Jeroen

Realist met een pessimistische blik op de wereld en het leven dat we lijden. Gelukkig heb ik (minstens) twee persoonlijkheden dus ben ik ook romanticus met een optimistische blik op de wereld en het leven.

Het altijd weer afwachten wie zijn kop op steekt en hoe de dag zal verlopen. Vermoeiend, maar ook best vermakelijk voor anderen en mijzelf. Never a dull moment!
Jeroen's recente artikelen:

Concert: The Tower Tapes

Muziek

Sony Music presenteert The Tower Tapes: een serie intieme showcases met internationale en lokale artiesten, opgenomen in de A’DAM Toren in Amsterdam. De eerste showcase, met Nothing But Thieves, is nu te zien op YouTube.

> Lees verder

Trailer: Elemental

Film & TV

In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

> Lees verder

Trailer: The Flash

Film & TV

In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. The Flash is vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in Dolby Cinema, 4D en IMAX.

> Lees verder

Winactie: The Boogeyman

Film & TV

De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt.

> Lees verder

Dance: Tinlicker opent ADE met Metropole Orkest

Muziek

Traditie getrouw zal het Metropole Orkest ADE openen en dit keer zal dat samen met Tinlicker zijn. Het concert in de Melkweg met het Metropole Orkest is uitgegroeid tot een terugkerend onderdeel in de programmering van ADE.

> Lees verder

Theater: The Damned in Carré

Theater

In deze theaterbewerking naar een filmscript van de cineast Luchino Visconti is te zien hoe een familie van rijke Duitse industriëlen fataal gecorrumpeerd raakt in haar samenwerking met de aan de macht gekomen nazipartij.

> Lees verder

Nieuw album: Henge - Alpha Test 4

Muziek

HENGE (UK) is een groep van vier buitenaardse wezens onder aanvoering van de innemende frontman Zpor. Op 26 mei lanceren ze hun nieuwe album Alpha Test 4. De recent uitgebrachte videoclip Get A Wriggle On was al een voorproefje.

> Lees verder

Single: Roofman - Black Woodpecker

Muziek

Black Woodpecker is het vervolg op het debuutalbum Still The Mess I Was, dat 24 februari dit jaar verscheen. Roofman is het alias van songwriter Thijs van der Meulen. Deze zomer gaat Roofman solo op tour in Duitsland voor een een reeks intieme shows.

> Lees verder

Festival: Vestrock 2023

Muziek

Met nog 3 weken te gaan tot de 12e editie van VESTROCK (op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni a.s. in Hulst) is de definitieve line-up nu écht compleet dankzij de toevoeging van een aantal nieuwe acts op de vijf podia die VESTROCK dit jaar rijk is.

> Lees verder