Trailer: BEEF

Film & TV

Een donkerkomische en ontroerende serie over klassenverschillen en de druk van het hedendaagse leven. De serie, met Steven Yeun en Ali Wong, bestaat uit 10 afleveringen van 30 minuten en is vanaf 6 april 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Winactie: U-Boat Wargamers

Film & TV

Op The HISTORY Channel zie je vanaf 16 maart een strijdbare, slimme groep met powervrouwen die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog klaar stonden om de strijd aan te gaan tegen de Nazi’s in de veelbelovende serie U-Boat Wargamers.

> Lees verder

Trailer: he Lord of the Rings - The Rings of Power

Film & TV

De nieuwe trailer van twee minuten en 36 seconden toont de enorme omvang van Midden-aarde in zijn Tweede Tijdperk, en onthult hoe Tolkiens mythische en geliefde personages tegen alle verwachtingen in en over grote afstanden zullen samenkomen.

> Lees verder

Serie: Lord of the Rings: The Rings of Power

Film & TV

Prime Video heeft bevestigd dat de eerste TWEE afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power op 2 september in première zullen gaan. De rest van de afleveringen zullen wekelijks worden toegevoegd.

> Lees verder

Serie: The Terminal List

Film & TV

The Terminal List gaat morgen, op 1 juli, in première op Prime Video. Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie.

> Lees verder

Trailer: Dirty Lines

Film & TV

Zesdelige serie over de opkomst van de sekslijnen in Amsterdam brengt ons terug naar de jaren ‘80, naar de hoogtijdagen van de RoXY en het vrije leven vol drugs, seks en muziek. Dirty Lines is vanaf 8 april wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Serie: Outer Range

Film & TV

Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming’s wildernis.

> Lees verder

Trailer: Anatomy of a Scandal

Film & TV

Anatomy of a Scandal speelt zich af in Londen en is de televisiebewerking van de gelijknamige internationale bestseller van Sarah Vaughan. Het rechtszaaldrama legt de persoonlijke en politieke schandalen van de Britse elite bloot, waarbij al snel duidelijk wordt dat gerechtigheid en privilege dicht bij elkaar liggen.

> Lees verder

Serie: Harlem

Film & TV

New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika. Camille is een populaire jonge antropologie professor aan Columbia University die een uitgebreide kennis heeft van de dating-normen van vele culturen, maar het moeilijk vindt om haar eigen liefdesleven te navigeren.

> Lees verder

Trailer: The Wheel of Time

Film & TV

The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series en waarvan wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken zijn verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben.

> Lees verder

Trailer: Kevin Can F**K Himself

Film & TV

Alle acht afleveringen van de duistere komedie Kevin Can F**K Himself zullen op 27 augustus exclusief op Amazon Prime Video in première gaan, met in de hoofdrol Emmy Award-winnende actrice Annie Murphy (Schitt’s Creek).

> Lees verder

Serie: Clarice

Film & TV

In Clarice volgen we het nooit eerder vertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling wanneer ze in 1993 terugkeert naar het veld, precies een jaar na de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs.

> Lees verder