Video: Tess Merlot - Noël à deux

Muziek

Tussen alle nieuwe Nederlandstalige en Engelstalige kerstliedjes die momenteel in groten getale worden uitgebracht, valt het Franstalige Noël à deux van Tess Merlot extra op. Het chanson gaat over een koppel dat voor het laatst kerst samen viert.

> Lees verder

Video: The Answer - Wild Heart

Muziek

The Answer heeft een nieuwe single uitgebracht getiteld Wild Heart. Eerder dit jaar bracht deze Noord-Ierse rockband zijn nieuwe album Sundowners uit, de opvolger van Solas uit 2016.

> Lees verder

Single: Roofman - Dreaming about a regular monday

Muziek

Dit nummer is simpelweg gevangen in het moment dat ik klaar over mezelf en de levensstijl die ik heb gekozen. Ik was op het moment van schrijven ziek en moe van al het altijd onderweg zijn, met de bijkomende drang om te feesten.

> Lees verder

Video: Lenny Kravitz - TK421

Muziek

Lenny Kravitz keert terug met een gloednieuwe single en videoclip met de titel “TK421”. Hier te beluisteren en hier te bekijken, geregisseerd door de veelgeprezen videoregisseur Tanu Muino. Het is de voorloper op zijn 12e volledige studio album, de eerste release in vijf jaar.

> Lees verder

Video: Underworld - Denver Luna

Muziek

Naast een druk tourschema heeft Underworld de kans gepakt om zich weer te kunnen focussen op hun creativiteit in de studio. Denver luna (acapella) wijkt af van hun bekende geluid en geeft een intiem kijkje in Karl’s geest.

> Lees verder

Video: Inhalo - Pretenders

Muziek

Inhalo, de eerst getekende band op Construction Records, is een opkomende band die de progscene verovert na de release van hun debuutalbum Sever in 2022. Inhalo brengt hun nieuwe 10-inch ‘Live At Wisseloord Studio’ uit, waaronder de eerste single Pretenders.

> Lees verder

Video: Kay Slice - Yessika

Muziek

Vandaag brengt de Ghanese Rotterdammer Kay Slice zijn nieuwe EP Uprise én de videoclip Yessika uit. Kay mixt soulful hiphop met afrobeat geïnspireerd door artiesten als Ebo Taylor en Fela Kuti.

> Lees verder

Video: Silver Lake - Little Blue

Muziek

Nederlands art-pop duo Silver Lake brengt op 17 maart hun gelijknamige debuutalbum uit. Het album werd samen met Pieter Vonk gecoproduceerd en opgenomen. De nieuwe single Little Blue is nu uit.

> Lees verder

Video: Rita Ora - You Only Love Me

Muziek

You Only Love Me is de eerste voorloper op het album van de internationaal geprezen popster en singer-songwriter – een diep persoonlijk project dat onlosmakelijk verbonden is met een nieuw hoofdstuk in Ora’s leven en carrière.

> Lees verder

Video: Temples - Gamma Rays

Muziek

Op 14 april 2023 verschijnt het vierde album ‘Exotico’ van Temples. Het album verkent een spectrum aan existentiële thema’s: vergankelijkheid, sterfelijkheid, onze verbinding met de natuur en de onmetelijkheid van ons verstand.

> Lees verder

Video: Thomas Azier - What Does It Mean To Be Free

Muziek

In afwachting van zijn nieuwe album The Inventory Of Our Desire brengt Thomas Azier nieuwe single What Does It Mean To Be Free uit. Voor de single ging Thomas een samenwerking aan met Nederlands fotograaf en kunstenaar Jesper Boot.

> Lees verder

Single: Lost Frequencies, Elley Duhé, X Ambassadors - Back To You

Muziek

Lost Frequencies heeft de single Back To You uitgebracht, die hij opnam met Elley Duhé en X Ambassadors-zanger Sam Harris. De Belgische dj sluit daarmee een succesvol muzikaal jaar af, waarin hij de meest gedraaide artiest op de Britse radio werd.

> Lees verder