Trailer: Smallfoot

Film & TV

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. SMALLFOOT zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens.

> Lees verder

Trailer: Rampage

Film & TV

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

> Lees verder

Trailer: Incredibles 2

Film & TV

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2. Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie.

> Lees verder

30e editie IDFA van start

Film & TV

Gister is in Koninklijk Theater Carré de 30e editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) officieel geopend met Amal van Mohamed Siam. IDFA vindt plaats van 15 tot en met 26 november.

> Lees verder

Trailer: Father Figures

Film & TV

Ed Helms (The Hangover films) en Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2) spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Father Figures, het regiedebuut van Lawrence Sher, die furore maakte met het camerawerk voor The Hangover films.

> Lees verder

The Essential Aki Kaurismäki

Film & TV

Kaurismäki’s oeuvre wordt vaak geroemd om de aandacht voor de mens in penibele omstandigheden. Steeds verhaalt de regisseur van eenzaamheid, gemankeerde trouw en getroebleerde liefde in zijn typische stijl: kurkdroog, komisch en nostalgisch.

> Lees verder

Trailer: Deadpool 2

Film & TV

Geregisseerd door David Leitch (Atomic Blonde). Met Ryan Reynolds (Deadpool, The Hitman’s Bodyguard) , Josh Brolin (No Country for Old Men) Morena Baccarin en Zazie Beetz. Vanaf 31 mei 2018 in de Nederlandse bisocoop te zien.

> Lees verder

Amazon maakt Lord of the Rings serie

Film & TV

Amazon heeft aangekondigd dat het de wereldwijde televisierechten voor The Lord of the Rings heeft gekocht. Amazon gaat een serie maken van de beroemde fantasy-reeks van J.R.R. Tolkien en bevestigt dat er meerdere seizoenen zullen volgen.

> Lees verder

Other Futures

Film & TV

Other Futures is het eerste niet-westerse sciencefictionfestival ter wereld met een zeer divers programma vol films, anime & manga, literatuur, beeldende kunst, muziek, multimedia performances, storytelling, spoken word, masterclasses, lezingen en debatten.

> Lees verder

Winactie: Daddy's Home 2

Film & TV

Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in de hitkomedie Daddy’s Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben.

> Lees verder

Winactie: Baby Driver

Film & TV

Hier bij ZUBB kans op een DVD of BLU-ray van de film Baby Driver. Een getalenteerde, jonge bestuurder van vluchtauto’s heeft zo z’n eigen methodes om bij de beste te horen. Sinds 8 november verkrijgbaar.

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: Homecoming

Film & TV

Een jonge Peter Parker/Spider-Man, die zijn sensationele debuut heeft gemaakt in Captain America: Civil War, ontdekt zijn identiteit als webslingerende superheld. Vanaf 15 november op DVD & Blu-ray verkrijgbaar.

> Lees verder