Video: The Moonlandingz ft Rebecca Lucy Taylor - The Strangle Of Anna

Muziek

Op Eurosonic Noorderslag was de band niet meer weg te denken, zeker nadat de band de sinlge “The Strangle Of Anna”, een van de meest veelzijdige singles van het jaar, had gepresenteerd in Groningen.

> Lees verder

Video: Future Islands - Ran

Muziek

Het optreden bij David Letterman veranderde het leven van synthpopband Future Islands. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen en worden ze gehoord. Mede door de opvallende intense dansmoves van leadzanger Samuel Herring trekt de band de volledige aandacht.

> Lees verder

Video: My Baby - Love Dance

Muziek

Nieuwe sexy viceoslip van ‘My Baby’. Het lijkt bijna alsof er elektronische middelen aan te pas komen door de overtuigende groovy sound. Het is haast hypnotiserend te noemen.

> Lees verder

Video: White - Private Lives

Muziek

De opkomende Schotse band Whute onlangs hun debuutalbum ‘One Night Stand Forever’ aan. In november vorig jaar verscheen al de een mini EP ‘Cuts That Don’t Bleed’, met als catchy singles ‘Living Fiction’ en ‘I Liked You Better When You Needed Me’.

> Lees verder

Video: Rondé - Why Do You Care

Muziek

Nu al de meest veelbelovende band van 2017 is het Nederlandse Rondé. 3FM had de eerste primeur van de nieuwe single. In de radio uitzending van Q-music ging het nummer al twee keer op ‘repeat’ in Repeat of Niet.

> Lees verder

Video: Gretta Ray - Drive

Muziek

Begin April dit jaar is ze te zien in clubs als Notting Hill Arts Club en Mahogany Music Club at King’s Head Members Club in Dalston. Wie is Gratta Ray?

> Lees verder

Video: The Amazons - Black Magic

Muziek

Het is een van die albums waar in het Verenigd Koninkrijk reikhalzend naar uitgekeken wordt: de debuutplaat van The Amazons. Vandaag kondigde de band aan dat het titelloze album op 2 juni zal verschijnen.

> Lees verder

Video: Alt-J - 3WW

Muziek

Alt-J heeft een nieuw album en een nieuwe single. Het nummer heet 3WW en is het openingsnummer op het album Relaxer dat op vrijdag 9 juni verschijnt. Deze zomer speelt de band op Lowlands.

> Lees verder

Video: Artifacts - New York Flavour

Muziek

De Amerikaanse Hip Hop-groep Artifacts heeft samen met Denise Weeks een nieuwe track uitgebracht. De single New York Flavour is een ode aan hun thuisstad en de “urban street-art” in het bijzonder.

> Lees verder

Video: Temples - Strange Or Be Forgotten

Muziek

Op 3 maart komt Temples met hun tweede album Volcano. Temples tovert zoveel verschillende invloeden om tot één stijl en die stijl klinkt als niks anders dan Temples. Nu vlak voor de realease de tweede single Strange Or Be Forgotten.

> Lees verder

Video: Cloud Nothings - Internal World

Foto: (c) Carlo Riswick for ZUBB Magazine

Muziek

Internal World zal verschijnen op het volgende album van Cloud Nothings. Dit album draagt de naam Life Without Sound en verschijnt 27 january 2017. Cloud Nothings zijn zaterdag 11 maart live te zien in Paradiso.

> Lees verder

Video: Christon - Perfect World

Muziek

Christon bracht aan het begin van de week zijn eerste EP Towns uit. Nu is er de videoclip voor de single Perfect World feat. Maxim Barlag (Mister & Mississippi). Ook kondigde hij zijn tour aan voor april.

> Lees verder