Nieuw album: Kovacs - Child of Sin

Muziek

Na meer dan twee jaar pandemie en lockdowns is zangeres Sharon Kovacs terug met haar derde album ‘Child of Sin’, waarop ze alles zelf heeft gedaan. Muziek, video’s, kostuums, setdesign, make-up, tot zelfs het ontwerpen van de hoes.

> Lees verder

EP: Néomí - After

Muziek

Néomí bracht onlangs haar verbluffende comeback-single red balloon uit. Nu zet ze haar opmars voort met de aankondiging van haar tweede EP after, die gepland staat voor release op 14 april. Luister nu de single skepping stone hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Metallica - 72 seasons

Muziek

Lux Æterna, een nieuw nummer waarin, zoals de band het zelf omschrijft, veertig jaar Metallica samenkomt. Daarnaast was er ook meteen de aankondiging van een nieuw album, dat 72 Seasons gaat heten en uitkomt op 14 april 2023.

> Lees verder

Nieuw album: Roo Panes - The Summer Isles

Muziek

Het album The Summer Isles ontstond in een opwelling tijdens een roadtrip naar de Schotse eilanden. Het is een verzameling van nummers die Roo Panes het afgelopen anderhalf jaar heeft geschreven.

> Lees verder

Nieuw album: dEUS - How To Replace It

Muziek

dEUS is terug met een nieuw album. Op 17 februari 2023 verschijnt hun achtste studioalbum ‘How To Replace It’ via [PIAS] Recordings. In maart en april gaat de band op tour in Europa waarbij ze ook een aantal shows in Nederland doen.

> Lees verder

Nieuw album: Lowly - Keep Up The Good Work

Muziek

Lowly is terug met een nieuw album. Op 17 februari brengt het kwintet uit Denemarken hun derde album Keep Up The Good Work uit. Lowly blijft zich creatief ontwikkelen, waarbij ze de genegenheid van andere mensen omarmen.

> Lees verder

Nieuw album: Warhaus - Ha Ha Heartbreak

Muziek

Warhaus brengt op 11 november het nieuwe album Ha Ha Heartbreak uit. De nieuwe single Desire is vanaf vandaag te beluisteren. Het is een half decennium geleden dat Warhaus plotseling onze muzikale harten veroverde.

> Lees verder

Nieuw album: Kovacs - Child of Sin

Muziek

Kovacs heeft vrijdag haar nieuwe single Fragile uitgebracht. Daarnaast kondigt de zangeres aan dat haar nieuwe album Child of Sin op 1 januari 2023 uitkomt op haar eigen label Wolf Recordings. Dit najaar zal Kovacs in de Europese clubs en theaters te zien zijn.

> Lees verder

Nieuw album: Kensington - Greatest Hits

Muziek

In aanloop naar de concerten brengt Kensington vandaag een Greatest Hits album uit. Met maar liefst twintig nummers, waaronder ‘Streets’, ‘War’, ‘Sorry’, ‘Home Again’ en ‘Uncharted’ is het album een mooie weerspiegeling van een waanzinnige tijd vol hoogtepunten.

> Lees verder

Nieuw album: Surfaces - Hidden Youth

Muziek

Met meer dan 14 miljard streams tot nu toe presenteert de Texaanse popduo Surfaces hun zesde album Hidden Youth, een gedurfd en harmonisch rijk project. Het bevat de singles What’s Been On Your Mind? en het groovy I Can’t Help But Feel.

> Lees verder

Single: United Freedom Collective - 1994

Muziek

Met een smaakpalet dat varieert van dansvloergerichte elektronica tot traditionele Amazonische Icaros-gezangen, put het trio ook inspiratie uit de klinische, spirituele, ecologische en filosofische praktijken van zijn drie kernleden.

> Lees verder

Nieuw album: ODESZA - The Last Goodbye

Muziek

Het album is een viering van momenten die hun stempel hebben gedrukt op het bestaan van het duo, en door de plaat heen weerklinkt de nostalgie door verweven samples van persoonlijke familiefilmpjes en jeugdherinneringen.

> Lees verder