Pavements of Gold

Theater

Pavements of Gold is een hartverwarmende en kleurrijke mix van tekst, beeld en muziek.
De voorstelling is een samenwerking van de Toneelmakerij met het Bijlmer Parktheater en Theater De Krakeling.

> Lees verder

Winactie: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Winactie: The House That Jack Built

Film & TV

De hyperintelligente Jack ontwikkelt zich over een periode van twaalf jaar tot een zeer ervaren seriemoordenaar. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en bespreekt zijn gedachten hierover met de mysterieuze Verge.

> Lees verder

Mondriaan Jazz Festival 2019

Muziek

Op zaterdag 12 oktober 2019 strijkt het Mondriaan Jazz Festival opnieuw neer in Den Haag. De focus van MJAZZ 2019 ligt wederom op een internationaal kwaliteitsprogramma, met acts op het punt van hun grote doorbraak, vele debuutshows en gecureerde groepen.

> Lees verder

Rewire x Korzo 14 juni

Muziek

Internationaal festival voor avontuurlijke muziek Rewire, dat in maart voor de negende keer plaatsvond, en het Haagse Korzo Theater presenteren op 14 juni een nieuwe editie van de concertserie genaamd Rewire x Korzo.

> Lees verder

Trailer: An Elephant Sitting Still

Film & TV

Het diep melancholische drama An Elephant Sitting Still van de Chinese filmregisseur Hu Bo volgt vier ontevreden jongeren en kleine criminelen die in een voormalige industriestad in het noorden van China wonen.

> Lees verder

Winactie: Unfriended - Dark Web

Film & TV

Wanneer een jonge student een laptop in een internetcafé vindt en besluit deze mee te nemen, komen hij en zijn vrienden erachter dat de eigenaar van de laptop verborgen files op zijn computer bewaard.

> Lees verder

Geike in Bitterzoet

Muziek

Tien jaar lang was Geike Arnaert het gezicht van de wereldwijd gelauwerde band Hooverphonic, maar eind 2008 koos de West-Vlaamse zangeres voor een solocarrière. Op 23 mei speelt ze in Bitterzoet en ze staat dit jaar ook op Rock Werchter.

> Lees verder

Peaky Blinders bordspel

Stijl

Reis terug naar de gouden jaren ’20 van Birmingham. Speel je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je vijanden te verslaan en je missies te volbrengen.

> Lees verder