Video: Bye Beneco - Baby I'm Gold

Muziek

Bye Beneco (Zuid-Afrika) op weg naar Europa met 80’s single Baby I’m Gold
De Zuid-Afrikaanse dream-pop band Bye Beneco luidt hun verhuizing naar Berlijn in met de nieuwe single & video clip Baby I’m Gold, die op 21 februari uitkomt.

> Lees verder

Video: Celeste - Stop this Flame

Muziek

Na het verschijnen van het nummer Stop This Flame van Celeste is het nu tijd voor de bijbehorende clip. Ze treedt op vrijdag 24 april op in Paradiso Noord in Amsterdam en op 25 april is ze in Rotterdam te zien in BIRD.

> Lees verder

Single: Ella van der Woude - Sol Mineur

Muziek

Na release van vorige single Bye Bye Little House en de aankondiging van haar aankomende album Solo Piano, brengt Zwitsers-Nederlandse muzikant, songwriter en componist Ella van der Woude nu de nieuwe single Sol Mineur uit.

> Lees verder

Video: Admiral Freebee - No Ordinary Moments

Muziek

Bij de track, die drijft op melancholische toetsenpartijen en diepe synths, verschijnt een prachtige video van beeldend kunstenaar Rinus van de Velde. Later dit jaar brengt de Belgische Admiral Freebee zijn nieuwe album uit.

> Lees verder

Video: Pieter de Graaf - Charlotte's Daydream

Muziek

Animator en illustrator Marlies van der Wel maakte een korte animatie voor de single Charlotte’s Daydream van pianist/componist Pieter de Graaf. In haar nieuwste short is de hoofdrol weggelegd voor astronoom Charlotte, die gefixeerd is op zwarte gaten.

> Lees verder

Video: Ultraísta - Tin King

Muziek

Sporadische improvisatiesessies hebben de basis gevormd voor het aankomende album. Sister heeft iets filmisch en buitenaards en laat zich niet in een hokje plaatsen. Deze week delen ze de clip van hun nieuwste single Tin King met ons.

> Lees verder

Video: X Raiders - Wasted

Muziek

Met een diverse mix van invloeden reikend van Turbonegro tot Dillinger Escape Plan, is Weltschmerz ’89 een in-your-face verzameling van pure rock-‘n-roll: agressief en duister, maar ook oprechter en pakkender dan ooit tevoren.

> Lees verder

Video: Folvo - Wolf

Muziek

Op 4 oktober debuteerde het kersverse Folvo uit Leiden met de single & videoclip ‘Wolf’. Folvo is het kindje en de muzikale wedergeboorte van zanger en bassist Rolf Kluit. Een authentieke mix tussen Americana en 60’s Britpop, mét een knipoog.

> Lees verder

Video: Eefje de Visser – Lange Vinnen

Muziek

De nieuwste single van Eefje Visser gaat over de vergankelijkheid van jeugdigheid en volwassen worden. Het bijbehorende unheimische gevoel wordt in de video gecombineerd met een vrouwelijke, bijna sensuele choreografie.

> Lees verder

Video: Lotte Walda - Good Old Days

Muziek

Singer-songwriter Lotte Walda brengt op 26 juli haar nieuwe single & video clip Good Old Days uit en toont haar veelzijdigheid met een uitstapje naar country en roots. De single wordt geheel in stijl vergezeld door een landelijke Vintage Tour langs vintage winkels.

> Lees verder

Video: WARHOLA ft. Glints & Tessa Dixson - Look at me

Muziek

WARHOLA onthult vandaag de nieuwe videoclip voor Look at Me met Glints & Tessa Dixson. Look at Me is de nieuwe single van WARHOLA’s onlangs uitgebrachte debuutalbum, YOUNG LOVING.

> Lees verder

Video: Weval - Someday

Muziek

Weval lost de eerste videoclip voor het in januari verschenen album The Weight. De videoclip voor Someday is gemaakt door regisseur en kunstenaar Páraic Mc Gloughlin, woonachtig in Ierland.

> Lees verder