Woody Allen in Carré

Muziek

De beroemde filmmaker Woody Allen is tevens klarinettist en brengt met musical director Eddy David en hun formatie, op maandag 24 juni een bezoek aan Carré. Het concert wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist

> Lees verder

Nieuw album: Madonna - Madame X

Muziek

Madame X, het veertiende studioalbum van Madonna, ziet op vrijdag 14 juni het levenslicht. Madonna’s Portugese thuisbasis van de afgelopen zeven jaar heeft een sterke creatieve invloed op haar gehad en dat is terug te horen op Madame X.

> Lees verder

DGTL: laatste kaarten en openingsavond met SKYLINE II

Muziek

DGTL Amsterdam 2019 opent deze vrijdag met het kunstproject SKYLINE II.
De kunstinstallatie wordt muzikaal begeleid door Colin Benders, Oceanic en Dax J. Laatste kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn nu nog verkrijgbaar.

> Lees verder

Video: Beck - Saw Lightning

Muziek

Luister nu naar de nieuwe single Saw Lightning van Beck. De single is afkomstig van het toekomstige album Hyperspace. Beck schreef en produceerde het nummer samen met met Pharrell Williams.

> Lees verder

Single: Diplo - Hold on Tight

Muziek

Na eerdere samenwerkingen met o.a. Mark Ronson en Dua Lipa is Grammy winnaar Diplo terug met een echte house release. Luister hier naar de heerlijke track genaamd Hold You Tight. Dit weekend en volgende week staat Diplo op Coachella.

> Lees verder

Nieuw album: JJ Cale - Stay Around

Muziek

Op 26 april komt Stay Around uit, een postuum album van JJ Cale, samengesteld door zijn naasten: weduwe/muzikante Christine Lakeland en vriend/manager Mike Kappus. Stay Around bestaat enkel uit songs die nooit eerder zijn uitgebracht.

> Lees verder

Single: Mac DeMarco - Nobody

Muziek

Op 10 mei komt Mac DeMarco’s vierde album uit: Here Comes The Cowboy. Luister bij ZUBB naar de tweede single Nobody. Mac DeMarco is deze zomer live te zien op Best Kept Secret festival en staat op 19 November in Paradiso.

> Lees verder

Single: Tame Impala - Borderline

Muziek

Na Patience heeft Tame Impala vandaag weer een nieuwe track uitgebracht genaamd Borderline. Het zijn de eerste tracks die Kevin Parker uitbrengt sinds Currents, het wereldwijde succesalbum uit 2015. Deze zomer is Tame Impala één van de headliners van Lowlands.

> Lees verder

Single: Mark Ronson - Late Night Feelings ft Lykke Li

Muziek

Hitmachine Mark Ronson bracht gister zijn nieuwe single Late Night Feelings uit, de opvolger van Nothing Breaks Like a Heart. Vorige keer deed hij het met Miley Cyrus, nu strikte hij Lykke Li voor de vocals.

> Lees verder

Nieuw album: Game Of Thrones - For The Throne

Muziek

Dit weekend verschijnt het langverwachte achtste – en laatste – seizoen van de hitserie Game of Thrones. Eerder deze week werd op het Twitter-account van Game Of Thrones aangekondigd dat op vrijdag 26 april de soundtrack For The Throne verschijnt.

> Lees verder

Tribute To Woodstock

Muziek

Met de toevoeging van de gevierde tributebands van The Grateful Dead (door Deadly Grateful -NL); Janis Joplin (door het Australische Full Tilt Janis) en van Crosby, Stills, Nash & Young (door Deja Vu -NL) is de line-up van Tribute To Woodstock nu volledig.

> Lees verder

Nieuw album: Lewis Capaldi - Divinely Uninspired to a Hellish Extent

Muziek

Het debuutalbum van Lewis Capaldi Divinely Uninspired to a Hellish Extent heeft zijn release op 17 mei. Schots supertalent Lewis Capaldi verovert momenteel de harten van menigeen met de prachtige single Someone You Loved.

> Lees verder