite in Paradiso

Muziek

Een legende in Paradiso. Dit in het jaar dat ze 50 jaar bestaan. Ben Harper heeft meerdere keren solo in Paradiso gestaan. Nu staat hij er met Charlie Musselwhite. Ze staan er naar aanleiding van het tweede album van de samenwerking No Mercy In This Land.

> Lees verder

Jacqueline Govaert naar Carré

Muziek

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven.

> Lees verder

Kleintje Eurosonic 3voor12 in VanSlag

Muziek

Een week voordat Eurosonic Noorderslag in Groningen van start gaat treden zeven Nederlandse acts, die ook in Groningen op het podium staan, op in Cultuurpodium VanSlag. De acts zijn: Sorry John, Timo de Jong, Daisy, Saint Martinez, I Took Your Name, Ruud Fieten en The Heck.

> Lees verder

ZUBBtipt: Nele needs a Holiday in TivoliVredenburg

Muziek

Achter Nele Needs A Holiday gaat de Vlaamse zangeres Nele Van den Broeck schuil, die met haar band geestige popliedjes brengt die prettig raar zijn. Donderdag 28 december staat ze in de Club Nine in TivoliVredenburg in Utrecht.

> Lees verder

Wintergarten in TivoliVredenburg

Muziek

No matter the weather: in de Wintergarten van TivoliVredenburg zit je altijd warm & droog! Van 15 t/m 30 december kun je iedere dag terecht op het binnenplein op vijf- en zeshoog voor veelal gratis activiteiten en evenementen.

> Lees verder

ZUBBtipt: My Baby in TivoliVredenburg

Muziek

De Nederlandse voodoofunkbluesband MY BABY heeft in de vijf jaar van hun bestaan een cv opgebouwd waar andere bands minstens tien jaar voor nodig hebben. De band sluit 2017 af met een ‘End of 2017 Celebration’ concert in TivoliVredenburg.

> Lees verder

ZUBBtipt: John Bramwell (I AM KLOOT)

Muziek

John Bramwell is singer-songwriter en frontman van één van de belangrijkste en meest productieve Britse alternative rock bands I Am Kloot. Vanavond speelt hij in TivoliVredenburg in Utrecht en er zijn nog kaarten.

> Lees verder

Juneville bij Galerie café Leidse Lente

Muziek

Juneville debuteerde vorig jaar met het album In the Garden. In Galerie-café Leidse Lente komen ze met semi-akoestische arrangementen waarmee ze hun americana/rock van een heel andere kant laten horen.

> Lees verder

Winactie: Bazart in TivoliVredenburg

Muziek

Met hun donkere Nederlandstalige elektropop heeft BAZART zich in ongeveer een jaar tijd ontpopt tot een van de populairste Belgische bands van dit moment. Op 24 november staan ze in TivoliVredenburg in Utrecht en jij kan erbij zijn.

> Lees verder

ZUBBtipt: Paradise

Muziek

Paradise is de nieuwe band van Sivert Høyem, voormalig frontman van de Noorse band Madrugada. De muziek van Paradise kun je omschrijven als elementaire rock-noir, met de donkere stem van Høyem die voor een extra lading zorgt.

> Lees verder

Concert: The War on Drugs

Muziek

Vorige week donderdag waren wij bij het concert van The War on Drugs in de Afas Live in Amsterdam. 3voor12 maakte een registratie van het concert en het is hier bij ZUBB te zien. Veel plezier!

> Lees verder

ZUBBtipt: Amy Shark in de Melkweg

Muziek

De Australische singer-songwriter Amy Shark serveert dromerige indie-pop. Met de single ‘Adore’ scoorde ze een enorme hit op Soundcloud en Spotify. Inmiddels is het nummer meer dan 25 miljoen keer gestreamd. Vanavond staat ze in De Melkweg.

> Lees verder