Winactie: Better Call Saul seizoen 4

Film & TV

In het vierde seizoen van dit veelgeprezen drama is de dood van Jimmy McGills’ broer de trigger voor zijn transformatie tot “Saul Goodman”. Maak kans op een DVD van seizoen 4 van de serie Better Call Saul.

> Lees verder

Winactie: Killjoys Seizoen 4

Film & TV

Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en daar voorbij, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel.

> Lees verder

Winactie: N.C.I.S. LOS ANGELES - Seizoen 9

Film & TV

Na geleden te hebben onder hartverscheurende verliezen, zijn agenten “G” Callen, Sam Hanna en hun crew klaar om te gaan waar Amerika ze nodig heeft. Ze zijn voorbereid op elke dreiging en risico, zo lang hun moedige crew intact blijft.

> Lees verder

The Boys op Amazon Prime Video

Film & TV

The Boys geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden hun superkrachten niet voor goede doeleinden gebruiken maar misbruiken.

> Lees verder

Amazon maakt Lord of the Rings serie

Film & TV

Amazon heeft aangekondigd dat het de wereldwijde televisierechten voor The Lord of the Rings heeft gekocht. Amazon gaat een serie maken van de beroemde fantasy-reeks van J.R.R. Tolkien en bevestigt dat er meerdere seizoenen zullen volgen.

> Lees verder

Serie: The Tick

Film & TV

The Tick vertelt het verhaal van een underdog accountant een nobody die erachter komt dat zijn stad in handen is van een dood gewaande topcrimineel. Terwijl hij bezig is om het mysterie te ontrafelen, ontmoet hij een bizarre blauwe superheld.. The Tick!

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones seizoen 6

Film & TV

Hier op ZUBB de trailer voor het zesde en nieuwe seizoen van de serie Game of Thrones. De serie zal vanaf april weer te zien zijn op de zender HBO. Er is voor zover wij weten nog niks officieel bekend over de verhaallijn.

> Lees verder

Winactie: The Bridge 3

Film & TV

Sofia Helin kruipt opnieuw in de huid van de eigenzinnige, doortastende rechercheur Saga Norén in het langverwachte derde seizoen van één van de spannendste Europese series van het moment.

> Lees verder

Trailer: Game of Thrones Seizoen 5

Film & TV

Vanaf april start seizoen vijf van Game of Thrones. Hier op ZUBB alvast een voorproefje in de vorm van de trailer. Hopelijk is het vijfde seizoen net zo spannend als de voorgaande vier.

> Lees verder

House of Cards: Season 3 trailer

Film & TV

Voor de liefhebbers van de Netflix series House Of Cards kan de voorpret alvast beginnen, de eerste trailer voor seizoen drie is online verschenen. De korte fragmenten geven gelijk een goede indruk hoe de populaire serie verder gaat.

> Lees verder

Best of 2014: TV Series

Film & TV

Welke tv serie is de beste van 2014 geworden? Het aanbod liegt er niet om. De TV serie is de nieuwe bioscoop film. De budgetten, de scripts, regisseurs en de acteurs die meewerken liegen er niet om.

> Lees verder

Trailer: Marco Polo

Film & TV

De eerste trailer voor de nieuwe Netflixserie Marco Polo is online verschenen. De serie is gebaseerd op de avonturen van de Italiaanse ontdekkingsreiziger die aan het Chinese hof in de dertiende eeuw verschijnt.

> Lees verder