Trailer: Janneman Robinson & Poeh

Film & TV

Disney’s hartverwarmende Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.

> Lees verder

Festival: ROOTZZ festival in MEZZ

Muziek

Luke Winslow-King, Over The Rhine en meer op tweede editie ROOTZZ festival in MEZZ. Sarah Shook & The Disarmers, JP Harris & The Tough Choices, Jay-Roon & The Loose Ends en Abe Partridge ook in het programma opgenomen.

> Lees verder

Parkpopweekend verwelkomt 200.000 bezoekers

Muziek

Het Parkpopweekend, met Parkpop Downtown op vrijdag, de eerste editie van het nieuwe Parkpop Saturday Night op zaterdag en Parkpop op zondag, heeft in totaal 200.000 bezoekers getrokken. Met shows o.a. van De Jeugd van Tegenwoordig, Roachford, The Fratellis en BLØF.

> Lees verder

EP: Underworld & Iggy pop - Teatime Dub Encounters

Muziek

Underworld en Iggy Pop kondigen hun EP Teatime Dub Encounters aan, die zal uitkomen op 27 juli. Enkele weken geleden brachten ze al de track Bells & Circles uit. Luister nu naar de nieuwe track I’ll See Big.

> Lees verder

Nieuw album: Meghan Trainor - Treat Myself

Muziek

De Amerikaanse zangeres Meghan Trainor heeft een nieuw album aangekondigd. Haar derde album ‘Treat Myself’ verschijnt op 31 augustus. De Grammy Award winnares, zangeres, songwriter en multi-instrumentalist brak in 2014 door met de single All About That Bass.

> Lees verder

Single: Tash Santana - Salvation

Muziek

Tash Sultana is terug met een nieuwe single, debuutalbum volgt eind augustus. Multi-instrumentalist Tash Sultana haar nieuwe single: Salvation staat op haar debuutalbum Flow State dat op 31 augustus verschijnt

> Lees verder

Trailer: TAG

Film & TV

Elk jaar strijden vijf zeer competitieve vrienden een maand lang in een alles-mag-spelletje genaamd TAG. Dit doen ze al sinds de eerste klas. Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar naar de grond te werken met de kreet: “Jij bent hem!”.

> Lees verder

Trailer: Creed II

Film & TV

Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Rocky Balboa bevindt zich aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap.

> Lees verder

Kodaline kondigt nieuw album aan

Muziek

Kodaline heeft een nieuw album aangekondigd. De Ierse band zal hun derde album Politics of Living uitbrengen op 10 augustus. Kodaline brak in 2013 door met het gevoelige All I Want en bracht sindsdien twee studioalbums uit.

> Lees verder