Video: Intergalactic Lovers - River

Muziek

Vrijdag 15 september verschijnt het nieuwe album Exhale van Intergalactic Lovers. De Belgische indie-rockers presenteren vandaag naast een lijstj Nederlandse live data ook gelijk de nieuwe video bij het nummer River die hier bij ZUBB te bekijken is.

> Lees verder

Video: Feist - Century

Muziek

Eerder was de video van de titeltrack al te zien van haar, in april verschenen, nieuwe album Pleasure, nu is er dan ook de 2e video Century. De video is geregisseerd door Scott Cudmore.

> Lees verder

Video: The National - Guilty Party

Muziek

Van de New Yorkse indie rock formatie The National verscheen eerder al het nieuwe en zeer aanstekelijke nummer The System Only Dreams in Total Darkness online en nu is ook de tweede video verschenen: Guilty Party.

> Lees verder

Video: Arcade Fire - Everything Now

Muziek

Arcade Fire heeft donderdag de titeltrack van hun nieuwe album Everything Now uitgebracht. Het volledige album verschijnt op 28 juli. Op zaterdag 17 juni staat de band op het Best Kept Secret festival.

> Lees verder

Video: Iguana Death Cult - The Dreamer

Muziek

Iguana Death Cult lanceerde gister de nieuwe video bij het sixties popnummer The Dreamer. Deze zomer zal Iguana Death Cult een aantal festivals aandoen, waaronder Best Kept Secret en Lowlands.

> Lees verder

Video: The National - The System Only Dreams in Total Darkness

Muziek

Hoera! The National kwam de afgelopen dagen met allemaal nieuwtjes. Dit najaar komt er een nieuwe album Sleep Well Beast, er komt een tour en sinds gister is de video The System Only Dreams in Total Darkness online te vinden.

> Lees verder

Video: Charlie Coxedge - Cloisters

Muziek

De Engelse muzikant en songwriter Charlie Coxedge, bekend als lid van de band Money, komt dit voorjaar met zijn solo plaat onder naam Cloisters. De eerste, gelijknamige, single inclusief videoclip kan je hier alvast bekijken/beluisteren.

> Lees verder

Video: Alt-J - 3WW

Muziek

Alt-J heeft een nieuw album en een nieuwe single. Het nummer heet 3WW en is het openingsnummer op het album Relaxer dat op vrijdag 9 juni verschijnt. Eerder verscheen de audio (met mooie grafische animatie), nu is de officiële video te zien.

> Lees verder

Video: Feist - Pleasure

Muziek

Eerder was de audio van de titeltrack al te beluisteren van haar, in april te verschijnen, nieuwe album Pleasure. Nu is er dan ook de video. Feist is te zien dansend en draaiend voor de camera met een soort van lachspiegel effect.

> Lees verder

Video: Casius ft. Cat Power & Pharrell Williams - Go Up

Muziek

Bizarre splitscreen videoclip die verbanden met elkaar legt, combinaties maakt, acties en reacties samenvoegd. De sync tussen diverse beelden levert leuke plaatsjes op. De clip is het bekijken waar.

> Lees verder

Video: John Mayer - Still Feel Like Your Man

Muziek

John Mayer heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Still Feel Like Your Man’. Bekijk de videoclip hieronder. John’s nieuwe album The Search For Everything’ verschijnt op 14 april.

> Lees verder

Video: Millionaire - I'm not who you think you are

Muziek

Millionaire keert terug na een periode van twaalf jaar. De band rond Tim Vanhamel bracht onlangs een nieuwe single uit ‘I’m Not Who You Think You Are’, een comebacksingle met kloten.

> Lees verder