Winactie: Huisdiergeheimen 2

Film & TV

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

> Lees verder

Het Hout van ITA op tournee

Theater

Vanaf 11 december is de voorstelling, naar het boek van gelauwerde schrijver Jeroen Brouwers, weer te zien in Internationaal Theater Amsterdam. Ook reist de voorstelling in de wintermaanden naar Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

> Lees verder

Nieuw album: The Script - Sunsets & Moons

Muziek

Sunsets & Moons voelt als een vervolg op hun succesvolle debuutalbum The Script, omdat beide albums zijn ontstaan in een roerige tijd: frontman Danny O’Donoghue verloor destijds zijn vader en onlangs zijn moeder. De tracks op Sunsets & Moons zijn dan ook heel persoonlijk.

> Lees verder

Winactie: Light of my Life

Film & TV

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Last Christmas

Film & TV

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken.

> Lees verder

Winactie: The Report

Film & TV

Daniel Jones krijgt na 9/11 de lastige opdracht om de inspectie te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen.

> Lees verder

Foam: Eric Gyamfi - Fixing Shadows

Kunst

Eric Gyamfi werd dit jaar door een internationale jury benoemd tot winnaar van de dertiende Foam Paul Huf Award. De kunstenaar gebruikt een scala aan beeldtechnieken om gestalte te geven aan visuele verhalen die het midden houden tussen autobiografisch en fictief.

> Lees verder

Fabric presents: Amelie Lens

Muziek

Amelie Lens is de vierde in de rij om een ‘Fabric presents’ mix te maken. Voor haar passeerden The Martinez Brothers, Kölsch en Bonobo al de revue. De CD en vinyl komen uit op 22 november.

> Lees verder

Nieuw album: Chromatics – Closer To Grey

Muziek

Closer To Grey is het lang verwachte vijfde studio album van de elektronica/synth band uit Portland. Het is hun eerste album na Kill For Love uit 2012, door Pitchfork op plaats 101 op best new albums of the 2010’s gezet.

> Lees verder