Album: Robert Glasper - Fuck Yo Feelings

Muziek

Zo eigenzinnig als jazz kan zijn, zo eigenzinnig is ook Robert Glaspers interpretatie van hedendaagse jazz. Niet dwepend met het verleden, maar vooruitkijkend en vol plezier werken aan een immer ontwikkelend geluid.

> Lees verder

Video: Celeste - Stop this Flame

Muziek

Na het verschijnen van het nummer Stop This Flame van Celeste is het nu tijd voor de bijbehorende clip. Ze treedt op vrijdag 24 april op in Paradiso Noord in Amsterdam en op 25 april is ze in Rotterdam te zien in BIRD.

> Lees verder

Bob Marley's jubileumjaar met nieuwe clip Redemption Song

Muziek

Zijn muziek heeft sinds zijn overlijden de tand des tijds glansrijk doorstaan. Dit jaar zou Bob Marley vijfenzeventig zijn geworden. Ter ere hiervan de release van de animatievideo bij Redemption Song, dat veertig jaar geleden uitkwam.

> Lees verder

Winnaars Edisons Pop 2020

Muziek

Gisteravond zijn de Edisons Pop 2020 uitgereikt. Willeke Alberti kreeg een Edison voor haar gehele oeuvre. De jury van de Edison heeft grote waardering voor haar grenzeloze veelzijdigheid.

> Lees verder

DeWolff in Europa

Film & TV

Het Uur van de Wolf: DeWolff in Europa. Ze kopen een busje en beginnen vol bravoure aan een tournee door Europa; het trio Pablo en Luka van de Poel en hun vriend Robin Piso. Rockgroep DeWolff wil met een 4-sporen-cassetterecorder al reizend een nieuwe plaat opnemen.

> Lees verder

Studio Festivale

Muziek

Nieuw festival Studio Festivale komt naar Landgoed Duynenwater bij Eindhoven. Brabant is vanaf deze zomer een gloednieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events

> Lees verder

Trailer: Onward

Film & TV

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

> Lees verder

Eerste namen Lowlands

Muziek

Op de gloednieuwe Lowlands website vind je alle bio’s, video’s en foto’s en voor een flinke luistersessie kun je terecht op de LL20 Spotify playlist. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt.

> Lees verder

Volledige Line-up Kingsland Festival

Muziek

Organisatie maakt volledige line-up bekend. Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid op Kingsland Festival 2020. Kaart verkoop start op 6 februari om 12:00 via de website.

> Lees verder