Video: WARHOLA ft. Glints & Tessa Dixson - Look at me

Muziek

WARHOLA onthult vandaag de nieuwe videoclip voor Look at Me met Glints & Tessa Dixson. Look at Me is de nieuwe single van WARHOLA’s onlangs uitgebrachte debuutalbum, YOUNG LOVING.

> Lees verder

Video: Weval - Someday

Muziek

Weval lost de eerste videoclip voor het in januari verschenen album The Weight. De videoclip voor Someday is gemaakt door regisseur en kunstenaar Páraic Mc Gloughlin, woonachtig in Ierland.

> Lees verder

Video: CASSIUS - Rock Non Stop

Muziek

20 jaar na de release van hun debuutplaat 1999 is er deze week een gloednieuwe retro-video van Cassius, dat hun clubjaren in de verf zet. Bekijk hier Rock Non Stop, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal dat het duo 20 jaar geleden maakte tijdens het wereldwijde touren.

> Lees verder

Video: Tycho - Pink & Blue

Muziek

Tycho is het elektronische muziekproject onder begeleiding van componist Scott Hansen. In 2016 bracht hij het album Epoch uit. Drie jaar verder in 2019 is het tijd voor nieuw werk, waarvan de eerste track Pink & Blue deze week werd uitgebracht.

> Lees verder

Video: I am Oak - Between Worlds

Muziek

Between Worlds is de eerste nieuwe single in 2019, en er volgt nog meer van de Utrechtse indie band. Naast release van de single heeft de band ook een tour door Duitsland aangekondigd in oktober.

> Lees verder

Video: Beck - Saw Lightning

Muziek

Luister nu naar de nieuwe single Saw Lightning van Beck. De single is afkomstig van het toekomstige album Hyperspace. Beck schreef en produceerde het nummer samen met met Pharrell Williams.

> Lees verder

Single: Warhola - Sportkar

Muziek

Vandaagt brengt de Belgische muzikant/producer Warhola zijn nieuwe single ‘Sportkar’ uit. ‘Sportkar’ laat een elektronische productie van Warhola horen, aangevuld met de typerende weelderige zang van Oliver Symons.

> Lees verder

Single: Tame Impala - Patience

Muziek

Het is de eerste nieuwe muziek die Kevin Parker uitbrengt sinds Currents, het wereldwijde succesalbum uit 2015. Patience is een mix van 70s disco en 90s house: elegante piano voortgedreven door discodrums en Parkers herkenbare vocals.

> Lees verder

Video: Waltzburg - Gotor

Muziek

Na de release van debuut EP Latest News met onder andere de succesvolle single Neon, komt Waltzburg nu met een nieuwe single Gotor met bijhorende eigenzinnige video. Gotor zit vol tegenstrijdigheden. Het gaat over het dode spoor waarop een relatie kan zitten.

> Lees verder

Video: Warhole - Glow

Muziek

Na het Belgische succes van de EP en veelgeprezen single ‘Promise’ in 2018, brengt Warhola zijn gloednieuwe single ‘Glow’ uit. De single is afkomstig van het debuutalbum Young Loving dat later dit jaar uitkomt.

> Lees verder

Video: RAKETKANON - Ricky

Muziek

Een volstrekt eigen en instant herkenbare enigmatische stijl die het midden houdt tussen experimentele synth rock en hypnotiserende avantgardistische noise. Ricky is tevens de eerste single van het nieuwe studio-album ‘RKTKN#3’ dat op 5 april uitkomt.

> Lees verder

Video: Fews - Paradiso

Muziek

De luide poppunkers van FEWS brengen op 1 maart hun tweede album ‘Into Red’ uit. Op 16 maart staan zij in de Vera, Groningen en op 17 maart staan ze in V11 in Rotterdam. We hebben hier alvast single ‘Paradiso’ voor je.

> Lees verder