Nieuwe single en tour Curtis Harding

Muziek

Curtis Harding kondigt nieuwe single en EU/UK tour aan. Curtis Harding draagt het hart op de tong op zijn nieuwe track “I Won’t Let You Down”, zingt een Harding op een classic soul groove, met blazers, achtergrondzang met hier en daar een uitstapje naar een moderne psychedelische sound.

> Lees verder

The Teskey Brothers in AFAS Live

Muziek

The Teskey Brothers komen terug naar Nederland. Op zaterdag 17 april 2021 komt de Australische retrosoulband naar AFAS Live. Het concert is onderdeel van de tour Feet On The Ground.

> Lees verder

Indian Askin & 3000 Pieces in het Torckpark

Muziek

De hele maand augustus is het al feest in het Torckpark. En dat zal 28 augustus niet anders zijn als Popupop de enige ‘double bill’ van de Culturele Zomer presenteert met Indian Askin en 3000 Pieces.

> Lees verder

Concert Eefje de Visser op VoD

Muziek

De concertfilm ging op vrijdag 3 juli in première, via een streaminglink en in diverse zalen in Nederland en België, en werd met lovende kritieken onthaald. De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld.

> Lees verder

Het Zomertheater

Muziek

Gloednieuw evenement ‘Het Zomertheater’ in ’s-Hertogenbosch: sfeervol tafelen tijdens intieme concerten van Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Maan, Rowwen Hèze, Rolf Sanchez, Nielson, Martijn Fischer, OG3NE en Jandino Asporaat.

> Lees verder

ZUBBtipt: Pearl Jam Pinkpop 2018 op KINK

Muziek

Pearl Jam heeft een unieke show uit de eigen archieven geschonken aan radiostation KINK. Het gaat om het optreden dat de band gaf op Pinkpop 2018. KINK zendt het Pearl Jam optreden integraal uit op woensdag 22 juli, van 19u30 tot 22u.

> Lees verder

CUT_ & Guido Dutilh in Q-Factory

Muziek

CUT_ kijkt op een creatieve manier naar nieuwe vormen van performance. Samen met Q-Factory maakt het duo een hybride show die een synergie creëert tussen moderne dans, video, licht en muziek; re:humanize A collaboration between CUT_ (live) and dancer Guido Dutilh.

> Lees verder

Dinand Woesthoff naar Amsterdamse Bostheater

Muziek

Voormalig Kane-zanger Dinand Woesthoff zal zaterdag 8 augustus, samen met gitarist Robin Berlijn, het podium betreden van het Amsterdamse Bostheater. Ze nemen je mee op reis van toen naar nu.

> Lees verder

YVI op livestreamtour

Muziek

Op 20 juni trapt YVI zijn ‘lost CONTROL livestream tour’ af. Die avond brengt hij zijn nieuwe EP control uit, welke hij presenteert tijdens een livestreamconcert vanuit poppodium Hedon. Na de releaseshow zal YVI langs verschillende poppodia.

> Lees verder

Livestream: Suzan & Freek

Muziek

Op zondag 21 juni geven Suzan & Freek een livestream-concert vanuit poppodium Hedon in Zwolle. In februari ontvingen Suzan & Freek een Edison Pop award in de categorie Nederlandstalig voor Gedeeld Door Ons.

> Lees verder

GZA naar Q-Factory

Muziek

De Amerikaanse rapper GZA behaalde wereldwijd succes met de legendarische hiphop groep Wu-Tang Clan. In de ‘Golden Era of Hiphop’ bracht GZA met rappers als RZA, Method Man en Ghostface Killah hits uit als C.R.E.A.M. en Protect Ya Neck.

> Lees verder

Groundation naar Q-Factory Amsterdam

Muziek

Groundation is al meer dan 20 jaar de absolute vaandeldrager van de Amerikaanse rootsreggae. De band staat bekend om de enorm strakke reggaegrooves gecombineerd met dub, funk en jazzelementen.

> Lees verder