Video: Tess Merlot - Noël à deux

Muziek

Tussen alle nieuwe Nederlandstalige en Engelstalige kerstliedjes die momenteel in groten getale worden uitgebracht, valt het Franstalige Noël à deux van Tess Merlot extra op. Het chanson gaat over een koppel dat voor het laatst kerst samen viert.

> Lees verder

Nieuw album: Lost Frequencies - All Stand Together

Muziek

Lost Frequencies heeft zijn derde album All Stand Together uitgebracht. Op het nieuwe album van de Belgische dj en producer staan 11 ‘feel-good electronic’ tracks, waaronder zijn internationale #1-hit Where Are You Now met Calum Scott.

> Lees verder

Nieuw album: Isreal Nash - Ozarker

Muziek

Ozarker is een ode aan de roots van Israel Nash. Maar het is meer dan dat, het is een meditatie over liefde en familie, over de schoonheid en de pijn die we doorgeven door de generaties heen over de banden die ons binden in goede en slechte tijden.

> Lees verder

Nieuw album: De Jeugd van Tegenwoordig - Moderne Manieren

Muziek

De Jeugd van Tegenwoordig heeft na vijf jaar een nieuw album uitgebracht: Moderne Manieren. Dit najaar begint de band aan hun vrijwel uitverkochte tour. Volgende week staat De Jeugd voor de zevende keer op Lowlands Festival.

> Lees verder

Nieuw album: Henge - Alpha Test 4

Muziek

HENGE (UK) is een groep van vier buitenaardse wezens onder aanvoering van de innemende frontman Zpor. Op 26 mei lanceren ze hun nieuwe album Alpha Test 4. De recent uitgebrachte videoclip Get A Wriggle On was al een voorproefje.

> Lees verder

Nieuw album: Rebelstar - The Black Widow Anthems

Muziek

Rebelstar is terug met The Black Widow Anthems. Met dit nieuwe album bewijst Rebelstar wederom tot de top van de hard- en heavy rock scene te behoren. De nummers op het album voeren je langs de diepe dalen en grote hoogtes.

> Lees verder

Nieuw album: White Stripes - Elephant

Muziek

The White Stripes vieren de twintigste verjaardag van hun album Elephant met twee jubileumedities van de plaat. Op 31 maart verschijnt Elephant (Deluxe), met daarop naast de originele, geremasterde tracks, 27 live tracks van een show uit 2003.

> Lees verder

Muziek: Blair Jollands - El Hula

Muziek

Na studio-lp’s en projecten vond Blair het nu tijd om weer iedereen in dezelfde ruimte samen te brengen. Het resultaat van deze opnames voor de EP is daarmee juist die extra speciale elektrische energie die alleen een liveoptredens kan evenaren.

> Lees verder

Nieuw album: M83 - Fantasy - Chapter 1

Muziek

Nu is het tijd voor Chapter 1. Daarmee deelt M83 de eerste zes tracks van het negende studio album Fantasy, wat op 17 maart uitkomt. Zet je schrap voor Gonzalez’ meest persoonlijke werk tot nu toe.

> Lees verder

Nieuw album: The Tallest Man On Earth - Henry St.

Muziek

De Zweedse muzikant The Tallest Man On Earth brengt op 14 april zijn langverwachte nieuwe studioalbum Henry St. uit. Na Dark Bird Is A Home uit 2015 en I Love You, It’s a Fever Dream uit 2019, is Henry St. het zesde album.

> Lees verder

Nieuw album: Kovacs - Child of Sin

Muziek

Na meer dan twee jaar pandemie en lockdowns is zangeres Sharon Kovacs terug met haar derde album ‘Child of Sin’, waarop ze alles zelf heeft gedaan. Muziek, video’s, kostuums, setdesign, make-up, tot zelfs het ontwerpen van de hoes.

> Lees verder

EP: Néomí - After

Muziek

Néomí bracht onlangs haar verbluffende comeback-single red balloon uit. Nu zet ze haar opmars voort met de aankondiging van haar tweede EP after, die gepland staat voor release op 14 april. Luister nu de single skepping stone hier op ZUBB.

> Lees verder