Single: Walden - Feels Like Home

Muziek

Op 10 jan brachten de jonge honden van indie band Walden hun derde single van het debuut album uit: Feels Like Home. Komend uit het niets verraste het jonge Walden in de zomer van 2018 met een onverwachte show op Pinkpop.

> Lees verder

Nieuwe Trailer: Birds of Prey

Film & TV

Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet.

> Lees verder

Nieuw album: Other Lives - For Their Love

Muziek

Somber, vrolijk, opwindend en bevrijdend tegelijk weet Other Lives je het gevoel te geven alsof jij zelf tussen de Amerikaanse prairies waant. For Their Love is vanaf 24 april overal te beluisteren.

> Lees verder

Nieuw album: Nathaniel Rateliff - And It's Still Alright

Muziek

Ruim zeven jaar na zijn laatste soloalbum komt Nathaniel Rateliff terug met And It’s Still Alright, een nieuwe plaat die zal verschijnen op 14 februari 2020. Beluister hier bij ZUBB de gelijknamige single And It’s Still Alright.

> Lees verder

Winactie: 1917

Film & TV

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren.

> Lees verder

A tribute to Terry O’Neill

Kunst

Eduard Planting Gallery presenteert van 8 januari tot en met 21 maart 2020 A tribute to Terry O’Neill. Terry O’Neill liet met zijn ongedwongen, intieme foto’s de menselijke kant van celebrities zien en heeft The Beatles en The Rolling Stones in hun beginperiode gefotografeerd.

> Lees verder

EP: Scarlet Rose

Muziek

De indiepop band Scarlet Rose brengt op 7 februari de single The Pose en daarmee hun eerste EP uit genaamd Los Angeles. Vanaf 7 februari zal de band veelvuldig te zien zijn in Nederland. Onder andere in de Tavenu, Waalwijk en ‘t Oude Pothuys te Utrecht.

> Lees verder

Winactie: The Grudge

Film & TV

Regisseur Nicolas Pesce (The Eyes of my Mother) en producent Sam Raimi (Don’t Breathe, Crawl, Evil Dead) geven met de bloedstollende film The Grudge een geheel nieuwe draai aan de horrorklassieker. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: GOLDIE

Film & TV

Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan.

> Lees verder