Concert: Epica - The Symphonic Synergy

Muziek

Omdat de eerste AFAS Live-show in no-time uitverkocht, besloot de band gehoor te geven aan het verzoek van de fans om een tweede ‘The Symphonic Synergy’-concert aan te bieden op donderdag 19 september 2024 in AFAS Live.

> Lees verder

Single: José James - 38th & Chicago

Muziek

Het nummer is vernoemd naar het kruispunt in James’ woonplaats waar George Floyd in 2020 op tragische wijze werd vermoord. Het is een verkenning van hoop en verdriet in het licht van politiegeweld tegen de zwarte gemeenschap.

> Lees verder

Nieuw album: Lost Frequencies - All Stand Together

Muziek

Lost Frequencies heeft zijn derde album All Stand Together uitgebracht. Op het nieuwe album van de Belgische dj en producer staan 11 ‘feel-good electronic’ tracks, waaronder zijn internationale #1-hit Where Are You Now met Calum Scott.

> Lees verder

Single: Roofman - Dreaming about a regular monday

Muziek

Dit nummer is simpelweg gevangen in het moment dat ik klaar over mezelf en de levensstijl die ik heb gekozen. Ik was op het moment van schrijven ziek en moe van al het altijd onderweg zijn, met de bijkomende drang om te feesten.

> Lees verder

Video: Lenny Kravitz - TK421

Muziek

Lenny Kravitz keert terug met een gloednieuwe single en videoclip met de titel “TK421”. Hier te beluisteren en hier te bekijken, geregisseerd door de veelgeprezen videoregisseur Tanu Muino. Het is de voorloper op zijn 12e volledige studio album, de eerste release in vijf jaar.

> Lees verder

Concert: Novastar @ Koninklijk Theater Carré

Muziek

Novastar komt naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam op 20 februari 2024
Op 20 februari 2024 komt de Belgische band, onder leiding van Joost Zweegers, terug naar Nederland.

> Lees verder

Video: Underworld - Denver Luna

Muziek

Naast een druk tourschema heeft Underworld de kans gepakt om zich weer te kunnen focussen op hun creativiteit in de studio. Denver luna (acapella) wijkt af van hun bekende geluid en geeft een intiem kijkje in Karl’s geest.

> Lees verder

Concert: Black Pumas @ AFAS Live

Muziek

Na een uitverkocht en onvergetelijk optreden in 2022, komen de Black Pumas terug naar Nederland, namelijk op 17 maart 2024 in AFAS Live te Amsterdam. De Grammy-genomineerde band komt eind oktober met een nieuw album.

> Lees verder

Video: Blink 182 - One More Time

Muziek

One More Time is het langverwachte nieuwe album van blink-182, weer in de iconische line-up van de groep: Mark Hoppus, Tom DeLonge en Travis Barker. Zondag 8 Oktober staat Blink-182 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

> Lees verder

Concert: 10 jaar Club Gewalt

Muziek

Bij 10 Year Anniversary, in regie van performance-kunstenaar Khadija El Kharraz Alami, verandert een beschaafde kringverjaardag voor de ogen van het publiek tot een conflictueus ritueel waarin de performers elkaar soms letterlijk in de haren vliegen.

> Lees verder

Concert: The 1975 @ AFAS Live

Muziek

Muziekliefhebbers in Nederland kunnen zich verheugen op een langverwachte terugkeer van de Britse alternatieve-rockband The 1975, die op 2 maart 2024 een rentree maken in AFAS Live te Amsterdam.

> Lees verder

Festival: DGTL @ ADE

Muziek

Van 19 tot en met 22 oktober vormt de NDSM-loods weer het decor van de ADE-programmering van DGTL. Verspreid over zes shows genieten zo’n 30.000 bezoekers vier dagen lang van een grootse line-up aan DJ’s en live acts.

> Lees verder