Nieuw album: Noel Gallagher - Who Built The Moon?

Muziek

Gallagher’s derde soloalbum ‘Who Built The Moon?’ verschijnt op 24 november. Het album is een subtiele combinatie van experimentele elementen en een jukebox vol met tijdsloze invloeden. Noel Gallagher staat op 19 april in AFAS Live.

> Lees verder

Single: Folk Road Show - Something in the Water

Muziek

Het vijftal bracht in 2016 hun debuutalbum uit bij het Amerikaanse platenlabel Classic Waxxx. Het tweede album, Gold – opgenomen in Vancouver en Groningen – wordt in november 2017 uitgebracht.

> Lees verder

Nieuw album: Marilyn Manson - Heaven Upside Down

Muziek

Marilyn Manson kondigt zijn nieuwe album Heaven Upside Down aan, verkrijgbaar vanaf 6 oktober. Daarbij lanceert hij direct zijn nieuwe single We Know Where You Fucking Live. Beluister de single hieronder.

> Lees verder

Nieuw album: Nothing But Thieves - Broken Machine

Muziek

Nothing But Thieves brengt vandaag hun tweede album Broken Machine uit. Het album is geproduceerd door Mike Crossey (Arctic Monkeys, Twenty Pilots, Foals) en bevat de singles ‘Amsterdam’ en ‘Sorry’.

> Lees verder

Space Age Poetry: Sputnik

Muziek

Op 22 september lanceert media dichter Justin Samgar, samen met DJ Josh Dupree, zijn debut EP ‘Sputnik’. Eerder maakte Samgar furore als huisdichter en verhalenverteller van 3FM en BNN.

> Lees verder

Nieuw Album: Warhaus

Muziek

Op 13 oktober brengt Warhaus zijn gelijknamige plaat uit. Op zijn tweede soloplaat doet Warhaus denken aan de Leonard Cohen van deze tijd; diepe, donkere, groovy songs met liefde en haat als thema’s.

> Lees verder

Nieuw album: Beck - Colors

Muziek

Het was even wachten, maar eindelijk beloont Beck ons geduld met een nieuw album dat op 13 oktober zal verschijnen. Colors wordt Beck’s dertiende album en is de opvolger van Morning Phase.

> Lees verder

Nieuw album: Grizzly Bear

Muziek

Painted Ruins is het vijfde studioalbum de band Grizzly Bear uit Brooklyn en de opvolger van het bejubelde Shields uit 2012 waarmee de groep zichzelf wereldwijd definitief op de kaart zette.

> Lees verder

Nieuw album: The Babe Rainbow

Muziek

Het Australische trio The Babe Rainbow maakt psychedelische rock met een groovy 60’s randje. Op 1 september komt het zelfgetitelde debuutalbum uit. Op 22 september staat de band op Indiestadt in Paradiso.

> Lees verder

Nieuw album: Cage The Elephant - Unpeeled

Muziek

Cage The Elephant brengt op 28 juli het album Unpeeled uit. Deze plaat is opgenomen tijdens een aantal intieme concerten die de groep rond frontman Matt Shultz samen met een strijkorkest deed.

> Lees verder

Nieuw album: Foo Fighters - Concrete and Gold

Muziek

Foo Fighters hebben hun langverwachte nieuwe album aangekondigd. De opvolger van het in 2014 verschenen Sonic Highways heet Concrete and Gold en verschijnt op 15 september.

> Lees verder

Nieuw album: Max Meser - Pictures

Muziek

Zijn nieuwe album Pictures komt uit op 25 Augustus en ter promotie hiervan gaat Meser in November/December op tour door Nederland. De eerste single van het nieuwe album genaamd Love is nu hier te beluisteren.

> Lees verder