Trailer: Kevin Can F**K Himself

Film & TV

Alle acht afleveringen van de duistere komedie Kevin Can F**K Himself zullen op 27 augustus exclusief op Amazon Prime Video in première gaan, met in de hoofdrol Emmy Award-winnende actrice Annie Murphy (Schitt’s Creek).

> Lees verder

Serie: Clarice

Film & TV

In Clarice volgen we het nooit eerder vertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling wanneer ze in 1993 terugkeert naar het veld, precies een jaar na de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs.

> Lees verder

Serie: It's a Sin

Film & TV

De veelgeprezen Britse vijfdelige dramaserie It’s a Sin speelt zich af tussen 1981 en 1991 in Londen en volgt een groep vrienden gedurende de aidscrisis in de jaren 80. It’s a Sin is vanaf vrijdag 5 maart te zien bij VPRO op NPO Plus vanaf 18.00 uur.

> Lees verder

Trailer: Trecx

Film & TV

TRECX is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

> Lees verder

ZUBBtipt: Fargo S4

Film & TV

Het 4de seizoen van de serie Fargo, naar de gelijknamige film, is in zijn totaal te zien bij Videoland. Het nieuwe seizoen brengt niet allen een nieuwe distributeur na de eerste drie seizoenen op Netflix, maar ook een nieuwe soort verhaallijn.

> Lees verder

Serie: Solos

Film & TV

Solos is een dramatische en tot nadenken stemmende zevendelige serie die de diepere betekenis van menselijke verbondenheid onderzoekt, gezien vanuit het oogpunt van het individu. Solos gaat later in 2021in première op Amazon Prime Video.

> Lees verder

Serie: Soulmates

Film & TV

Soulmates speelt zich ongeveer 15 jaar in de toekomst af. Het bedrijf Soul Connex heeft een test ontwikkeld die met 100 procent nauwkeurigheid de persoon kan bepalen waar je het meest van zou houden.

> Lees verder

THE WILDS Virtual Slumber Party

Film & TV

THE WILDS Virtual Slumber Party Première is een stoomcursus in alles wat met self-care te maken heeft – in wezen wat ‘Dawn of Eve’ had moeten zijn en iets wat we op dit moment vast allemaal kunnen gebruiken.

> Lees verder

Trailer: Rogue Trip

Film & TV

Rogue Trip vertelt het verhaal over het benutten van een tweede kans en de onbreekbare band tussen vader en zoon. Bob Woodruff is een voormalig oorlogscorrespondent en heeft in zijn jaren als verslaggever de ergste gebeurtenissen in de wereld gezien.

> Lees verder

Trailer: Cursed

Film & TV

Cursed, gebaseerd op het gelijknamige boek, is een verfilming van de Arthur-legende. Vertelt door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieuze gave die is voorbestemd om de machtige en tegelijkertijd tragische ‘Lady of the lake’ te worden.

> Lees verder

Winactie: Better Call Saul seizoen 4

Film & TV

In het vierde seizoen van dit veelgeprezen drama is de dood van Jimmy McGills’ broer de trigger voor zijn transformatie tot “Saul Goodman”. Maak kans op een DVD van seizoen 4 van de serie Better Call Saul.

> Lees verder

Winactie: Killjoys Seizoen 4

Film & TV

Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en daar voorbij, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel.

> Lees verder