Nieuw album: Jett Rebel - 7

Muziek

Jett Rebel brengt op vrijdag 28 september zijn nieuwe album 7 uit, met daarop onder andere Good Boy en de radiohit Amy. Vandaag komt zijn nieuwe single Perfect Lady uit, ook afkomstig van het album.

> Lees verder

Nieuw album: William Fitzsimmons - Mission Bell

Muziek

Singer-songwriter en producer William Fitzsimmons brengt op 21 september zijn zevende studioalbum Mission Bell uit. De eerste single Second Hand Smoke is nu uit en in oktober staat William Fitzsimmons in Paradiso in Amsterdam en Botanique in Brussel.

> Lees verder

Nieuw album: Marie Davidson - Working Class Woman

Muziek

Met het nieuwe album van Marie Davidson houdt ze zichzelf de spiegel voor. Working Class Woman, dat 5 oktober verschijnt, is de vierde en de meest persoonlijke plaat van de in Montreal gevestigde producer.

> Lees verder

Nieuw Album: Cloud Nothings - Last Building Burning

Muziek

Cloud Nothings komt 19 oktober met hun nieuwe album Last Building Burning. De plaat is in slechts acht dagen opgenomen. Luister hier bij ZUBB naar de single The Echo of the World.

> Lees verder

Nieuw album: All Them Witches - ATW

Muziek

De psychedelische rockband All Them Witches brengt op 28 september zijn nieuwe studioalbum ATW uit. Fishbelly 86 Onions, de eerste single afkomstig van het album is nu uit. Beluister het nummer bij ZUBB.

> Lees verder

Nieuw Album: AVEC - Heaven / Hell

Muziek

De Oostenrijkse zangeres AVEC brengt op 14 september haar nieuwe studioalbum getiteld Heaven / Hell uit. AVEC speelde al op festivals als Eurosonic, Reeperbahn en The Great Escape. In november 2018 komt AVEC naar de Benelux voor een clubtour.

> Lees verder

Nieuw album: Paceshifters - Live in Concert '17

Muziek

Tien jaar Paceshifters. ​T​ijd voor een heus live-album dat laat horen waar de band LIVE voor staat. Dat is er nu, en vanaf 18 oktober 2018 te koop: Paceshifters Live in Concert ’17. Opgenomen eind december 2017 tijdens een (uitverkochte) show in Hedon Zwolle.

> Lees verder

Nieuw Album: Christine and the Queens - Chris

Muziek

De langverwachte tweede plaat Chris werd volledig geschreven, gearrangeerd en ingespeeld door Christine and the Queens. Het is de opvolger van haar iconische debuut Chaleur Humaine waarvan 1,3 miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

> Lees verder

Nieuw album: Meghan Trainor - Treat Myself

Muziek

De Amerikaanse zangeres Meghan Trainor heeft een nieuw album aangekondigd. Haar derde album ‘Treat Myself’ verschijnt op 31 augustus. De Grammy Award winnares, zangeres, songwriter en multi-instrumentalist brak in 2014 door met de single All About That Bass.

> Lees verder

Single: Tash Santana - Salvation

Muziek

Tash Sultana is terug met een nieuwe single, debuutalbum volgt eind augustus. Multi-instrumentalist Tash Sultana haar nieuwe single: Salvation staat op haar debuutalbum Flow State dat op 31 augustus verschijnt

> Lees verder

Nieuw album: Chris Liebing - Burn Slow

Muziek

Op 7 september verschijnt _Burn Slow-, het nieuwe album van Chris Liebing. Het album is totaal niet wat je verwacht van een DJ die over het algemeen wordt geassocieerd met snelle, harde en zware techno.

> Lees verder

Nieuw album: Gabe Gurnsey - Physical

Muziek

Gabe Gurnsey brengt op 3 augustus zijn debuut soloalbum Physical uit. De 14 tracks weerspiegelen een avondje uit van begin tot eind. Klaar maken om uit te gaan, naar de stad te rijden, bij de club aankomen, op de dansvloer te zijn, hoe je je de volgende ochtend voelt als je vroeg thuiskomt.

> Lees verder