Trailer: The Sisters Brothers

Film & TV

De beruchte huurmoordenaars en broers Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land.

> Lees verder

Trailer: Captain Marvel

Film & TV

Bekijk nu hier bij ZUBB de allereerste trailer van de nieuwe Marvel film Captain Marvel. Met in de hoofdrollen: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn en Gemma Chan. Captain Marvel draait vanaf maart 2019 in de bioscopen.

> Lees verder

My Foolish Heart in première tijdens Paff

Film & TV

My Foolish Heart van regisseur Rolf van Eijk beleeft op vrijdag 12 oktober zijn Amsterdamse première tijdens Paff. De première vindt plaats in Studio/K in Amsterdam in aanwezigheid van Rolf van Eijk en de Ierse hoofdrolspeler Steve Wall.

> Lees verder

Trailer: The Favourite

Film & TV

Begin 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. De broze koningin Anne zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen.

> Lees verder

Trailer: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Film & TV

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van Warner Bros. Pictures is de tweede van de in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s Wizarding World. Vanaf 15 november 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Nieuwe trailer Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (‘Avatar’) en Robert Rodriguez (‘Sin City’) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel. Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie. De film is vanaf 20 december 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: The Darkest Minds

Film & TV

Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken.

> Lees verder

Winactie: The First Purge

Film & TV

Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge.

> Lees verder

Trailer: Janneman Robinson & Poeh

Film & TV

Disney’s hartverwarmende Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.

> Lees verder

Trailer: TAG

Film & TV

Elk jaar strijden vijf zeer competitieve vrienden een maand lang in een alles-mag-spelletje genaamd TAG. Dit doen ze al sinds de eerste klas. Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar naar de grond te werken met de kreet: “Jij bent hem!”.

> Lees verder

Trailer: Creed II

Film & TV

Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Rocky Balboa bevindt zich aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap.

> Lees verder

Trailer: Ant-Man and The Wasp

Film & TV

Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. De film is vanaf 18 juli te zien in de Nederlandse bioscoop in 3D, IMAX en 4DX.

> Lees verder