Video: Alt-J - 3WW

Muziek

Alt-J heeft een nieuw album en een nieuwe single. Het nummer heet 3WW en is het openingsnummer op het album Relaxer dat op vrijdag 9 juni verschijnt. Eerder verscheen de audio (met mooie grafische animatie), nu is de officiële video te zien.

> Lees verder

Video: Feist - Pleasure

Muziek

Eerder was de audio van de titeltrack al te beluisteren van haar, in april te verschijnen, nieuwe album Pleasure. Nu is er dan ook de video. Feist is te zien dansend en draaiend voor de camera met een soort van lachspiegel effect.

> Lees verder

Video: Casius ft. Cat Power & Pharrell Williams - Go Up

Muziek

Bizarre splitscreen videoclip die verbanden met elkaar legt, combinaties maakt, acties en reacties samenvoegd. De sync tussen diverse beelden levert leuke plaatsjes op. De clip is het bekijken waar.

> Lees verder

Video: John Mayer - Still Feel Like Your Man

Muziek

John Mayer heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Still Feel Like Your Man’. Bekijk de videoclip hieronder. John’s nieuwe album The Search For Everything’ verschijnt op 14 april.

> Lees verder

Video: Millionaire - I'm not who you think you are

Muziek

Millionaire keert terug na een periode van twaalf jaar. De band rond Tim Vanhamel bracht onlangs een nieuwe single uit ‘I’m Not Who You Think You Are’, een comebacksingle met kloten.

> Lees verder

Video: The Moonlandingz ft Rebecca Lucy Taylor - The Strangle Of Anna

Muziek

Op Eurosonic Noorderslag was de band niet meer weg te denken, zeker nadat de band de sinlge “The Strangle Of Anna”, een van de meest veelzijdige singles van het jaar, had gepresenteerd in Groningen.

> Lees verder

Video: Future Islands - Ran

Muziek

Het optreden bij David Letterman veranderde het leven van synthpopband Future Islands. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen en worden ze gehoord. Mede door de opvallende intense dansmoves van leadzanger Samuel Herring trekt de band de volledige aandacht.

> Lees verder

Video: My Baby - Love Dance

Muziek

Nieuwe sexy viceoslip van ‘My Baby’. Het lijkt bijna alsof er elektronische middelen aan te pas komen door de overtuigende groovy sound. Het is haast hypnotiserend te noemen.

> Lees verder

Video: White - Private Lives

Muziek

De opkomende Schotse band Whute onlangs hun debuutalbum ‘One Night Stand Forever’ aan. In november vorig jaar verscheen al de een mini EP ‘Cuts That Don’t Bleed’, met als catchy singles ‘Living Fiction’ en ‘I Liked You Better When You Needed Me’.

> Lees verder

Video: Rondé - Why Do You Care

Muziek

Nu al de meest veelbelovende band van 2017 is het Nederlandse Rondé. 3FM had de eerste primeur van de nieuwe single. In de radio uitzending van Q-music ging het nummer al twee keer op ‘repeat’ in Repeat of Niet.

> Lees verder

Video: Gretta Ray - Drive

Muziek

Begin April dit jaar is ze te zien in clubs als Notting Hill Arts Club en Mahogany Music Club at King’s Head Members Club in Dalston. Wie is Gratta Ray?

> Lees verder

Video: The Amazons - Black Magic

Muziek

Het is een van die albums waar in het Verenigd Koninkrijk reikhalzend naar uitgekeken wordt: de debuutplaat van The Amazons. Vandaag kondigde de band aan dat het titelloze album op 2 juni zal verschijnen.

> Lees verder