Trailer: Furiosa A Mad Max Saga

Film & TV

Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth vertolken de hoofdrollen in Furiosa: A Mad Max Saga van Academy Award-winnaar George Miller, het brein achter de baanbrekende Mad Max-films. De film is vanaf 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Concert: Live At Amsterdamse Bos

Muziek

Live At Amsterdamse Bos is verheugd om het seizoen van 2024 met concerten aan te kondigen. De programmering is compleet en met de meest diverse line-up tot nu toe. Variƫrend van indie rock tot pop, met artiesten uit binnen- en buitenland, en van tributebands tot de originele acts.

> Lees verder

Dans: Nederlandse Dansdagen

Theater

De Nederlandse Dansdagen vinden dit jaar voor de 27e keer plaats in Maastricht. Het feest van de Nederlandse dans zal weer gevierd worden in theaters, op bijzondere locaties in de stad, online, en vanuit de Danstent op het Vrijthof.

> Lees verder

Festival: Ginger

Muziek

Friendly Fire, Paradiso en diverse lokale gemeenschappen en soundsystems bundelen de krachten voor Ginger, een nieuw festival voor afropop en aanverwante genres. Op zondag 30 juni 2024 vindt de eerste editie van het jaarlijkse festival plaats.

> Lees verder

Festival: Ramblin Roots

Muziek

Let’s get ramblin. Op zaterdag 19 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van americana, blues, roots, altcountry en aanverwante muziekstijlen tijdens de tiende editie van Ramblin Roots.

> Lees verder

Single: So We Find Ourselves

Muziek

Fink heeft de single So We Find Ourselves gereleased. Dit is de tweede single in aanloop naar zijn album wat op 5 juli uitkomt. Voor dit album is hij teruggegaan naar zijn roots. Hij heeft het album opgenomen in zijn geboorteplaats, het picturesque Zennor.

> Lees verder

Nieuw album: Penny Arcade - Backwater

Muziek

Penny Arcade heeft zijn eerste album onder deze artiestenpersona gereleased. Penny Arcade is de solo-act van de Britse James Hoare. Hem kun je kennen van eerdere projecten als; Veronica Falls, The Proper Ornaments en Ultimate Painting.

> Lees verder

Film & Muziek: Arminius x IFFR

Film & TV

Muziek en film brengen mensen samen, wat voor zowel IFFR als Debatpodium Arminius een belangrijke missie vormt. Van mei tot oktober werken ze samen aan een programma waarmee je in de prachtige omgeving van Arminius.

> Lees verder

Theater: The Bookshop

Theater

De voormalige theaterboekwinkel van de schouwburg krijgt vanaf oktober dit jaar een uniek nieuw leven: The Bookshop. Een intiem podium voor kleinschalige optredens, tentoonstellingen, residenties, boekbesprekingen, gesprekken en debatten.

> Lees verder