Opening Expositie DoMASSStications

9 augustus 2012, 12:11 | Jeroen

Na een succesvolle start tijdens de Nuit Blanche in Amsterdam heeft DoMASSStications twee weken in het Lloyd Hotel haar kunsten mogen tonen. Maar gaat DoMASSStications wel over kunst?

Zondag 12 augustus om 16:00 opent DoMASSStications goes The Hague haar deuren. De deuren van de StandUp gallery in de Haagse Bluf wel te verstaan. De expositie gaat over maatwerk, huiselijkheid, nostalgie, ambacht tegenover massaproductie, automatisering, industrieƫn en de doe-het-zelfmarkt.

Krul organiseert dit kunstevenement en wil daarmee het gebied tussen persoonlijke unica en de massaproductie visualiseren.

Een huiselijke ruimte – Wunderkamer – wordt gecreĆ«erd; een vervreemdende combinatie van persoonlijke maatwerk en massaproductie die samen een dialoog vormen. Door wie wordt de waarde van een product bepaald? Heeft maatwerk meer waarde dan massa? Wat is de waarde van het personaliseren van massaproducten? Is alles is in elkaar opgegaan en is de scheidingslijn tussen maatwerk en massaproductie verdwenen?

Een verzameling aan kunstenaars en designers presenteert binnen dit thema op eigen wijze en met eigen visie een geheel beeldend werk. De bezoeker zal zich tijdens de opening op 12 augustus van 16:00 tot 20:00 in deze woonkamer – onder het genot van muziek met een discobal en performances inclusief drankjes en een hapje – op visite wanen. DoMASSStications goes The Hague zal te zien zijn in de Stand-up gallery tot en met 9 september 2012.

Deelnemende kunstenaars en designers:
Saron Paz, Jorge Bakker, Jennifer de Jonge, Lida Krul, Marijke Neppelenbroek, Arthur de Vries, Bram Ossevoort, Kees Klaassen, Mirela Srsa, Bernardo Gaeiras, Lyske Gais, Marc Barreda, Roos Kalf, De Jongekalf, Lara Roelofsma, Maxime Ansiau, Aliki van der Kruijs

Opening 12 augustus van 16:00 tot 20:00Share |

Gerelateerde artikelen