Video: Arcade Fire - Everything Now

Muziek

Arcade Fire heeft donderdag de titeltrack van hun nieuwe album Everything Now uitgebracht. Het volledige album verschijnt op 28 juli. Op zaterdag 17 juni staat de band op het Best Kept Secret festival.

> Lees verder

Video: Iguana Death Cult - The Dreamer

Muziek

Iguana Death Cult lanceerde gister de nieuwe video bij het sixties popnummer The Dreamer. Deze zomer zal Iguana Death Cult een aantal festivals aandoen, waaronder Best Kept Secret en Lowlands.

> Lees verder

Video: The National - The System Only Dreams in Total Darkness

Muziek

Hoera! The National kwam de afgelopen dagen met allemaal nieuwtjes. Dit najaar komt er een nieuwe album Sleep Well Beast, er komt een tour en sinds gister is de video The System Only Dreams in Total Darkness online te vinden.

> Lees verder

Video: Charlie Coxedge - Cloisters

Muziek

De Engelse muzikant en songwriter Charlie Coxedge, bekend als lid van de band Money, komt dit voorjaar met zijn solo plaat onder naam Cloisters. De eerste, gelijknamige, single inclusief videoclip kan je hier alvast bekijken/beluisteren.

> Lees verder

Video: Alt-J - 3WW

Muziek

Alt-J heeft een nieuw album en een nieuwe single. Het nummer heet 3WW en is het openingsnummer op het album Relaxer dat op vrijdag 9 juni verschijnt. Eerder verscheen de audio (met mooie grafische animatie), nu is de officiële video te zien.

> Lees verder

Video: Feist - Pleasure

Muziek

Eerder was de audio van de titeltrack al te beluisteren van haar, in april te verschijnen, nieuwe album Pleasure. Nu is er dan ook de video. Feist is te zien dansend en draaiend voor de camera met een soort van lachspiegel effect.

> Lees verder

Video: Casius ft. Cat Power & Pharrell Williams - Go Up

Muziek

Bizarre splitscreen videoclip die verbanden met elkaar legt, combinaties maakt, acties en reacties samenvoegd. De sync tussen diverse beelden levert leuke plaatsjes op. De clip is het bekijken waar.

> Lees verder

Video: John Mayer - Still Feel Like Your Man

Muziek

John Mayer heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Still Feel Like Your Man’. Bekijk de videoclip hieronder. John’s nieuwe album The Search For Everything’ verschijnt op 14 april.

> Lees verder

Video: Millionaire - I'm not who you think you are

Muziek

Millionaire keert terug na een periode van twaalf jaar. De band rond Tim Vanhamel bracht onlangs een nieuwe single uit ‘I’m Not Who You Think You Are’, een comebacksingle met kloten.

> Lees verder

Video: The Moonlandingz ft Rebecca Lucy Taylor - The Strangle Of Anna

Muziek

Op Eurosonic Noorderslag was de band niet meer weg te denken, zeker nadat de band de sinlge “The Strangle Of Anna”, een van de meest veelzijdige singles van het jaar, had gepresenteerd in Groningen.

> Lees verder

Video: Future Islands - Ran

Muziek

Het optreden bij David Letterman veranderde het leven van synthpopband Future Islands. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen en worden ze gehoord. Mede door de opvallende intense dansmoves van leadzanger Samuel Herring trekt de band de volledige aandacht.

> Lees verder

Video: My Baby - Love Dance

Muziek

Nieuwe sexy viceoslip van ‘My Baby’. Het lijkt bijna alsof er elektronische middelen aan te pas komen door de overtuigende groovy sound. Het is haast hypnotiserend te noemen.

> Lees verder