Video: Emma Steinbakken - Let’s Blow Our Feelings Up With Dynamite

Muziek

Emma Steinbakken komt met een nieuw nummer: Let’s Blow Our Feelings Up With Dynamite. Op 4 november staat Emma Steinbakken in het voorprogramma van Astrid S in de Melkweg in Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw Album: Dream Wife - So When You Gonna...

Muziek

Vorige week kondigden Alice Go, Bella Podpadec en Rakel Mjöll de opvolger aan. Deze heet So When You Gona… en verschijnt op 3 juli. Hierop snijden ze onderwerpen aan als abortus, miskramen en gender-gelijkheid.

> Lees verder

Video: Eefje de Visser - Stilstand

Muziek

Juist nu we in het hele land ervaren hoe het is om gezamenlijk tot stilstand te komen, brengt Eefje de Visser haar nieuwe single Stilstand uit. Een nummer met een elektronische sound en een clubachtige climax.

> Lees verder

Video: Josh Savage - Home

Muziek

Josh Savage brengt een episch, folk-anthem met Home. De lead-single van zijn debuutalbum die 27 maart verschijnt. De Engelse singer-songwriter verovert de wereld, huiskamer voor huiskamer maar speelde ook in het voorprogramma o.a. John Hiatt.

> Lees verder

Video: De Staat - Phoenix

Muziek

De Staat is alom bekend om zijn magistrale videoclips en vanaf vandaag voegen ze opnieuw een meesterwerk toe aan dat lijstje. Phoenix staat op het album Bubble Gum, dat vorig jaar uitkwam.

> Lees verder

Video: Lady Gaga - Stupid Love

Muziek

De single Stupid Love van Lady Gaga is vannacht uitgebracht. Na een periode waarin ze haar dansbare popsound inruilde voor een uitstapje in de country, met het album A Star Is Born keert Gaga nu weer terug naar haar roots.

> Lees verder

Video: ALANIS MORISSETTE - REASONS I DRINK

Muziek

De afgelopen week was Alanis Morissette in Nederland ter ere van het 25-jarig bestaan van haar doorbraakalbum Jagged Little Pill en ter promotie van haar nieuwe album Such Pretty Forks In The Road dat op 1 mei uitkomt.

> Lees verder

Video: Harry Styles - Falling

Muziek

Eerder deze maand maakte Harry Styles diepe indruk met de live performance van zijn nieuwe single Falling, tijdens de 2020 Brit Awards in Londen. Op woensdag 6 mei staat Harry Styles in de Ziggo Dome in Amsterdam.

> Lees verder

Video: Bye Beneco - Baby I'm Gold

Muziek

Bye Beneco (Zuid-Afrika) op weg naar Europa met 80’s single Baby I’m Gold
De Zuid-Afrikaanse dream-pop band Bye Beneco luidt hun verhuizing naar Berlijn in met de nieuwe single & video clip Baby I’m Gold, die op 21 februari uitkomt.

> Lees verder

Video: Celeste - Stop this Flame

Muziek

Na het verschijnen van het nummer Stop This Flame van Celeste is het nu tijd voor de bijbehorende clip. Ze treedt op vrijdag 24 april op in Paradiso Noord in Amsterdam en op 25 april is ze in Rotterdam te zien in BIRD.

> Lees verder

Single: Ella van der Woude - Sol Mineur

Muziek

Na release van vorige single Bye Bye Little House en de aankondiging van haar aankomende album Solo Piano, brengt Zwitsers-Nederlandse muzikant, songwriter en componist Ella van der Woude nu de nieuwe single Sol Mineur uit.

> Lees verder

Video: Admiral Freebee - No Ordinary Moments

Muziek

Bij de track, die drijft op melancholische toetsenpartijen en diepe synths, verschijnt een prachtige video van beeldend kunstenaar Rinus van de Velde. Later dit jaar brengt de Belgische Admiral Freebee zijn nieuwe album uit.

> Lees verder