Opening: Void

2 november 2011, 20:25 | Jeroen

Aanstaande vrijdag is het zo ver! De opening van een nieuwe galerie in Amsterdam… Klinkt niet echt bijzonder? Dat is het wel!

Het gaat hier namelijk om ‘instapkunst’. Wat is dat… ‘Instapkunst’ is kunst tegen een betaalbare prijs. Zo kan iedere liefhebber dus kunst verzamelen. Niet dat dit nou zo vernieuwend is, maar ‘Void’ doet het net iets anders dan anderen. Waar het bij ‘Void’ om gaat is van kunst genieten… geen duur gedoe, maar chill! Kunstenaars een platvorm geven zich te presenteren.

We Are Void

Zowel op de Ferdinand Bolstraat 145 als in de onlineshop is werk te zien en te koop van net afgestudeerde kunstenaars en van gevestigde namen.


© Koen Harsma en Jelmer Noordeman

Tijdens deze eerste expositie presenteert Void werken van Menno Kok, Cil Laurens, Leoniek Bontje, Alljan Moehamed, Aleks Pietrzykowska en Roxanne Dekker. De komende maanden kunnen exposities verwacht worden van o.a. Ramond Lemstra, Stephan Bontje en Hanna Hermans.

Ga het zien en beleven aanstaande vrijdag vanaf 18:00 bij ‘Void’ in Amsterdam. En als je niet kan zijn ze dagelijks (behalve zondag) open van 10:00 tot 19:00.Share |

Gerelateerde artikelen