No Joke in FOAM

Kunst

In No Joke, een gezamenlijk project van Roger Ballen en Asger Carlsen onderzoeken deze twee kunstenaars door middel van bizarre, eigenzinnige collages de duistere kant van de menselijke psyche.

> Lees verder

Nieuw album LCD Soundsystem - American Dream

Muziek

LCD Soundsystem heeft een nieuw album aangekondigd. De band zal het album met de titel American Dream uitbrengen op 1 september via Columbia Records/DFA. American Dream is het vierde album van de band.

> Lees verder

Border Sessions

Stijl

Van 28 t/m 30 juni vindt de 6e editie van het technologiefestival Border Sessions plaats in het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag. Traditiegetrouw met een verrassend en alternatief literair programma.

> Lees verder

Maaike Ouboter weer in theaters

Muziek

Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

> Lees verder

Elements Of Freestyle

Theater

In de nieuwe voorstelling Elements Of Freestyle van ISH Dance Collective volgen BMX, freerunning, breakdance en skating elkaar in hoog tempo op. In deze show gebeurt zoveel op toneel waardoor het een spektakel is voor jong en oud.

> Lees verder

Winactie: Transformers The Last Knight

Film & TV

Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron.

> Lees verder

Nieuw album: Wolf Alice - Vision Of A Life

Muziek

Wolf Alice, de gitaarband uit Londen die wordt gerekend tot een van de grootste doorgebroken acts van de afgelopen jaren, heeft hun nieuwe album Vision Of A Life aangekondigd. Op 29 september verschijnt de opvolger van My Love Is Cool.

> Lees verder

Must Z's: Best Kept Secret 2017

Muziek

Best Kept Secret beleeft dit weekend alweer de vijfde editie en wij zijn er uiteraard weer bij. BKS heeft elk jaar weer minder bekende bands waar kennis mee gemaakt kan worden. En tenslotte wat persoonlijke favorieten in de Must Z’s lijst van BKS17.

> Lees verder

Nieuw album: Foster the People - Sacred Hearts Club

Muziek

Foster the People heeft een nieuw album aangekondigd. Het album met de titel Sacred Hearts Club wordt op 21 juli uitgebracht. Het is het derde album van de band die in 2011 wereldwijd doorbrak met de hit Pumped Up Kicks.

> Lees verder