Laatste concert Kensington

Muziek

Van Ekko tot TivoliVredenburg, van de Ziggo Dome tot Johan Cruijff ArenA: in zijn vijftienjarige bestaan groeide Kensington uit tot de grootste band van Nederland. In samenwerking met Radio 538 kondigen zij de allerlaatste concerten in deze serie aan.

> Lees verder

Trailer: Petrov’s Flu

Film & TV

Imagine Filmdistributie brengt Petrov’s Flu op 9 december uit in de bioscopen. Semyon Serzin en Chulpan Khamatova vertolken hoofdrollen in de speelfilm van Kirill Serebrennikov, die werd geselecteerd voor Cannes.

> Lees verder

Khruangbin naar AFAS Live

Muziek

Khruangbin speelt op dinsdag 12 april 2022 in AFAS Live te Amsterdam. Na vele drukbezochte festivalshows en uitverkochte zalen keert het psychedelische trio uit Texas terug met hun grootste eigen show in Nederland tot nu toe.

> Lees verder

Nieuw album: Placebo - Never Let Me Go

Muziek

Placebo kondigt het nieuws aan van hun langverwachte 8e studioalbum. Negen jaar na de release van hun laatste album (Loud Like Love), is Never Let Me Go bevestigd voor release op 25 maart 2022.

> Lees verder

Nieuw album: Archive - Call To Arms & Angels

Muziek

Op 8 April, 2022 komt het nieuwe album Call To Arms & Angels van Archive uit. Het album is een ware reis. Er is vanaf het begin een donkere sfeer, die zich opbouwt met een progressief absorberend momentum.

> Lees verder

Ibsen huis door het ITA is terug

Theater

In Ibsen huis staat het vakantiehuis centraal waarin de verschillende gezinsleden elkaar op cruciale momenten in hun leven ontmoeten. Vanaf morgen 5 nov te zien in de Stadsschouwburg Amsterdam en zondag 7 nov als Livestream.

> Lees verder

Trailer: Operation Mincemeat

Film & TV

De film vertelt het bijzondere, waargebeurde verhaal van de meest succesvolle misleiding in oorlogstijd aller tijden, een operatie die de loop van de Tweede Wereldoorlog veranderde. Operation Mincemeat is vanaf 13 januari 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Nieuw album: Kensington - Unplugged

Muziek

Met het uitbrengen van Unplugged komt op vrijdag 26 november een lang gekoesterde wens uit van de succesvolle Nederlandse band Kensington. Die ontlading hoorde je terug in het publiek en uiteindelijk dus ook op de plaat.

> Lees verder

Serie: Harlem

Film & TV

New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika. Camille is een populaire jonge antropologie professor aan Columbia University die een uitgebreide kennis heeft van de dating-normen van vele culturen, maar het moeilijk vindt om haar eigen liefdesleven te navigeren.

> Lees verder