Nieuwe trailer It Chapter Two

Film & TV

Om de lancering van de nieuwe trailer van vIT Chapter Two” te vieren is de voorverkoop gestart voor de “IT” & “IT Chapter Two” marathons die op woensdag 4 september 2019 door heel Nederland plaatsvinden.

> Lees verder

Trailer: Mulan

Film & TV

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

> Lees verder

Trailer: Maleficent 2

Film & TV

Maleficent is terug. Bereid je voor op een nieuw avontuur met Maleficent en Aurora. De film met Ed Skrein, Elle Fanning, Angelina Jolie, Chiwetel Ejiofor en Michelle Pfeiffer is vanaf 16 Oktober 2019 in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Teaser Trailer: MIDWAY

Film & TV

In MIDWAY is het aan een onderbemande Amerikaanse vloot om de machtige Japanse vloot te verslaan. Dit zorgt voor een spectaculaire clash zowel op zee als in de lucht. MIDWAY verschijnt op 7 november 2019 in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Trailer: The Good Liar

Film & TV

Meesteroplichter Roy kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

> Lees verder

Trailer: Doctor Sleep

Film & TV

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angtaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Met Ewan McGregor, Rebecca Ferguson. Gebaseerd op het boek van Stephen King.

> Lees verder

Trailer: Iron Sky - The Coming Race

Film & TV

Nog absurder en nog spectaculairder: de maan-Nazi’s zijn terug en rijden zelfs op dino’s in Iron Sky: The Coming Race. De film draait vanaf 13 juni in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Blinded by the Light

Film & TV

Blinded by the Light is gebaseerd op Greeting from Bury Park, de bekroonde memoires van Sarfraz Manzoor. Het is een opbeurend verhaal over moed, liefde, hoop, familie en de unieke wijze waarop muziek de menselijke geest verheft.

> Lees verder

Trailer: Frozen 2

Film & TV

Van het Academy Award®-winnende team – regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad en muziek van Kristen Anderson -Lopez en Robert Lopez.

> Lees verder

Trailer: Five Feet Apart

Film & TV

Stella Grant is een typisch meisje van zeventien. Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte.

> Lees verder

Trailer: Ad Astra

Film & TV

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt.

> Lees verder

Trailer: The Secret Life of Pets 2

Film & TV

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. De film is vanaf 5 juni is de bioscoop te zien.

> Lees verder