Nieuw album: Emily King - Scenery

Muziek

Op 1 februari komt het nieuwe album van Emily King uit. ‘Scenery’ is het tweede album van de veelgeprezen zangeres uit New York. ‘Look At Me Now’ is de tweede single van het album en kwam afgelopen week uit.

> Lees verder

Nieuw album: Dan Donnelly - Are We Having Fun?

Muziek

Dan Donnelly’s vijfde studioalbum Are We Having Fun? is vandaag uitgekomen. Het was lang wachten op een nieuw album van de Noord-Ier. Dan’s laatste album, ‘Country And Northern’, stamt alweer uit 2011.

> Lees verder

Video: Evil Empire Orchestra - Predator (Howl)

Muziek

Op 8 maart 2019 verschijnt Evil Empire Orchestra’s debuutalbum Start a Fire. De bijbehorende tour gaat op 15 maart van start in Willem Twee, Den Bosch. De video bij de nieuwe single Predator (Howl) is hier bij ZUBB te zien.

> Lees verder

Nieuw album: PEER - Laughing About It Is Far More Exciting

Muziek

Vandaag kondigt PEER hun debuutalbum en clubtour aan. Het album draagt de titel Laughing About It Is Far More Exciting en verschijnt op 1 februari. De bijbehorende tour wordt op 9 februari afgetrapt in Paradiso, Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw Album: Balthazar - Fever

Muziek

Na een paar jaar van stilte is Balthazar terug met een nieuw album. Het vierde studioalbum ‘Fever’ verschijnt op 25 januari 2019. De band kondigde dit nieuws tegelijkertijd aan met de gelijknamige eerste track ‘Fever’.

> Lees verder

Nieuw album: Georgia Anne Muldrow - Overload

Muziek

Ze is veelzijdig en ontzettend getalenteerd; Georgia Anne Muldrow. Ze is zangeres, songwriter, producer, muzikant en weet grenzen te verleggen tussen genres. Op haar nieuwe album ‘Overload’ laat ze een combinatie van jazz, soul en hip-hop te horen.

> Lees verder

Nieuw album: Jim James - Uniform Clarity

Muziek

Op 5 oktober kwam zijn nieuwe album ‘Uniform Clarity’ uit. ‘Uniform Clarity’ is de akoestische versie van het album ‘Uniform Distortion’ dat eerder dit jaar al verscheen. Naast de akoestische re-works staan er ook twee gloednieuwe tracks op het album.

> Lees verder

Nieuw album: B.E.D.

Muziek

B.E.D. is de nieuwe samenwerking tussen Baxter Dury, Franse dance producer Etienne De Crécy en Delilah Holiday van Londense punkformatie Skinny Girl Diet. Op 26 oktober verschijnt hun debuutplaat.

> Lees verder

Nieuw album: The Girl Who Cried Wolf - A(R)MOR

Muziek

De Belgische doompop-band The Girl Who Cried Wolf brengt op 30 november zijn nieuwe studioalbum A®MOR uit. Ashes is het eerste nummer van het nieuwe wat The Girl Who Cried Wolf naar buiten brengt en is nu te beluisteren.

> Lees verder

EP: Public Service Broadcasting - White Star Liner

Muziek

Public Service Broadcasting brengt op 26 oktober nieuwe EP White Star Liner uit, waarvan de titeltrack afgelopen week uitkwam. De EP gaat over de bouw van de Titanic en haar tragische ondergang.

> Lees verder

Nieuw album: Jett Rebel - 7

Muziek

Jett Rebel brengt op vrijdag 28 september zijn nieuwe album 7 uit, met daarop onder andere Good Boy en de radiohit Amy. Vandaag komt zijn nieuwe single Perfect Lady uit, ook afkomstig van het album.

> Lees verder

Nieuw album: William Fitzsimmons - Mission Bell

Muziek

Singer-songwriter en producer William Fitzsimmons brengt op 21 september zijn zevende studioalbum Mission Bell uit. De eerste single Second Hand Smoke is nu uit en in oktober staat William Fitzsimmons in Paradiso in Amsterdam en Botanique in Brussel.

> Lees verder