Nieuw Album: Christine and the Queens - Chris

Muziek

De langverwachte tweede plaat Chris werd volledig geschreven, gearrangeerd en ingespeeld door Christine and the Queens. Het is de opvolger van haar iconische debuut Chaleur Humaine waarvan 1,3 miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

> Lees verder

Nieuw album: Meghan Trainor - Treat Myself

Muziek

De Amerikaanse zangeres Meghan Trainor heeft een nieuw album aangekondigd. Haar derde album ‘Treat Myself’ verschijnt op 31 augustus. De Grammy Award winnares, zangeres, songwriter en multi-instrumentalist brak in 2014 door met de single All About That Bass.

> Lees verder

Single: Tash Santana - Salvation

Muziek

Tash Sultana is terug met een nieuwe single, debuutalbum volgt eind augustus. Multi-instrumentalist Tash Sultana haar nieuwe single: Salvation staat op haar debuutalbum Flow State dat op 31 augustus verschijnt

> Lees verder

Nieuw album: Chris Liebing - Burn Slow

Muziek

Op 7 september verschijnt _Burn Slow-, het nieuwe album van Chris Liebing. Het album is totaal niet wat je verwacht van een DJ die over het algemeen wordt geassocieerd met snelle, harde en zware techno.

> Lees verder

Nieuw album: Gabe Gurnsey - Physical

Muziek

Gabe Gurnsey brengt op 3 augustus zijn debuut soloalbum Physical uit. De 14 tracks weerspiegelen een avondje uit van begin tot eind. Klaar maken om uit te gaan, naar de stad te rijden, bij de club aankomen, op de dansvloer te zijn, hoe je je de volgende ochtend voelt als je vroeg thuiskomt.

> Lees verder

Nieuw album: Spiritualized - And Nothing Hurts

Muziek

Na zes jaar is de spacerock band Spiritualized terug. Op 7 september verschijnt het nieuwe album And Nothing Hurts. Je zou het niet zeggen als je het album hoort, maar het album is door Pierce in zijn eentje opgenomen op een kamertje in zijn huis in Londen.

> Lees verder

Nieuw album: Paul Kalkbrenner - Parts of Life

Muziek

Paul Kalkbrenner brengt vandaag zijn langverwachte nieuwe album Parts of Life uit. Het album is het vervolg op Paul’s Back To The Future trilogie waarop hij de komst van techno in Berlijn vastlegde eind jaren 80.

> Lees verder

Nieuw Album: Maaike Ouboter - Vanaf Nu Is Het Van Jou

Muziek

Vandaag verschijnt Vanaf Nu Is Het Van Jou, het nieuwe album van Maaike Ouboter. Een bundeling korte, persoonlijke verhalen, door Maaike verwerkt in indrukwekkende liedjes die raken. Eerder dit jaar verscheen in februari Vanaf Nu, de eerste single van het album.

> Lees verder

Nieuw album: David Eugene Edwards & Alexander Hacke - Risha

Muziek

David Eugene Edwards, zanger van 16 Horsepower en Wovenhand en Alexander Hacke, bekend van de legendarische industriële band Einstürzende Neubauten werken samen en brengen op 22 juni hun eerste album Risha uit.

> Lees verder

Nieuw Album: ÂME - Dream House

Muziek

Het Duitse duo Âme brengt op 1 juni hun langverwachte debuutalbum Dream House uit op Innervisions, het eigen label van Âme. Âme heeft er 3 jaar aan gewerkt maar nu, 15 jaar na oprichting, brengt Âme een debuutalbum uit.

> Lees verder

Nieuw Album: Perel - Hermetica

Muziek

Op haar debuut-LP Hermetica neemt de Duitse producer Perel de luisteraar mee de diepte in, omringt door mysterie legt zij alles uit. Met de negen nummers deelt ze een opvallende combinatie van house-, new wave- en krautmotieven die samensmelten tot een uniek geluid.

> Lees verder

Nieuw album: Beach House - 7

Muziek

Beach House bracht in 2017 B-sides en Rarities uit, die als een schoonmaak van de planken dienden om zo een nieuw creatief proces te starten. Nu verschijnt op 11 mei hun zevende studioalbum 7. Luister hier bij ZUBB de single Dive.

> Lees verder