Nieuw Album: Cut_ - A Small Group of Individuals

Muziek

Het album is het begin van een nieuw hoofdstuk voor het duo dat de afgelopen paar jaar een flinke stempel op de elektronische livescene van Nederland heeft gedrukt. Het album graaft diep in de persoonlijke gevoelens, verlangens en struggles van het duo.

> Lees verder

Nieuw album: Stealing Sheep - Big Wows

Muziek

Het nieuwe album van Stealing Sheep, Big Wows, komt op 19 april uit. Single Joking Me is alvast een fijne opwarmer van het nieuwe album dat rauwer, harder en gekker is dan het eerdere werk dat we van het trio hoorden.

> Lees verder

Nieuw album: ZAZ - Effet Miroir

Muziek

Op vrijdag 16 november bracht Zaz haar alweer 4e studio album uit: Effet Miroir (Spiegeleffect). ZAZ (Isabelle Geffroy) is momenteel een van de grootste Franse zangeressen en heeft wereldwijd al meer dan 4 miljoen platen verkocht en tourt al jaren langs 5 continenten.

> Lees verder

Nieuw album: Alpines - Full Bloom

Muziek

Het uit Londen afkomstige duo Alpines bracht op 16 november het langverwachte derde studioalbum Full Bloom op hun eigen label Untrue Records uit. De eerste single afkomstig van het album is nu uit en heet Out of View.

> Lees verder

Nieuw album: Fil Bo Riva - Beautiful Sadness

Muziek

De half Italiaanse, half Ierse zanger en muzikant Fil Bo Riva brengt op 22 maart 2019 zijn langverwachte debuutalbum getiteld Beautiful Sadness uit. De video voor de nieuwe single Go Rilla is sinds half november uit.

> Lees verder

Nieuw album: Björn van der Doelen - Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd

Muziek

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen stopte nog voor z’n 30ste met voetballen om o.a. muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en verschijnt 14 december 2018 zijn, alweer, vijfde studio album getiteld Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd.

> Lees verder

Nieuw album: Emily King - Scenery

Muziek

Op 1 februari komt het nieuwe album van Emily King uit. ‘Scenery’ is het tweede album van de veelgeprezen zangeres uit New York. ‘Look At Me Now’ is de tweede single van het album en kwam afgelopen week uit.

> Lees verder

Nieuw album: Dan Donnelly - Are We Having Fun?

Muziek

Dan Donnelly’s vijfde studioalbum Are We Having Fun? is vandaag uitgekomen. Het was lang wachten op een nieuw album van de Noord-Ier. Dan’s laatste album, ‘Country And Northern’, stamt alweer uit 2011.

> Lees verder

Video: Evil Empire Orchestra - Predator (Howl)

Muziek

Op 8 maart 2019 verschijnt Evil Empire Orchestra’s debuutalbum Start a Fire. De bijbehorende tour gaat op 15 maart van start in Willem Twee, Den Bosch. De video bij de nieuwe single Predator (Howl) is hier bij ZUBB te zien.

> Lees verder

Nieuw album: PEER - Laughing About It Is Far More Exciting

Muziek

Vandaag kondigt PEER hun debuutalbum en clubtour aan. Het album draagt de titel Laughing About It Is Far More Exciting en verschijnt op 1 februari. De bijbehorende tour wordt op 9 februari afgetrapt in Paradiso, Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw Album: Balthazar - Fever

Muziek

Na een paar jaar van stilte is Balthazar terug met een nieuw album. Het vierde studioalbum ‘Fever’ verschijnt op 25 januari 2019. De band kondigde dit nieuws tegelijkertijd aan met de gelijknamige eerste track ‘Fever’.

> Lees verder

Nieuw album: Georgia Anne Muldrow - Overload

Muziek

Ze is veelzijdig en ontzettend getalenteerd; Georgia Anne Muldrow. Ze is zangeres, songwriter, producer, muzikant en weet grenzen te verleggen tussen genres. Op haar nieuwe album ‘Overload’ laat ze een combinatie van jazz, soul en hip-hop te horen.

> Lees verder