Nieuw album: Warhaus - Ha Ha Heartbreak

Muziek

Warhaus brengt op 11 november het nieuwe album Ha Ha Heartbreak uit. De nieuwe single Desire is vanaf vandaag te beluisteren. Het is een half decennium geleden dat Warhaus plotseling onze muzikale harten veroverde.

> Lees verder

Nieuw album: Kovacs - Child of Sin

Muziek

Kovacs heeft vrijdag haar nieuwe single Fragile uitgebracht. Daarnaast kondigt de zangeres aan dat haar nieuwe album Child of Sin op 1 januari 2023 uitkomt op haar eigen label Wolf Recordings. Dit najaar zal Kovacs in de Europese clubs en theaters te zien zijn.

> Lees verder

Nieuw album: Kensington - Greatest Hits

Muziek

In aanloop naar de concerten brengt Kensington vandaag een Greatest Hits album uit. Met maar liefst twintig nummers, waaronder ‘Streets’, ‘War’, ‘Sorry’, ‘Home Again’ en ‘Uncharted’ is het album een mooie weerspiegeling van een waanzinnige tijd vol hoogtepunten.

> Lees verder

Nieuw album: Surfaces - Hidden Youth

Muziek

Met meer dan 14 miljard streams tot nu toe presenteert de Texaanse popduo Surfaces hun zesde album Hidden Youth, een gedurfd en harmonisch rijk project. Het bevat de singles What’s Been On Your Mind? en het groovy I Can’t Help But Feel.

> Lees verder

Single: United Freedom Collective - 1994

Muziek

Met een smaakpalet dat varieert van dansvloergerichte elektronica tot traditionele Amazonische Icaros-gezangen, put het trio ook inspiratie uit de klinische, spirituele, ecologische en filosofische praktijken van zijn drie kernleden.

> Lees verder

Nieuw album: ODESZA - The Last Goodbye

Muziek

Het album is een viering van momenten die hun stempel hebben gedrukt op het bestaan van het duo, en door de plaat heen weerklinkt de nostalgie door verweven samples van persoonlijke familiefilmpjes en jeugdherinneringen.

> Lees verder

Nieuw album : Donna Blue - Dark Roses

Muziek

Vintage indie pop band Donna Blue brengt vandaag debuut album Dark Roses uit. Het album bestaat uit 11 nummers, inclusief de eerder uitgebrachte singles The Beginning, A Lover In Disguise, Solitaire- en titel track _Dark Roses

> Lees verder

Nieuw album: Arcade Fire - WE

Muziek

Het langverwachte nieuwe album van Arcade Fire is vrijdag uitgekomen. WE is het zesde album van de Canadese band en bevat zeven songs. Daarvan verschenen The Lightning I, II en Unconditional I (Lookout Kid) eerder al.

> Lees verder

Single: Odesza - Behind The Sun

Muziek

Vorige week verscheen de nieuwe single van GRAMMY-genomineerd duo ODESZA. Behind The Sun is de nieuwste release van het aanstaande album The Last Goodbye dat 22 juli uitkomt. Bekijk hier de videoclip van Behind The Sun, met animatie door Woosung Kang.

> Lees verder

Nieuw album: YoungRubbi - Chaos Staat me Goed

Muziek

De Rotterdamse hiphop artiest en producer YoungRubbi brengt op 29 april zijn nieuwe EP Chaos Staat Me Goed uit op zijn eigen label Reborn Punk. De nieuwe single Pixel Psycho is nu uit.

> Lees verder

Nieuw album: Matt Simons - Identity Crisis

Muziek

Het album biedt een breed scala aan stijlen, maar hebben allemaal die fijne popgevoeligheid van Simons. Vandaag brengt Simons tevens zijn nieuwe single In Case You Missed It uit. Beluister hem hier bij ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Graeme James - Seasons

Muziek

In 2020 begon singer-songwriter Graeme James een ambitieus project: het koesteren van elk seizoen van het jaar met een eigen muzikaal werk. Het album Seasons dat op 1 april zal uitkomen is het sluitstuk van zijn vier seizoenen project.

> Lees verder