Concert Snow Patrol @ Ziggo Dome

Muziek

Op zaterdag 8 februari 2025 komt de Britse alternatieve rockband Snow Patrol naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show is ter ere van aanstaand album The Forest Is The Path. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 7 juni om 10:00.

> Lees verder

Concert: Live At Amsterdamse Bos

Muziek

Live At Amsterdamse Bos is verheugd om het seizoen van 2024 met concerten aan te kondigen. De programmering is compleet en met de meest diverse line-up tot nu toe. Variërend van indie rock tot pop, met artiesten uit binnen- en buitenland, en van tributebands tot de originele acts.

> Lees verder

Concert: Fontaines D.C. @ AFAS Live

Muziek

Fontaines D.C., de geprezen Ierse post-punk sensatie, zal voor het eerst optreden in de legendarische AFAS Live in Amsterdam op 16 november 2024. Het langverwachte optreden markeert een mijlpaal voor zowel de band als hun Nederlandse fans.

> Lees verder

Concert: Zoë Tauran @ AFAS Live

Muziek

Na een uitverkochte solotournee door Nederland en België, veertien shows bij De Vrienden van Amstel Live én een grote TikTokhit sluit Zoë Tauran haar jaar af met een nieuwe mijlpaal: een optreden in AFAS Live.

> Lees verder

Concert: Danny Vera @ Klokgebouw

Muziek

Op 30 november 2024 staat hij onder de naam Beggin’ For More Trouble in het Klokgebouw in Eindhoven. Het wordt een speciaal optreden, waarbij de populaire artiest in het midden van de zaal staat met het publiek om zich heen.

> Lees verder

Concert: Dean Lewis @ Ziggo Dome

Muziek

Dean Lewis staat op 26 februari 2025 in Ziggo Dome Amsterdam. Dean Lewis brak in zijn thuisland Australië door in 2017 met zijn debuutsingle Waves. De rest van de wereld volgde toen hij zijn debuutalbum A Place We Knew uitbracht.

> Lees verder

Concert: Khruangbin @ AFAS Live

Muziek

Khruangbin keert terug met een nieuw album en een Europese tournee, die ze op 1 november 2024 naar Amsterdam brengt. De release van A LA SALA, het vijfde album dat op 5 april verschijnt. De ticketverkoop start op 15 maart 2024 om 11:00.

> Lees verder

Concert: Lizzy McAlpine @ AFAS Live

Muziek

Singer-songwriter Lizzy McAlpine komt met haar The Older Tour naar Europa en brengt daarmee een bezoek aan AFAS Live op dinsdag 15 oktober 2024. De tour staat in het teken van haar langverwachte nieuwe album Older.

> Lees verder

Concert: Epica - The Symphonic Synergy

Muziek

Omdat de eerste AFAS Live-show in no-time uitverkocht, besloot de band gehoor te geven aan het verzoek van de fans om een tweede ‘The Symphonic Synergy’-concert aan te bieden op donderdag 19 september 2024 in AFAS Live.

> Lees verder

Concert: Novastar @ Koninklijk Theater Carré

Muziek

Novastar komt naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam op 20 februari 2024
Op 20 februari 2024 komt de Belgische band, onder leiding van Joost Zweegers, terug naar Nederland.

> Lees verder

Concert: Black Pumas @ AFAS Live

Muziek

Na een uitverkocht en onvergetelijk optreden in 2022, komen de Black Pumas terug naar Nederland, namelijk op 17 maart 2024 in AFAS Live te Amsterdam. De Grammy-genomineerde band komt eind oktober met een nieuw album.

> Lees verder

Concert: 10 jaar Club Gewalt

Muziek

Bij 10 Year Anniversary, in regie van performance-kunstenaar Khadija El Kharraz Alami, verandert een beschaafde kringverjaardag voor de ogen van het publiek tot een conflictueus ritueel waarin de performers elkaar soms letterlijk in de haren vliegen.

> Lees verder