Single: Harry Styles - Sign of the Times

Muziek

Een nummer van Harry Styles. Die van de gewezen boyband One Direction. Het is zijn debuut als solo artiest. Het nummer heeft een jaren ’80 vibe die we wel meer horen de laatste tijd.

> Lees verder

Recensie: De Man is Lam

Theater

Op zijn dertiende besluit Lucas de Man “Ik word later een goede man”. Maar wat is dat? Geen verkrachter of vrouwendomineerder natuurlijk, maar verder? Oerman? Metroman? Hard of zacht? Mag een man huilen? Wanneer voel je je echt een man?

> Lees verder

Video: John Mayer - Still Feel Like Your Man

Muziek

John Mayer heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Still Feel Like Your Man’. Bekijk de videoclip hieronder. John’s nieuwe album The Search For Everything’ verschijnt op 14 april.

> Lees verder

Video: Millionaire - I'm not who you think you are

Muziek

Millionaire keert terug na een periode van twaalf jaar. De band rond Tim Vanhamel bracht onlangs een nieuwe single uit ‘I’m Not Who You Think You Are’, een comebacksingle met kloten.

> Lees verder

Winactie: Imagine Film Festival

Film & TV

Imagine vindt jaarlijks plaats in EYE te Amsterdam. Elf dagen lang staat de verbeelding centraal en dompelen festivalbezoekers, filmmakers en professionals zich onder in nieuwe of onbekende werelden.

> Lees verder

Single: Maurice van Hoek - Tired of Running

Muziek

‘Tired of Running’ gaat over een omslag moment in Maurice’s leven waarmee na een inzicht een weg van hoop werd ingeslagen. De single is de eerste van drie singles die als voorbode dienen voor een nieuw te verschijnen album.

> Lees verder

Nieuw album: The Chainsmokers - Memories Do Not Open

Muziek

Op 7 april brengt het tweetal hun langverwachte debuutalbum ‘Memories…Do Not Open.’ uit. Hierop staan 12 nummers waaronder de singles ‘Paris’ en ‘Something Just Like This’.

> Lees verder

Winactie: Sully

Film & TV

Tom Hanks kruipt in de huid van Chesley ‘Sully’ Sullenberger, een Amerikaanse piloot met ruim 40 jaar vliegervaring, die een noodlanding moet maken op de Hudson River om zijn 155 passagiers te redden.

> Lees verder

Shostakovich Trilogy

Theater

Het Nationale Ballet brengt in juni de Europese première van Shostakovich Trilogy een intens persoonlijk eerbetoon van choreograaf Alexei Ratmansky aan Dmitri Sjostakovitsj, een van de grootste componisten van Rusland.

> Lees verder