Trailer: Buurman & Buurman - Experimenteren er op los!

Film & TV

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. De film is vanaf 21 november in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Disney’s Jungle Cruise

Film & TV

Disney’s Jungle Cruise is geinspireerd op de attractie in Disneyland. Met Dwayne Johnson als charimatische rivierbootkapitein en Emily Blunt als een vastberaden ontdekkingsreiziger gaan zij samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken.

> Lees verder

Trailer: Birds of Prey

Film & TV

Bird of Prey. Vanaf 6 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien. Regisseur: Cathy Yan. Cast: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead en Ewan McGregor.

> Lees verder

Nieuwe Trailer: Frozen 2

Film & TV

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. Vanaf 20 november in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: The Goldfinch

Film & TV

De laatste keer dat de 13-jarige Theo Decker zijn moeder ziet, glijdt ze bij hem weg, een andere zaal van het Museum in. Vlak daarna vindt er een terroristische aanslag plaats. Een explosie vernietigt kunstwerken van onschatbare waarde… en verandert Theo’s leven voorgoed.

> Lees verder

Trailer: Jojo Rabbit

Film & TV

Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

> Lees verder

Trailer: Roxane

Film & TV

Wanneer de coöperatie failliet dreigt te gaan moet Raymond in actie komen om zijn bedrijf te behouden. Raymond besluit om via geestige YouTubevideo’s met zijn kippen de aandacht van het grote publiek te trekken.

> Lees verder

Trailer: After the Wedding

Film & TV

Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta., die op een uitnodiging ingaat van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie.

> Lees verder

Nieuwe Trailer: Doctor Sleep

Film & TV

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angtaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Met Ewan McGregor, Rebecca Ferguson. Gebaseerd op het boek van Stephen King.

> Lees verder

Trailer: In Fabric

Film & TV

In Fabric is een wonderbaarlijke ghost story over een unieke rode jurk die tijdens de winter-uitverkoop van een luxe warenhuis over de toonbank gaat. Een alleenstaande moeder draagt het kledingstuk naar een blind date die niet loopt als verwacht.

> Lees verder

Trailer: The Kitchen

Film & TV

Voor Kathy, Ruby en Claire, de echtgenotes van drie maffialeden in Hell’s Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen

> Lees verder

Trailer: A Rainy Day in New York

Film & TV

Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht. De film van Woody Allen is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder