Single: Wannes Cappelle, broeder Dieleman en Frans Grapperhaus - Vergeving

Muziek

Wannes Cappelle en broeder Dieleman slaan de handen in elkaar voor een uniek project. Samen met Frans Grapperhaus betreden zij clubpodia en theaters met hun show en album ‘Dit is de bedoeling’.

> Lees verder

18 nieuwe namen Paaspop 2019

Muziek

Paaspop kondigt opnieuw een opvallend sterke muzikale mix van acts aan voor de komende editie die van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april 2019 op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

> Lees verder

Band of Horses op Live At 2019

Muziek

Band of Horses geeft op zondag 30 juni 2019 een show in het Amsterdamse Bos. de band is daarmee de derde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Kraftwerk naar Best Kept Secret 2019

Muziek

Kraftwerk is toegevoegd aan de line-up voor Best Kept Secret 2019. De Duitse electro-pioniers zullen op zaterdag 1 juni het hoofdpodium afsluiten met een speciale 3D-show. Voor deze performance zullen 25.000 3D-brillen worden uitgedeeld aan het publiek.

> Lees verder

Single: BOW 3.0 - Free Tour

Muziek

Eerder dit najaar bracht het gemaskerde trio BLOW 3.0 de single Stella uit. Nu is het tijd voor de opvolger; Free Tour. Het is de tweede single van het aankomende album Equality, welke begin volgend jaar verschijnt.

> Lees verder

Nieuw Album: Cut_ - A Small Group of Individuals

Muziek

Het album is het begin van een nieuw hoofdstuk voor het duo dat de afgelopen paar jaar een flinke stempel op de elektronische livescene van Nederland heeft gedrukt. Het album graaft diep in de persoonlijke gevoelens, verlangens en struggles van het duo.

> Lees verder

Nominaties Edison Pop 2019

Muziek

Alle nominaties voor Edison Pop 2019 zijn bekend. Welke artiesten uiteindelijk met de Edisons naar huis gaan wordt bekendgemaakt op 11 februari, een besloten evenement in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

> Lees verder

O/N met Audio Obscura

Muziek

Audio Obscura kondigt oud & nieuwfeest aan in een Amsterdams verlaten kantoorpand.
Eindig 2018 in stijl met Gerd Janson, Dekmantel Soundsystem & Cinnaman. Het feest begint om 22:00 uur en duurt tot 05:00 uur.

> Lees verder

Nieuw album: Stealing Sheep - Big Wows

Muziek

Het nieuwe album van Stealing Sheep, Big Wows, komt op 19 april uit. Single Joking Me is alvast een fijne opwarmer van het nieuwe album dat rauwer, harder en gekker is dan het eerdere werk dat we van het trio hoorden.

> Lees verder

IDLES veilen al het artwork 'Joy as an Act of Resistance'

Muziek

De punkers van IDLES veilen al het artwork van hun laatst uitgebrachte album ‘Joy as an Act of Resistance’. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar Samaritans, een stichting die mensen met mentale problemen opvangt en een plek biedt waar ze zichzelf kunnen zijn.

> Lees verder

Bon Iver eerste headliner van Best Kept Secret 2019

Muziek

Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019. De invloedrijke Amerikaanse indieband rond Justin Vernon sluit op vrijdag 31 mei het hoofdpodium af. In totaal treden op de zevende editie van Best Kept Secret meer dan 100 artiesten, bands en dj’s op.

> Lees verder

Nieuw album: Alpines - Full Bloom

Muziek

Het uit Londen afkomstige duo Alpines bracht op 16 november het langverwachte derde studioalbum Full Bloom op hun eigen label Untrue Records uit. De eerste single afkomstig van het album is nu uit en heet Out of View.

> Lees verder