Trailer: Marvel’s Black Panther

Film & TV

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

> Lees verder

Trailer: The New Mutants

Film & TV

Hier op ZUBB de trailer van de nieuwe film van Marvel The New Mutants. Regie: JOSH BOONE (‘The Fault in our Stars’). Met o.a. MAISIE WILLIAMS (‘Game of Thrones’) en CHARLIE HEATON (TV-serie ‘Stranger Things’).

> Lees verder

Trailer: STAR WARS: THE LAST JEDI

Film & TV

Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

> Lees verder

Trailer: Justice League

Film & TV

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince om een nog grotere vijand te verslaan.

> Lees verder

Disney Pixar’s COCO

Film & TV

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

> Lees verder

Trailer: Kapitein Onderbroek: Het eerste grote Avontuur

Film & TV

Deze rebelse en ondeugende comedy voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is.

> Lees verder

Trailer: The Disaster Artist

Film & TV

The Disaster Artist vertelt het waargebeurde verhaal uit 2003, toen een onafhankelijke filmmaker zichzelf vanuit het niets lanceerde in de filmwereld. De cast bestaat o.a. uit Dave Franco, James Franco, Seth Rogen en, Alison Brie.

> Lees verder

Trailer: Tomb Raider

Film & TV

De trailer van Tomb Raider met Alicia Vikander als Lara Croft onder regie van Roar Uthaug. Het lot van de mensheid rust in haar handen. Vanaf 15 maart 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Red Sparrow

Film & TV

Hier bij ZUBB de eerste trailer van de nieuwe film Red Sparrow met Jennifer Lawrence en Joel Edgerton. Geregisseerd door Francis Lawrence (I Am Legend en de Hunger Games Trilogie).

> Lees verder

Trailer: Gifted

Film & TV

In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler een wonderkind op. Zijn voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden worden wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden de aandacht trekken van Frank’s starre moeder.

> Lees verder

Trailer: Kingsman: The Golden Circle

Film & TV

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

> Lees verder

Trailer: IT

Film & TV

IT, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf.

> Lees verder