Medea terug in Amsterdam

Theater

Een rauw, enerverend, maar ook duister-humoristisch stuk. Marieke Heebink won de Theo d’Or 2015 voor haar rol. De voorstelling is voor het vierde opeenvolgende seizoen te zien.

> Lees verder

Winactie: Billions

Film & TV

De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby “Ax” Axelrod gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen.

> Lees verder

ZUBBtipt: Strand of Oaks

Muziek

Deze Amerikaanse band is het project van een man: singer-songwriter Timothy Showalter. Met Strand of Oaks maakt hij gedreven, intense gitaarrock die doet denken aan het werk van de Amerikaanse undergroundgitaarbands uit de jaren 80 en 90.

> Lees verder

Winactie: Atomic Blonde

Film & TV

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

> Lees verder

ZUBB tipt: Schollenpop 2017

Muziek

Zaterdag 5 augustus 2017 is er weer Schollenpop, het gratis toegankelijke popfestival op het Zuiderstrand in Scheveningen. Opgezet als een strandfeestje voor een paar vrienden in 1996 is Schollenpop uitgegroeid tot een festival van formaat.

> Lees verder

Video: Feist - Century

Muziek

Eerder was de video van de titeltrack al te zien van haar, in april verschenen, nieuwe album Pleasure, nu is er dan ook de 2e video Century. De video is geregisseerd door Scott Cudmore.

> Lees verder

ZUBB tipt: 40e editie Waterpop

Muziek

Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus staat het Hofpark in Wateringen helemaal in het teken van Waterpop. Dit jaar viert het festival zijn veertigste verjaardag en daardoor is het een extra spectaculaire editie!

> Lees verder

Winactie: The Big Sick

Film & TV

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities.

> Lees verder

Trailer: Kingsman: The Golden Circle

Film & TV

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman.

> Lees verder