Aanstormend hiphop talent in Q-factory

Muziek

Q-Factory in Amsterdam opent de deuren voor aanstormend hiphop talent uit de VS. Te beginnen met de jonge innovatieve rapper KOTA The Friend en de excentrieke bad boy Juiceboxxx.

> Lees verder

Nieuw album: All Them Witches - ATW

Muziek

De psychedelische rockband All Them Witches brengt op 28 september zijn nieuwe studioalbum ATW uit. Fishbelly 86 Onions, de eerste single afkomstig van het album is nu uit. Beluister het nummer bij ZUBB.

> Lees verder

De Amsterdam Klezmer Band clubavonden

Muziek

Vanaf september 2018 Iedere laatste donderdag van de maand Club Amsterdam Klezmer in de Mezrab in Amsterdam. De Amsterdam Klezmer Band treedt op en nodigt bijzondere gasten, bekende buitenlandse bands en jong talent uit om samen te werken.

> Lees verder

Nieuw Album: AVEC - Heaven / Hell

Muziek

De Oostenrijkse zangeres AVEC brengt op 14 september haar nieuwe studioalbum getiteld Heaven / Hell uit. AVEC speelde al op festivals als Eurosonic, Reeperbahn en The Great Escape. In november 2018 komt AVEC naar de Benelux voor een clubtour.

> Lees verder

Nieuw album: Paceshifters - Live in Concert '17

Muziek

Tien jaar Paceshifters. ​T​ijd voor een heus live-album dat laat horen waar de band LIVE voor staat. Dat is er nu, en vanaf 18 oktober 2018 te koop: Paceshifters Live in Concert ’17. Opgenomen eind december 2017 tijdens een (uitverkochte) show in Hedon Zwolle.

> Lees verder

Video: The Prodigy - Need Some1

Muziek

The Prodigy presenteert Need Some1, de opzwepende eerste single van hun aanstaande album No Tourists, vergezeld van een explosieve videoclip die door regisseur Paco Raterta in Manilla is geschoten. Need Some1 is een track die het best gedijt in extremen.

> Lees verder

Video: Fil Bo Riva - Time Is Your Gun

Muziek

Folk band Fil Bo Riva met frontman Filippo Bonamici bracht vorige week de single Time is your Gun uit en heeft en nu een video bij gemaakt. Op 4 oktober staat Fil Bo Riva in Cinetol, Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw Album: Christine and the Queens - Chris

Muziek

De langverwachte tweede plaat Chris werd volledig geschreven, gearrangeerd en ingespeeld door Christine and the Queens. Het is de opvolger van haar iconische debuut Chaleur Humaine waarvan 1,3 miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

> Lees verder

Festival: ROOTZZ festival in MEZZ

Muziek

Luke Winslow-King, Over The Rhine en meer op tweede editie ROOTZZ festival in MEZZ. Sarah Shook & The Disarmers, JP Harris & The Tough Choices, Jay-Roon & The Loose Ends en Abe Partridge ook in het programma opgenomen.

> Lees verder

Parkpopweekend verwelkomt 200.000 bezoekers

Muziek

Het Parkpopweekend, met Parkpop Downtown op vrijdag, de eerste editie van het nieuwe Parkpop Saturday Night op zaterdag en Parkpop op zondag, heeft in totaal 200.000 bezoekers getrokken. Met shows o.a. van De Jeugd van Tegenwoordig, Roachford, The Fratellis en BLØF.

> Lees verder

EP: Underworld & Iggy pop - Teatime Dub Encounters

Muziek

Underworld en Iggy Pop kondigen hun EP Teatime Dub Encounters aan, die zal uitkomen op 27 juli. Enkele weken geleden brachten ze al de track Bells & Circles uit. Luister nu naar de nieuwe track I’ll See Big.

> Lees verder

Nieuw album: Meghan Trainor - Treat Myself

Muziek

De Amerikaanse zangeres Meghan Trainor heeft een nieuw album aangekondigd. Haar derde album ‘Treat Myself’ verschijnt op 31 augustus. De Grammy Award winnares, zangeres, songwriter en multi-instrumentalist brak in 2014 door met de single All About That Bass.

> Lees verder