Jeroen

Realist met een pessimistische blik op de wereld en het leven dat we lijden. Gelukkig heb ik (minstens) twee persoonlijkheden dus ben ik ook romanticus met een optimistische blik op de wereld en het leven.

Het altijd weer afwachten wie zijn kop op steekt en hoe de dag zal verlopen. Vermoeiend, maar ook best vermakelijk voor anderen en mijzelf. Never a dull moment!




Jeroen's recente artikelen:

ZUBBtipt: I Care A Lot

Film & TV

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten.

> Lees verder

BIG ART

Kunst

Kunstplatform BIG ART strijkt voor de derde en laatste keer neer op het industriële Hembrugterrein. De vorige editie kon de beurs op de valreep doorgang vinden, maar met beperkte publieke toegankelijkheid.

> Lees verder

Single: La Pegatina, Chef'Special - Down for love

Muziek

Down For Love is de nieuwe single van Chef’Special. Het nummer verscheen vandaag en is een samenwerking met de Spaanse band La Pegatina. Eerder dit jaar brachten de Haarlemmers al de track Afraid Of The Dark uit.


> Lees verder

Trailer: Oasis Knebworth 1996

Film & TV

Op 10 en 11 augustus 1996 kwamen 250.000 jonge muziekfans samen in Knebworth Park, om Oasis te zien optreden in twee recordbrekende, tijdperk-bepalende shows. De concerten waren binnen een dag uitverkocht.

> Lees verder

Trailer: Surge

Film & TV

Joseph zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering.

> Lees verder

Rijksmuseum koopt topcollectie Meissen-porselein

Kunst

Het Rijksmuseum heeft op de veiling een groot deel van een belangrijke collectie Meissen-porselein kunnen kopen, waaronder de twee hoogtepunten, een klok en koffie- en theeservies.

> Lees verder

The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition

Film & TV

Ter ere van het 50 jarige jubileum van het legendarische The Doors album L.A. Woman zal op 4 november The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition bioscopen over de hele wereld transformeren in concertzalen en fans de ervaring geven er live bij te zijn.

> Lees verder

Nieuw album: Curtis Harding - If Words Were Flowers

Muziek

De uit Atlanta afkomstige artiest Curtis Harding heeft vandaag zijn nieuwe album If Words Were Flowers aangekondigd en de groovy single en videoclip Can’t Hide It gedeeld. Bekijk hier bij ZUBB de op de jaren ’70 geïnspireerde videoclip.

> Lees verder

Winactie: Dune

Film & TV

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Maak bij ZUBB kans op de boekversie van de film en vrijkaarten.

> Lees verder