Winactie: Aquaman

Film & TV

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: Avengers Endgame

Film & TV

Het laatste deel van Marvel’s Univers Avengers heeft de eerste trailer en de poster van de film gedeelt. Over het verhaal en de hoofdrolspelers is nog niks bekend gemaakt. Avengers Endgame draait vanaf April 2019 in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Medialogica: Xi, Xi wat jij niet ziet

Film & TV

In ‘Xi, Xi wat jij niet ziet’ onderzoekt Medialogica hoe de Chinese overheid probeert ons beeld van China te beïnvloeden. De Volksrepubliek van president Xi Jinping hanteert daarbij de wortel en de stok. Hij financiert het Nederlandse taalonderwijs en intimideert correspondenten.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Trailer: Marvel Studios Captain Marvel

Film & TV

Marvel Studios’ Captain Marvel is een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in de jaren 90. In deze nog niet eerder vertoonde geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe, volgen we Carol Danvers. En zien wij hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

> Lees verder

Medialogica: Oostvaardersplassen - Van droom tot nachtmerrie

Film & TV

Medialogica reconstrueert de jarenlange strijd om het beeld van de Oostvaardersplassen en het welzijn van de grote grazers en belicht hoe een natuurgebied in de beeldvorming kon uitgroeien van een ecologische droom tot een nachtmerrie.

> Lees verder

Winactie: Ralph Breaks the Internet

Film & TV

In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze wordt omringd door Disney-prinsessen, is ze verrast dat ze eigenlijk veel gemeen heeft met hen.

> Lees verder

Trailer: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Trailer: Glass

Film & TV

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Met Bruce Willis en Samuel L. Jackson uit Unbreakable en James McAvoy uit Split.

> Lees verder

Winactie: Good Manners

Film & TV

Een sprookje, een romance, een musical, een sociale parabel en lieve horror op de koop toe…. en dat allemaal in een film. Met Miguel Lobo, Isabel Zuaa en Marjorie Estiano. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: Mortal Engines

Film & TV

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen.

> Lees verder

Winactie: De Ster

Film & TV

Bo, een klein maar dapper ezeltje, verlangt naar de wereld buiten zijn saaie dagdagelijkse leventje bij de dorpsmolen. Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en gaat samen op pad met Ruth, het lieve schaap, en Dave, de grappige duif met waanideeën.

> Lees verder