Video: Evil Empire Orchestra - Predator (Howl)

Muziek

Op 8 maart 2019 verschijnt Evil Empire Orchestra’s debuutalbum Start a Fire. De bijbehorende tour gaat op 15 maart van start in Willem Twee, Den Bosch. De video bij de nieuwe single Predator (Howl) is hier bij ZUBB te zien.

> Lees verder

ZUBBtipt: De kijk van Koolhoven: erotica

Film & TV

Seks en film, het is nog steeds een ongemakkelijk huwelijk. De zesde en laatste aflevering van De kijk van Koolhoven staat in het teken van erotica. Vrijdag 9 november om 21.20 uur op NPO 3.

> Lees verder

Trailer: Mary Shelley

Film & TV

Ze zal voor altijd herinnerd worden als de vrouw die Frankenstein bedacht. Maar het levensverhaal van Mary Shelley – en de schepping van haar onsterfelijke monster – is misschien wel net zo buitengewoon als haar fantasie.

> Lees verder

Nieuw album: PEER - Laughing About It Is Far More Exciting

Muziek

Vandaag kondigt PEER hun debuutalbum en clubtour aan. Het album draagt de titel Laughing About It Is Far More Exciting en verschijnt op 1 februari. De bijbehorende tour wordt op 9 februari afgetrapt in Paradiso, Amsterdam.

> Lees verder

Winactie: The Old Man and the Gun

Film & TV

De charmante Forrest Tucker is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet.

> Lees verder

Old-School HipHop in Q-FACTORY

Muziek

Een van de founding fathers van de hiphop brengt een bezoek aan Q-Factory. Grandmaster Flash is de grondlegger van de scratch en uitvinder van de crossfader. Hij zal op 23 februari de planken betreden.

> Lees verder

Eerste filmtitels bevestigd voor IFFR 2019

Film & TV

Voorbereidingen voor de 48ste editie van International Film Festival Rotterdam (IFFR) zijn in volle gang. Nu het programma vorm krijgt, maakt IFFR alvast 26 bevestigde titels bekend, waaronder de wereldpremière van de Nederlandse film De Camino.

> Lees verder

Winactie: Overlord

Film & TV

Ontdek de bron van al het kwaad in de actiehorrorfilm Overlord van producent J.J. Abrams. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film. Overlord is vanaf 8 november in de Nederlands Bioscoop te zien.

> Lees verder

Cinderella terug in december

Theater

Cinderella, het magische ballet van choreograaf Christopher Wheeldon keert in december terug bij Het Nationale Ballet voor een reeks van 17 voorstellingen. Van donderdag 13 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 in Nationale Opera & Ballet.

> Lees verder