Trailer: The Card Counter

Film & TV

Verlossing is het uiteindelijke doel in The Card Counter van Paul Schrader. De wraakthriller vertelt het verhaal van ex-militair William Tell, die worstelt met zijn geweten sinds zijn dienst in Irak.

> Lees verder

Boek: Mendelstov van Mellius

Kunst

Mythische roman als onderdeel van dynamische kunstervaring in hotspot Amsterdam Noord. Zeven jaar werkte schrijver en beeldend kunstenaar Mellius aan zijn magisch-realistische roman Mendelstov.

> Lees verder

Winactie: Spider-Man: No Way Home

Film & TV

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

> Lees verder

Single: I am Oak - The Passage

Muziek

Utrechtse singer-songwriter Thijs Kuijken, spil van de Utrechtse altfolkformatie I Am Oak, brengt vandaag nieuwe single ‘The Passage’ uit. Laat jezelf meedeinen op de golven van dit nieuwe teken van leven van I Am Oak.

> Lees verder

Nieuw album: Liquid Spirits - Years

Muziek

Years is een album met een eigenzinnig karakter, een verscheidenheid van invloeden uit jazz (Weather Report), world (Milton Nascimento) en hip hop (A Tribe Called Quest, Thundercat) met indie en pop invloeden en conceptueel geïnspireerd door Miles Davis.

> Lees verder

Trailer: The Lost Leonardo

Film & TV

Spannende en onthullende film over het duurste schilderij ooit, het lang verloren gewaande schilderij Salvator Mundi, naar verluidt een werk van Leonardo Da Vinci. The Lost Leonardo vanaf 24 februari 2022 in de bioscoop.

> Lees verder

Trailer: DC Club van Super-Pets

Film & TV

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. De film is vanaf 18 mei 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: The Electrical Life of Louis Wain

Film & TV

Het waargebeurde verhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch), de Britse kunstschilder die bekend stond om zijn karakteristieke tekeningen van katten, is een buitengewoon avontuur vol liefde, avontuur en hoop.

> Lees verder

Trailer: The Tender Bar

Film & TV

The Tender Bar vertelt het verhaal van J.R. (Sheridan), een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie (Affleck), de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren.

> Lees verder