Single: Roofman - Dreaming about a regular monday

Muziek

Dit nummer is simpelweg gevangen in het moment dat ik klaar over mezelf en de levensstijl die ik heb gekozen. Ik was op het moment van schrijven ziek en moe van al het altijd onderweg zijn, met de bijkomende drang om te feesten.

> Lees verder

Trailer: The Fall Guy

Film & TV

Colt Seavers is een door de wol geverfde stuntman die een jaar geleden om fysieke en mentale redenen uit het wereldje is gestapt. Maar hij zal toch weer in actie moeten komen als de ster van een grote Hollywood-productie vermist wordt.

> Lees verder

Trailer: Maestro

Film & TV

Maestro vertelt een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. De hoofdrollen worden vertolkt door Carey Mulligan en Bradley Cooper.

> Lees verder

Video: Lenny Kravitz - TK421

Muziek

Lenny Kravitz keert terug met een gloednieuwe single en videoclip met de titel “TK421”. Hier te beluisteren en hier te bekijken, geregisseerd door de veelgeprezen videoregisseur Tanu Muino. Het is de voorloper op zijn 12e volledige studio album, de eerste release in vijf jaar.

> Lees verder

Trailer: The Marvels

Film & TV

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. The Marvels is vanaf 8 november te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Docu: IDFA 2023

Film & TV

A Picture to Remember opent op 8 november de 36ste editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam. Dat maakte artistiek directeur Orwa Nyrabia woensdag bekend tijdens de persconferentie.

> Lees verder

Trailer: Wonka

Film & TV

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in Charlie and the Chocolate Factory. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze ‘s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.

> Lees verder

Trailer: Killers of the Flower Moon

Film & TV

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan.

> Lees verder

Docu: De Bezette Stad

Film & TV

McQueen creëert twee in elkaar grijpende portretten: het ene toont van deur tot deur de nazi bezetting die de stad nog steeds achtervolgt, het andere is een levendige reis door de laatste jaren van pandemie en protest.

> Lees verder