Trailer: Broeders

Film & TV

Achmed Akkabi, Walid Benmbarek en Bilal Wahib zijn sinds 15 februari 2018 te zien in de nieuwe speelfilm Broeders. Broeders vertelt het verhaal over twee broers die samen naar het door oorlog geteisterde Syrië afreizen om op zoek te gaan naar hun jongste broer, een vermeende Syrië-ganger.

> Lees verder

Winactie: Bob de Bouwer Mega Machines

Film & TV

De goedlachse bouwvakker Bob is sinds15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

> Lees verder

Go Short Festival 2018

Film & TV

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen viert dit jaar haar tiende editie. Al tien jaar is Go Short het grootste podium voor de korte film in Nederland. Van 11 tot en met 15 april staat Nijmegen in het teken van de beste Europese en Nederlandse korte films van dit moment.

> Lees verder

Winactie: Den of Thieves

Film & TV

Big Nick leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Black Panther

Film & TV

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder

Trailer: Gringo

Film & TV

Harold is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever.

> Lees verder

Winactie: Ted en het geheim van Koning Midas

Film & TV

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

> Lees verder

Thierry Frémaux in EYE Filmmuseum

Film & TV

Thierry Frémaux, filmmaker en tevens directeur van het Cannes Film Festival, brengt op dinsdag 27 februari een bezoek aan Nederland. Frémaux woont in de avond de voorpremière bij van zijn documentaire LUMIÈRE! in het Filmmuseum EYE in Amsterdam.

> Lees verder

Winactie: Girls Trip

Film & TV

Vier goede jeugdvriendinnen zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

> Lees verder

Winactie: The Beguiled

Film & TV

Het verhaal speelt zich af tijdens de Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen leven afgeschermd van de buitenwereld, tot de dag waarop een gewonde soldaat wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden door Miss Martha.

> Lees verder

Nieuwe trailer Tomb Raider

Film & TV

De nieuwe trailer van Tomb Raider met Alicia Vikander als Lara Croft onder regie van Roar Uthaug. Het lot van de mensheid rust in haar handen. Vanaf 15 maart 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Winactie: Downsizing

Film & TV

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren.

> Lees verder