Trailer: I Care A Lot

Film & TV

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten.

> Lees verder

Oliver Sacks: His Own Life

Film & TV

Een aangrijpend en bijzonder fascinerend portret van en over de Britse neuroloog Oliver Sacks die vooral bekend werd door zijn boeken, waarin hij op toegankelijke en ook wel humoristische wijze over zijn patiënten en ervaringen in het neurologisch vakgebied schreef.

> Lees verder

Trailer: Coming 2 America

Film & TV

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pasgekroonde koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouwde vertrouwelinge Semmi (Arsenio Hall) aan een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen.

> Lees verder

Trailer: The Little Things

Film & TV

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

> Lees verder

Trailer: Wonder Woman 1984

Film & TV

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Wonder Woman 1984 is vanaf 16 december in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Rifkin's Festival

Film & TV

Met absurdistische humor vermengt Woody Allen’s Rifkin’s Festival onwerkelijke situaties met verhalen over liefde, hartenzeer en brengt hiermee een liefdevol eerbetoon aan de altijd transformerende kracht van film.

> Lees verder

Trailer: The Mauritanian

Film & TV

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi, die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay.

> Lees verder

Trailer: The Mole Agent

Film & TV

Met veel absurdistische humor is The Mole Agent van Maite Alberdi een stijlvolle combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observerende documentaire. De film is vanaf 10 december te zien in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Mank

Film & TV

Het Hollywood van de jaren dertig wordt opnieuw geëvalueerd door de ogen van de vernietigende sociale criticus en alcoholische scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz.

> Lees verder

Trailer: The Assistant

Film & TV

De jonge assistente van een entertainmentmagnaat krijgt langzaam inzicht in de verdorven cultuur binnen het bedrijf. The Assistant is vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

> Lees verder

Trailer: Son Mother

Film & TV

Hartverscheurend en aangrijpend drama over een weduwe die als voorwaarde om te kunnen hertrouwen afstand moet doen van haar 12-jarige zoon. Vanaf 17 december in de bioscoop.

> Lees verder

Docu: Martin Luther King vs. The FBI

Film & TV

Martin Luther King vs. The FBI is de eerste film die op basis van nieuw ontdekte en vrijgegeven documenten de omvang onthult van de verregaande intimidatie van Martin Luther King, Jr. door de FBI.

> Lees verder