Video: Underworld - Denver Luna

Muziek

Naast een druk tourschema heeft Underworld de kans gepakt om zich weer te kunnen focussen op hun creativiteit in de studio. Denver luna (acapella) wijkt af van hun bekende geluid en geeft een intiem kijkje in Karl’s geest.

> Lees verder

Video: Inhalo - Pretenders

Muziek

Inhalo, de eerst getekende band op Construction Records, is een opkomende band die de progscene verovert na de release van hun debuutalbum Sever in 2022. Inhalo brengt hun nieuwe 10-inch ‘Live At Wisseloord Studio’ uit, waaronder de eerste single Pretenders.

> Lees verder

Video: Kay Slice - Yessika

Muziek

Vandaag brengt de Ghanese Rotterdammer Kay Slice zijn nieuwe EP Uprise én de videoclip Yessika uit. Kay mixt soulful hiphop met afrobeat geïnspireerd door artiesten als Ebo Taylor en Fela Kuti.

> Lees verder

Video: Silver Lake - Little Blue

Muziek

Nederlands art-pop duo Silver Lake brengt op 17 maart hun gelijknamige debuutalbum uit. Het album werd samen met Pieter Vonk gecoproduceerd en opgenomen. De nieuwe single Little Blue is nu uit.

> Lees verder

Video: Rita Ora - You Only Love Me

Muziek

You Only Love Me is de eerste voorloper op het album van de internationaal geprezen popster en singer-songwriter – een diep persoonlijk project dat onlosmakelijk verbonden is met een nieuw hoofdstuk in Ora’s leven en carrière.

> Lees verder

Video: Temples - Gamma Rays

Muziek

Op 14 april 2023 verschijnt het vierde album ‘Exotico’ van Temples. Het album verkent een spectrum aan existentiële thema’s: vergankelijkheid, sterfelijkheid, onze verbinding met de natuur en de onmetelijkheid van ons verstand.

> Lees verder

Video: Thomas Azier - What Does It Mean To Be Free

Muziek

In afwachting van zijn nieuwe album The Inventory Of Our Desire brengt Thomas Azier nieuwe single What Does It Mean To Be Free uit. Voor de single ging Thomas een samenwerking aan met Nederlands fotograaf en kunstenaar Jesper Boot.

> Lees verder

Single: Lost Frequencies, Elley Duhé, X Ambassadors - Back To You

Muziek

Lost Frequencies heeft de single Back To You uitgebracht, die hij opnam met Elley Duhé en X Ambassadors-zanger Sam Harris. De Belgische dj sluit daarmee een succesvol muzikaal jaar af, waarin hij de meest gedraaide artiest op de Britse radio werd.

> Lees verder

Video: The Answer - Want You To Love Me

Muziek

De Noord-Ierse rockband The Answer heeft zijn nieuwe album track & video getiteld Want You To Love Me uitgebracht. Deze track staat net als de vorige single Blood Brother op het aankomende nieuwe album Sundowners dat op 17 maart 2023 verschijnt.

> Lees verder

Video: Jane Leo - Big Life

Muziek

Voortbouwend op de rauwe energie en de positieve ontvangst van hun singles Tell Me (I’m On Your Mind), The More You Know en Borderline, presenteert het duo hun nieuwste track “Big Life. Bekijk de video hier op ZUBB.

> Lees verder

Nieuw album: Jane Leo

Muziek

Jane Ellen Bryant en Daniel Leopold hebben het afgelopen anderhalf jaar de messen van hun nieuwe project geslepen. Een vleugje 80’s art pop en new wave dat past bij de branie en het rauwe randje van hun alternatieve pop en met rock doordrenkte sound.

> Lees verder

Video: The Big Moon - Wide Eyes

Muziek

The Big Moon is terug. De eerste single van hun aankomende album heet Wide Eyes en bespreekt onderwerpen als saamhorigheid, vriendschap, vertrouwen en liefde. De band brengt hun derde album Here Is Everything uit op 14 oktober 2022.

> Lees verder