Concert: Bruce Springsteen and The E Street Band

Muziek

Het was vorige week groot nieuws: de eerste Europese show van Bruce Springsteen and The E Street Band in zeven jaar tijd. De kick-off van zijn wereldtournee begon eerder dit jaar al in de V.S. met de eerste show op 1 februari in Tampa.

> Lees verder

Trailer: The Boogeyman

Film & TV

De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt.

> Lees verder

Single: De Jeugd van Tegenwoordig - Ze is pas net begonnen (leerstage / werkstage)

Muziek

De Jeugd van Tegenwoordig: “Het is inmiddels alweer vijf jaar sinds het laatste album van de Jeugd. En wat een gezeik en gedoe is er (geweest), grote grutjes. Maar er is ook leuk nieuws. De Jeugd is terug.

> Lees verder

Trailer Dune: Part Two

Film & TV

In “Dune: Part Two” gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben.

> Lees verder

Festival: Spring

Theater

Op 18 mei opent de elfde editie van SPRING met de bekende Oekraïense band DakhaBrakha, Ingrid Berger Myhre en Chris Salter. Vanaf dan kan het publiek zich tien dagen lang laten inspireren door vernieuwend, urgent en cutting edge werk uit binnen- en buitenland.

> Lees verder

Trailer: Guardians of the Galaxy Vol. 3

Film & TV

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

> Lees verder

Trailer: Spider-Man: Across the Spider Verse

Film & TV

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Spider-Man: Across the Spider Verse is vanaf 1 juni te zien in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Barbie

Film & TV

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Barbie is een film van de voor een Oscar genomineerde Greta Gerwig. Barbie is vanaf 19 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Opera: Maria Stuarda

Theater

Een fatale verstrengeling van het persoonlijke en het politieke. Elizabeth I, de koningin van Engeland, en Mary Stuart, de Schotse koningin in ballingschap, staan elkaar naar het leven in een strijd om de macht, affectie en het morele gelijk.

> Lees verder