Nieuw album: Lucas en Arthur Jussen - The Russian Album

Muziek

De Nederlandse pianobroers Lucas en Arthur Jussen brengen op vrijdag 19 maart ‘The Russian Album’ uit. In aanloop naar de release van het complete album verschijnt vandaag het eerste stuk: Rachmaninovs Romance.

> Lees verder

Nieuw album: I am Oak - Odd Seeds

Muziek

I Am Oak brengt nieuw album Odd Seeds uit op gelimiteerd dubbel LP en cassette tape. Het album is een verzameling van 26 nieuwe en speciale versies van bestaande nummers, en een nieuwe genaamd That’s That.

> Lees verder

EP: Marble Waves

Muziek

Marble Waves is een indie-folkband uit Amsterdam en Utrecht met pop en Americana-invloeden. Het werk kenmerkt zich door dichtende teksten, dromerig gitaarspel en meerstemmige zang. Het ‘self-titled’ debuut-EP van Marble Waves bevat 6 nummers.

> Lees verder

Nieuw album: Wolf & Moon - Follow the Signs

Muziek

Het nieuwe album Follow the Signs van Wolf & Moon is 20 november uitgekomen. Een ‘road-trip’ album in een ‘stay-at-home’ jaar. Het album start passend met het nummer The Road. Wolf & Moon is 14 januari te zien in Ekko in Utrecht.

> Lees verder

Nieuw album: I am Oak - Odd Seeds

Muziek

I am Oak kondigt nieuw album Odd Seeds aan met release van single Furrows. Het album wordt uitgebracht op 18 december als gelimiteerde dubbel LP en cassette tape. Luister de single hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Rhye - Home

Muziek

Rhye, de groep rond de Canadese zanger Mike Milosh, kondigt een nieuw album aan met de release van Black Rain. Op 22 januari 2021 zal Home, zoals de plaat heet, zowel digitaal als fysiek verschijnen.

> Lees verder

Nieuw album: King Gizzard & The Lizard Wizard - Automation

Muziek

King Gizzard & The Lizard Wizard keert terug met de aankondiging van hun zestiende studioalbum. De zestallige band brengt tegelijkertijd een nieuwe single uit, genaamd Automation. Luister het hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Nothing But Thieves - Moral Panic

Muziek

Eindelijk is het er: Moral Panic, het derde album van Nothing But Thieves. Op het album staan onder meer de singles Is Everybody Going Crazy?, Real Love Song, Impossible en het vorige week verschenen Phobia.

> Lees verder

Video: Epica - Abyss of Time

Muziek

De Nederlandse symfonische metal trots Epica heeft zojuist de release van zijn gloednieuwe album Omega aangekondigd, dat op 26 februari 2021 wordt uitgebracht via Nuclear Blast. Epica presenteert ook de eerste single van het album, getiteld Abyss Of Time.

> Lees verder

Nieuw album: Daniel Trakell - Warning Bell

Muziek

Daniel Trakell is een indiefolk rockartiest uit Melbourne, Australië. Zijn stijl wordt gekenmerkt door pianopop invloeden uit de jaren ‘70 en double tracking vocals. Het album heeft als naam Warning Bell gekregen.

> Lees verder

Nieuw album: Eels - Earth To Dora

Muziek

Het hing al geruime tijd in de lucht met de releases van de singles ‘Baby Let’s Make It Real’ en ‘Who You Say You Are’, maar nu is het officieel: EELS komt met een nieuw album. Het nieuwe album ‘Earth To Dora’ verschijnt op 30 oktober 2020.

> Lees verder

Nieuw album: Susanna - Baudelaire & Piano

Muziek

De Noorse zangeres en componist Susanna brengt haar nieuwe album Baudelaire & Piano uit. Het is een album gemaakt in isolatie. Teruggebracht tot alleen de expressieve, soulvolle stem en het ragfijne, betoverende pianospel van Susanna.

> Lees verder