Anton Corbijn en Sef in Mondo

17 september 2020, 16:15 | Jeroen

Mondo is het kunst- en cultuurprogramma van de VPRO waarin Nadia Moussaid wekelijks in De Hallen Studio’s in Amsterdam kunstenaars, schrijvers en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland ontvangt. Mondo laat zien hoe rijk Nederland is op het gebied van muziek, literatuur, beeldende kunst en film.

Fotograaf, grafisch ontwerper en regisseur Anton Corbijn werkte met de groten der aarde uit de kunst- en muziekwereld en wordt internationaal geroemd om zijn werk. In Mondo vertelt hij over de fototentoonstelling ‘Mood/Mode’ die vanaf 27 september in Knokke-Heist te zien zal zijn. Ook neemt hij enkele foto’s van deze tentoonstelling mee.

Rapper Sef is dit jaar ambassadeur van de muziekcompetitie ‘ArtRocks’ waarin artiesten gevraagd wordt een nummer te schrijven bij een kunstwerk. Sef koos voor het werk ‘BLKNWS’ van de Amerikaanse kunstenaar en videomaker Kahlil Joseph die eerder videoclips maakte voor Kendrick Lamar en Beyoncé.

Ook zijn Eché Janga (regisseur) en Felix de Rooy (hoofdrolspeler) te gast om over de film Buladó te praten, de openingsfilm van het Nederlands Film Festival dit jaar.

Presentatie: Nadia Moussaid
Anton Corbijn en Sef in Mondo
Zondag 20 september, 19.25 uur, VPRO, NPO 2

#vpromondo
Twitter: vpro_mondo Instagram: vpromondo
Facebook: vpromondo Youtube: VPRO Mondo

Meer info: vpro.nl/mondoShare |

Gerelateerde artikelen