Patty

Concertfreak, student en onmogelijke chaot. Ik word wild van de nog onbekende bandjes in de kleine maar fijne Nederlandse poptempels. Ik studeer journalistiek in Tilburg en dat verklaart mijn passie voor schrijven gelijk. Waarover schrijf ik dan? Over muziek natuurlijk! Niet is mooier dan genieten van concertjes en er vervolgens ook nog over te schrijven. Af en toe schiet ik ook wat kiekjes bij die concerten.

Ik kan niet tegen het verliezen van de zachte kussentjes rond mijn oordopjes, klagende mensen en kou. Voor de rest ben ik makkelijk. Ik wil veel en vind veel leuk. Als er maar muziek is.
Patty's recente artikelen:

Festival: Secret Project Festival @ ADE

Muziek

Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan.

> Lees verder

Single: Inge Lamboo - Black Heart

Muziek

Black Heart is de nieuwe single van Inge Lamboo. Het nummer werd door Inge’s TikTik-volgers (inmiddels ruim 102k) zelf gekozen tot haar nieuwste single nadat ze hen de keuze had gegeven uit vijf akoestische stukjes van haar aanstaande album.

> Lees verder

Theater: KRAAI op Fringe Festival

Theater

In deze muziektheatervoorstelling zullen vier jonge mannen je meenemen naar hun binnenwereld. Via hiphop wordt gezocht naar balans en wie we nou eigenlijk zijn. Want is dat niet de zoektocht die we allemaal voeren?

> Lees verder

Single: United Freedom Collective - 1994

Muziek

Met een smaakpalet dat varieert van dansvloergerichte elektronica tot traditionele Amazonische Icaros-gezangen, put het trio ook inspiratie uit de klinische, spirituele, ecologische en filosofische praktijken van zijn drie kernleden.

> Lees verder

Single: Connie Constance - Till the World's Awake

Muziek

De in Watford geboren indie-rock godin Connie Constance kondigt haar nieuwe album ‘Miss Power’ aan, een gedurfde verzameling nummers doordrenkt met energieke drums, snerende gitaarriffs en feministische woed.

> Lees verder

Festival: DGTL - ADE editie

Muziek

DGTL kondigt zijn grootste ADE-editie ooit aan met de complete line-up van artiesten die op 20, 21 en 22 oktober zullen optreden. Meer dan 25.000 muziekfans van over de hele wereld kunnen weer genieten van een overvloed aan DJ’s en live acts.

> Lees verder

Film: Wold Cinema Amsterdam

Film & TV

Volledige programma en gasten World Cinema Amsterdam bekend in aanwezigheid van regisseurs Nabil Ayouch van Casablanca Beats, Emma Kawawada van My Small Land, July Jung van Next Sohee en anderen.

> Lees verder

Trailer: Don't Worry Darling

Film & TV

Don’t Worry Darling is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

> Lees verder

Trailer: Samaritan

Film & TV

Twintig jaar geleden werd de supersterke buurtwachter Samaritan, dood gemeld na een vurig gevecht met zijn rivaal, Nemesis. De meesten geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, maar sommigen in de stad hebben hoop dat hij nog leeft.

> Lees verder