Winactie: Snatched

Film & TV

Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs.

> Lees verder

Blokkenschema BKS17

Muziek

Met nog exact één maand tot Best Kept Secret 2017 kan de puzzel beginnen. Het blokkenschema staat online. Op de timetable ontdek je ook de eerste namen voor dj-stage FOUR.

> Lees verder

Het Holland Festival

Theater

Het Holland Festival haalt ieder jaar de grote meesters en de nieuwe sterren van de internationale podiumkunsten naar Amsterdam.

> Lees verder

Trailer: War for the Planet of the Apes

Film & TV

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

> Lees verder

Winactie: Alien: Covenant

Film & TV

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs.

> Lees verder

ZUBB tipt: Sniester festival in Den Haag

Muziek

Met de toevoegingen van de laatste vijf acts Palmsy, Smutfish, Tony Clifton, Rät N Frikk en Dead Elvis And His One Man Show is de indrukwekkende line-up van de vierde editie van het Sniester festival in de Haagse binnenstad nu volledig.

> Lees verder

We Are Public Brabant van start

Theater

Na Amsterdam en Den Haag gaat We Are Public nu ook van start in Brabant. Het benodigde aantal van 2000 ‘cultuuroptimisten’ is behaald. In plaats van een ‘kick-off’ vond vandaag, 14 mei, een ‘show-off’ plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch.

> Lees verder

Recensie: Welkom in Partizanië

Foto: Els Zweerink

Theater

De Partizanen beginnen met een disclaimer: “Jullie gaan ongetwijfeld naar verbanden zoeken. Die zijn er niet.” Cabaretduo Merijn Scholten en Thomas Gast springen met Welkom in Partizanië inderdaad van sketch naar sketch. Willekeurig, maar niet doelloos.

> Lees verder

Video: The National - The System Only Dreams in Total Darkness

Muziek

Hoera! The National kwam de afgelopen dagen met allemaal nieuwtjes. Dit najaar komt er een nieuwe album Sleep Well Beast, er komt een tour en sinds gister is de video The System Only Dreams in Total Darkness online te vinden.

> Lees verder