Jeroen

Realist met een pessimistische blik op de wereld en het leven dat we lijden. Gelukkig heb ik (minstens) twee persoonlijkheden dus ben ik ook romanticus met een optimistische blik op de wereld en het leven.

Het altijd weer afwachten wie zijn kop op steekt en hoe de dag zal verlopen. Vermoeiend, maar ook best vermakelijk voor anderen en mijzelf. Never a dull moment!
Jeroen's recente artikelen:

Single: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators - Call Off The Dogs

Muziek

De Amerikaanse (hard)rockband Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC) brengt zijn nieuwe single-video ‘Call Off The Dogs’ uit. Het is de opvolger van de eerste single ‘The River Is Rising’ die vorig jaar verscheen. Beide tracks staan op het nieuwe studio-album ‘4’ dat op vrijdag 11 februari.

> Lees verder

Nieuw album: Remy van Kesteren - Places I may have visited, people I may have met Pt. 2

Muziek

Harpist Remy van Kesteren brengt de nieuwe nummers for a script en fuji uit. Het zijn de eerste twee nummers die op de tweede EP staan van zijn project Places I may have visited, people I may have met, die uit komt op 11 februari.

> Lees verder

Trailer: Phat Tuesday

Film & TV

Prime Video kondigt de nieuwe docuserie Phat Tuesdays aan. De docuserie viert Phat Tuesdays in The Comedy Store, de invloedrijke comedy showcase die de carrières van een aantal van de beroemdste zwarte comedians in de industrie van vandaag hielp lanceren.

> Lees verder

Nieuw album: Father John Misty - Chloë and the Next 20th Century

Muziek

Father John Misty is terug met een nieuw album. Chloë and the Next 20th Century is zijn vijfde album en het eerste nieuwe materiaal sinds de release van God’s Favorite Costumer uit 2018. Eerder bracht Father John Misty tevens de eerste track Funny Girl uit. Bekijk hier de officiële video.

> Lees verder

Toneel: Met voorbedachte Rade

Theater

De Warme Winkel toert van februari t/m april door Nederland en België met de voorstelling Met voorbedachte Rade waarin De Warme Winkel overbevolking onderzoekt. De première is op vrijdag 11 februari in het Grand Theatre in Groningen.

> Lees verder

Festival: DGTL 2022

Muziek

Met de bekendmaking de line-up belooft DGTL Amsterdam het festivalseizoen in stijl af te trappen, zie het als een uitnodiging om samen te komen op een dansvloer die alle hoeken van de clubcultuur verwelkomt, respecteert en viert.

> Lees verder

Festival: IN-EDIT 2022

Film & TV

De vierde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 7 t/m 10 april georganiseerd in Het Ketelhuis en Melkweg Cinema in Amsterdam. Bij elke filmvertoning wordt indien mogelijk live muziek geprogrammeerd.

> Lees verder

Trailer: Moonfall

Film & TV

In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Het is slechts een kwestie van weken voordat een botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.

> Lees verder

Trailer: The Saint Of The Impossible

Film & TV

Een moord, een politie-inval en een foto van een mysterieus meisje: een jonge immigranten moeder in New York moet het geheime romantisch leven van haar tweelingzonen achterhalen om te ontdekken wat hen is gebeurd.

> Lees verder