My Foolish Heart in première tijdens Paff

Film & TV

My Foolish Heart van regisseur Rolf van Eijk beleeft op vrijdag 12 oktober zijn Amsterdamse première tijdens Paff. De première vindt plaats in Studio/K in Amsterdam in aanwezigheid van Rolf van Eijk en de Ierse hoofdrolspeler Steve Wall.

> Lees verder

An evening with Hanya Yanagihara

Theater

Tijdens An evening with… in Internationaal Theater Amsterdam staat een interessante kunstenaar en zijn of haar werk centraal. In de editie op maandag 24 september is de Hawaiiaanse schrijfster Hanya Yanagihara gast.

> Lees verder

Nieuw album: Jett Rebel - 7

Muziek

Jett Rebel brengt op vrijdag 28 september zijn nieuwe album 7 uit, met daarop onder andere Good Boy en de radiohit Amy. Vandaag komt zijn nieuwe single Perfect Lady uit, ook afkomstig van het album.

> Lees verder

Nieuw album: William Fitzsimmons - Mission Bell

Muziek

Singer-songwriter en producer William Fitzsimmons brengt op 21 september zijn zevende studioalbum Mission Bell uit. De eerste single Second Hand Smoke is nu uit en in oktober staat William Fitzsimmons in Paradiso in Amsterdam en Botanique in Brussel.

> Lees verder

40UP clubtour breidt uit

Muziek

Nu de zomermaanden achter ons liggen maakt 40UP-dé clubavond waarop je kunt genieten van veertig jaar dansmuziek- zich weer op voor de jaarlijkse tour. De dansavond voor 40+ers gaat z’n twaalfde seizoen in en is daarmee één van de langstlopende clubavonden van Nederland.

> Lees verder

ZUBBtipt: In de Bioscoop

Film & TV

Nieuw op ZUBB is een wekelijkse update van uit te komen films. Het zijn niet alle films die uitkomen, maar de films waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn om te gaan zien. Deze week hebben we er drie uitgekozen. Waarvan er twee toevallig documentaires zijn.

> Lees verder

Nominaties Gouden Kalveren 2018 bekendgemaakt

Film & TV

Het Nederlands Film Festival (NFF) heeft onder toeziend oog van filmminnend publiek en vele filmmakers de Gouden Kalveren-nominaties bekendgemaakt. De 38e editie van het NFF vindt plaats van donderdag 27 september t/m vrijdag 5 oktober

> Lees verder

Kaartverkoop Bohemian Rapsody start 5 september

Film & TV

Nederlandse bioscopen starten op woensdag 5 september 2018, de verjaardag van Queen-zanger Freddie Mercury, met de kaartverkoop voor de film Bohemian Rapsody. De voorverkoop voor de ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury

> Lees verder

Nieuw album: Marie Davidson - Working Class Woman

Muziek

Met het nieuwe album van Marie Davidson houdt ze zichzelf de spiegel voor. Working Class Woman, dat 5 oktober verschijnt, is de vierde en de meest persoonlijke plaat van de in Montreal gevestigde producer.

> Lees verder