Trailer: Red Sparrow

Film & TV

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training.

> Lees verder

Trailer: Ocean's 8

Film & TV

Trailer van de nieuwe film Ocean’s 8 met onder andere Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, AWKWAFINA en met Rihanna en Helena Bonham Carter. Onder regie van Gary Ross.

> Lees verder

Trailer: The Nutcracker & The Four Realms

Film & TV

De nieuwe Disney Live Action film van de makers van Beauty and the Beast en The Jungle Book. Met onder andere Keira Knightley, McKenzie Foy, Helen Mirren en Morgan Freeman. The Nutcracker & The Four Realms is in het najaar van 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Trailer: THE SHAPE OF WATER

Film & TV

In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

> Lees verder

Trailer: THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Film & TV

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het politiehoofd.

> Lees verder

Trailer: Alita: Battle Angel

Film & TV

Visionaire filmmakers James Cameron (‘Avatar’) en Robert Rodriguez (‘Sin City’) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in ALITA: BATTLE ANGEL. Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

> Lees verder

Trailer: Ready Player One

Film & TV

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance).

> Lees verder

Trailer: Marlina the Murderer

Film & TV

Een film van de Indonesische regisseur Moula Surya. Haar protagoniste is een eigentijdse heldin in een uithoek van Indonesië. Het eiland Sumba bestaat echt en de gebeurtenissen waar Marlina in verzeilt raakt zijn uit de dagelijkse realiteit gegrepen.

> Lees verder

Trailer: Smallfoot

Film & TV

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. SMALLFOOT zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens.

> Lees verder

Trailer: Rampage

Film & TV

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

> Lees verder

Trailer: Incredibles 2

Film & TV

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2. Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie.

> Lees verder

Trailer: Deadpool 2

Film & TV

Geregisseerd door David Leitch (Atomic Blonde). Met Ryan Reynolds (Deadpool, The Hitman’s Bodyguard) , Josh Brolin (No Country for Old Men) Morena Baccarin en Zazie Beetz. Vanaf 31 mei 2018 in de Nederlandse bisocoop te zien.

> Lees verder