Video: Ultraísta - Tin King

Muziek

Sporadische improvisatiesessies hebben de basis gevormd voor het aankomende album. Sister heeft iets filmisch en buitenaards en laat zich niet in een hokje plaatsen. Deze week delen ze de clip van hun nieuwste single Tin King met ons.

> Lees verder

Video: X Raiders - Wasted

Muziek

Met een diverse mix van invloeden reikend van Turbonegro tot Dillinger Escape Plan, is Weltschmerz ’89 een in-your-face verzameling van pure rock-‘n-roll: agressief en duister, maar ook oprechter en pakkender dan ooit tevoren.

> Lees verder

Video: Folvo - Wolf

Muziek

Op 4 oktober debuteerde het kersverse Folvo uit Leiden met de single & videoclip ‘Wolf’. Folvo is het kindje en de muzikale wedergeboorte van zanger en bassist Rolf Kluit. Een authentieke mix tussen Americana en 60’s Britpop, mét een knipoog.

> Lees verder

Video: Eefje de Visser – Lange Vinnen

Muziek

De nieuwste single van Eefje Visser gaat over de vergankelijkheid van jeugdigheid en volwassen worden. Het bijbehorende unheimische gevoel wordt in de video gecombineerd met een vrouwelijke, bijna sensuele choreografie.

> Lees verder

Video: Lotte Walda - Good Old Days

Muziek

Singer-songwriter Lotte Walda brengt op 26 juli haar nieuwe single & video clip Good Old Days uit en toont haar veelzijdigheid met een uitstapje naar country en roots. De single wordt geheel in stijl vergezeld door een landelijke Vintage Tour langs vintage winkels.

> Lees verder

Video: WARHOLA ft. Glints & Tessa Dixson - Look at me

Muziek

WARHOLA onthult vandaag de nieuwe videoclip voor Look at Me met Glints & Tessa Dixson. Look at Me is de nieuwe single van WARHOLA’s onlangs uitgebrachte debuutalbum, YOUNG LOVING.

> Lees verder

Video: Weval - Someday

Muziek

Weval lost de eerste videoclip voor het in januari verschenen album The Weight. De videoclip voor Someday is gemaakt door regisseur en kunstenaar Páraic Mc Gloughlin, woonachtig in Ierland.

> Lees verder

Video: CASSIUS - Rock Non Stop

Muziek

20 jaar na de release van hun debuutplaat 1999 is er deze week een gloednieuwe retro-video van Cassius, dat hun clubjaren in de verf zet. Bekijk hier Rock Non Stop, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal dat het duo 20 jaar geleden maakte tijdens het wereldwijde touren.

> Lees verder

Video: Tycho - Pink & Blue

Muziek

Tycho is het elektronische muziekproject onder begeleiding van componist Scott Hansen. In 2016 bracht hij het album Epoch uit. Drie jaar verder in 2019 is het tijd voor nieuw werk, waarvan de eerste track Pink & Blue deze week werd uitgebracht.

> Lees verder

Video: I am Oak - Between Worlds

Muziek

Between Worlds is de eerste nieuwe single in 2019, en er volgt nog meer van de Utrechtse indie band. Naast release van de single heeft de band ook een tour door Duitsland aangekondigd in oktober.

> Lees verder

Video: Beck - Saw Lightning

Muziek

Luister nu naar de nieuwe single Saw Lightning van Beck. De single is afkomstig van het toekomstige album Hyperspace. Beck schreef en produceerde het nummer samen met met Pharrell Williams.

> Lees verder

Single: Warhola - Sportkar

Muziek

Vandaagt brengt de Belgische muzikant/producer Warhola zijn nieuwe single ‘Sportkar’ uit. ‘Sportkar’ laat een elektronische productie van Warhola horen, aangevuld met de typerende weelderige zang van Oliver Symons.

> Lees verder