ITA Live keert terug

Theater

ITA gaat door met zijn succesvolle digitale podium ITALive en presenteert deze herfst maar liefst vier nationale en internationale topvoorstellingen voor thuis op de bank. Kijk naar Een Klein Leven op 1 okt, Ibsen huis op 7 nov, La Ménagerie de verre op 27 nov en Gardenia op 5 nov.

> Lees verder

Trailer: The Matrix Resurrections

Film & TV

The Matrix Resurrections, van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski, is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.

> Lees verder

Nieuw album: The Metallica Blacklist

Muziek

Hits, zoals ‘Nothing Else Matters’, ‘Enter Sandman’ en ‘Sad But True’ zijn op ‘The Metallica Blacklist Album’ opnieuw uitgevoerd door bekende vakbroeders en zusters, waaronder Miley Cyrus, Elton John, Ghost, J Balvin, Volbeat, Juanes, Weezer en vele anderen.

> Lees verder

Trailer: Dune

Film & TV

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd.

> Lees verder

Trailer: Malignant

Film & TV

In deze film wordt Madison gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden. Malignant is vanaf 2 september 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: The King's Man

Film & TV

Vandaag bracht 20th Century Studios een gloednieuwe trailer boordevol actie, een kenmerk van Matthew Vaughn’s unieke stijl, naar buiten voor de aankomende film The King’s Man. De film is vanaf 22 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Trailer: Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles

Muziek

GRAMMY® Award-winnaar en superster Billie Eilish maakt haar debuut op Disney+ met de Original concertbeleving “Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles”, die wereldwijd in première gaat op vrijdag 3 september.

> Lees verder

Nieuw album: Admiral Freebee - The Gardener

Muziek

Admiral Freebee, bekend van singles als Rags ’n Run en Oh Darkness, heeft aangekondigd dat op 29 oktober zijn zevende studioalbum The Gardener verschijnt. Nu is er alvast de nieuwe single Coming Of The Light.

> Lees verder

Trailer: Worth

Film & TV

nkele dagen na 9/11 wordt advocaat Kenneth Feinberg aangesteld om het Victim Compensation Fund in goede banen te leiden. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens van de ruim 5000 slachtoffers.

> Lees verder