Maaike Ouboter weer in theaters

Muziek

Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

> Lees verder

Angus & Julia Stone in AFAS Live

Muziek

Angus & Julia Stone staan op 15 oktober in AFAS Live, Amsterdam. Het duo, bestaande uit de Australische zanger Angus en zijn zus Julia, brengt vandaag ook hun langverwachte nieuwe single Snow uit.

> Lees verder

De Staat terug naar Nijmegen

Muziek

Op 18 en 19 november komt De Staat voor 2 unieke shows terug naar hometown Nijmegen. Op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim sluit de band een intensieve tourperiode door Europa af.

> Lees verder

Run The Jewels en Danny Brown in AFAS Live

Muziek

Het Amerikaanse hiphopduo Run The Jewels verkocht begin dit jaar binnen een halve dag de Melkweg uit en sluit aanstaande vrijdag het hoofdpodium van Best Kept Secret festival af.

> Lees verder

Silence #4 in de Oude Kerk

Muziek

De Oude Kerk is een meditatieve oase in de stad, met een enerverende opkomst van de zon door de hoge kerkvensters. Vanaf 08:00 uur klinkt het muziekprogramma Silence, een contemplatief tegengeluid in een hectische binnenstad.

> Lees verder

ZUBB tipt: Timber Timbre in TivoliVredenburg

Muziek

Timber Timbre is een duistere folkbluesband uit Canada die de kunst van het het weglaten tot het uiterste heeft geperfectioneerd. Het concert is verplaatst van dinsdag naar zondag. Dus kan je direct van het terras naar het concert.

> Lees verder

ZUBBtipt: Millionaire in De Helling

Muziek

De Belgische rockband Millionaire is terug. Het gezelschap rondom Tim Vanhamel bracht in 2001 hun debuutalbum Simian Flock uit, waarmee ze voorprogrammas scoorden bij mega-acts als Muse, Foo Fighters en Queens of the Stone Age.

> Lees verder

The Common Linnets op Live At 2017

Muziek

Boris presents: Keep The Funk Alive en The Common Linnets zijn de volgende artiesten die bevestigd zijn voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater.

> Lees verder

Harry Potter in de concertzaal

Muziek

Nadat de boeken van J.K. Rowling de wereld veroverden, en de verfilming een ongeƫvenaarde bioscoop-hit werd, brengt het Rotterdams Philharmonisch Orkest de magie van Harry Potter weer in de concertzaal terug.

> Lees verder

3FM Awards bij Tivolivredenburg

Muziek

Op Tweede Paasdag worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt. De jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de luisteraars van 3FM. Ruim twintig bands treden ieder een half uur op met o.a. Kensington en Jett Rebel.

> Lees verder

ZUBB tipt: 50 jaar Pet Sounds

Muziek

Vijftig jaar geleden verscheen Pet Sounds, het elfde studio-album van The Beach Boys. De band stond bekend om zijn dynamische surfliedjes. Pet Sounds was een ommekeer: persoonlijker, experimenteler zonder de aanstekelijkheid te verliezen.

> Lees verder

Tour: Metallica

Muziek

Metallica start met Europese tour en begint in Nederland. In totaal zal de band 38 optredens geven door heel Europa. De tour duurt tot mei 2018.

> Lees verder