Nieuw album: Katy J Pearson - Return

Muziek

Op 13 november verschijnt het debuutalbum Return van Katy J Pearson. Het album symboliseert Katy’s terugkeer als muzikant. Naast de single Take Back The Radio, staat er ook de nieuwe single Fix Me Up op het album.

> Lees verder

Concert Eefje de Visser op VoD

Muziek

De concertfilm ging op vrijdag 3 juli in première, via een streaminglink en in diverse zalen in Nederland en België, en werd met lovende kritieken onthaald. De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld.

> Lees verder

Video: The Limiñanas - Calentita

Muziek

Na de release van de soundtrack van de film ‘Le Bel Eté’ van Pierre Creton en de soundtrack van de Netflix-film ‘The Last Days of American Crime’ van Olivier Megaton, keren The Limiñanas terug met een nieuwe single ‘CALENTITA’ met vocals van Nuria .

> Lees verder

Nieuw album: Scumbag Millionair - Poor and Infamous

Muziek

Scumbag Millionaire is een verlengstuk van de Scandirock-scene die eind jaren ’90 zijn hoogtijdagen beleefde met bands als The Hellacopters en Turbonegro. Op 25 september 2020 verschijnt het tweede album van Scumbag Millionaire: Poor And Infamous.

> Lees verder

Het Zomertheater

Muziek

Gloednieuw evenement ‘Het Zomertheater’ in ’s-Hertogenbosch: sfeervol tafelen tijdens intieme concerten van Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Maan, Rowwen Hèze, Rolf Sanchez, Nielson, Martijn Fischer, OG3NE en Jandino Asporaat.

> Lees verder

ZUBBtipt: Pearl Jam Pinkpop 2018 op KINK

Muziek

Pearl Jam heeft een unieke show uit de eigen archieven geschonken aan radiostation KINK. Het gaat om het optreden dat de band gaf op Pinkpop 2018. KINK zendt het Pearl Jam optreden integraal uit op woensdag 22 juli, van 19u30 tot 22u.

> Lees verder

Nieuw album: Metallica - S&M2

Muziek

Tijdens de heropening van het San Francisco Chase Center bundelde Metallica in september van 2019 wederom de krachten met het San Francisco Symphony orkest. Voor twee avonden deden ze oude tijden herleven en speelden ze, net als in 1999.

> Lees verder

Nieuw album: Margo Price - That's How Rumours Get Started

Muziek

Het langverwachte album That’s How Rumours Get Started van Margo Price is vanaf nu te beluisteren. De plaat gaat over moederschap, mythologie, de gentrificatie van haar thuisstad Nashville, problematische relaties en de gezondheidscrisis in de VS.

> Lees verder

Nieuw album: The Streets - None Of Us Are Getting Out Of This Alive

Muziek

Dry your eyes, mate, want je hoeft niet meer te treuren om The Streets. Nadat Mike Skinner in 2011 aankondigde het Britse rapcollectief te laten voor wat het is, leek het project definitief voorbij te zijn. Toch startte hij het in 2017 weer op.

> Lees verder

Single: Alanis Morissette - Reckoning

Muziek

Na de release van Reasons I Drink, Smiling en Diagnosis komt Alanis Morissette nu met Reckoning. Een nummer dat ook afkomstig is van haar album Such Pretty Forks In The Road dat op 31 juli verschijnt.

> Lees verder

Video: Declan McKenna - Daniel, You’re Still A Child

Muziek

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe single van Declan McKenna uit: Daniel, You’re Still A Child. inclusief video. Het is na Beautiful Faces en The Key To Life On Earth de derde single van zijn nieuwe album Zeros.

> Lees verder

Nieuw album: My Morning Jacket - The Waterfall II

Muziek

My Morning Jacket kondigde deze week hun nieuwe album The Waterfall II aan, en brengen die vandaag uit. Het album is de opvolger van The Waterfall uit 2015, dat destijds genomineerd werd voor een Grammy.

> Lees verder