Nieuw album: Laurence Jones band

Muziek

Laurence Jones band komt dit najaar voor een zestal optredens naar Amsterdam, Hoogeveen, Leeuwarden, Uden, Hengelo en Itter. Tijdens de tour zullen Laurence en zijn band nummers spelen van het nieuwe album Laurence Jones Band dat op 27 september uitkomt.

> Lees verder

Single: Eefje de Visser – Zwarte Zon

Muziek

Eefje de Visser haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in de elektronische richting: een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een intense periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

> Lees verder

Nieuw album: Keb' Mo' - Oklahoma

Muziek

Bluesgitarist en viervoudige Grammywinnaar Keb’ Mo’ kijkt vol trots toe hoe zijn album ‘Oklahoma’ het levenslicht ziet. Een eerbetoon aan de Amerikaanse staat, die een grote rol heeft gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis.

> Lees verder

Single: Lukas Nelson & Promise of the Real - Bad Case

Muziek

Bad Case, de eerste single van het album Turn Off The News (Build A Garden) geeft al een voorproefje van wat Lukas Nelson voor je in petto heeft. Je hoort de rijke muzikale opvoeding die hij heeft genoten doorklinken in zijn eigen sound, vol rock & roll, country, soul en folk.

> Lees verder

Nieuw album: Dermot Kennedy - Without Fear

Muziek

Hoewel zijn naam al langere tijd rondzingt moet Dermot Kennedy’s debuutalbum nog verschijnen. Dat doet het dan ook op 27 september. Without Fear bevat o.a. zijn onlangs uitgekomen single Outnumbered.

> Lees verder

Single: The Juan Maclean - Get Down (With My Love)

Muziek

Juan Maclean, een DJ en producer, bekend uit de clubscene in New York werkt samen met Nancy Whang, een vocalist bekend van LCD Soundsystem. De single Get Down (With My Love) kwam deze week uit.

> Lees verder

ZUBBtipt: Tiraniwen in Paradiso

Muziek

De groep Tinariwen staat stil bij de politieke-, sociale-, humanitaire- en milieuproblemen waarmee het thuisland Mali strijdt. De hypnotiserende blues is live te beluisteren op 19 juni in Paradiso in Amsterdam.

> Lees verder

Single: Little Mix - Bounce Back

Muziek

Girlband Little Mix bracht hun nieuwe single Bounce Back uit. De track, die werd geproduceerd door Stargate (Rihanna, Beyonce, Katy Perry), bevat een sample van de Soul II Soul-klassieker Back To Life, die toevallig deze zomer precies 30 jaar bestaat.

> Lees verder

Single: Life - Hollow Thing

Muziek

Alweer twee jaar geleden bracht de band het debuutalbum Popular Music uit. A Picture Of Good Health is het nieuwe album dat op 20 september uitkomt. Beluister alvast de nieuwe single Hollow Thing.

> Lees verder

Single: Indianizer - Horoscopic (Saturn returns)

Muziek

Horoscopic (Saturn returns) is de dynamische, nieuwe single van Indianizer. Met beukende drums, een Afro-dance allure en etnische gitaarriffs nemen de Italianen je mee op een psychedelische reis door de realiteit.

> Lees verder

Single: De Staat - Tie me Down

Muziek

De Staat brengt vandaag een nieuwe single uit genaamd: Tie Me Down. Het nummer is geschreven in samenwerking met LUWTEN. Achter de naam LUWTEN gaat de Nederlandse singer-songwriter Tessa Douwstra schuil.

> Lees verder

Nieuw album: Keane - Cause And Effect

Muziek

Met The Way I Feel zet Keane de machine in werking rondom het aanstaande album Cause And Effect. Die brengt niet alleen alles rondom hun vijfde album in beweging, maar ook weer rondom de band zelf.

> Lees verder