Buladó opent NFF

Film & TV

Het 40e Nederlands Film Festival start op vrijdag 25 september 2020 met Buladó van regisseur Eché Janga. De wereldpremière vindt plaats in Utrecht in aanwezigheid van hoofdrolspelers Everon Jackson Hooi, Felix de Rooy en Tiara Richards.

> Lees verder

ZUBBtipt: Pearl Jam Pinkpop 2018 op KINK

Muziek

Pearl Jam heeft een unieke show uit de eigen archieven geschonken aan radiostation KINK. Het gaat om het optreden dat de band gaf op Pinkpop 2018. KINK zendt het Pearl Jam optreden integraal uit op woensdag 22 juli, van 19u30 tot 22u.

> Lees verder

CUT_ & Guido Dutilh in Q-Factory

Muziek

CUT_ kijkt op een creatieve manier naar nieuwe vormen van performance. Samen met Q-Factory maakt het duo een hybride show die een synergie creëert tussen moderne dans, video, licht en muziek; re:humanize A collaboration between CUT_ (live) and dancer Guido Dutilh.

> Lees verder

Winactie: The Wedding Year

Film & TV

Fotografe Mara is er zeker van dat ze nooit zal trouwen! Wanneer ze echter met haar nieuwe vriendje wordt uitgenodigd voor 8 bruiloften in één jaar tijd, zal ze toch enkele grote beslissingen moeten nemen.

> Lees verder

Trailer: House of Hummingbird

Film & TV

De 14-jarige Eunhee heeft het niet makkelijk op de middelbare school. Ze moet hard werken voor goede cijfers en heeft familieleden die elkaar continu in de haren vliegen. Ze zoekt afleiding bij haar vrienden, maar de druk van het opgroeien en de zoektocht naar houvast eisen zijn tol.

> Lees verder

Nieuw album: Metallica - S&M2

Muziek

Tijdens de heropening van het San Francisco Chase Center bundelde Metallica in september van 2019 wederom de krachten met het San Francisco Symphony orkest. Voor twee avonden deden ze oude tijden herleven en speelden ze, net als in 1999.

> Lees verder

Trailer: The Personal History of David Copperfield

Film & TV

The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield. De film is vanaf 17 september in de bioscopen te zien.

> Lees verder

Winactie: Blumhouse’s Fantasy Island

Film & TV

In Blumhouse’s Fantasy Island zorgt de raadselachtige Mr. Roarke er in een luxe, afgelegen tropisch resort voor dat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen. Maar de dromen slaan om in nachtmerries en de gasten moeten het mysterie van het eiland oplossen.

> Lees verder

Nieuw album: Margo Price - That's How Rumours Get Started

Muziek

Het langverwachte album That’s How Rumours Get Started van Margo Price is vanaf nu te beluisteren. De plaat gaat over moederschap, mythologie, de gentrificatie van haar thuisstad Nashville, problematische relaties en de gezondheidscrisis in de VS.

> Lees verder