Graphic Matters de eerste namen

Stijl

Het tweejaarlijks festival voor grafisch ontwerp, maakt vandaag de eerste namen van het programma bekend. Los van de nieuwe naam vindt het programma voortaan plaats op één vaste locatie.

> Lees verder

De Beste Social Awards

Stijl

Donderdag 8 juni zijn de prijzen voor de beste en meest creatieve uitingen op social media uitgereikt tijdens de vierde editie van De Beste Social Awards. Tim Hofman kwam als grote winnaar uit de bus tijdens de feestelijke uitreiking.

> Lees verder

Graphic Matters

Stijl

In 2017 transformeert Graphic Design Festival Breda in Graphic Matters. Niet alleen de naam van het Bredase festival verandert. Ook vorm en inhoud worden aangescherpt. Graphic Matters van 22 september tot en met 22 oktober.

> Lees verder

Lililite: de oplossing voor lezen in bed

Stijl

Award winnende designer Thijs Smeets ontwerpt de perfecte combinatie tussen functioneel en cool. De LiliLite is de eerste bedlamp dat kan multitasken: een boekenplank, een leeslamp en een boekenlegger in één.

> Lees verder

Tattoo, Body Art en Street Art Conventie

Stijl

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan. In het weekend van 18 en 19 februari a.s. vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de vierde keer plaats in het MECC Maastricht.

> Lees verder

Disney & Fashion Week

Stijl

The Walt Disney Company gaat een creatieve samenwerking aan met de 26e editie van Amsterdam FashionWeek in het kader van de live action versie van Disney Beauty & the Beast.

> Lees verder

FILM & FASHION IN MASH-UP!

Stijl

In MASH-UP! gooien Kunsthal Rotterdam en IFFR een expo, een exclusieve voorpremière en een feest in de mixer. In de Fashion & Film-editie zie je de allernieuwste film van mode-ontwerper en regisseur Tom Ford: Nocturnal Animals.

> Lees verder

Kunst+Techniek-prijs 2016

Stijl

De winnaar van de Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek 2016 is modeontwerper Iris van Herpen. Van Herpen is een kunstenaar in de mode-industrie, wier creaties van grote innovatieve en sculpturale waarde zijn.

> Lees verder

De Privacyrede

Stijl

Van kleuterklas tot universiteit: je ontwikkeling wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Is onbespied opgroeien nog mogelijk? Dit jaar spreekt datajurist prof. Mireille Hildebrandt De Privacyrede uit.

> Lees verder

JustDiggit: graven voor een groenere wereld

Stijl

Al wat jaren geleden was bij de VPRO de documentaire Green Gold van John D. Liu te zien. Dit idee krijgt navolging in de vorm van het initiatief JustDiggit van de Naga Foundation. Een initiatief dat wat ons betreft alle aandacht verdiend!

> Lees verder

Cosplay op Comic Con Amsterdam

Stijl

Op 27 en 28 augustus verandert de RAI in een heus popcultuurparadijs. Iedereen die gek is op comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime vindt alles wat zijn hartje begeert tijdens Comic Con Amsterdam.

> Lees verder

Stylight Awards

Stijl

Tijdens de derde editie van de Stylight Awards werd de van origine Argentijnse Candela – en de beste vriendin van Chiara Ferragni – uitgeroepen tot mode influencer van het jaar.

> Lees verder