Trailer: Wonder Woman

Film & TV

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazonen, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijslijk eiland waar ze is opgegroeid.

> Lees verder

Trailer: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Trailer: Star Wars: The Last Jedi (Official Teaser)

Film & TV

De fans en liefhebbers kunnen zich ruim 2 minuten vergapen aan de eerste beelden van de volgende film in de Star Wars reeks. In de trailer krijg je o.a. Rey en Finn te zien, naast Luke Skywalker, Kylo Ren en verzetsstrijder Poe Dameron.

> Lees verder

Trailer: Justice League

Film & TV

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince om een nog grotere vijand te verslaan.

> Lees verder

Trailer: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Film & TV

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2.

> Lees verder

Trailer: Hidden Figures

Film & TV

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson, drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

> Lees verder

Trailer: King Arthur: Legend of the Sword

Film & TV

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met o.a. Charlie Hunnam, Eric Bana, Aidan Gillen, Djimon Hounsou, Jude Law en Astrid Bergès- Frisbey.

> Lees verder

Trailer: Their Finest

Film & TV

Tegen de achtergrond van Londen in de Tweede Wereldoorlog ontvouwt Their Finest zich als een romantisch en komisch drama over een groep filmmakers die worstelt om een inspirerende film te maken om de nationale moraal op te vijzelen.

> Lees verder

Trailer: Everything, everything

Film & TV

Hier op ZUBB de eerste trailer van de film Everything, everything. Onder regie van Stella Meghie en in de hoofdrollen Amandla Stenberg en Nick Robinson. Vanaf 29 juni 2017 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Logan

Film & TV

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap.

> Lees verder

Trailer: Magallanes

Film & TV

In het filmdebuut van regisseur Salvador del Solar, probeert taxichauffeur Magallanes gerechtigheid te krijgen voor de jonge vrouw Celina, die ten tijde van de guerrillabeweging het Lichtend Pad in Lima is misbruikt door een kolonel.

> Lees verder

Trailer: Life, Animated

Film & TV

In Life, Animated ontmoeten we Owen Suskind. Tot zijn zijn derde een energiek, praatgraag jongetje die daarna plotseling ophoudt met spreken. Autisme doet hem afglijden in een zwijgzame eigen wereld.

> Lees verder