Stijl: Abe Bonnema Prijs

Stijl

De jury heeft vijf architecten genomineerd voor de Abe Bonnema Prijs voor Jonge Architecten 2022 . De prijs is bestemd voor architecten onder 40 jaar. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 10 december.

> Lees verder

Net-Echt Betonlook meubelen

Stijl

Een betonlook meubel zo licht en sterk dat het jaren in de sloot zou kunnen dobberen zonder aangetast te worden door water en vuil: het Nederlandse designlabel Net-Echt onderscheidt zich al 20 jaar met betonlook meubelen.

> Lees verder

Lililite: de oplossing voor lezen in bed

Stijl

Award winnende designer Thijs Smeets ontwerpt de perfecte combinatie tussen functioneel en cool. De LiliLite is de eerste bedlamp dat kan multitasken: een boekenplank, een leeslamp en een boekenlegger in één.

> Lees verder

SEMdesign: Fruity design schaal

Stijl

De nieuwkomer in de studio van SEMdesign heet Fruitschaal 74 en is opgebouwd uit 74 lagen berkentriplex, allemaal afkomstig zijn uit dezelfde plaat. Deze fruitschaal is het kleine zusje van Fruitschaal 128 van Sylvie van de Loo.

> Lees verder

Pinterest

Stijl

Hou je van plaatjes kijken? Uren naar inspiratie voor je huis zoeken of je vergapen aan mooie foto’s van de natuur ergens in het Regenwoud? Dan is Pinterest de makkelijke uitkomst voor jou. Hier vind je al jou favoriete afbeeldingen van het web bij elkaar.

> Lees verder

The Student Hotel

Stijl

Kosmopolitisch woonconcept The Student Hotel opent deuren in Amsterdam. Student Hotel is een home away from home; een servicegerichte all-in woonervaring waarbij alles draait om comfort, gemak en het community gevoel.

> Lees verder

timbatree

Stijl

Wat dit jaar weer te doen qua kerstboom – echt of nep? Nu is er ook een derde variant: de timbatree! Een strak gestileerde, van duurzaam hout gemaakte kerstboom die je kan optuigen zoals een echte. Tot en met 10 december kan je er zelfs één winnen!

> Lees verder

Shop CultuurBewust!

Stijl

De culturele sector heeft het zwaar nu de overheid sterk aan het bezuinigen is. En daarom helpt de site ShopCultuurBewust.nl de consument om een steentje bij te dragen aan cultuurbehoud en geeft creatievelingen een platform om producten te verkopen!

> Lees verder

Pharrell Williams is God

Stijl

Hij mag dan de 40 naderen maar Pharrell Williams is alles behalve een oude lul aan het worden. Naast zijn leven als kunstenaar en superproducer timmert Williams nu ook als designer aan de weg.

> Lees verder

Lenny Kravitz + Philippe Starck for Kartell

Stijl

Lenny Kravitz en designer Philippe Starck hebben de handen ineengeslagen om een stoelencollectie te ontwerpen voor het Italiaanse meubelbedrijf Kartell. De toevoeging van Kravitz is duidelijk; veel leer, bont en exotische materialen en structuren.

> Lees verder

FRAME moooi award 2013

Stijl

Na het succes van de lancering van de FRAME moooi award 2012, uitgereikt aan designer Bertjan Pot, is het tijd om ons op te maken voor de uitreiking van 2013. De ontwerpen kunnen ingezonden worden en in februari wordt de top 10 bekendgemaakt!

> Lees verder

DaWanda: Products with love

Stijl

Sinds kort heeft Nederland er weer een online marktplaats bij: DaWanda. En het bijzondere is dat ze alleen handgemaakte items verkopen. Handig voor de consument die uniek design zoekt en voor creatievelingen die zo hun producten kunnen verkopen.

> Lees verder