Trailer: ASTEROID CITY

Film & TV

Het programma van een conventie, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

> Lees verder

Trailer: BEEF

Film & TV

Een donkerkomische en ontroerende serie over klassenverschillen en de druk van het hedendaagse leven. De serie, met Steven Yeun en Ali Wong, bestaat uit 10 afleveringen van 30 minuten en is vanaf 6 april 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Trailer: Air

Film & TV

AIR is een film van regisseur Ben Affleck over de samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur.

> Lees verder

Trailer: 3000 years of longing

Film & TV

Wanneer een Britse geleerde met een magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.

> Lees verder

Trailer: A Man Called Otto

Film & TV

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

> Lees verder

Trailer : Broker

Film & TV

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Broker is vanaf 12 januari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Mummies

Film & TV

Mummies volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil.

> Lees verder

Trailer: Oppenheimer

Film & TV

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide thriller die het verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

> Lees verder

Trailer: Modern Love Amsterdam

Film & TV

De zesdelige Nederlandse serie, Modern Love Amsterdam, toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie.

> Lees verder

Trailer: No Bears

Film & TV

In parallelle liefdesverhalen krijgen twee stellen te maken met de macht structuur waarin ze verkeren. Tegelijkertijd raakt regisseur Jafar Panahi betrokken bij een rel als hij wordt gevraagd een foto te delen van een koppel in een verboden relatie.

> Lees verder

Trailer: 65

Film & TV

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa, de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding.

> Lees verder

Trailer: Triangle of Sadness

Film & TV

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers. De cruise eindigt catastrofaal en strandt met een groep op een onbewoond eiland.

> Lees verder