Dirk Jan

Voor ZUBB combineer ik twee van mijn grote passies: muziek en schrijven. Ik heb voorliefde voor muziek met een elektronische inslag, maar kan ook grenzeloos genieten van ingetogen gitaarliedjes. Ook de alternatieve muziek van onze Zuiderburen kan mij meer dan normaal bekoren. Ik houd van nieuwe muziek, meer dan van ouwe meuk. Ik ben dan ook redelijk op de hoogte van de nieuwe releases.

Onder het genot van een biertje bezoek ik af en toe een concert. Grootschalige muziekfestivals zijn niet aan mij besteed, ik bezoek liever (gratis) festivals zoals Waterpop, Metropolis of Breda Barst. Het leukste festival van Nederland vind ik het Belgische Ik Zie U Graag.

Voor ZUBB schrijf ik album- en concertrecensies en lever ik bijdrages aan de rubrieken De Singles, ZUBB BuZz en ZUBB Weekly. Meer over mij weten? Check mijn website.
Dirk Jan's recente artikelen:

VSCD OEUVREPRIJS VOOR IVO VAN HOVE

Theater

Regisseur en directeur van Internationaal Theater Amsterdam, Ivo van Hove, ontvangt zondag 25 augustus de VSCD Oeuvreprijs na afloop van het Paradisodebat, georganiseerd door Kunsten ’92, om 18.00 uur in ITA in Amsterdam.

> Lees verder

The Raindance Project

Muziek

Op zaterdag 14 september 2019 introduceert Justdiggit met The Raindance Project drie simultane en gratis toegankelijke evenementen, in Nederland, Kenia en Tanzania, om zo vergroening te positioneren als dé wereldwijde oplossing voor klimaatverandering.

> Lees verder

Winactie: Pet Sematary

Film & TV

De familie Creed verhuist naar het platteland waar buurtbewoners hun al snel inlichten over de onheilspellende dierenbegraafplaats vlak bij hun nieuwe huis. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Winactie: Wonder Park

Film & TV

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. Maak bij ZUBB kans op een DVD of Blu-ray van de film.

> Lees verder

Trailer: The Violin Player

Film & TV

De veelgeprezen violiste Karin moet haar carrière beëindigen na een auto-ongeluk, waardoor ze haar fijne motoriek verliest, en niet meer in staat is haar viool te bespelen. Karin begint met lesgeven aan jonge violisten.

> Lees verder

Winactie: Little

Film & TV

In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders ineens wakker in haar penthouse als 13-jarige tiener. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Trailer: Motherless Brooklyn

Film & TV

Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. De film is vanaf 5 december 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: RAMBO: Last Blood

Film & TV

Van 1982 naar 2019. Van soldaat naar legende. Sylvester Stallone knalde in 1983 al van het doek in Rambo: First Blood. Nu, 37 jaar later, is de legendarische John Rambo helemaal terug. In RAMBO: LAST BLOOD grijpt hij nog eenmaal naar zijn wapens in een strijd van leven op dood.

> Lees verder

Winactie: Good Boys

Film & TV

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder