Trailer: Don't Worry Darling

Film & TV

Don’t Worry Darling is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

> Lees verder

Trailer: Samaritan

Film & TV

Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad hebben hoop dat hij nog leeft.

> Lees verder

Trailer: Pinokkio

Film & TV

Guillermo del Toro’s versie van het wereldberoemde verhaal over de houten marionet die alles op alles zet om een echte jongen te worden, is vanaf december te zien op Netflix. Vandaag deelt Netflix de eerste bewegende beelden.

> Lees verder

Trailer: Shazam! Fury of the Gods

Film & TV

In “Shazam! Fury of the Gods” van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

> Lees verder

Trailer: Strange World

Film & TV

Ga mee op reis door een mysterieus landschap waar gevaar op de loer ligt. Een familie van ontdekkingsreizigers, dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling.

> Lees verder

Trailer: Amsterdam

Film & TV

Amsterdam is een romantische en spannende misdaadfilm en vertelt het verhaal van drie vrienden die plotseling verwikkeld raken in een shockerend Amerikaans geheim plot. De film toont een fascinerend verhaal.

> Lees verder

Trailer: The Sandman

Film & TV

The Sandman is gebaseerd op de DC comic series van Neil Gaiman. De serie is een rijke, karakter-gedreven mix van mythe en donkere fantasie waarbij we in tien epische afleveringen de vele avonturen van Dream volgen.

> Lees verder

Trailer: Dungeons & Dragons - Honor among Thieves

Film & TV

Bekijk hieronder de eerste trailer van Dungeons & Dragons: Honor among Thieves. De film brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

> Lees verder

Trailer: Dinner in America

Film & TV

Hilarisch portret – met psychologische diepgang – van de romance tussen pyromane punkrocker John Q Public en ADHD-meisje Patty in de Amerikaanse suburbs. Vanaf 27 juli alsnog in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: She Said

Film & TV

Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden. Een verhaal dat mede verantwoordelijk was voor de #MeToo-beweging.

> Lees verder

Serie: The Terminal List

Film & TV

The Terminal List gaat morgen, op 1 juli, in première op Prime Video. Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie.

> Lees verder

Winactie: Elvis

Film & TV

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks) en is vanaf 23 juni te zien in de biscoop.

> Lees verder