Trailer: 3000 years of longing

Film & TV

Wanneer een Britse geleerde met een magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden.

> Lees verder

Trailer: A Man Called Otto

Film & TV

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

> Lees verder

Trailer : Broker

Film & TV

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Broker is vanaf 12 januari in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Mummies

Film & TV

Mummies volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil.

> Lees verder

Dans: Het Zwanenmeer

Theater

Liefde en misleiding zijn de trefwoorden in Het Zwanenmeer, een jonge prins met de ziel van een dichter, ontmoet ’s nachts aan een meer een witte zwaan, en hij belooft haar – en daarmee zijn idealen – trouw te zullen blijven.

> Lees verder

Festival: IFFR 2023

Film & TV

IFFR heeft de films bekendgemaakt die geselecteerd zijn voor de Tiger, Big Screen en Ammodo Tiger Short-competities van 2023. Het festival opent met de film Munch van Henrik Martin Dahlsbakken en sluit af met All India Rank van Varun Grover.

> Lees verder

Trailer: Oppenheimer

Film & TV

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide thriller die het verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

> Lees verder

Toneel: De bus naar Dachau

Theater

Na de wereldpremière in Duitsland keert De Warme Winkel nu terug naar Amsterdam voor de Nederlandse première van Der Bus nach Dachau / De bus naar Dachau op dinsdag 17 januari in Internationaal Theater Amsterdam.

> Lees verder

Trailer: Modern Love Amsterdam

Film & TV

De zesdelige Nederlandse serie, Modern Love Amsterdam, toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie.

> Lees verder