Nieuw album: IDLES - Ultra Mono

Muziek

Twee jaar na de release van Joy As An Act Of Resistance komt IDLES met hun derde studioalbum. Ultra Mono verschijnt op 25 september 2020 en wordt gepresenteerd met de nieuwe single Grounds.

> Lees verder

Dinand Woesthoff naar Amsterdamse Bostheater

Muziek

Voormalig Kane-zanger Dinand Woesthoff zal zaterdag 8 augustus, samen met gitarist Robin Berlijn, het podium betreden van het Amsterdamse Bostheater. Ze nemen je mee op reis van toen naar nu.

> Lees verder

Trailer: The Wretched

Film & TV

Op 25 juni brengt Gusto Entertainment de horrorfilm The Wretched uit in de bioscoop. De film gaat over de opstandige tiener Ben, die als enige door lijkt te hebben dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks.

> Lees verder

Winactie: Bad Boys for Life

Film & TV

De originele Bad Boys, Mike Lowrey en Marcus Burnett, zijn terug! Na een golf van moorden en een aanslag op zijn leven, overtuigt Mike de onwillige Marcus om nog even te wachten met zijn pensioen en nog één keer met hem samen te werken.

> Lees verder

Nieuw album: Tricky - Fall Please

Muziek

Nieuwe [PIAS] signing Tricky kondigde deze week zijn veertiende studioalbum aan met de release van zijn nieuwe single ‘Fall Please’. Het album, ‘Fall to Pieces’, verschijnt op 4 september.

> Lees verder

Winactie: Jumanji - The next Level

Film & TV

In Jumanji: The Next Level is de groep weer bij elkaar, maar de spelregels zijn veranderd. Wanneer ze teruggaan naar Jumanji om één van hen te redden, is niets wat het lijkt. Maak bij ZUBB kans op een Blu-ray of DVD van de film.

> Lees verder

Best Kept Secret 2021

Muziek

Onder meer Massive Attack, Jamie xx, BADBADNOTGOOD, Octavian, Catfish and the Bottlemen, DJ Shadow, Fontaines D.C., Belle and Sebastian, DIIV, Metronomy, Mura Masa en The Avalanches zijn bevestigd voor Best Kept Secret 202.

> Lees verder

Winactie: Rundfunk: Jachterwachter

Film & TV

De keihard werkende Wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.

> Lees verder

YVI op livestreamtour

Muziek

Op 20 juni trapt YVI zijn ‘lost CONTROL livestream tour’ af. Die avond brengt hij zijn nieuwe EP control uit, welke hij presenteert tijdens een livestreamconcert vanuit poppodium Hedon. Na de releaseshow zal YVI langs verschillende poppodia.

> Lees verder