Nieuw album: Archive - Versions

Muziek

Archive brengt op 28 augustus, ter ere van hun 25e verjaardag, een nieuw album uit. Versions is een verzameling van herziene versies van een aantal van hun favoriete nummers. De eerste single Nothing Else van het aankomende album kwam deze week uit.

> Lees verder

Nieuw album: Ludovico Einaudi - 12 songs from home

Muziek

Milaan is een van de zwaarst getroffen regio’s van Italië tijdens de coronacrisis en dat betekende voor Ludovico Einaudi dat ook hij aan huis gekluisterd was. Hij besloot op zijn piano een aantal nummers te spelen en op Instagram te streamen.

> Lees verder

Nieuw album: Tiësto - The London Sessions

Muziek

Voor zijn nieuwste album The London Sessions, dat hij uitbrengt op 15 mei, heeft Tiësto zich laten inspireren door de Engelse hoofdstad en de levendige muziekscene daar. Luister hier ook de wereldhit Jackie Chan van het album.

> Lees verder

Nieuw album: Fontaines D.C. - A Hero's Death

Muziek

Slechts een jaar na hun met lof ontvangen debuutalbum ‘Dogrel’ kondigt Fontaines D.C. hun tweede album aan. ‘A Hero’s Death’ verschijnt op 31 juli 2020 en wordt gepresenteerd met de release van de gelijknamige single en video.

> Lees verder

EP: Broken Brass

Muziek

Neerlands grootste en meest explosieve brass band Broken Brass brengt op 23 april hun nieuwe EP ‘Broken Brass’ uit. Eerder kwam hier de single & video clip Up In The Galaxy al van uit.

> Lees verder

Nieuw album: Milow - Dream So Big Eyes Are Wide (Live)

Muziek

Milow verrast zijn fans vandaag met een nieuw live-album: Dream So Big Eyes Are Wide (Live). Het is na Maybe Next Year (Live) uit 2009 en From North To South (Live) uit 2012 het derde livealbum van Milow met voltallige band.

> Lees verder

Single: Buzzard Buzzard Buzzard - Hollywood Actors

Muziek

Buzzard Buzzard Buzzard komt uit Cardiff en maakt muziek met een knipoog naar de 70s. Qua sound doen ze denken aan o.a. The Darkness, T-Rex en John Lennon. De band deelt nieuwe single Hollywood Actors en kondigt realease album ‘Non-Stop’ aan op 10 juli.

> Lees verder

Nieuw album: Laura Marling - Song For Our Daughter

Muziek

Laura Marling kondigt haar zevende studioalbum aan: Song For Our Daughter. Ze zou haar nieuwe album oorspronkelijk pas op 14 augustus uitbrengen, maar door de huidige omstandigheden besloot Marling om de (digitale) release naar voren te schuiven.

> Lees verder

Nieuw album: Pearl Jam - Gigaton

Muziek

Met krachtige rocksongs, sterke ballads en de scherpe, maatschappij-kritische teksten van Eddie Vedder is Gigaton weer een ijzersterk Pearl Jam album geworden dat vanaf nu verkrijgbaar is.

> Lees verder

Nieuw Album: Dream Wife - So When You Gonna...

Muziek

Vorige week kondigden Alice Go, Bella Podpadec en Rakel Mjöll de opvolger aan. Deze heet So When You Gona… en verschijnt op 3 juli. Hierop snijden ze onderwerpen aan als abortus, miskramen en gender-gelijkheid.

> Lees verder

Nieuw album: Blake Mills - Mutable Set

Muziek

GRAMMY-winning producer, componist, gitarist en songwriter Blake Mills kondigt zijn nieuw album Mutable Set aan dat zal verschijnen op 8 mei. De eerste single Vanishing Twin is alvast vandaag te beluisteren. Luister bij ZUBB naar Vanishing Twin.

> Lees verder

Nieuw album: Modern Nature - Annual

Muziek

Modern Nature kondigt een nieuw album aan. Een mini-album welteverstaan, dat uitkomt op 5 juni. Annual bevat zeven tracks en werd in december 2019 opgenomen. Eerder kwam de nieuwe single Flourish al uit, waarbij visueelartiest Cody Ledvina een video bij maakte.

> Lees verder