DGTL en Ace & Tate: Refract

Stijl

Festival organisatie gaat samenwerking aan met brillenmerk om plastic afval te recyclen
DGTL en Ace & Tate werken samen aan upcycled kunstproject ‘Refract’

> Lees verder

Light Verse Festival op Live At Amsterdamse Bos 2019

Stijl

Onder andere Erik van Muiswinkel, Katinka Polderman, Jan Boerstoel, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen vullen het programma met poëzie, dichtkunst en muziek in het Amsterdamse Bos op zondag 1 september.

> Lees verder

JAYNE van Jan Cremer

Stijl

Op donderdag 11 oktober verschijnt JAYNE van Jan Cremer. Het autobiografische verslag van Cremer en sekssymbool Jayne Mansfield’s gemeenschappelijke avontuur is nu voor het eerst verkrijgbaar in een aparte uitgave

> Lees verder

Oktoberfest in Den Haag

Stijl

Feestgangers kunnen op 28 en 29 september weer aanschuiven aan de lange biertafels in een mega overdekte biergarten op de Grote Markt in Den Haag. Het Oktoberfest staat naast de authentieke sfeer, bekend om de uitgebreide muzikale line-up.

> Lees verder

Kostuumverkoop bij De Nationale Opera

Stijl

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert De Nationale Opera voor de derde keer een openbare kostuumverkoop. Er worden die dag in de foyer van Nationale Opera & Ballet 4000 kostuums verkocht, ongeveer een derde meer dan tijdens de edities in 2003 en 2009.

> Lees verder

Net-Echt Betonlook meubelen

Stijl

Een betonlook meubel zo licht en sterk dat het jaren in de sloot zou kunnen dobberen zonder aangetast te worden door water en vuil: het Nederlandse designlabel Net-Echt onderscheidt zich al 20 jaar met betonlook meubelen.

> Lees verder

Words on Fire

Stijl

Het literatuur-, muziek- en filmfestival Words on Fire, dat dit jaar op 5 november zijn eerste editie beleeft in Maastricht, heeft het volledige programma bekend gemaakt. Het festival telt een groot aantal nationale en internationale namen.

> Lees verder

GOGBOT 2017

Stijl

GOGBOT lanceert het complete programma met als hoogtepunt een enorme kunstmaan boven het centrum van de stad Enschede. GOGBOT onderzoekt jaarlijks de rol van de actuele technologie.

> Lees verder

Border Sessions

Stijl

Van 28 t/m 30 juni vindt de 6e editie van het technologiefestival Border Sessions plaats in het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag. Traditiegetrouw met een verrassend en alternatief literair programma.

> Lees verder

Graphic Matters de eerste namen

Stijl

Het tweejaarlijks festival voor grafisch ontwerp, maakt vandaag de eerste namen van het programma bekend. Los van de nieuwe naam vindt het programma voortaan plaats op één vaste locatie.

> Lees verder

De Beste Social Awards

Stijl

Donderdag 8 juni zijn de prijzen voor de beste en meest creatieve uitingen op social media uitgereikt tijdens de vierde editie van De Beste Social Awards. Tim Hofman kwam als grote winnaar uit de bus tijdens de feestelijke uitreiking.

> Lees verder

Graphic Matters

Stijl

In 2017 transformeert Graphic Design Festival Breda in Graphic Matters. Niet alleen de naam van het Bredase festival verandert. Ook vorm en inhoud worden aangescherpt. Graphic Matters van 22 september tot en met 22 oktober.

> Lees verder