Recensie: Elements of Freestyle

Theater

Elements Of Freestyle van ISH Dance Collective combineren dans en urban arts in een hippe en pijlsnelle show. Waar een generatie van skaters, freerunners, breakdancers en BMX met elkaar een spektakel verzorgen voor een hongerig publiek.

> Lees verder

We Are Public Brabant van start

Theater

Na Amsterdam en Den Haag gaat We Are Public nu ook van start in Brabant. Het benodigde aantal van 2000 ‘cultuuroptimisten’ is behaald. In plaats van een ‘kick-off’ vond vandaag, 14 mei, een ‘show-off’ plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch.

> Lees verder

Hans Teeuwen: theatertour Echte Rancune 2017

Theater

Na de uitverkochte theatertour in Nederland en België afgelopen voorjaar, een optreden op Lowlands voor 20.000 toeschouwers, is Hans Teeuwen met zijn cabaretprogramma Echte Rancune begin 2017 opnieuw te zien in Nederland en België.

> Lees verder

Recensie: André Kuipers - Ruimtevaartcollege

Theater

Zes maanden zat hij in de ruimte in het International Space Station. Vandaag vertelt André Kuipers over zijn ervaringen als astronaut in een theatercollege gevuld met verhalen, foto’s en mooie beelden vanuit de ruimte.

> Lees verder

Op bezoek bij Theater Dakota

Theater

In alle jaren dat ik in Escamp, Den Haag woonde is het me er nooit gelukt een culturele activiteit te ondernemen. Tot ik na jaar en dag weer langs een oud schoolgebouw fietste, deze bleek te zijn omgetoverd in een theater.

> Lees verder

Theatervoorstelling Het Diner

Theater

Het Diner gaat over twee broers en diens vrouwen die met elkaar hebben afgesproken in een restaurant. Eén van de twee broers is een landelijk bekende politicus en in de running om minister-president te worden.

> Lees verder

Festival: Theaterfestival Boulevard

Theater

Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus brengt Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch een nieuwe ode aan de verwondering en de verdieping, aan kleuren en kansen, tijdens de negenentwintigste editie.

> Lees verder

Kommil Foo - Breken

Theater

De pers schreef al dat Breken, Vlaams cabaret-duo Kommil Foo, een show is van wereldniveau. Kommil Foo staat bekend om hun unieke stijl van cabaret, met doordachte scenario’s, muzikaliteit, absurdistische beeldtaal en veel humor.

> Lees verder

Yora Rienstra: We maker er wat van

Theater

We maken er wat van is de tweede one woman show van Yora Rienstra. Met haar elastische lijf, ijzersterke mimiek, geestige en ontroerende liedjes danst Yora volledig uit de maat of laat ze haar elastische lijf spreken in een stille stofzuiger act.

> Lees verder

Marco Roelofs: Kaal

Theater

Marco Roelofs, de welbekende zanger van de Heideroosjes heeft een carrière achter de rug als puberige rockster, waardoor hij vergat volwassen te worden. In september is zijn eerste boek verschenen getiteld Kaal met aansluitend een theatertour.

> Lees verder

Marc-Marie Huijbregts: Florissant

Theater

Begin van het nieuwe jaar komt Marc-Marie Huijbregts met een nieuw theater programma genaamd Florissant. Volgens Marc-Marc is het programma bloeiend, fleurig, gezond, een plaats in Amerika, prachtig en welvarend.

> Lees verder

Recensie: Veel gedoe om niks

Theater

Wat krijg je als je een klassieke komedie mixt met goede muzikanten en acteurs tussen het publiek? New cool Shakespeare! De muziek van New Cool Collective swingt de pan uit. De vertaling van de oude Shakespeare is hedendaags en grappig.

> Lees verder