Walk & Talk on the beach

29 juni 2020, 14:45 | Jeroen

Mijn naam is Stefan en ik ben 34 jaar. Afgelopen 13 jaar heb ik gewerkt als manager en trainer/coach. Net als voor velen is het ook voor mij de afgelopen tijd een bijzondere periode geweest. Het heeft mij aan het denken gezet en dat heeft ertoe geleid dat ik uit het bedrijfsleven ben gestapt om op zoek te gaan naar de combinatie tussen wat ik kan, wil en wat bijdraagt aan de maatschappij. Nu wil ik nog niet beweren dat ik dit heb gevonden, maar wat ik op dit moment wel heb is…tijd!

Wellicht kennen jullie, net zoals ik, van die ontmoetingen die soms plaatsvinden tussen jou en een onbekende waarmee een moment gedeeld wordt. Dit kan een gesprek zijn, een discussie, of gewoon een situatie. Wat het ook is, het zijn soms van die momenten die je bij kunnen blijven, aan het denken hebben gezet of gewoon erg leuk zijn. Daarnaast heb ik de laatste tijd meer dan ooit kunnen ervaren hoe fijn het is om wandelingen te maken over het strand. Hier hebben dan ook meermaals mooie ontmoetingen plaatsgevonden met onbekende en alleen voor het moment. Mijn ervaring als coach, de zojuist beschreven momenten en mijn tijd op het strand hebben me op het idee van Walk & Talk on the Beach gebracht.

Ik wil me vooralsnog met dit idee niet profileren als coach. Het idee is om vrijwillig met mensen een strandwandeling te maken en een moment te delen. Voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hierin kan ik een luisterend oor bieden, een leuk gesprek met je voeren, even sparren of gewoon even wandelen en samen stil zijn. Als je het wenst kan ik natuurlijk ook advies geven of samen naar eventuele oplossingen kijken. In deze coachende rol ligt mijn ervaring met name op het gebied van Communicatie, patronen doorbreken en loslaten. Ook commerciële- en Leiderschapsvaardigheden zijn onderwerpen die kunnen worden besproken. Ik laat het aan jou. Ik oordeel niet, wel luister ik graag naar jouw uitdagingen, jouw verhalen, ideeën en natuurlijk lach ik ook graag met je mee. Alles is welkom en het blijft tussen ons. Tenzij je anders wenst natuurlijk!

Ik heb de komende periode de tijd, het weer wordt beter en ik besteed een gedeelte van deze tijd graag nuttig. Voor jou en natuurlijk ook voor mij. Het lijkt me een bijzondere en leerzame ervaring. Lijkt het je wat om met mij een wandeling over het strand te maken om welke reden dan ook, neem dan even contact op en dan maken we een afspraak. Voelt het beter om ‘onbekende’ van elkaar te blijven? Voor mij helemaal prima, in dat geval is het handig dat je even een appje/sms stuurt voor het maken van een afspraak!

Vind je dit een leuk initiatief en heb je hier ideeën over of wil je er iets aan bijdragen, let’s Walk & Talk on the beach! Klik hier voor meer informatie en contact.Share |

Gerelateerde artikelen