Programma Imagine Film Festival

Film & TV

Vandaag maakt het Imagine Film Festival met trots het volledige programma bekend. Het festival, dat van 12 t/m 22 april in EYE Amsterdam plaatsvindt. Kaartverkoop start dinsdag 21 maart via de website.

> Lees verder

Romain Mader wint Paul Huf Award

Kunst

Romain Mader is vandaag gekozen als winnaar van de elfde Foam Paul Huf Award 2017, door een internationale jury. Foam organiseert jaarlijks deze internationale prijs voor jonge fotografen tot 35 jaar.

> Lees verder

Winactie: CHiPs

Film & TV

Het script is gebaseerd op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren ‘70. Een onervaren nieuwkomer bij de California Highway Patrol en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt.

> Lees verder

Tour: Metallica

Muziek

Metallica start met Europese tour en begint in Nederland. In totaal zal de band 38 optredens geven door heel Europa. De tour duurt tot mei 2018.

> Lees verder

Kijktip: Kurt Cobain - Montage of Heck (3Doc)

Film & TV

Zaterdag 8 april om 21.55 uur zendt NPO 3 de 3Doc: Kurt Cobain: Montage of Heck uit. Het is een ruige tocht door het leven van de succesvolle zanger, gitarist, en liedjesschrijver van Nirvana, tot aan zijn tragische zelfmoord op zijn 27e.

> Lees verder

Video: Rondé - Why Do You Care

Muziek

Nu al de meest veelbelovende band van 2017 is het Nederlandse Rondé. 3FM had de eerste primeur van de nieuwe single. In de radio uitzending van Q-music ging het nummer al twee keer op ‘repeat’ in Repeat of Niet.

> Lees verder

Video: Gretta Ray - Drive

Muziek

Begin April dit jaar is ze te zien in clubs als Notting Hill Arts Club en Mahogany Music Club at King’s Head Members Club in Dalston. Wie is Gratta Ray?

> Lees verder

Video: The Amazons - Black Magic

Muziek

Het is een van die albums waar in het Verenigd Koninkrijk reikhalzend naar uitgekeken wordt: de debuutplaat van The Amazons. Vandaag kondigde de band aan dat het titelloze album op 2 juni zal verschijnen.

> Lees verder

Winactie: Hidden Figures

Film & TV

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson, drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

> Lees verder