Trailer: The Real Charlie Chaplin

Film & TV

Hij wordt geroemd als groot filmmaker van legendarische films als The Kid, Modern Times en The Great Dictator die nog altijd veel zeggingskracht hebben. Maar wie was de mens achter deze geniale alleskunner?

> Lees verder

Trailer: Elvis

Film & TV

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks) en is vanaf 23 juni te zien in de biscoop.

> Lees verder

Trailer: Crimes of the Future

Film & TV

In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam.

> Lees verder

Winactie: Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Film & TV

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse.

> Lees verder

Trailer: Operation Mincemeat

Film & TV

De film vertelt het bijzondere, waargebeurde verhaal van de meest succesvolle misleiding in oorlogstijd aller tijden, een operatie die de loop van de Tweede Wereldoorlog veranderde. Operation Mincemeat is vanaf 13 januari 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Film & TV

Professor Albus Perkamentus weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander.

> Lees verder

Trailer: Night Sky

Film & TV

Prime Video kondigt vandaag aan dat alle acht afleveringen van de langverwachte Amazon Original-serie Night Sky op 20 mei op Prime Video in première zal gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Sissy Spacek en J.K. Simmons.

> Lees verder

Trailer: The Lost City

Film & TV

Bekijk nu de nieuwe Journey of the Jumpsuit featurette van The Lost City. In de featurette die hieronder te bekijken is, vertelt Sandra Bullock over haar iconische roze glitterjumpsuit in de film. The Lost City draait vanaf 8 april a.s. in voorpremière.

> Lees verder

Trailer: Dirty Lines

Film & TV

Zesdelige serie over de opkomst van de sekslijnen in Amsterdam brengt ons terug naar de jaren ‘80, naar de hoogtijdagen van de RoXY en het vrije leven vol drugs, seks en muziek. Dirty Lines is vanaf 8 april wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Serie: Outer Range

Film & TV

Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming’s wildernis.

> Lees verder

Trailer: The Adam Project

Film & TV

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om terug te gaan in de tijd en je jongere zelf te ontmoeten? Zouden jullie elkaar wel leuk vinden? The Adam Project bewijst dat het antwoord nee is… maar ook ja. The Adam Project is vanaf 11 maart wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Trailer: Morbius

Film & TV

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. De film is vanaf 21 april in de bioscoop te zien.

> Lees verder