Nieuw album : Donna Blue - Dark Roses

Muziek

Vintage indie pop band Donna Blue brengt vandaag debuut album Dark Roses uit. Het album bestaat uit 11 nummers, inclusief de eerder uitgebrachte singles The Beginning, A Lover In Disguise, Solitaire- en titel track _Dark Roses

> Lees verder

Nieuw album: Arcade Fire - WE

Muziek

Het langverwachte nieuwe album van Arcade Fire is vrijdag uitgekomen. WE is het zesde album van de Canadese band en bevat zeven songs. Daarvan verschenen The Lightning I, II en Unconditional I (Lookout Kid) eerder al.

> Lees verder

Single: Odesza - Behind The Sun

Muziek

Vorige week verscheen de nieuwe single van GRAMMY-genomineerd duo ODESZA. Behind The Sun is de nieuwste release van het aanstaande album The Last Goodbye dat 22 juli uitkomt. Bekijk hier de videoclip van Behind The Sun, met animatie door Woosung Kang.

> Lees verder

Nieuw album: YoungRubbi - Chaos Staat me Goed

Muziek

De Rotterdamse hiphop artiest en producer YoungRubbi brengt op 29 april zijn nieuwe EP Chaos Staat Me Goed uit op zijn eigen label Reborn Punk. De nieuwe single Pixel Psycho is nu uit.

> Lees verder

Nieuw album: Matt Simons - Identity Crisis

Muziek

Het album biedt een breed scala aan stijlen, maar hebben allemaal die fijne popgevoeligheid van Simons. Vandaag brengt Simons tevens zijn nieuwe single In Case You Missed It uit. Beluister hem hier bij ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Graeme James - Seasons

Muziek

In 2020 begon singer-songwriter Graeme James een ambitieus project: het koesteren van elk seizoen van het jaar met een eigen muzikaal werk. Het album Seasons dat op 1 april zal uitkomen is het sluitstuk van zijn vier seizoenen project.

> Lees verder

Nieuw album: Donna Blue - Dark Roses

Muziek

Vintage pop band Donna Blue kondigt hun debuutalbum Dark Roses aan, dat 13 mei zal uitkomen op Snowstar Records. Met deze aankondiging brengt de band ook de tweede single van het album uit, Solitaire.

> Lees verder

Single: Tool - Opiate²

Muziek

Dit jaar is het dertig jaar geleden dat TOOL de EP Opiate uitbracht, hun eerste commerciële release. Dat viert de band op 1 maart met de release van een herziene en uitgebreide versie van de titeltrack, Opiate².

> Lees verder

Nieuw album: Tinlicker - In Another Lifetime

Muziek

Het Utrechtse duo Tinlicker heeft een nieuwe studioalbum In Another Lifetime. Het album werd in het oude Kytopia, op Terschelling en in hun nieuwe studio in Utrecht opgenomen. Luister de nieuwste single Just To Hear You Say hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Tame Impala - The Slow Rush B-Sides & Remixes

Muziek

Tame Impala (Kevin Parker) brengt vandaag The Slow Rush B-Sides and Remixes digitaal uit met remixes, uitgebreide versies en exclusieve singles. Eerder uitgebrachte singles No Choice en Breathe Deeper (Lil Yachty Remix) staan er ook op.

> Lees verder

Nieuw album: Boulevards - Electric Cowboy: Born in Carolina Mud

Muziek

Electric Cowboy: Born in Carolina Mud is een album vol demonen. Rashad zingt over dezelfde problemen als zijn idolen: drugsmisbruik, racisme, geweld, systematische onderdrukking en professionele en romantische zelf-sabotage.

> Lees verder

Nieuw album: Remy van Kesteren - Places I may have visited, people I may have met Pt. 2

Muziek

Harpist Remy van Kesteren brengt de nieuwe nummers for a script en fuji uit. Het zijn de eerste twee nummers die op de tweede EP staan van zijn project Places I may have visited, people I may have met, die uit komt op 11 februari.

> Lees verder