Patty

Concertfreak, student en onmogelijke chaot. Ik word wild van de nog onbekende bandjes in de kleine maar fijne Nederlandse poptempels. Ik studeer journalistiek in Tilburg en dat verklaart mijn passie voor schrijven gelijk. Waarover schrijf ik dan? Over muziek natuurlijk! Niet is mooier dan genieten van concertjes en er vervolgens ook nog over te schrijven. Af en toe schiet ik ook wat kiekjes bij die concerten.

Ik kan niet tegen het verliezen van de zachte kussentjes rond mijn oordopjes, klagende mensen en kou. Voor de rest ben ik makkelijk. Ik wil veel en vind veel leuk. Als er maar muziek is.
Patty's recente artikelen:

Video: CASSIUS - Rock Non Stop

Muziek

20 jaar na de release van hun debuutplaat 1999 is er deze week een gloednieuwe retro-video van Cassius, dat hun clubjaren in de verf zet. Bekijk hier Rock Non Stop, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal dat het duo 20 jaar geleden maakte tijdens het wereldwijde touren.

> Lees verder

Trailer: Ruben Brandt, collector

Film & TV

Ruben Brandt is een psychotherapeut die achtervolgd wordt door nachtmerries waarin de personages uit beroemde schilderijen hem aanvallen. Omdat vier van zijn patiënten deskundige dieven zijn, bedenkt hij samen met hen een complot om elk van de 13 werken te stelen.

> Lees verder

Winactie: Brightburn

Film & TV

Een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt? Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Video: Tycho - Pink & Blue

Muziek

Tycho is het elektronische muziekproject onder begeleiding van componist Scott Hansen. In 2016 bracht hij het album Epoch uit. Drie jaar verder in 2019 is het tijd voor nieuw werk, waarvan de eerste track Pink & Blue deze week werd uitgebracht.

> Lees verder

Nieuw album: ∑(No,12k,Lg,17Mif) New Order + Liam Gillick: So it goes..

Muziek

New Order is de band die voortkwam uit het legendarische Joy Division, na dat frontman Ian Curtis zichzelf om het leven bracht. Gevormd in de jaren ’80, waren deze mannen invloedrijk in het integreren van post-punk in de elektronische dansmuziek.

> Lees verder

Winactie: Possession of Hannah Grace

Film & TV

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht… De dood is nog maar het begin.

> Lees verder

Winactie: Better Call Saul seizoen 4

Film & TV

In het vierde seizoen van dit veelgeprezen drama is de dood van Jimmy McGills’ broer de trigger voor zijn transformatie tot “Saul Goodman”. Maak kans op een DVD van seizoen 4 van de serie Better Call Saul.

> Lees verder

Single: Major Lazer - Can't Take It From Me

Muziek

Major Lazer is terug met de nieuwe single Can’t Take It From Me. De band rond Diplo herontdekt hiermee hun originele Caribische invloeden en met de track keert ook het Major Lazer character terug.

> Lees verder

Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor in NDSM-loods

Muziek

Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het Amsterdam Dance Event in de NDSM-loods. Richie Hawtin en Modeselektor geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.

> Lees verder