Trailer: Lucky

Film & TV

Harry Dean Stanton is Lucky, een nukkige, kettingrokende atheist op leeftijd. Iedereen kent Lucky in het zonovergoten stadje in Arizona. Veel gebeurt er niet vandaag, en morgen waarschijnlijk ook niet.

> Lees verder

Trailer: Broeders

Film & TV

Achmed Akkabi, Walid Benmbarek en Bilal Wahib zijn sinds 15 februari 2018 te zien in de nieuwe speelfilm Broeders. Broeders vertelt het verhaal over twee broers die samen naar het door oorlog geteisterde Syrië afreizen om op zoek te gaan naar hun jongste broer, een vermeende Syrië-ganger.

> Lees verder

Trailer: Gringo

Film & TV

Harold is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever.

> Lees verder

Nieuwe trailer Tomb Raider

Film & TV

De nieuwe trailer van Tomb Raider met Alicia Vikander als Lara Croft onder regie van Roar Uthaug. Het lot van de mensheid rust in haar handen. Vanaf 15 maart 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Red Sparrow

Film & TV

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training.

> Lees verder

Trailer: Ocean's 8

Film & TV

Trailer van de nieuwe film Ocean’s 8 met onder andere Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, AWKWAFINA en met Rihanna en Helena Bonham Carter. Onder regie van Gary Ross.

> Lees verder

Trailer: The Nutcracker & The Four Realms

Film & TV

De nieuwe Disney Live Action film van de makers van Beauty and the Beast en The Jungle Book. Met onder andere Keira Knightley, McKenzie Foy, Helen Mirren en Morgan Freeman. The Nutcracker & The Four Realms is in het najaar van 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Trailer: THE SHAPE OF WATER

Film & TV

In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

> Lees verder

Trailer: THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Film & TV

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het politiehoofd.

> Lees verder

Trailer: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (‘Avatar’) en Robert Rodriguez (‘Sin City’) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in ALITA: BATTLE ANGEL. Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Trailer: Ready Player One

Film & TV

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance).

> Lees verder

Trailer: Marlina the Murderer

Film & TV

Een film van de Indonesische regisseur Moula Surya. Haar protagoniste is een eigentijdse heldin in een uithoek van Indonesië. Het eiland Sumba bestaat echt en de gebeurtenissen waar Marlina in verzeilt raakt zijn uit de dagelijkse realiteit gegrepen.

> Lees verder