Nieuw album: Henge - Alpha Test 4

Muziek

HENGE (UK) is een groep van vier buitenaardse wezens onder aanvoering van de innemende frontman Zpor. Op 26 mei lanceren ze hun nieuwe album Alpha Test 4. De recent uitgebrachte videoclip Get A Wriggle On was al een voorproefje.

> Lees verder

Nieuw album: Rebelstar - The Black Widow Anthems

Muziek

Rebelstar is terug met The Black Widow Anthems. Met dit nieuwe album bewijst Rebelstar wederom tot de top van de hard- en heavy rock scene te behoren. De nummers op het album voeren je langs de diepe dalen en grote hoogtes.

> Lees verder

Nieuw album: White Stripes - Elephant

Muziek

The White Stripes vieren de twintigste verjaardag van hun album Elephant met twee jubileumedities van de plaat. Op 31 maart verschijnt Elephant (Deluxe), met daarop naast de originele, geremasterde tracks, 27 live tracks van een show uit 2003.

> Lees verder

Muziek: Blair Jollands - El Hula

Muziek

Na studio-lp’s en projecten vond Blair het nu tijd om weer iedereen in dezelfde ruimte samen te brengen. Het resultaat van deze opnames voor de EP is daarmee juist die extra speciale elektrische energie die alleen een liveoptredens kan evenaren.

> Lees verder

Nieuw album: M83 - Fantasy - Chapter 1

Muziek

Nu is het tijd voor Chapter 1. Daarmee deelt M83 de eerste zes tracks van het negende studio album Fantasy, wat op 17 maart uitkomt. Zet je schrap voor Gonzalez’ meest persoonlijke werk tot nu toe.

> Lees verder

Nieuw album: The Tallest Man On Earth - Henry St.

Muziek

De Zweedse muzikant The Tallest Man On Earth brengt op 14 april zijn langverwachte nieuwe studioalbum Henry St. uit. Na Dark Bird Is A Home uit 2015 en I Love You, It’s a Fever Dream uit 2019, is Henry St. het zesde album.

> Lees verder

Nieuw album: Kovacs - Child of Sin

Muziek

Na meer dan twee jaar pandemie en lockdowns is zangeres Sharon Kovacs terug met haar derde album ‘Child of Sin’, waarop ze alles zelf heeft gedaan. Muziek, video’s, kostuums, setdesign, make-up, tot zelfs het ontwerpen van de hoes.

> Lees verder

EP: Néomí - After

Muziek

Néomí bracht onlangs haar verbluffende comeback-single red balloon uit. Nu zet ze haar opmars voort met de aankondiging van haar tweede EP after, die gepland staat voor release op 14 april. Luister nu de single skepping stone hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Metallica - 72 seasons

Muziek

Lux Æterna, een nieuw nummer waarin, zoals de band het zelf omschrijft, veertig jaar Metallica samenkomt. Daarnaast was er ook meteen de aankondiging van een nieuw album, dat 72 Seasons gaat heten en uitkomt op 14 april 2023.

> Lees verder

Nieuw album: Roo Panes - The Summer Isles

Muziek

Het album The Summer Isles ontstond in een opwelling tijdens een roadtrip naar de Schotse eilanden. Het is een verzameling van nummers die Roo Panes het afgelopen anderhalf jaar heeft geschreven.

> Lees verder

Nieuw album: dEUS - How To Replace It

Muziek

dEUS is terug met een nieuw album. Op 17 februari 2023 verschijnt hun achtste studioalbum ‘How To Replace It’ via [PIAS] Recordings. In maart en april gaat de band op tour in Europa waarbij ze ook een aantal shows in Nederland doen.

> Lees verder

Nieuw album: Lowly - Keep Up The Good Work

Muziek

Lowly is terug met een nieuw album. Op 17 februari brengt het kwintet uit Denemarken hun derde album Keep Up The Good Work uit. Lowly blijft zich creatief ontwikkelen, waarbij ze de genegenheid van andere mensen omarmen.

> Lees verder