Marije

Op papier lijkt Marije veel minder leuk dan ze eigenlijk is. Ze praat te veel, is eigenwijs maar vindt zelf van niet. Ze vindt heel veel dingen stom: neuspeuterende mannen, collega’s zoenen en stopwoordjes.

Daarnaast is ze altijd alles kwijt en wil het maar niet lukken een fiets te vinden die bij haar past. Enige lichtpuntje in de zaak is dat ze met jongere mannen date en het steeds beter lukt om haar huis netjes te houden.
Marije's recente artikelen:

Video: Waltzburg - Gotor

Muziek

Na de release van debuut EP Latest News met onder andere de succesvolle single Neon, komt Waltzburg nu met een nieuwe single Gotor met bijhorende eigenzinnige video. Gotor zit vol tegenstrijdigheden. Het gaat over het dode spoor waarop een relatie kan zitten.

> Lees verder

Teaser: Once upon a Time in Hollywood

Film & TV

In de negende film van regisseur Quentin Tarantino proberen TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

> Lees verder

Trailer: SHAZAM!

Film & TV

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson, kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! De film draait vanaf 4 april in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Long Shot

Film & TV

Charlotte Field is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Fred Flarsky is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was.

> Lees verder

DGTL en Ace & Tate: Refract

Stijl

Festival organisatie gaat samenwerking aan met brillenmerk om plastic afval te recyclen
DGTL en Ace & Tate werken samen aan upcycled kunstproject ‘Refract’

> Lees verder

10 jaar Cineville

Film & TV

Cineville bestaat tien jaar. Om dat te vieren trekt het platform voor filmfanaten op zondag 24 maart door het land met tien van de beste films van het afgelopen decennium, samengesteld door Cineville-pashouders.

> Lees verder

De Drie Musketiers van De Warme Winkel

Theater

Theatergroep De Warme Winkel gaat deze zomer vol op het orgel in haar bewerking van De Drie Musketiers. Ze trekt alle registers open om dit overbekende verhaal fris op te dienen. Slapstick en spektakel vechten om aandacht.

> Lees verder

Donna Blue kondigt nieuwe 7 inch aan

Muziek

Op 25 april, een week voordat de nieuwe 7 inch uit moet komen, organiseert de band een eigen avond in Cinetol, Amsterdam. De avond heet ‘An Evening With Donna Blue’ en ze nodigde hun vrienden van Dingbat Superminx (USA) en Someone (NL) uit.

> Lees verder

EP: Sam & Julia - So Far, So Good

Muziek

Na drie jaar samen schrijven, spelen, zoeken en vinden is er nu debuut EP So Far, So Good waar Sam & Julia heel erg trots op zijn. Op 19 april vieren ze een feestje ter ere van de EP in de Cinetol in Amsterdam.

> Lees verder