Patty

Concertfreak, student en onmogelijke chaot. Ik word wild van de nog onbekende bandjes in de kleine maar fijne Nederlandse poptempels. Ik studeer journalistiek in Tilburg en dat verklaart mijn passie voor schrijven gelijk. Waarover schrijf ik dan? Over muziek natuurlijk! Niet is mooier dan genieten van concertjes en er vervolgens ook nog over te schrijven. Af en toe schiet ik ook wat kiekjes bij die concerten.

Ik kan niet tegen het verliezen van de zachte kussentjes rond mijn oordopjes, klagende mensen en kou. Voor de rest ben ik makkelijk. Ik wil veel en vind veel leuk. Als er maar muziek is.
Patty's recente artikelen:

Expositie 'Connecting Time' in Moco Museum

Kunst

Wie de komende maanden het Moco Museum binnenstapt, waant zich voor even in een verdraaide werkelijkheid. De New Yorkse kunstenaar Daniel Arsham verbindt in elf getransformeerde ruimtes het verleden, heden en de toekomst.

> Lees verder

Trailer: At Eternity's Gate

Film & TV

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. De film is vanaf 7 februari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Nieuw album: Down in Norway - Roofbouw

Muziek

Down in Norway is de artiestennaam van singer-songwriter Juliet Van de Voort. Haar muziek kenmerkt zich door treffende Nederlandstalige teksten die de hardheid van het dagelijks leven bedekken met een poëtische dromerigheid.

> Lees verder

Nieuw Album: Hozier - Wasteland, Baby!

Muziek

De Ierse singer-songwriter Hozier maakt vandaag bekend dat zijn nieuwe album Wasteland, Baby! op vrijdag 1 maart uitkomt. Hozier kondigt vandaag ook nog eens zijn ‘Wasteland, Baby!’ wereldtour aan.

> Lees verder

Winactie: Glass

Film & TV

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Met Bruce Willis en Samuel L. Jackson uit Unbreakable en James McAvoy uit Split.

> Lees verder

Yamato - Passion of JHONETSU

Muziek

Vol trots presenteert Yamato in het voorjaar van 2019 de nieuwe wereldtour: “PASSION – JHONETSU”. In de maanden april en mei 2019 zullen de YAMATO Drummers 33 shows geven in Nederland.

> Lees verder

Winactie: Nobody's Fool

Film & TV

Als de losbandige Tanya haar leven weer op orde wil krijgen, zoekt zij hiervoor hulp bij haar keurige zus Danica. Nu deze twee tegenpolen samenwonen zorgt dit voor hilarische maar ook bizarre situaties.

> Lees verder

Single: Walden - Friends Are OK

Muziek

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 11 januari 2019 bracht indie band Walden haar eerste single en video clip ‘Friends Are OK’ uit. Check de video nu hier op ZUBB.

> Lees verder

Winactie: Mary Queen of Scots

Film & TV

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder