Video: The Limiñanas - Calentita

Muziek

Na de release van de soundtrack van de film ‘Le Bel Eté’ van Pierre Creton en de soundtrack van de Netflix-film ‘The Last Days of American Crime’ van Olivier Megaton, keren The Limiñanas terug met een nieuwe single ‘CALENTITA’ met vocals van Nuria .

> Lees verder

Video: Declan McKenna - Daniel, You’re Still A Child

Muziek

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe single van Declan McKenna uit: Daniel, You’re Still A Child. inclusief video. Het is na Beautiful Faces en The Key To Life On Earth de derde single van zijn nieuwe album Zeros.

> Lees verder

Video: Metallica - Blackened 2020

Muziek

Het is een remake van een van de liedjes van hun album …And Justice For All uit 1988. Blackened 2020 was al op YouTube te zien en is nu ook in deze unieke versie uitgebracht op de verschillende streamingdiensten. Bekijk het hier bij ZUBB.

> Lees verder

Single: Gavin James - Boxes

Muziek

Gavin James brengt zijn langverwachte nieuwe single uit: Boxes. De bijbehorende lyric video die ook vandaag verschijnt, werd gemaakt door het team dat voor Childish Gambino ook de memorabele Feels Like Summer-clip maakte.

> Lees verder

Video: Joy Killed the Duke - Stay Away

Muziek

Na de eerste veelbelovende single Would You Still Like Me volgt nu de tweede single van de Nederlandse band Joy Killed the Duke Stay Away. Over een maand zal de eerste EP uitkomen.

> Lees verder

Video: Ray LaMontagne - We’ll Make It Through

Muziek

De video is gemaakt door Ray’s zoon Tobias en bestaat uit familiefoto’s. Over de reden dat hij We’ll Make It Through heeft geschreven zegt Ray: ‘I wrote this to make myself feel better. I hope it does the same for you.’

> Lees verder

Single: Jacob Banks - Like You'll Never See Me Again

Muziek

De kunst van een cover maken beheerst niet iedereen. Daarover hoeven we ons bij Jacob Banks niet druk te maken, want zijn versie van Alicia Keys’ Like You’ll Never See Me Again is adembenemend mooi.

> Lees verder

Video: Wolf & Moon - A Tape Called Life

Muziek

Wolf & Moon kondigt met met de nieuwe single A Tape Called Life hun tweede studio album aan. Ze combineren invloeden van ‘Angus & Julia Stone’ en ‘The War On Drugs’ tot hun eigen merk van dream-folk.

> Lees verder

Nieuw album: Fontaines D.C. - A Hero's Death

Muziek

Slechts een jaar na hun met lof ontvangen debuutalbum ‘Dogrel’ kondigt Fontaines D.C. hun tweede album aan. ‘A Hero’s Death’ verschijnt op 31 juli 2020 en wordt gepresenteerd met de release van de gelijknamige single en video.

> Lees verder

Video: Camilla Blue - Loose Sand

Muziek

Na When I get home, die in de Top 40 playlist ‘nieuwe releases’ belandde, en het recente Iced up is Loose Sand de derde single van het album Yellow, dat rond de jaarwisseling uit komt.

> Lees verder

Video: Waltzburg - Cleo

Muziek

Waltzburg brengt vandaag nieuwe single Cleo uit, het eerste nummer van de aankomende EP die dit najaar uit gaat komen. Deze EP is de opvolger van het afgelopen jaar uitgekomen debuutalbum Cut The Wire.

> Lees verder

Video: OneRepublic - Better days

Muziek

Door de hulp van hun fans in te roepen is OneRepublic erin geslaagd om, ondanks de vele beperkingen die de maatregelen rondom de coronacrisis ons hebben opgelegd, een clip te maken bij hun liedje Better Days.

> Lees verder