Tour: Metallica

Muziek

Metallica start met Europese tour en begint in Nederland. In totaal zal de band 38 optredens geven door heel Europa. De tour duurt tot mei 2018.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Iguana Death Cult

Muziek

De Rotterdamse band Iguana Death Cult brengt op 16 februari zijn debuutalbum The First Stirrings Of Hideous Insect Life uit. Het album is opgenomen met Chris van Velde en zal op hun eigen label Amphibian Records verschijnen.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Secret Rendezvous

Muziek

Na een zomer met optredens op de Uitmarkt en bij de buren in België en Frankrijk mag Secret Rendezvous binnenkort hun live skills laten horen tijdens de MTV Music Week. Op 5 november vindt het MTV Brand New event plaats in Rotown.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Conor Oberst

Muziek

De Amerikaanse singer-songwriter Conor Oberst, van de band Bright Eyes, komt op 29 januari terug naar Nederland voor een eenmalige show in TivoliVredenburg. Dit concert volgt na het verschijnen van zijn nieuwe album Ruminations op 14 oktober.

> Lees verder

ZUBB BuZz: John Canoe

Muziek

John Canoe is een surf-garage rock trio uit Rome. Hun toevluchtsoord is een oude garage in de historische Romeinse wijk Testaccio. Het jachtterrein van John Canoe strekt zich uit van rokerige kroegjes en poppodia tot gerenommeerde festivals.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Holy Holy

Muziek

De Australische rockband HOLY HOLY heeft zijn nieuwe single Darwinism uitgebracht en die is nu te beluisteren. Volgende maand komen ze naar Nederland en zijn ze te zien op Indiestadt Festival en bij Merleyn en Rotown.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Storksky

Muziek

Storksky is het nieuwe project van zanger en gitarist Michiel Claessen. Met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale grootheden.

> Lees verder

ZUBB BuZz: The Low Anthem

Muziek

The Low Anthem komt dit najaar voor drie shows naar Nederland n.a.v. het onlangs verschenen album Eyeland dat eerder deze maand uitkwam. Dit is de eerste concertreeks van de band uit het Amerikaanse Providence (Rhode Island) sinds 2012.

> Lees verder

ZUBB BUZZ: Orange Maplewood

Muziek

Het Amsterdamse rockkwartet Orange Maplewood is lekker eigenwijs. De vier jonge honden brengen hun nieuwe EP ‘Sorry (I Never Believed In a Rock ‘n Roll Star)’ uit op cassette.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Go Go Berlin

Muziek

In Nederland stonden ze eerder op o.a. Dauwpop, Hit The City en Eurosonic/Noorderslag, en waren support van Kensington. Het Deense Go Go Berlin maakt energieke en aanstekelijk op seventies geënte gitaarrock.

> Lees verder

Primeur Kuenta i Tambu featuring Typhoon

Muziek

Eén talent, één gevestigde act, één uitdaging! In het nieuwe MTV-programma Live at Red Bull Studios ontvangt MTV aanstormende talenten die een dag de tijd krijgen om een gezamenlijke track te maken.

> Lees verder

Nieuwe single: Dimitri From Amsterdam

Muziek

Collider is een nieuwe single remix van Dimitri From Amsterdam. De DJ veteraan werkt al een geruime tijd aan een nieuwe plaat met producer Boy Bianchi.

> Lees verder