Video: Harry Styles - Treat People with Kindness

Muziek

Harry Styles begint het jaar goed, hij bracht de video voor Treat People With Kindness op nieuwjaarsdag uit. In de video is Harry dansend te zien met actrice Phoebe Waller-Bridge. Het nummer is afkomstig van het album Fine Line

> Lees verder

Single: Sam de Nef - Mother

Muziek

Sam De Nefs tweede single Mother is de hommage van een jonge man aan zijn moeder, net voordat hij zijn eigen pad inslaat. Het is een melancholische terugblik op zijn jongensjaren en de relatie met zijn moeder.

> Lees verder

Video: Epica - Freedom The Wolves Within

Muziek

De Nederlandse symfonische metal band Epica heeft zojuist zijn nieuwe single-video Freedom – The Wolves Within uitgebracht. Vorige maand kwam de 1e single-video Abyss Of Time uit. Beide tracks zijn afkomstig van het nieuwe studio-album Omega.

> Lees verder

Video: Walden - 5 Years

Muziek

Op 13 nov bracht de jonge honden van indie fuzz band Walden een nieuwe single & video clip van het langverwachte debuut album uit: Five Years. Het is de 4e single na de video clip Friends Are OK.

> Lees verder

Single: St. Solaire - Videotape

Muziek

Ruim twee jaar lang spendeerde de Rotterdamse indiepopband St. Solaire aan het schrijven en opnemen van hun debuutalbum you=me. In april zal de langverwachte plaat verschijnen. Vandaag trappen ze af met single Videotape.

> Lees verder

Video: Jake Bugg – All I Need

Muziek

Jake Bugg heeft een levenslustige nieuwe single uitgebracht, met daarbij een prachtige video. All I Need, het volgende hoofdstuk van Jakes frisse, nieuwe sound, gaat over het bevredigende gevoel van precies weten wie je bent en waar je mee bezig bent.

> Lees verder

Single: Goldkimono - Electric Swing

Muziek

Met zijn nieuwe single Electric Swing nodigt Goldkimono je uit om het hoofd leeg te maken, betoverd te worden door de kracht van muziek en het alledaagse te overstijgen. In de video van Electric Swing komt het artwork van de single tot leven.

> Lees verder

Video: REMY. - Amber

Muziek

Remy van Kesteren brengt de tweede single van zijn aankomende album uit. Het nummer heet amber en staat op de alternatieve soundtrack die hij schreef voor de Oscar-genomineerde film The Red Turtle.

> Lees verder

Single: Brett Newski - What Are We Smoking?

Muziek

Brett Newski heeft een zwak voor de ‘90s sound, en deelde deze liefde al tijdens 1400 shows op alle continenten behalve Antarctica. Vandaag brengt hij nieuwe single What Are You Smoking? uit.

> Lees verder

Video: Blair Jollands - Atoms

Muziek

Blair is zanger, songwriter en componist en bracht eerder verschillende studioalbums uit onder zijn eigen naam en zijn alter ego ‘El Hula’. De tweede single Atoms gaat vooraf aan een studio album dat Blair Jollands in het najaar van 2020 zal uitbrengen.

> Lees verder

Video: James Vincent McMorrow - I Should Go

Muziek

I Should Go is de prachtige nieuwe single van James Vincent McMorrow. De carrière van deze veelzijdige singer-songwriter is behoorlijk indrukwekkend. In mei bracht McMorrow zijn vorige single Headlights uit, in de aanloop naar zijn aankomende vijfde studioalbum.

> Lees verder

Single: Keaton Henson - Prayer

Muziek

Vier jaar na zijn album Kindly Now kondigt Keaton Henson een nieuw album aan. Monument is het zevende studioalbum voor de muzikant en dichter uit Londen.Monument komt uit op 23 oktober 2020, zijn nieuwste single Prayer luister je hier.

> Lees verder