Trailer: Kingsman: The Golden Circle

Film & TV

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

> Lees verder

Trailer: IT

Film & TV

IT, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf.

> Lees verder

Trailer: Thor: Ragnarok

Film & TV

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum.

> Lees verder

Trailer: Wolf and Sheep

Film & TV

Wolf and Sheep is een film van de jonge regisseuse Shahrbanoo Sadat (1990) over oude tradities, gebruiken en verhalen van een kleine gemeenschap van schapendrijvers in de bergen van Afghanistan.

> Lees verder

Trailer: Wakefield

Film & TV

Howard Wakefield is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw en hun twee dochters.

> Lees verder

Trailer: The Greatest Showman

Film & TV

The Greatest Showman Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’.

> Lees verder

Trailer: Olaf's Frozen Adventure

Film & TV

Olaf en Sven slaan de handen ineen voor een feestelijke missie in Walt Disney Animation Studios’ Feestdagen special. Olaf’s Frozen Adventure is te zien bij Disney•Pixar COCO, vanaf 29 november in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Black Panther

Film & TV

Na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War, keert Koning T’Challa terug naar huis, naar het teruggetrokken levende, technologisch geavanceerde Afrikaanse land Wakanda, om te dienen als de nieuwe koning.

> Lees verder

Trailer: The Bleeder

Film & TV

Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

> Lees verder

Trailer: Disney•Pixar’s COCO

Film & TV

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

> Lees verder

Trailer: The Hitman Bodyguard

Film & TV

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt.

> Lees verder

Trailer: Murder on the Orient Express

Film & TV

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Orient Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie.

> Lees verder