Sebastiaan

Sir Richard Branson zei ooit “Screw it let’s do it”. Samen met Emiel, Jeroen en Tim hebben we de bouwstenen gevormd voor ZUBB.

Ik ben freelance fotograaf en videograaf bij Sebastiaan Photography & Studio C276. Daarnaast ook vaste cameraman voor ZUBB Sessions en fotografeer tijdens live shows. Zomers zie je mij veel op het strand. De zee is een bron van inspiratie waar mijn ideeën tot leven komen. Ik schrijf diverse stukken voor ZUBB, over dat wat ik leuk vindt. Wat ik ook belangrijk vindt is het promoten van nieuwe muziek, festivals, kunstvormen, docu’s en series. De echte ruwe diamanten, geen koffie pads, geen voorverpakt voer. Niet de commerciële Americano muziek die geroutineerd gedraaid wordt door de radiostations. Ik zoek, schrijf, promoot de echte kunst die op het bovenste plankje gezet mag worden, zonder af te zeiken. That’s me and that’s ZUBB!
Sebastiaan's recente artikelen:

Nieuw album: Marvin Dee Band - Changes

Muziek

De opkomende art-rock/americana Marvin Dee Band uit Rotterdam brengt dit najaar een nieuw album uit. De band spreekt zelf van een nieuw hoofdstuk na een lange periode van verandering en groei op persoonlijk en muzikaal vlak.

> Lees verder

Nieuwe singles deze week

Muziek

Deze week zijn er weer heel wat nieuwe nummers uitgekomen en het leek ons leuk om deze in een overzicht met jullie te delen. Er zit voor iedereen iets bij. Indie, rock, R&B, dance, intrumentaal en pop.

> Lees verder

Weval in de Maassilo

Muziek

Weval staat op 28 februari 2020 in de Maassilo in Rotterdam. Het geluid dat Weval prijkte op die wereldwijd bejubelde debuutplaat had een verbazingwekkende eigenschap: pop die zowel knalt op de dansvloer als tintelt over de koptelefoon.

> Lees verder

Video: Eefje de Visser – Lange Vinnen

Muziek

De nieuwste single van Eefje Visser gaat over de vergankelijkheid van jeugdigheid en volwassen worden. Het bijbehorende unheimische gevoel wordt in de video gecombineerd met een vrouwelijke, bijna sensuele choreografie.

> Lees verder

Nieuw album: Michael Kiwanuka - Kiwanuka

Muziek

Geduld wordt beloond, want met ‘Kiwanuka’, het derde album van de Engelse zanger met de welklinkende Oegandese achternaam, lost hij zijn belofte dubbel en dwars in. Het album verschijnt op 25 oktober. In het najaar start Kiwanuka ook met zijn tour door Europa en Amerika.

> Lees verder

Micro Art Amsterdam: de kleinste kunstwerken ter wereld

Kunst

De Beurs van Berlage stelt met Micro Art Amsterdam de kleinste kunstwerken ter wereld tentoon. De werken zijn met het blote oog bijna niet te zien en bezoekers krijgen dan ook een vergrootglas om de collectie te bewonderen.

> Lees verder

Trailer: The Peanut Butter Falcon

Film & TV

De jonge Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom en vurige wens: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis, is hij vastbesloten die droom waar te maken.

> Lees verder

Ivo van Hove wint Johannes Vermeer Prijs 2019

Theater

De Johannes Vermeer Prijs 2019, de Nederlandse staatsprijs voor de kunsten, is door Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, toegekend aan theatermaker Ivo van Hove.

> Lees verder

Oasis viert 25 jarig jubileum van Definitely Maybe

Muziek

Oasis viert het zilveren jubileum van de plaat gedurende de maand augustus. Zo komt er allerlei originele content en wordt het album uitgebracht op twee limited editions vinyl – Een picture disc dat alleen beschikbaar is via de website van de band en zilverkleurig vinyl via retail.

> Lees verder