Video: Folvo - Wolf

Muziek

Op 4 oktober debuteerde het kersverse Folvo uit Leiden met de single & videoclip ‘Wolf’. Folvo is het kindje en de muzikale wedergeboorte van zanger en bassist Rolf Kluit. Een authentieke mix tussen Americana en 60’s Britpop, mét een knipoog.

> Lees verder

Single: Donna Blue - Desert Lake

Muziek

Vintage pop band Donna Blue komt met de nieuwe single ‘Desert Lake’. Het is de eerste nieuwe muziek na release van hun tweede 7 inch EP eerder dit jaar. Het nummer komt samen met een filmische video uit, die perfect de sfeer van het nummer vangt.

> Lees verder

Single: Bobbi - Un Jour

Muziek

Bobbi is het alter ego van zangeres en model Margriet Planting. Ze maakte eerder furore als zangeres en bassiste van Zazí. Op 20-9 lanceerde ze haar 2e single Un Jour. Het is de opvolger van debuut single & videoclip Dans Mon Lit, die afgelopen zomer uit kwam.

> Lees verder

Western Stars van Bruce Springsteen eenmalig in de bioscoop

Muziek

Met Western Stars slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn rootsniet vergeet. De documentaire behandelt de thema’s liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd.

> Lees verder

Single: Waltzburg - Friends

Muziek

Waltzburg brengt nieuwe single Friends uit samen met psychedelische video. Nieuwe single is voorloper op release van debuut album Cut The Wire. In het najaar, na release van debuut album op 11 oktober, gaat Waltzburg op tour door Nederland.

> Lees verder

The 1975 naar Ziggo Dome

Muziek

The 1975 komt terug naar Nederland. Op dinsdag 17 maart 2020 staat de band met hun grootste indoor show tot nu toe in de Ziggo Dome. Het optreden is onderdeel van de Europese tour waarmee de band het nieuwe album Notes on a Conditional Form presenteert.

> Lees verder

Q-FACTORY lanceert 'Factory of Dance'

Muziek

Q-Factory lanceert de ‘Factory Of Dance’! Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober ontvangt Q de allergrootste EDM DJ’s ter wereld. Dag en nacht ben je in Q-Factory op het juiste adres voor alles op het gebied van dance muziek en entertainment.

> Lees verder

Nieuw album: The S.L.P. - The S.L.P.

Muziek

The S.L.P. is het eerste soloalbum van Kasabian-gitarist Serge Pizzorno. Zijn gloednieuwe solowerk lijkt in niets op wat Kasabian maakt. Van hiphopbeats via psychedelische funk naar new wave, met rijke melodieën en euforische klanken.

> Lees verder

Nieuw album: Tool - Fear Inoculum

Muziek

Na dertien jaar van hopen, bidden en speculeren is de langverwachte opvolger van 10,000 Days eindelijk een feit. Fear Inoculum, zoals het album heet, was al dat wachten meer dan waard. Fear Inoculum verschijnt digitaal en als Limited Edition-box.

> Lees verder

Single: St. Solaire - Home

Muziek

Na een intensieve periode van schrijven, opnemen en mixen is de band klaar voor het volgende avontuur. In navolging hiervan bracht St. Solaire op vrijdag 23 augustus bracht de eerste single Home van het debuutalbum uit. De band is o.a. te zien in de Zwarte Ruiter in Den Haag.

> Lees verder

Nieuw album: VanWyck - Molten Rock

Muziek

Molten Rock, het tweede album van de singer-songwriter VanWyck zal op 15 november verschijnen op Concerto Records. De eerste single van dat album, Supermarket Line is vandaag verschenen.

> Lees verder

Nieuw album: Dog In The Snow - Vanishing Lands

Muziek

In drie achtereenvolgende weken schreef Dog In The Snow, acht liedjes die je 15 november op Vanishing Lands vindt. De eerste single Dark kwam deze week al uit en geven een impressie van wat er te verwachten valt van het album.

> Lees verder