Trailer: I Don’t Wanna Dance

Film & TV

> Lees verder

Trailer: Army of the Dead

Film & TV

Army of the Dead, van filmmaker Zack Snyder (300, Zack Snyder’s Justice League), speelt zich af in Las Vegas na een zombie-uitbraak die de Entertainment Capital of the World in puin heeft achtergelaten.

> Lees verder

Trailer: The Dissident

Film & TV

The Dissident, van Oscar-winnend regisseur Bryan Fogel, is een documentaire-thriller die het labyrint van bedrog blootlegt achter de moord op de Washington Post-journalist Jamal Khashoggi in de Saoedische ambassade in Istanbul.

> Lees verder

Trailer: De Mitchells tegen de machines

Film & TV

De Mitchells tegen de machines, een komische animatiefilm van de makers van Spider-Man Into The Spider-Verse en The LEGO Movie, vertelt het verhaal van een doorsnee gezin dat de wereld van een robot apocalypse moet redden. Heel normaal, toch?!

> Lees verder

Trailer: Spiral: From the Legacy of Saw

Film & TV

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Met: Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Max Minghella.

> Lees verder

Trailer: The Suicide Squad

Film & TV

Welkom in de hel, ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen. En zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X.

> Lees verder

Trailer: The Underground Railroad

Film & TV

The Underground Railroad vertelt het verhaal over de wanhopige zoektocht van Cora Randall naar vrijheid tijdens het Antebellum South. In The Underground Railroad zullen we Thuso Mbedu, Chase W. Dillon en Joel Edgerton in de hoofdrol zien.

> Lees verder

Trailer: Them

Film & TV

De nieuwe terreur anthologieserie, Them, gaat vrijdag 9 april exclusief op Prime Video in première. Van baanbrekend maker Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe. Them is een beperkte anthologieserie die terreur in Amerika verkent.

> Lees verder

Tom Clancy's Without Remorse op Amazon Prime Video

Film & TV

De explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld en elite Navy SEAL John Clark ontdekt in Tom Clancy’s Without Remorse een internationale samenzwering terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw.

> Lees verder

Trailer: Coming 2 America

Film & TV

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pasgekroonde koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouwde vertrouwelinge Semmi (Arsenio Hall) aan een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen.

> Lees verder

Trailer: Luca

Film & TV

Midden in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Riviera, volgen we in de originele animatiefilm een coming-of-age-verhaal over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol met gelato, pasta en eindeloze scootertochten.

> Lees verder

Trailer: All or Nothing - Juventus

Film & TV

Amazon Prime Video en voetbalclub Juventus kondigen vandaag een gloednieuwe Italiaanse Amazon Original exclusieve docu-serie, All or Nothing: Juventus, die het team volgt tijdens het huidige seizoen 2020/21.

> Lees verder